Pixabay

Heeft u ooit naar Joe Biden gekeken en u afgevraagd of deze man ons allemaal de dood in zal jagen? Zo ja, dan bent u zeker niet de enige. Biden is een opvliegende dwaas die er geestelijk niet helemaal bij is, en in zijn team voor buitenlands beleid zitten bekende oorlogsstokers als Jake Sullivan, Antony Blinken en Victoria Nuland. De afgelopen twee jaar hebben zij onze vijanden geprovoceerd bij elke kans die ze kregen, en dat heeft ons met verschillende van hen op de rand van oorlog gebracht. Ze blijven ons vertellen dat ze precies weten wat ze doen, maar als ze het mis hebben, krijgen we geen “overdoen”. Als de raketten eenmaal beginnen te vliegen, is er geen weg meer terug. Hieronder volgen 4 manieren waarop Joe Biden en zijn volgelingen het Westen in een kernoorlog kunnen krijgen, schrijft Michael Snyder.

#1 Rusland

De oorlog in Oekraïne is uitgegroeid tot een volwaardig proxy-conflict tussen de Verenigde Staten en Rusland, en beide partijen gaan gewoon door met escaleren.

Dus waar eindigt dit?

Op dit moment heeft de regering Biden al 36 verschillende militaire hulppakketten voor Oekraïne aangekondigd sinds het begin van de oorlog…

De regering van de Amerikaanse president Joe Biden heeft woensdag 325 miljoen dollar aan nieuwe militaire hulp voor Oekraïne aangekondigd om het leger te helpen in de oorlog tegen Rusland, waaronder extra munitie voor High Mobility Artillery Rocket Systems (HIMARS), geavanceerde raketten en antitankmijnen.

Het is het 36e veiligheidspakket voor Oekraïne sinds de Russische invasie in februari 2022, en brengt de totale Amerikaanse militaire bijstand voor de regering van Kiev momenteel op meer dan 35,4 miljard dollar.

Aan de andere kant blijven de Russen deze crisis framen als een existentieel conflict tussen oost en west, en westerse leiders hebben die perceptie zeker versterkt door kaarten te publiceren waarop Rusland is opgedeeld in tientallen kleine landen.

De Russen geloven op dit moment dat ze vechten om alle knikkers, en Dmitri Medvedev waarschuwt openlijk dat ze als het erop aankomt kernwapens zullen gebruiken

Hij verklaarde dat de Russische doctrine “duidelijk maakt dat kernwapens kunnen worden gebruikt als Rusland wordt geconfronteerd met een daad van agressie waarbij andere soorten wapens zijn betrokken, die het voortbestaan van de staat bedreigen”.

Hij voegde daaraan toe: “In feite gaat het om het gebruik van kernwapens als reactie op dergelijke acties. Onze potentiële tegenstanders mogen dit niet onderschatten. Al deze speculaties over hoe de Russen dit nooit zullen doen, zijn waardeloos.

De westerse analisten en westerse commandanten – zowel militaire als politieke leiders – moeten gewoon onze regels en onze bedoelingen beoordelen.”

Waarom nemen onze leiders dergelijke dreigementen niet serieus?

  Poetin slaat het woke Westen om de oren met ongemakkelijke waarheden - "Maak uw eigen huis schoon... de schuldigen voor de crisis zijn in uw eigen omgeving te vinden"

Ik ben er volledig van overtuigd dat de Russen niet bluffen.

En het zou ons allemaal zeer moeten verontrusten dat Russische onderzeeërs steeds actiever worden in de Atlantische Oceaan

“De Russen zijn actiever dan we ze in jaren hebben gezien,” vertelde legergeneraal Chris Cavoli, de topcommandant voor de NAVO en de Amerikaanse militaire operaties in Europa, woensdag aan het Congres over de onderzeese capaciteiten van Moskou.

Hun patrouilles in de Atlantische Oceaan en over de hele Atlantische Oceaan staan meestal op een hoog niveau, op een hoger niveau dan we in jaren hebben gezien”, getuigde Cavoli voor de House Armed Services Committee. “En dat ondanks alle inspanningen die ze in Oekraïne leveren.”

Uiteindelijk zouden de Russen onderzeeërs kunnen gebruiken om een verrassingsaanval op de VS uit te voeren, en als dat gebeurt, zal dat het einde betekenen van onze natie zoals we die nu kennen.

