© Futurama

Prof. Dr. Marty Makary dringt er bij de media op aan het belachelijk lage aantal ernstige gevallen van de Omikron-variant te melden in plaats van de bevolking in paniek te brengen. De professor in de geneeskunde aan de Johns Hopkins University zei donderdag in een interview op de Brian Kilmeade Show dat “er sprake is van een pandemie van waanzin” over de Omicron-variant van het coronavirus, die hij “omi-cold” noemde omdat het een milde stam is, meer lijkend op een gewone griep dan op Covid-19, schrijft Tierrapura.org.

Makary betoogde dat deze variant een ziekte veroorzaakt die in de overgrote meerderheid van de gevallen zeer mild of asymptomatisch is, en dat de vrees dat de golf van Omicron-infecties tot sterfgevallen zal leiden, een door de media in het leven geroepen verhaal is.

“Wat we nu zien is deze massale nieuwe golf van angst die onze tweede pandemie na COVID-19 aanwakkert, een pandemie van waanzin, en dat is Omicron. Ik noem het omi-cold. Als we naar de epidemiologische gegevens kijken, ligt het epicentrum nu ver weg van Omicron. Ziekenhuizen hebben enkele opnames, niet veel. Ze duren gemiddeld twee en een halve dag in plaats van acht dagen zoals in 2020,” aldus de professor.

Hij legde uit dat volgens een studie van de Universiteit van Hong Kong, men een omicron infectie kan krijgen, maar niet diep in het longweefsel. Het veroorzaakt dus geen ademhalingsproblemen, die tot de dood kunnen leiden, zoals bij de vorige Covid.

Hij voegde eraan toe dat de PCR-tests die worden gebruikt om het coronavirus op te sporen met een zeer lage drempel worden uitgevoerd en dat als gevolg daarvan veel positieve gevallen gewoon fout-positief zijn omdat het om andere virussen dan SARS-CoV-2 gaat. Het aantal tests moet worden beperkt in situaties met een laag risico. Als je de hele Amerikaanse bevolking test, zul je altijd een virusdeeltje vinden in de neus van een aanzienlijk aantal mensen.

“We moeten minder testen in situaties met een laag risico. Als je de hele Amerikaanse bevolking test, zul je altijd een virusdeeltje vinden in de neus van een aanzienlijk aantal Amerikanen.”

“Nu kun je natuurlijk nog steeds veel universele tests doen, zoals op veel universiteiten, en je kunt nog steeds monsters nemen van mensen en ze, als ze positief zijn, tien of veertien dagen in lockdown zetten. Maar als je dat doet met meningokokken, bijvoorbeeld, een bacterie die hersenvliesontsteking veroorzaakt, dan vind je die in de neusgaten van 10% van de Amerikaanse bevolking. Het is dus zoeken naar een probleem waar er geen is,” voegde hij eraan toe.

Makary besloot met te zeggen dat je “elk respiratoir virus kunt herdefiniëren als een potentiële builenpest die de Verenigde Staten gaat vernietigen”, en dat andere respiratoire virussen met hogere sterftecijfers tientallen jaren geleden al bestonden.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?”Volg Frontnieuws op Telegram

  Israëlische klinische proef doet aandelen in vaccinbedrijven kelderen
Vorig artikelWord wakker! De ‘Boosters’ zijn een valstrik
Volgend artikelZe logen over het vaccin: Video laat zien hoe je bedrogen werd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik weet niet zo goed wat ik van het omicron verhaal moet denken. Als ik even mag speculeren denk ik dat het verhaal de wereld in is geslingert door Zuid Afrika om van alles af te zijn aangezien het oorspronkelijke plan heeft gefaald en de beleidsmakers de kans geeft om hun handen in onschuld te wassen en weer terug naar normaal te gaan.

    In andere landen, zoals Nederland waar het plan wel geslaagd is gebruiken ze het voor het versterken van de maatregelen om er meer doorheen te kunnen rammen om toch de einddoelen te bereiken.

    Groeten,
    Hugo

  2. Ik ben verbaasd dat de mainstream media geen enkele kritische vraag stellen. Tevens is berichtgeving vaak onvolledig waardoor een misleidend beeld ontstaat. Het manipulatieve gedrag van journalisten is niets nieuws en van alle tijden. Een echt objectieve toezichthouder met sanctie bevoegdheid is wenselijk. En niet alleen in Nederland. Misschien moeten we dit in rechte afdwingen.

    • klaus schwab zegt dat ze bijna alles in handen hebben ,regeringen industrie ,media bestuurslagen ,burgemeesters ,bestuurders ,vermoedelijk ook van vakbonden ,want die hebben zichzelf vernietigd met het ja knikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in