Een voormalige Raytheon werknemer heeft onthuld hoe Directed Energy Weapons (DEWs) worden gebruikt door de Amerikaanse overheid om wereldwijd ‘natuurrampen’ te creëren.

Voormalig Raytheon werknemer en klokkenluider Eric Hecker deed de onthullingen tijdens een optreden op de Patrick Bet-David podcast eerder deze week, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Hecker begon het interview met het beschrijven van zijn achtergrond en hoe hij voor een van ’s werelds machtigste en meest corrupte wapenfabrikanten kwam te werken.

Infowars.com meldt:

Oorspronkelijk werkte de klokkenluider als loodgieter, maar hij werkte voor eersteklas klanten die hem soms gebruikten als een soort “getaway driver ” wanneer ze een locatie wilden verlaten.

Uiteindelijk kreeg Hecker een baan bij Raytheon als loodgieter en verwarmingsspecialist en werd hij naar Antarctica gestuurd.

Nadat hij met verschillende wetenschappers had gesproken die op de Zuidpool waren gestationeerd, werd het Hecker duidelijk dat er onderzoek werd gedaan naar gerichte energiewapens onder het mom van een wetenschappelijk project.

Hij vertelde Bet-David dat er “platformen voor gerichte energiewapens opereren onder het valse voorwendsel van wetenschap. Dat is wat er feitelijk gebeurt in het Zuidpoolstation. Er zijn technologieën en technologieën van wapenkwaliteit op deze planeet die de gemiddelde burger niet eens kan bevatten. En daarom spreek ik me uit. Dat is mijn motivatie: wij, de mensen van deze planeet, zijn verplicht om haar beter achter te laten voor onze kinderen dan we hem gevonden hebben en als we geen idee hebben van de ramp die we over ons heen hebben gekregen, zijn we niet in een positie om het probleem recht te zetten.”

Later beweerde Hecker dat een apparaat genaamd “de IceCube Neutrino Detector” twee toevallige aardbevingen veroorzaakte in Christchurch, Nieuw Zeeland, toen het voor het eerst werd getest.

  Zat HAARP achter de recente aardbevingen in Syrië/Turkije?

Toen de machthebbers eenmaal de technologie voor aardbevingen hadden gebruikt, werden naties naar verluidt bedreigd als ze niet meewerkten aan bepaalde globalistische agenda’s.

Turkije was naar verluidt een land dat het systeem probeerde te dwarsbomen en vervolgens werd getroffen door een kunstmatige aardbeving.

Infowars vroeg zich af of er technologieën werden gebruikt om de aardbeving in Turkije te creëren kort nadat deze het land had geteisterd.

Een Roemeens parlementslid beschuldigde het Westen ook van het opzettelijk veroorzaken van de zware aardbeving in Turkije als waarschuwing om niet af te wijken van de globalistische agenda.

Op een gegeven moment vertelde Hecker aan Bet-David hoe wetenschappers naar verluidt de tektonische platen van de aarde op breuklijnen manipuleren om opzettelijk aardbevingen te veroorzaken.

Het project kostte volgens de klokkenluider ongeveer 500 miljard dollar.

Bekijk het volledige interview hieronder:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mike Stone – Maui: Satanisten strooien zout in onze wondVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese defensie-industrie niet in staat om Oekraïne wapens te leveren: “Onhaalbaar”, zegt Duitse minister
Volgend artikelUh Oh! De doorzoeking van het Al-Shifa Ziekenhuis in Gaza is klaar; GEEN HAMAS-TUNNELS of BEVELSCENTRUM
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Laat ik duidelijk zijn; ik heb ernstige bedenkingen bij HAARP en de geheimzinnigheid erover. En ja, ik ben van mening dat de satanistische globalistische kliek er geen enkele bedenking over zou hebben een dergelijk wapen te ontwikkelen en in te zetten.

  Maar nou hebben we het over een ‘loodgieter die ook als chauffeur werd gebruikt’ als een specialist?
  Hij zal best met mensen hebben gepraat, maar dat maakt hem nauwelijks een specialist.
  En het idee dat wetenschappers op een plek die in het geheim aan iets dergelijks werken zo maar even uit de school zouden klappen is ook nogal twijfelachtig.

   • Johan P Denk er net zo over Denk dat het meer een DRUGS en DRANK praat te zijn en die loodgieter gewoon aan de dakgoot is blijven hangen en dat voor een specialist!!

  • laat ze eerst maar eens proberen om een relatief kleine vulkaan te doven.. zal ze ook niet lukken, ronduit Belachelijke Onzin..als men dat zou kunnen bestaat bev Rusland niet eens.. ondanks dexxxxx die altijd met you-tube komen aandraven

   • Hallo Raphael , maar dat is niet wat gezegd wordt , zoals ik hoor en lees , spreken ze over breuklijnen , die inderdaad in frictie zijn met elkaar , makkelijker beinvloedbaar zijn , dan in landen waar tectonische platen elkaar niet raken , Dat is wat ik opneem uit het verhaal . Uw reactie heeft niet van doen ,, met wat hij verteld

 2. “ door de Amerikaanse overheid om wereldwijd ‘natuurrampen’ te creëren” Zegt Voormalig Raytheon werknemer.
  Zou dit de reden zijn om alle andere middelen (wapens en munitie ed) te verkopen aan Oekranazïe of Issraël?
  Ze hebben die rotzooi gewoon niet meer nodig…

 3. Sorry I don’t buy it, IF the US has such a weapon it would surely be used in China or Russia by now.
  More likely they DO have “LASER” or frequency tech that can incinerate whole city blocks like we saw in Lahaina.
  But that must come from big airplanes with some sort of telescope laser type high energy lens.

