Een corrupte regering is u aan het belazeren

5
© Internet Archive Book Images / Flickr (No known copyright restrictions)

Een duidelijk teken van de ineenstorting van een land is de openlijke corruptie van zijn openbare en particuliere instellingen. Wanneer corruptie niet langer verborgen hoeft te worden, maar openlijk kan worden genegeerd, zijn de waarden en normen waaruit de ziel van het land bestond weggeërodeerd”.

Dat is een beknopte samenvatting van de bullshit waar we elke dag mee te maken hebben, schrijft Paul Craig Roberts.

Probeer maar eens een instituut te vinden dat niet corrupt is.

Zelfs toen ze geconfronteerd werden met de dreiging van Covid, kon het gezondheidszorgsysteem niet boven de hebzucht naar winst uitstijgen. Effectieve middelen, zoals HCQ en Ivermectin werden gedemoniseerd en in veel landen verboden. De meeste sterfgevallen door Covid zijn het gevolg van niet-behandeling.

Gedurende de gehele vermeende “Covid Pandemie” hebben regelgevende instanties, gezondheidsbureaucratieën, medische verenigingen, politici, media en Big Pharma actie ondernomen om elk alternatief voor een vaccin te voorkomen.

Vanaf de eerste dag lag de nadruk op de winst van een vaccin. Om mensen ertoe te brengen zich aan een experimenteel en niet-getest vaccin te onderwerpen, was het ontbreken van genezing nodig. Om de weg alleen open te houden voor een vaccin werden zelfs supplementen zoals NAC, waarvan is aangetoond dat het zowel preventief als bij de behandeling van Covid effectief is, door de FDA in twijfel getrokken bij het gebruik ervan als supplement.

[N-acetylcysteïne (NAC) wordt door het lichaam gebruikt om antioxidanten op te bouwen. Antioxidanten zijn vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die cellen beschermen en herstellen van schade. Je kunt NAC krijgen als supplement of als receptgeneesmiddel].

  Britse verpleegkundigen vertellen aanstaande moeder dat ze "haar baby zullen PCR-testen zodra het geboren is, omdat het niet langer haar eigendom is" wanneer deze zich niet in haar buik bevindt

In reactie hierop heeft amazon.com, een grote online marketeer van voedingssupplementen, NAC uit zijn aanbod verwijderd. https://www.lewrockwell.com/2021/05/no_author/fda-protects-covid-19-vaccine-makers-seeks-withdrawal-of-competing-dietary-supplement/

Het opwekken van angst was essentieel om mensen in de rij te doen staan om gevaccineerd te worden. De angst werd aangevuld met dreigementen dat men niet zou kunnen reizen, geen sportevenementen zou kunnen bijwonen, niet meer zou kunnen werken op zijn baan.

Een Covid-test, bekend als PCR, werd opzettelijk uitgevoerd met hoge cycli, bekend om het hoge percentage vals positieven. Deze fout-positieven garandeerden een hoog infectiepercentage dat de mensen doodsbang maakte. Ziekenhuizen werden financieel gestimuleerd om alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen te melden, waardoor de mortaliteit van Covid sterk werd overdreven.

Zoals u misschien heeft gemerkt, werden er afgelopen winter geen griepgevallen gemeld omdat griep werd toegevoegd aan de Covid-statistieken.

Er zijn een aantal berichten verschenen dat het Covid-vaccin niet voorkomt dat sommige gevaccineerde mensen Covid oplopen. Andere berichten zeggen dat gevaccineerde mensen verspreiders van Covid worden. Er zijn ook berichten over een groot aantal sterfgevallen en kwetsuren als gevolg van het Covid-vaccin.

Om de feiten te verdringen en de verkoop van het Covid-vaccin in stand te houden, voert het Center for Disease Control (CDC), dat steunde op het uitvoeren van de PCR-test met hoge cycli om het aantal Covid-gevallen op te blazen, de PCR-test uit met veel lagere cycli in het geval van geïnfecteerde gevaccineerden, om het aantal gevaccineerden dat Covid heeft opgelopen tot een minimum te beperken.

Om verder een kunstmatig beeld te creëren van de effectiviteit van het vaccin, worden asymptomatische en milde infecties uitgesloten van de rapportage van gevaccineerden die Covid oplopen.

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

Alleen gevaccineerden die Covid oplopen en in het ziekenhuis moeten worden opgenomen of aan Covid overlijden, worden meegeteld bij de mensen die Covid hebben opgelopen ondanks het feit dat ze zijn gevaccineerd.