#2 China

Zoals ik in eerdere artikelen heb beschreven, hebben de Chinezen hun strategisch nucleair arsenaal koortsachtig uitgebreid en gemoderniseerd.

Ooit vielen hun capaciteiten in het niet bij die van ons, maar nu hebben ze die kloof aanzienlijk gedicht.

Helaas kiest de regering-Biden er nog steeds voor hen te behandelen als een enorm inferieure mogendheid.

Wij willen geen oorlog met China, en onder vorige regeringen was zo’n oorlog niet eens mogelijk.

Maar nu is de status van Taiwan een belangrijke internationale kwestie geworden, en de Chinezen blijven maar meer militaire vliegtuigen naar de luchtverdedigingsidentificatiezone van Taiwan sturen

Het Taiwanese ministerie van Defensie heeft vrijdag in een update van de Chinese militaire activiteiten van de afgelopen 24 uur gezegd dat 19 militaire vliegtuigen de luchtverdedigingszone van het eiland zijn binnengevlogen.

Een daarvan was een TB-001 drone, die rond Taiwan vloog, eerst over het Bashi kanaal dat Taiwan van de Filipijnen scheidt, vervolgens ten oosten van Taiwan, alvorens terug te keren naar de Chinese kust, volgens een door het ministerie verstrekte kaart.

Daarnaast is de soevereiniteit over bepaalde gebieden in de Zuid-Chinese Zee een andere kwestie die de spanningen tussen de VS en China heeft doen oplopen

De VS hebben de Chinese kustwacht gewaarschuwd te stoppen met het lastigvallen van Filipijnse schepen in de Zuid-Chinese Zee, zo werd gemeld.

Op zaterdag zei het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in een verklaring: “We roepen Beijing op om af te zien van zijn provocerende en onveilige gedrag.”

Vorige week beschuldigden de Filipijnen de Chinese kustwacht van “agressieve tactieken” en “gevaarlijke manoeuvres” in de Zuid-Chinese Zee, te midden van de sudderende geopolitieke spanningen tussen beide naties.

Hopelijk zullen de gemoederen bedaard worden en zullen onze betrekkingen met China weer de goede kant opgaan.

  Gevangengenomen Oekraïner zegt dat Javelins nutteloos waren in Mariupol, Zelensky gaf troepen de opdracht te sterven

Maar ik zou er niet op rekenen.

#3 Iran

Zoals ik keer op keer heb gewaarschuwd, kan er elk moment een grote oorlog in het Midden-Oosten uitbreken.

En om ervoor te zorgen dat de spanningen nog wat hoger oplopen, heeft de VS vliegtuigen uitgerust met “bunker-busting bommen” naar de regio gestuurd…

In een krachtmeting met Iran heeft het Amerikaanse leger vliegtuigen die naar het Midden-Oosten zijn gestuurd uitgerust met geavanceerde bunker-busting bommen, aldus Amerikaanse functionarissen vrijdag in The Wall Street Journal.

Volgens het rapport werden een tiental A-10 Warthogs omgebouwd zodat de aanvalsvliegtuigen tot 16 van de precisiegeleide GBU-39/B bommen kunnen vervoeren.

Natuurlijk kiezen de Iraniërs er ook voor om de zaken nog erger te maken.

Het Iraanse leger heeft zojuist illegaal een tanker in beslag genomen die op weg was naar de Verenigde Staten

De Iraanse marine heeft beelden vrijgegeven van de inbeslagname van een buitenlands schip in de Golf van Oman.

De olietanker Advantage Sweet, die onder de vlag van de Marshalleilanden vaart, werd donderdag door Iraanse troepen in beslag genomen na zijn vertrek uit Koeweit op weg naar Houston, maakte de Amerikaanse marine bekend.

“Advantage Sweet werd in beslag genomen door de Iraanse marine van de Islamitische Revolutionaire Garde tijdens de doorvaart door internationale wateren in de Golf van Oman”, aldus NAVCENT.

In tegenstelling tot Rusland en China heeft Iran geen intercontinentale ballistische raketten.

Maar de Iraniërs komen heel dicht bij het vermogen om hun eigen kernwapens te produceren, en sommige analisten geloven dat ze al oudere kernwapens bezitten die hen door anderen zijn geleverd.

