Maandag had ik het voorrecht om te spreken met Steve en Chris van AM WakeUp. Ons gesprek van 90 minuten ging over de terroristische aanslag op de Crocus City Hall in Moskou, schrijft Riley Waggaman.

Tijdens ons gesprek deelde Steve een video met me die gepubliceerd was door Zvezda, een TV-netwerk dat geleid wordt door het Russische Ministerie van Defensie. De video legt naar verluidt het moment vast waarop schutters het gebouw binnendrongen:

Laten we samen de video bekijken, voor de wetenschap.

Op 0:00 zien we een man in blauwe camo met een hond bij de ingang van het gebouw staan. Dit is geen burger. Hij is of privébeveiliging, OMON (het Russische equivalent van SWAT/paramilitaire politie) of de Nationale Garde (Rosgvardia):

Terwijl de mensen zich van de deuren verwijderen, loopt deze wetshandhaver gewoon … weg. Hij geeft geen instructies. Hij overlegt niet met collega’s via een walkie talkie. Hij wandelt met zijn hond, die er ook nogal ongeïnteresseerd uitziet:

De agent slentert langs een groepje mensen dat bij een pilaar staat. Een vrouw in de groep zit al gehurkt op de grond. De agent loopt door:

Twee seconden later, op 0:14, horen we duidelijk hoorbare geweerschoten. De camera draait naar de ingang en keert dan terug naar de groep die bij de pilaar staat en nu allemaal op de grond ligt. Een van hen heeft een camera.

0:20. Er klinken meerdere geweerschoten. De groep mensen bij de pilaar ligt op de grond terwijl mensen langs hen heen blijven rennen/lopen. De individu helemaal links in beeld loopt letterlijk langs hen heen. Wat dan ook.

Op 0:16 komt er een man in een geel jack het gebouw binnen. Er zijn al minstens vijf schoten gelost.

De man in het gele hesje loopt langzaam naar de hoek van de zaal, terwijl de mensen achter de pilaar een barricade vormen met behulp van tafels.

Er wordt nog steeds geschoten en een glazen deur versplintert, maar de man in het gele jack loopt door zonder achterom te kijken, zonder terug te deinzen of zelfs maar het kleinste teken van angst of licht ongemak te vertonen.

Bekijk 0:23-0:30. Wie is deze man?

De camera draait dan naar een nabijgelegen roltrap, waar twee mannen bij een andere pilaar staan. Ze hurken niet. Ze kijken niet eens in de richting van de geweerschoten. Ze hangen gewoon wat rond:

  Het wordt het Westen langzaam duidelijk dat Oekraïne niet gaat winnen
0:34. Ze maken een gezellig praatje. Waarom niet?

De man rechts houdt iets vast. Een puppy? Misschien een camera?

Op dit moment wordt er al meer dan 15 seconden bijna onafgebroken geschoten, een glazen deur is verbrijzeld, een groep mensen zit ineengedoken achter een pilaar recht voor hen en deze mannen zien er verveeld uit. Kijk maar naar hun lichaamstaal. Kijk naar ze! Zijn ze op een bedrijfskerstfeest of een massale schietpartij? (Misschien allebei?)

Waarom negeren ze de cameraman volledig? Waarom schreeuwt niemand? Waarom zegt niemand iets? De barricade-mensen, de cameraman, de man met het gele hesje, de mafkezen die bij de roltrap rondhangen… Niemand geeft een kik. En geloof me, Russen gebruiken regelmatig kleurrijke taal in veel minder stressvolle situaties.

Ik wil alleen herhalen dat er vermoedelijk kogels langs deze twee jongens suisden terwijl ze zakvoetbal speelden:

Vertel me hoe dit logisch is.

De cameraman, die nog geen woord heeft gezegd en de hele tijd rustig heeft rondgelopen, stapt op de roltrap en neemt een rit naar de tweede verdieping. Rent de cameraman de roltrap op? Nee, hij rent niet. Waarom zou hij rennen?

Terwijl er meer beelden klinken draait hij de camera naar de ingang op de eerste verdieping. We zien de barricade-mensen op de grond liggen en de man met het gele hesje rustig in zijn hoekje zitten.

0:56. Op de roltrap. Geen haast. De man met het gele hesje hangt gewoon wat rond.

Als de cameraman de tweede verdieping bereikt, zien we iemand bij een deur staan. Zegt de cameraman iets tegen deze man? Nee. Zegt deze mysterieuze man iets tegen de cameraman? Ook nee. Vreemd? Misschien.

Dan begint de cameraman gewoon rond te lopen – met de nadruk op “lopen” – en eindigt de clip.

Zvezda (wat weer een mediakanaal is van het Russische Ministerie van Defensie) plaatste deze video op Telegram met het bijschrift:

‼️ Een zeer gedetailleerde video van het moment van de aanval op het stadhuis van Crocus – deze beelden zijn gepubliceerd op het internet. Al aan het begin van de video lopen mensen in een snel tempo, zodra de terroristen naderen en het schieten intensiveert, begint iedereen in paniek te rennen, iemand probeert barricades op te werpen.

