In een door het persbureau Reuters verkregen e-mail vermeldt YouTube, dat eigendom is van Google, dat ze video’s zullen verwijderen en verbieden waarin “medisch ongegronde” beweringen over het Coronavirus, en het vaccin dat wordt ontwikkeld, worden gedaan.

YouTube beweert door middel van de maatregel “samenzweringstheorieën” en “verkeerde informatie”, zoals dat de komende vaccins ernstige bijwerkingen kunnen hebben, van zijn platform te verwijderen.

“Desinformatie” wordt gedefinieerd als zijnde iets dat in tegenspraak is met de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten van de overheid en de WHO.

Tegelijkertijd beweren ze dat ze video’s toestaan die een “brede bezorgdheid” over de vaccins uiten.

200.000 video’s verwijderd

Video’s die mensen aansporen om geen mondkapjes te gebruiken of regels inzake sociale afstand te volgen, evenals “medisch ongegronde” behandelmethoden, zijn al lang verwijderd.

In dezelfde e-mail schrijft het bedrijf dat het al meer dan 200.000 video’s heeft verwijderd die volgens het bedrijf “gevaarlijke of misleidende Covid-19 informatie” bevatten.

Volgens Andy Pattison, hoofd digitale oplossingen bij de WHO, wordt er wekelijks met het beleidsteam van YouTube vergaderd om te bespreken wat mogelijk “problematisch” kan zijn.

Corona-vaccinatietests met schokkende bijwerkingen – media hullen zich in stilzwijgen

  Poll: Bijna twee derde van de Amerikanen ziet de media als "echt de vijand van het volk".
Vorig artikel50.000 euro voor gezinnen die terugkeren naar hun thuisland
Volgend artikelJoe Biden omgekocht door de Chinezen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in