Als er een grote oorlog uitbreekt in het Midden-Oosten, zal Iran alles wat het heeft tegen Israël inzetten, en Israël zal hetzelfde doen tegen Iran.

Laten we hopen dat een dergelijk conflict zo lang mogelijk kan worden uitgesteld.

#4 Noord-Korea

Je zou denken dat het potentieel voor 3 catastrofale oorlogen genoeg zou zijn.

Maar nee, de regering Biden heeft ook besloten Noord-Korea enorm te provoceren door “nucleair bewapende onderzeeërs” naar Zuid-Korea te sturen…

De Verenigde Staten zullen voor het eerst in decennia nucleair bewapende onderzeeërs naar Zuid-Korea sturen – als onderdeel van een nieuwe overeenkomst waarmee Washington aangeeft Seoel te willen verdedigen tegen de toenemende nucleaire dreiging van Noord-Korea, aldus Amerikaanse functionarissen.

Het plan om de ballistische raketonderzeeërs aan te meren in Zuid-Korea, wat sinds de jaren tachtig niet meer is gebeurd, is een poging om de Amerikaanse afschrikking tegen het regime van Kim Jong Un “zichtbaarder” te maken, aldus hoge regeringsfunctionarissen. De VS zullen ook beloven hun bondgenoot een grotere rol te geven in een eventuele reactie op een mogelijke nucleaire aanval.

Een regel waar ik naar probeer te leven is dat je nooit gekke mensen moet provoceren.

  EU keurt 50 miljard euro steun aan Oekraïne goed

En in dit geval provoceert de regering Biden gekke mensen met kernwapens.

De Noord-Koreanen zijn niet blij met de laatste zet van de regering Biden, en ze hebben zojuist een zeer boze verklaring uitgegeven met de woorden “nucleaire oorlog“…

Noord-Korea zal zijn “militaire afschrikking” tegen Zuid-Korea en de Verenigde Staten opvoeren, zeiden de staatsmedia zondag, waarbij ze de deze week gesloten topovereenkomst tussen de twee partijen over versterking van de Amerikaanse uitgebreide afschrikking afkeurden als een “product van afschuwelijk vijandig beleid” tegen Pyongyang.

Het Korean Central News Agency (KCNA) bekritiseerde het staatsbezoek van president Yoon Suk Yeol aan de VS deze week in een commentaar als “de meest vijandige, agressieve en provocatieve reis en een gevaarlijke reis voor een nucleaire oorlog”.

In april testte Noord-Korea een intercontinentale ballistische raket met vaste brandstof die de Verenigde Staten kan raken.

Als Kim Jong Un boos genoeg wordt, kan hij zijn militaire leiders opdracht geven verschillende steden aan de westkust te bombarderen.

Natuurlijk kunnen wij Noord-Korea in ruil daarvoor bombarderen, maar niets zal die steden ooit terugbrengen.

De meeste mensen beseffen dit niet, maar op dit moment zijn we dichter bij een kernoorlog dan ooit tevoren.

Ambtenaren van de regering-Biden lijken te geloven dat geen van onze vijanden gek genoeg is om daadwerkelijk kernwapens te gebruiken, en daarom zijn zij niet bang om zich extreem agressief op te stellen tegenover Rusland, China, Iran en Noord-Korea.

Maar wat gebeurt er als de ambtenaren van de regering-Biden een fout maken en een van hen te ver duwen?

Dit is geen spelletje.

Eén echt slechte fout kan honderden miljoenen doden tot gevolg hebben.

Laten we dus hopen dat iemand Joe Biden en de oorlogsstokers om hem heen tot rede kan brengen, want op dit moment staan we echt aan de rand van het ondenkbare.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zullen de NAVO en VS een oorlog tegen Rusland winnen? “Nope”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEU wil nieuwe Covid-prik deal: 10 euro belastinggeld per niet gebruikte dosis
Volgend artikelIn video’s: “Nieuwe Franse Revolutie” gekenmerkt door gewelddadige escalatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Omdat dit conflict zolang gaat duren en de reacties van Amerika steeds agressiever en wereldwijd worden, en in dit stadium al een eind buiten de “ begin “ proporties van Ukraine liggen, kan dit conflict inderdaad ontaarden in een wereld wijde nucleaire oorlog.

  • Het is bijna zeker dat die nucleaire oorlog er komt.
   Alles wijst daar op maar wij hebben daar geen enkele invloed op. Nada, nakkes, nul.