Maar is dat waar? Begon “iedereen in paniek te rennen”?

  De boodschap dat de VS en Europa Kiev zullen blijven steunen - wat er ook gebeurt - begint hol te klinken

Mensen reageren op verschillende manieren op traumatische gewelddaden of wanneer ze zich in potentieel levensbedreigende situaties bevinden. Uw correspondent stond zelf ooit aan de ontvangende kant van een nogal enge daad van fysiek geweld en hij spreekt dus uit ervaring als hij typt dat je gewoon nooit weet hoe je gaat reageren in dit soort situaties. Het is absoluut mogelijk dat tijdens deze afschuwelijke gebeurtenis de hersenen van sommige mensen gewoon … zijn uitgeschakeld.

Misschien verklaart dit de groep mensen die op hun hurken gingen zitten twee seconden voordat je een geweerschot hoorde, en vervolgens een “barricade” vormden en wachtten op een zekere dood – ook al hadden ze meer dan een minuut om weg te rennen. Ik ben niet eens sarcastisch. Misschien leden deze mensen aan het “hert in de koplampen”-syndroom.

Ik weet niet zeker hoe je het gedrag van de man met het gele hesje kunt verklaren, die op geen enkele manier reageerde op de vele geweerschoten, een versplinterende glazen deur en kerels met geweren die langs hem liepen. Maar wie weet? Misschien weer een geval van hersenstoornis.

Maar we beginnen de wetten van de natuur te buigen als er na ongeveer 30 geweerschoten zulke kerels daar gewoon staan, niet eens kijken wat er gebeurt en absoluut geen interesse tonen in de horror die om hen heen zou plaatsvinden:

Sorry, maar nee.

Als ik een onderschrift voor deze video zou moeten schrijven, zou het niet zijn: “zodra de terroristen naderen en het schieten toeneemt, begint iedereen in paniek weg te rennen.”

Het zou zijn: 2 + 2 = bosbessenmuffin.

Want deze video is niet gekoppeld aan iets dat ook maar in de buurt komt van de werkelijkheid. En er wordt van je verwacht dat je dat accepteert. En als je dat niet doet, ben je een hele stoute jongen/meid!

Waarom deze mind-horror tevoorschijn is getoverd en op internet is gezet om door jullie bekeken te worden, en waar we hier echt naar kijken, is een onderwerp voor een andere keer.

  BEIDE Nord Stream-gaspijpleidingen opzettelijk gescheurd - Duitse regering vermoedt "sabotage" door "speciale strijdkrachten gelinkt aan Oekraïne"

Maar nu we het er toch over hebben, de vermeende maker van deze video beweert dat hij als videograaf werkte en dat hij dacht dat de schutters deel uitmaakten van een “optreden”, omdat – zoals hij beweert – dat iets is wat de band Picnic zou doen. Nee, ik verzin dit niet. Zet de automatisch gegenereerde ondertiteling aan als je me niet gelooft:

“Eerst dacht ik dat dit een soort optreden was van Picnic [de band die die avond speelde]. Ze houden ervan om allerlei van dit soort optredens te organiseren,” zei de videograaf.

Ja… oké. Zoals ik al zei, 2+2 = bosbessenmuffin. Waarom twijfel je aan je nederige Novgorod dorpscorrespondent?

Hij beweert vervolgens dat toen het eenmaal duidelijk was dat het “echt” was, hij geen kans had om te ontsnappen zoals iedereen die meer dan een minuut had om weg te lopen/rennen, en dus besloot hij de roltrap te nemen. Oké?

Hij beweert ook dat hij langzaam liep en dat de video zo “vloeiend” (zijn woord) is omdat hij “slechte benen” heeft. Hij schreef zijn kalme houding toe aan het feit dat hij in het Sovjetleger had gediend.

Nogmaals, luister maar naar zijn getuigenis als je me niet gelooft. Maar dit is precies wat deze man beweert.

Wat is hier aan de hand? Wij rapporteren, jij beslist.

Ik moet nu wat dorpskoeien gaan voeren.

Later meer. Als je binnen 24 uur niets van me hoort, betekent het dat de jongens die naast de roltrap rondhangen allemaal willekeurig mijn oor afsnijden en me het laten opeten. Ha-ha. Het is een grapje. Rustig maar. Mijn arme oor.