Ongevaccineerde mensen met slechts lichte symptomen of vals-positieve uitslagen van een PCR-test met hoge cyclus worden echter wel bij het aantal gevallen van Covid opgeteld. https://off-guardian.org/2021/05/18/how-the-cdc-is-manipulating-data-to-prop-up-vaccine-effectiveness/

Dit is een duidelijke en schaamteloze manipulatie van statistieken om mensen bang te maken voor Covid en hen tegelijkertijd gerust te stellen over de effectiviteit van het vaccin.

Het overdrijven van het aantal gevallen onder ongevaccineerden en het tegelijkertijd onderwaarderen van het aantal mensen dat Covid opliep ondanks dat ze gevaccineerd waren, is schaamteloos en beschermt het verzonnen beeld van de veiligheid en effectiviteit van het vaccin.

Het vervalsen van statistieken om het publiek massaal angst aan te jagen en het verhinderen van behandeling met bekende veilige en effectieve geneesmiddelen om het sterftecijfer te maximaliseren, heeft miljarden dollars winst opgeleverd voor Big Pharma en aanverwante industrieën, waarbij de CEO van Moderna bovenaan de lijst staat van negen nieuwe miljardairs die rijk zijn geworden door het uitbrengen van de Covid-vaccins.

Deze miljardairs zijn rijk geworden door de dood van honderdduizenden mensen die stierven door een gedwongen gebrek aan behandeling – verplichte sterfgevallen om de winsten van de vaccins te beschermen. https://www.rt.com/news/524294-vaccine-billionaires-patent-waiver/

Zal er iets gedaan worden aan deze buitengewone corruptie van het publieke gezondheidszorgsysteem?

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corruptieschandaal in Brussel: hebben vaccinfabrikanten de Eurocommissaris omgekocht?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe vaccin spike-eiwitten verspreiden meer ziekte
Volgend artikelTucker Carlson: Fauci, WHO & MSM liegen al een jaar over COVID laboratoriumlek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Mensen , blijft uit de buurt van gevaccineerde het kan gevaarlijk zijn zij worden heel snel ziek en de ziekte overdragen via de huid stop met die onzin geen injectie blijf nuchter is is allemaal bedrog.
  Ik hoop dat ik het nog duidelijker kan gaan maken maar ik vrees dat ik wel geblokkeerd ga worden want Rutte en zijn moordenaars zullen alles doen om ons de mond te snoeren, WORDT WAKKER NU.

 2. Er werd jaaaaaaaaren geleden een ambtenaar in Brussel aangesteldom corruptie op te sporen.

  De echte taak van die man was stoelen testen, mussen tellen, ramen op doorzichtbaarheid te testen.

  Maar hij begreep het helemaal verkeerd. Hij spoorde echte corruptie op.
  DAT was de bedoeling niet!
  De man werd eruitgetrapt verloor huwelijk huis, baan toekomst.

  De tweede kamer dacht dat ze iets te vertellen hadden en besloot die man te compenseren.
  De regering weigerde betaling uit te voeren.
  ——————
  Zo’n beetje hetzelfde gebeurde met Spijker, die moest liegen over de dood van een militair, en dat weigerde.

  En nu ebben we weer iets wat de doofpot in had moeten gaan:
  –de toeslag affaire
  Waarom de betrokkenen geen beroepsverbod voor politiek en strafrechtelijke vervolging?
  –de “maatregelen”tegen Corona; massieve leugens, lege ziekenhuizen, mensen behandeling geweigerd, opzettelijk moordende behandeling gegeven…

  Maar er verandert niets.

 3. Wat nog ergers is, is dat deze leugen covid hoax er word door gedrukt en dat geen enkele corrupte /gechanteerde politieker, of zogenaamde wetenschappelijke twijfelaar, eist dat er bewijs van het zogenaamde virus, dmv, verifieerbare genetische code, foto of isolaat word vrijgegeven, wat maakt dat ze ALLEMAAL schuldig zijn aan deze volkerenmoord.

  • Volgens mij alleen het FvD heeft het hier steeds over.
   En dat wij allemaal zwaar in de zeik genomen worden.
   De andere partijen ontwijken deze vragen of draaien er om heen.

 4. Ik begin zo inderhand te geloven dat er overheden zijn die gigantisch met het weer aan kloten zijn.
  Ik zit al weken, maanden tegen een lucht aan te kijkken vanaf zonsopgang tot ondergaan alsof er op elk moment een noodweer kan los barsten.
  En meer dan een paar spatjes komen er niet naar beneden.
  Of is dat toeval sinds dat de overheid ons wat meer ruimte gunt.
  De mensen blijven zo wel braaf thuis zitten want met zo een lucht ga jij niks ondernemen buiten of op een terras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in