   Ken je het gezegde ‘als de knoppen aan de bomen komen dan weet je dat de zomer komt’.
   Zoiets is het dus.
   Heb ik zelf niet bedacht maar iemand anders.

 2. De wereld wordt op dit moment geregeerd door compleet krankzinnigen. Machtgeile psychopaten, die alleen maar nog meer macht, nog meer dollars willen bezitten.
  Als de pleuris echt uitbreekt, dan hoop ik één ding. En dat is dat deze idioten ook in een kistje met zes plankjes komen. En liefst als eersten.

 3. Lees ik het nou goed: Biden zou ‘gekke’ mensen provoceren?? Als er één ‘gek’, volstrekt seniel, dementerend en een gevaarlijke idioot is dan is dat Biden wel. En de hele satanische kliek die de draadjes van deze trekpop bedienen natuurlijk.

  • Goed gezien Albert ,Biden is inderdaad een oude malloot waar de lieden die echt aan de touwtjes trekken optimaal gebruik van maken omdat hij het zelf niet meer zo goed begrijpt.

  • Idd dat vond ik ook een hele vreemde opmerking(gekke mensen provoceren) er is maar een gek die Joe Biden heet met zijn oorlogszuchtige incompetente regeringsleden in zijn directe omgeving……
   Ik verwacht dat Amerika op een bepaald moment tegen hele grote landen gaat vechten die met zijn alle het gehate Amerika compleet van de aardbodem laten verdwijnen,,,,, wat ook begrijpelijk is met hun oorlogszuchtige opstelling tegenover de hele wereld….
   Ze verdienen ook niet anders die indianen en eskimo moordenaars.

 4. Recent was er een bericht dat Rusland ‘oude’ t55 tanks naar de Oekraïne stuurt. Dit wordt door de nato gezien als; de Russische tanks raken op. Maar: deze oude tanks zijn ontworpen / gebouwd om te blijven functioneren onder nucleaire oorlog omstandigheden. Het inzetten van dit type tanks wijst op een mogelijke nucleaire escalatie.

  • Of het er nu toe doet of niet 🙂 maar je hebt gelijk, toen ik mijn 12 maand mocht dienen werd ons ook verteld over onze technologische overlegenheid.
   Je gelooft dat eerst even todat ik eens een ex NVA type 70 en 80 mocht bekijken, de tegenhanger van onze YPR en ja hoor.
   die kon echt varen, 2 motoren, mooie schuine kanten waar wel eens iets op kan afketsen en zoals je zegt mij werd toen ook verteld dat ze afgedicht waren tegen nuclear stof.
   Maar goed hoe ver ga/kan je rijden na de padestoeltjes, ooit zul je eruit moeten.

   • …mijn 14 maanden waren bij de parate eenheid in Seedorf, 1982. Er werd constant verteld dat wij het beste leger ter wereld hadden, dat Nederlandse soldaten altijd de schietoefeningen wonnen en meer van dat soort verhalen.
    Dat onze pruttels, de radargeleide luchtdoel pantserwagens alle 49 het hele jaar met defecten stil stonden werd gemakshalve niet verder gemeld, dat er bij een alarmfase waarbij we tegen het ijzeren gordijn werden gedumpt en de munitiekisten waar bijna niks in zat werden aangevoerd en beroeps militairen in hun auto verdwenen en in Nederland werden aangehouden heeft de pers nooit gehaald…graaf maar een schuttersputje….eten uit 1958 in blik, de helft verpulverde….absoluut Zeeuwen/ Zeeuwse meisjes die de inkoop van het leger zonder ene cent teveel regelden…..en dan wij wachten op welke mongool ergens beslist wat er verder gebeurd. Zelden heb ik zo een stelletje randdebielen aan het roer gezien met sterren en balken als toen, een enkeling uitgezonderd….het zal nu niet veel anders zijn, een macho cultuur van namaak en uiterlijke schijn is cultuur en blijft bestaan binnen ene organisatie waar men opklimt door te luisteren en te volgen. Leiderschaps capaciteiten op lager niveau is voor organisaties zoals de Nederlandse krijgsmacht een gevaar…de tekortkomingen van de top zouden publiekelijk zichtbaar worden.

