Vier piloten van British Airways zijn in korte tijd overleden. Er gaan geruchten dat de sterfgevallen in verband kunnen worden gebracht met de Corona-vaccinatie. Is dat zo? In een audio-opname die circuleert op Facebook, Instagram en Twitter, zegt een man dat “drie piloten van British Airways in de afgelopen zeven dagen zijn omgekomen”.

“De eerste twee waren 40- en 50-jarigen en deze man, een man van midden dertig, was kerngezond en had geen onderliggende ziektes. Hij kreeg zijn tweede injectie en stierf binnen een paar dagen, net als de andere twee”, zegt de man, eraan toevoegend dat “slechts 10 procent van de piloten kan vliegen” omdat bijna 90 procent van de piloten van British Airways zou zijn ingeënt.

Antwoord van British Airways

Op Twitter circuleren condoleanceregisters met ingelijste foto’s van de vier piloten. Een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij bevestigde dat onlangs vier piloten waren overleden en dat de condoleanceregisters echt waren, maar voegde eraan toe dat de sterfgevallen geen verband hielden met de vaccins.

De Awareness Foundation probeerde via Twitter contact op te nemen met British Airways. Een woordvoerster, Julie, zei dat er geen verband was tussen de vier sterfgevallen, maar herhaalde dat onlangs vier piloten waren overleden.

Sommige lezers zijn niet overtuigd door de antwoorden van British Airways, de grootste luchtvaartmaatschappij van het VK en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa. Zo tweette “Piloot Alexander”, een piloot en luchtvaartconsultant, dat piloten jaarlijks een medische keuring moeten ondergaan. Na een bepaalde leeftijd moeten ze om de zes maanden worden onderzocht. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat deze vliegeniers een onderliggende ziekte bij zich droegen. In feite zijn er de laatste tijd ook veel Indiase piloten omgekomen.

De eindoplossing van de Globalisten zal een Blitzkrieg bloedbad zijn van ongeëvenaarde proporties

Reuters doet de “factcheck”

Persbureau Reuters heeft de feiten van de aantijgingen in gefactchecked en zich daarbij uitsluitend gebaseerd op verklaringen van British Airways en de Britse Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), die onder meer wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Volgens Reuters is er niets waar van de bewering dat British Airways in “crisisbesprekingen” is met de Britse regering. Maar als dergelijke crisisbesprekingen zouden plaatsvinden, zouden ze ongetwijfeld als een nationale veiligheidskwestie worden geclassificeerd, zodat Reuters er sowieso niet over zou worden ingelicht. Dat betekent niet dat ze hebben plaatsgevonden, maar als we iets geleerd hebben in de laatste 18 maanden, is het dat wanneer de gecontroleerde mainstream media dingen “ontkrachten” die verband houden met covid, dat meestal betekent dat de beweringen waar zijn.

Verschillende video’s, waaronder de volgende video die op Brighteon.com is geplaatst, gaan over het gerucht dat talrijke gevaccineerde piloten van British Airways zijn overleden en dat British Airways in “crisisbesprekingen” is. Merk op dat deze video niet beweert dat dit allemaal bevestigd is, maar de bewering classificeert als een “gerucht”.

De video bevat audio van een onbekende Brit die uitlegt dat de piloten van British Airways die zijn overleden “fit” waren en in de “40 of 50 jaar”.

De factcheckers in de media zijn buitengewoon snel geweest met het ontkrachten van deze beweringen als onjuist. Maar, zoals deze video vraagt: “Is het normaal dat vier piloten van één luchtvaartmaatschappij in één week sterven?”

Nogmaals, het lijkt er op dat de verhaaltjesmakers ons allemaal willen laten geloven dat dit gewoon weer een “covid toeval” is.

Ooit gezond en actief 8-jarig jongetje lijdt na PFIZER prik

Er vinden de laatste tijd wel erg veel toevalligheden plaats, vooral bij diegenen die geïnjecteerd worden met spike-eiwit ziektekiemen die “vaccins” worden genoemd.

Merk op dat niemand bij Reuters of in de media de ware bewering durft te controleren dat vaccins spike-eiwitten bevatten, en dat spike-eiwitten bloedstolsels en vasculaire schade veroorzaken, omdat beide beweringen bevestigde feiten zijn die niet kunnen worden weerlegd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een corrupte regering is u aan het belazerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet onvermogen om te leren
Volgend artikelKunnen COVID-19 vaccins je lichaam magnetiseren?
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Tuurlijk niet door de vaccins. Had niet anders verwacht. En waar worden ze door gefinancierd???? Dan weet je al genoeg.
  Allemaal bullshit, ze menen dat wij dom zijn zeker!!!!!

  • “Ze” weten met grote zekerheid dat de grote massa heel dom is. En dat jij en ik daar niks tegen kunnen doen ook al zien we dwars door de bullshit heen…

  • Ik vrees en/of voorzie dat we er niet gaan komen .. De massa namelijk houdt zichzelf graag onwetend anders wordt het leven te pijnlijk en valt de comfortzone aan gruzelementen. Te vaak hoor ik van mensen: ‘Word je daar nou gelukkig van om je ‘daarmee’ bezig te houden?’ En: ‘Wanneer ik er niets aan kan doen, houd ik me daar niet mee bezig.’ De uitzondering weliswaar bevestigt de regel. Hoewel ikzelf ook tot de gekken behoor die nog altijd links en rechts een poging doet om mensen wakker te schudden en tot de realiteit te brengen, weet ik deep down en wanneer ik mezelf weer tot bedaren heb gebracht dat het in de kern verloren moeite is. Hetgeen overigens niets afdoet aan mijn respect voor degenen die strijden voor de Waarheid. ‘T is klote, alles bij elkaar.

 2. Als je zo stellig weet dat het niet door de vaccinatie komt , dan weet je dus heel stellig wat wel de oorzaak is. Maar daar hoor je ze dan weer niet niet over.

  • Ja dat is juist het geluid van schaapjes zij geloven Rutte uit geroepen tot de grootste leugenaar van Europa maar de huizende artsen over de hele wereld dat zijn dommeriken als ik jou goed begrijp en ik ga je niet over halen want wie in Rutte geloofd brengt zijn en vele anderen in gevaar.

 3. Bij mij in de wijk is deels bijna twee weken geen vuil opgehaald; dat wil zeggen vuilcontainers / papiercontainers liepen over. Vraag me af wat daar de reden van is geweest…

 4. Als de piloten sterven, dan sterven de reizigers ook. Dus het ligt absoluut niet aan de gifspuit. Maar het is gewoon zeer toevallig.

 5. “Ze” weten met grote zekerheid dat de grote massa heel dom is. En dat jij en ik daar niks tegen kunnen doen ook al zien we dwars door de bullshit heen…

 6. Hoe groot is de kans dat 4 piloten tegelijkertijd plots overlijden zonder aanleiding? Niets te zien hier mensen, het is allemaal toeval. Zet terug je tv op en wees een brave, volgzame consument.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in