  And these will be shot down over China, Iran or Russia surely ,anyhow the empire of death war and destruction does not want to back down, and would want to build a “Death Star” if they only just could.

  • Hallo Mr Judocus , Uw opmerking maakt mij meer als nieuwsgierig , Ik vraag u , wat is u duidelijk , alwaar wij , ik in het duister , tasten ?????????

   • Unitednetwork.news is het enige echte nieuws u kan naar de podcast luisteren ( the rundown ).
    Ik volg het nieuws daar al bijna 3 jaar. De dood van trump zal aangekondigd worden !

 4. Typisch geval van goeie vent op verkeerde plek
  Laat hem werken aan de f35 / jsf lighting daar is deze specialist meer op zijn plek en hard nodig ook.

  Maare normaal gebruikt de usa overheid plummers om inte breken bij de DNC Om de verkiezingen op te frissen. Dat het nu een rol speelt als klokkeluider laat zien dat er toch grote vooruitgang is geboekt over de jaren.

  Wauw een echte loodgieter

 5. Dat de USA zulke toestellen bezit weet ik niet , maar het is te maken zoiets , kijk de patenten van nikola tesla maar eens na. Als je de juiste frequentie hebt van een plek op de aarde dan kan je een aardbeving , tsusami , tornado enz opwekken omdat alles in ons heelal op trillingen of frequenties werkt . Zoals die 5 G op de frequentie van het menselijk lichaam werkt , heel toevallig niet .

  • Precies en dat heet resoneren. Heel simpel om frequenties uit te zenden met antennes. Het is Tesla technologie dat gebruikt wordt, er zijn immers genoeg elektronen in de ether. Alles bezit elektrische energie dus ook een isolator. Al het stoffelijke bestaat uit atomen, met daarin elektronen of het vloeibaar, vast of gas is maakt niks uit. Met de juiste geluidsfrequenties kan men een dun glas breken, waarom dan niet een tektonische plaat in tweeën breken? Ja maar dat kost teveel stroom… dacht t niet men gebruikt de energie van de planeet via de tesla technologie.

   In the mind of a child, anything is possible.

 6. Wat mij vooral interesseert is het geld ! Dit heeft dus 500 miljard gekost ! Wie precies heeft dit geld overgemaakt en wie precies heeft dat bedrag ontvangen ? Waar is dat geld uiteindelijk beland in wie zijn zakken ? Kunnen we het daar eens over hebben ?

  • Ooit heb ik ergens gelezen dat een deel van ons belastinggeld verdwijnt/verdween naar allerlei geheime projecten van het militair industrieel complex. Het gaat/ging over een percentage tussen de 10 en 13,5 procent.
   Via het autonome niet onder Westminster vallende city of London, het mondiale geldwisselkantoor, (beter gezegd witwaskantoor) met een oppervlakte van 1,717 mijl vierkante mijl (een overduidelijke verwijzing naar de eerste in 1717 in Engeland opgerichte vrijmetselaarsloge) vonden deze immense bedragen z’n ​weg naar projecten als het Secret Space project (SSp). Onder de VS zou zich een netwerk bevinden van maglevtreinen (magnetic levitation), die alle inmiddels onklaar gemaakte DUMS (Deep Underground Military Base), ook onder de beide aan de VS ​grenzende oceanen hebben verbonden.
   Ik heb​ foto’s gezien van tunnelboormachines van het Amerikaanse leger met atoomaandrijving, maar in mijn optiek ontbreekt van beeldmateriaal van maglevtreinen elk spoor.
   Een dag voor de aanslagen van 9/11 maakte de Amerikaanse minister van Defensie Donald Rumsfeld (1932 – 2021) bekend dat het Pentagon (DoD) een tekort kende van 2,3 biljard dollar. De door-en-door corrupte Amerikaanse politieke klasse heeft hem dit allerminst nagedragen​.

 7. Amerikanen zijn niet in staat een originele uitvinding te doen, die te verbeteren en operationeel te maken en vervolgens in te zetten voor het beoogde doel. Alle zogenaamde Amerikaanse uitvindingen zijn gedaan door Europeanen en anderen, en die zijn vervolgens gestolen en opgeëist door Amerikanen. Ik geloof dat alleen de afwasmachine en de beha door Amerikanen zijn bedacht, nog wel door vrouwen.

 8. Turkijke heeft zo een machine bemachtigt die op de boot zat die dwarslag enkele jaren terug op het panamakanaal. De machine was van o.a. Bil gates, weer verander machines en om aardbevingen te veroorzaken. Het waren meer dan 10 grote containers zoals een turkse journalist destijds wist te mededelen. Vraag is heeft de turkije die machines kunnen installeren en uitgetest op Koerdistan, want daar waren de slachtoffers. Logisch nagedacht waarom zouden ze dreigen op turkije en de aardbeving in koerdistan laten ontstaan. Volgens die turkse journalist zat erdogan daar achter. Helaas is die turkse journalist met zijn nieuwswebsite en van de aardbodem verdwenen. Bij navraag aan een vriend van mijn zoon of hij dat kon onderzoeken ,die woont in turkije en heeft belangrijke job daar,die zij de beste man is nergens meer te besporen,en ook in Turkije onder het regime van erdogan gebeurd zoiets. Dus vermoed ik dat turkijke achter de grote aardbeving zat .

 9. Veel spanning en geen vermogen, dat geld voor de bliksem en ook voor dit verhaal. Probeer eens uit te rekenen hoeveel energie het kost om een tektonische plaat te bewegen…😮 Komt overeen met alle energie die de US gebruikt in
  2.5 dag. Stuur dat even door de lucht…🤭 Onzin❗️✌️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in