    Ik denk dat het enige deugdelijke onderdeel van onze “krijgsmacht” in Roosendaal slaapt en poept….en dat dan onder voorbehoud….

    • Duchesne mei 2, 2023 at 12:35

     Mooi en herkenbaar verhaal beste Duchesne, militairen de pang pang moeten roepen in een oefening zonder munitie is gewoon van de gekken, Sociaal Democraten zijn hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de bezunigingen die door de jaren heen zijn doorgevoerd, nu kan men zien dat de stront werkelijk door de ventilator gaat, Defensie opgericht na de 2e wereldoorlog om de Verenigde Staten te helpen met hun verschrikkelijke expansie drang, iets om trots op te zijn (kuch).

 5. En als het puntje bij paaltje komt krijgt Donald Trump weer de schuld van dit alles…..van de Democrats natuurlijk, die leggen de schuld bij iedereen behalve bij henzelf!

 6. Zet je schrap. Dit is nog maar het begin. Van het einde. Hoe dieper de Anglo-Amerikanen wegzakken, des te driester hun geopolitieke provocaties met hun laatste overblijvende troef. Milirair overwicht. Hun reputatie bij de niet betrokken Zuidelijke Derde Wereldlanden wordt nog slechter en uit die fnuik is voor Het Westen geen weg terug. Hun schuldenplafond wordt steeds hoger opgetrokken, banken gaan falliet, marktaandeel krimpt…

 7. Joe “I am a zionist. You dont have to be a jew to be a zionist” Biden.
  De AshkeNazi zijn vroeger door de Russen weg gejaagt, o.a. vanwege (bloed)rituelen waarbij kleine kinderen waren betrokken. Sindsdien zinnen ze op wraak.
  Er is verschil tussen Zionisten en Joden. Een Jood gelooft in de Torah. Een Zionist gelooft in de Talmud. Zoek wat voor verschrikkingen in de Talmud staan over omgaan met Goy en kleine kinderen.
  De geschiedenis leert dat mensen verschrikkingen uitvoeren en zichzelf rechtvaardigen, vanwege overtuiging dat het handelen in overeenstemming is met het aangenomen geloof (referentiekader) in naam van een hoger goed/doel.
  De mens heeft een interne kompas. Het geweten, gij weten (zonder te denken), die laat voelen wat juist is. De mens heeft keus om dit gevoel te negeren.

  • Uw laatste drie zinnen is ook mijn mantra met de keuze tussen goed en kwaad. Maar uw Joden, in een radiodocumentaire legde een belangrijkje Jood van Antwerpen het verschil uit: Jood kan je niet worden, dat ben je alleen op grond van afstamming. Een Jood met de juiste afstamming heeft wel de keuze om de godsdienst eventueel niet te volgen. Maar als niet Jood, dus zonder de afstamming; kan je wel een volgeling worden van het Joodse geloof. In dat eerste zit een groot gevaar voor de wereld: ze beschouwen zichzelf als “uitverkoren” en uit hun komt de Messias die de wereld zal regeren. Ik vraag mij af als China machtig wordt, wanneer de Chinese Joden gaan verschijnen.

  • Een jood(s) is scheldwoord voor Judean.
   De bijbel wat Bilbo of geschreven boek betekend is door 66 pagan clans in conclaaf Niceae 325 ad geschreven namens pagan emperator contantine 1e

   En niet Christenlijk/Christus het woord apostel betekend brenger van het gesproken word.

   Het geschreven woord is een subversie en inversie.

   Judean is een clan die van oorsprong synagoge of satan.
   Babylonisch/baal/balphometh / phariseers /Pharaonische is en kinderofferraars en bloeddrinkers zijn.
   De “jodenster”
   is de ster van remphan of
   “the seal of solomon”

   Judeans en later ashenazi namens (((hun))) god worden verordend om als een plaag op de aarde te worden. Vandaar dat ze uit alle landen verstoten zijn door de eeuwen heen.

   De Ashkenazi zijn Turkmeense en kazachstaanse steppen volkeren en tegenwoordige djengene of gypsy zigeuners die vanwege hun moorden en offeren gedwongen werden te kiezen voor 1 van de abrahamische religies en kozen Judean/joods vanwege de voorspelingsleer van de kabalah en hebben dit gecombineerd met babylonisch satanisme.
   En zijn meesters in vermomen en namen vaak de identiteit van hun vermoorde slacht-offers aan.

