Foto ter illustratie: Freepik @suttipunfpik

Een recent onderzoek waaruit blijkt dat het aantal sterfgevallen door hartaanvallen onder jonge Amerikanen sinds de lente van 2020 met 30% is gestegen, verbaast de mainstream media, die waarschijnlijk de experimentele Covid-prikken zijn vergeten die precies op dat moment aan de wereld werden opgedrongen, schrijft Kelen McBreen.

NBC’s Today show meldt:

“Een nationaal onderzoek van het Cedars Sinai ziekenhuis laat zien dat het aantal sterfgevallen door hartaanvallen in elke leeftijdsgroep is toegenomen sinds de lente van 2020, maar de groep die de grootste toename zag, is niet wie u zou denken… De relatieve toename van sterfgevallen door hartaanvallen onder 25-44-jarigen was maar liefst 30%… Deskundigen zijn nog steeds aan het uitzoeken waarom jonge mensen zo getroffen zijn.”

Een in het nieuwsbericht geïnterviewde deskundige toonde zich bezorgd dat het Covid-virus zelf het cardiovasculaire systeem van mensen zou kunnen beschadigen en de kans op de vorming van bloedklonters zou kunnen vergroten.

Het verslag legt ook uit dat studies Covid-19 in verband hebben gebracht met myocarditis, waarbij duidelijk de enorme verbanden tussen de Covid-prikken en hartontsteking worden genegeerd.

Een persoon die in het verslag wordt geciteerd, beweert zelfs dat het Covid-virus zelf veel waarschijnlijker myocarditis veroorzaakt dan de experimentele injectie.

  Griezelig: Dit is wat er werd gevonden in het lichaam van een jonge gevaccineerde man

NBC Senior Medical Correspondent Dr. John Torres kwam in het programma om degenen tegen te spreken die denken dat de Covid “vaccins” de oorzaak zijn van de sterke stijging van het aantal hartproblemen.

Toen de presentatoren van NBC aan Dr. Torres vroegen of hij advies had voor jonge mensen die Covid hebben gehad en bang zijn om hartproblemen te krijgen, stelde de Big Pharma shill lachend voor dat ze een Covid-vaccin en booster zouden moeten nemen!

De populaire cardioloog Peter McCullough gaf op Twitter commentaar op het segment van de Today show en schreef:

“Rapporten geven ten onrechte de schuld aan SARS-CoV-2 infecties in 2020 voor de explosie van door vaccins veroorzaakte hartstilstanden vandaag de dag. mRNA-vaccins hebben een FDA-waarschuwing voor myocarditis die vaak voorkomt en tot de dood leidt bij inentingen om de zes maanden!”

Samen met zijn commentaar linkte Dr. McCullough naar een artikel dat hij schreef waarin hij een Zwitsers onderzoek aanhaalde dat een toename van hartschade liet zien direct na Covid-injecties.

Dit nieuwssegment is belangrijk omdat het een verandering in het narratief van de mainstream media en het politieke establishment inluidt, die het virus, de klimaatverandering of iets anders dan de mRNA-prikken de schuld willen geven.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Video’s: Voetballers storten nog steeds in, krijgen hartaanvallen en sterven zelfs op het veldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense soldaten vertellen over grote verliezen voor weinig winst
Volgend artikelDe “schandaalimplosie”-strategie: Zal het werken voor Oekraïne?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Het zit hem in het weer. Wedden? En wij als lelijke critici komen natuurlijk allemaal uit Drenthe……. gezien de volgende gevleugelde uitspraak van mijn ( helaas al lang overleden) oma .
  ” Van turf, genever en achterdocht
  Heeft God de Heer de Drenth
  gewrocht!”

 2. “I’m a Physician.
  I kept following The Science, and found the Money.
  I kept following The Experts, and found the Money.
  I kept following the Mainstream Media, and found the Money.
  So I started following The Misinformation, and found The Truth.” – Dr. Suneel Dhand

 3. Covid geeft geen hartproblemen> BULLSHIT(en er was geen pandemie)
  Het zijn de gifprikken!!!
  Alle die geen prik hebben genomen ,die ik ken>hebben nergens last van!
  Vele die de prik hebben genomen>5 doden, longemboie, hartproblemen, moe en vaak ziek enz!

  Word er gewoon erg boos van die LEUGENAARS> zoals de media in VS en Nederland en de rest van de wereld en dan nog de Wereld leiders en wetenschappers >allemaal om uit te kotsen!

 4. Dat de prikken verantwoordelijk zijn voor zeker 20 miljoen doden geloof ik heilig alleen de vaccinaties zijn in 2021 begonnen. Dit onderzoek heeft het erover dat de periode van dertig procent meer hartgerelateerde doden in 2020 begon. Dit begrijp ik niet. Heeft dat dan ook met het moordprotocol in de ziekenhuizen te maken?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in