Een vervolg op dit artikel staat al op Riley’s blog: Crocus Terror Attack- Question More.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Poetin – Westerse “Elites” leven in een “Droomwereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel60 Minutes beweert nu dat Directed Energy Weapons (DEW) echt zijn en geen samenzweringstheorie, omdat Rusland ze zogenaamd tegen ons gebruikt
Volgend artikelmRNA covid-injecties: Het gaat niet om het geld, het gaat om het veroveren van de menselijke geest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Zou het een soort multi schaakpartij kunnen zijn waarvan de spelers elkaars zetten vertellen?
  Dit in de geest van: ik zet die pionnen naar voren en als je er een slaat kom ik met mijn koningin om je toren te verslaan, enzovoorts, enzovoorts.
  Dit soort afspraken / spelletjes worden ook volgens mij ook door geheime diensten gespeeld.
  Afhankelijk van de belangen die de impact van een gebeurtenis als deze in de media een bepaald effect veroorzaken bij het publiek.
  De meer “wakkere” mensen weten voor een deel de effecten van de westerse kant, maar we weten geen moer van de russische of chinese kant.

  • Er zijn muziek bands met fantastische spectaculaire voorstellingen.
   Google rock theater en je vind vanzelf materiaal. Dus dat excuus kan.

   Dan het akute alarm gaat niet bij alle mensen even snel af Het dringt gewoon niet tot ze door.
   En dan wat ga je doen en kun je dat nog met je dikke oude lijf, handen vol tassen met boodschappen
   Een kuub aan warme kleding aan, een baby in onpraktische roller etc ertc.

   Mij verbaast het niet.

 2. Die mensen die op hun hurken gaan zitten zijn ingehuurde acteurs ,net als de boston bombing en de bataclan in parijs en 9-11 allemaal staged.🤬

 3. Als je rent, val je ook op vanuit de ooghoeken van schutters.

  daarbij ga je er niet vanuit dat in hartje Moskou idioten komen die iedereen willen vermoorden en denk je, zal wel ergens bij horen oid, zo gaat dat.

  Zo heb ik het zelfde meegemaakt in Libanon, schoten rondom mij, maar ik dacht, ach vuurwerk, ik zag verder niet wat, maar het was zo’n feestdag van iets waarbij lieden vuurwerk kochten…

  to die Luitenant naast mij riep (mijn naam) Stop ze schieten, en ik zei ach stel je niet zo aan, das vuurwerk, en hij nog harder riep (mijn naam) stop ze schieten! ik nogmaals stel je niet zo aan blabla, en hij panisch werd en harder riep ze schieten!!! ik stampte hard op de rem van het voertuig (geen gordels in dat voertuig) en die luitenant klapte naar voen haha, en op dat moment rende wat IDF’rs al schieten aan weerszijden van het voertuig naar voren, als ik dus doorreed en de bocht om ging naar boven, dan… had het nog spannender kunnen worden 😉

  maar afijn, zo gaat het, je went aan de knallen en helemaal als je het niet verwacht zoals je fijne avond in Moskou en zoiets gebeurt, ga je niet meteen denken hey ze gaan schieten op mij en ik ga nu dood oid, het is te groot iets voor velen en dus gaat dat zo, simpel te verklaren als je oorlog situaties mee hebt gemaakt, of thuis veilig (denkende) in NL zit achter je toetsenbord met chips en TV aan denkt this is live… en volgend jaar krijgen wat ‘buren’ een tactische nuke op hun donder omdat ze in het ‘Nazi’ kamp zaten van de NAZI euh NAVO…

  when your dead, your dead.
  stop asking for it.

  • ik heb zelf een overval meegemaakt waar doden zijn gevallen maarIK wist direkt dat het ECHT was ->de hersens lagen op de grond —-

 4. Bij zo’n evenementen verwacht ik toch een stevige bewaking…en die was er niet. Ik zeg al van in het begin van deze miserie dat alle leiders van de wereld een depopulatie-pakt via democide hebben afgesloten. Poetin en nazijood zelensky doen dit via een sinds decennia voorbereide oorlog waar de jonge Russen en Oekraïners, aka de toekomst van een land gewoon worden afgemaakt waardoor er véél minder kinderen zullen geboren worden + veel jongelui zullen zelfmoord plegen! Het Westen via het Pfizer killshot en import van ‘migranten van militaire leeftijd’ die weldra in de VS in actie zullen komen. Neen…ik betrouw géén enkele leider, zij verdienen allemaal een ‘one way ticket’ groepsreis naar de ‘Goelag Archipel’! En als toetje..China zit hier mee achter!

 5. So we have all these fake events. Paris, Manchester, Boston, this one in Russia, October 7 was weird in many ways and remember the one with the white truck? Was it in Nice? I forgot. Not a speck of blood on the white truck after killing dozens. The question then is: Why aren’t the Russians pointing out the fakery in the west and why is the west not pointing out this fakery in Russia? Or the Iranians for that matter? Or China? What conclusion, however uncomfortable, should we draw from this?

 6. Gepimpte video die vooral moet suggereren dat er toch minstens één slaapwandelaar met een hond ter beschikking stond om burgers tegen de aangekomdigde aanslag te beschermen? 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in