   En de askenazi zijn tot judean/joods bekeerd omdat idd tartarie/Rusland ze de optie gaf of tot 1 van de abrahamische geloven te bekeren of uitgeroeid zouden worden.
   De Amalek. .
   De mens werd gewaarschuwd ze van de planeet af te trappen maar de Ashkelon vrouwen bekend als de hoeren van Babylon vereidelinle mooie donkerhaarige vrouwen , courtisanes. weten de mens/mannen steeds te verleiden ze een nieuwe kans te geven.

   “En jood kun je niet worden”
   weerleg ik dmv dat de joodse lineages alleen dmv de vrouwenlijke bloedlijnen kunnen worden doorgegeven.
   Dit zou inhouden dat een joodse vrouw met elke bloedlijn zou kunnen koppelen.

   Maar Er zijn clans die volledig binnenin de eigen lineages reproduceren zoals de rothschild psygophaten ,
   de Moab.

   Saillant is dat de new yorkse rabijn in interviews zegt dat ze niet van hier/aarde komen , dat licifer hun God is en dat hun enige eigenschap vernietigen en oorlog voeren is.
   Ook zegt hij dat ze kinderen offeren eten en zelfs aan ons te eten geven en dat ze ons dit gewoon mededelen maar de mens het weigert te geloven.

   Dit schijnt daarom
   reset 7 te zijn omdat De Schepper ingrijpt omdat er anders geen mens overblijf.

   Marcel messing op http://www.wordenwijwakker vertelt er veel over.

 8. Het doel van Zionisten is Zion oprichten. Het komt in het gebied tussen de Nijl en Eufraat/Tigris.
  In Zion komt de wereldregering (NWO). Het bevat 1 regering, 1 betaalmiddel, 1 leger, 1 internet, kortom van alles 1. Een totalitair systeem onder leiding van Zionisten.
  Door van het Midden Oosten alvast geleidelijk aan een bende te maken is het straks makkelijker om het gebied in te nemen.

 9. Ambrahamic Family house…Abu Dhabi…Vertegenwoordigd: Vaticaan,zionisten en Islam…Verdiep je er maar eens in en neem een kijkje…Trump heeft de Ambrahamic akoorden ook gesloten en heeft er al een bruiloft gehad ook…..Zowel Christenen,joden en moslims hebben er niks mee…Vage boel daar.

 10. Zijn niet alleen zionisten het is een bont ‘onvoorstelbaar’ gezelschap van Zwarte Adel,luciferians,zionisten,vrijmetselaars,nazi’s die allen 1 ding gemeen hebben en dat is het occulte….If i like it or not..Daarom klopt ww2 ook niet als je goed analyseert en de eindjes aan elkaar knoopt. Het was ook een ontvolking aan beide zijden.

 11. Alle oorlogen worden bedacht door de kabbalistische centrale bankiers voor macht, winst en om ‘de beste goyim te doden in oorlogstijd’. (De Talmoed)

  Sir William Wiseman, hoofd van de Britse inlichtingendienst en partner van de bankiers Kuhn Loeb, eiste dat de Duitsers verpleegster Edith Cavell zouden executeren omdat ze had onthuld dat de geallieerden Duitsland bevoorraadden.

  Duitsland en haar bondgenoten hadden niet de middelen om meer dan een jaar te vechten.

  Waarom maakt Hollywood films over de zwarte abolitionist Harriet Tubman , maar niet over Edith Cavell?

  Alle films hebben een politieke agenda van de Illuminati. ( The Banker is een ander recent voorbeeld.) Mensen van Europese afkomst leren niets over hun kampioenen zoals Louis McFadden en Charles Lindbergh. De VS is een kabbalistische joodse (satanistische) kolonie en weet het niet eens.

  “Wereldgebeurtenissen vinden niet per ongeluk plaats. Ze zijn gemaakt om te gebeuren … de meeste worden geënsceneerd en beheerd door degenen die de touwtjes in handen hebben.” Denis Healey, voormalig Brits minister van Defensie

  – Henry Makow

 12. Feit is en blijft.

  Van de absolute waarheden zijn er maar per stuk 1

  Van onwaarheden ,
  zoveel als de creative schepper hiervan kan bedenken.

  Als het geheim of geheim genootschap is ,
  dan heeft dit vaak deze reden.

 13. Misschien ben ik als analytisch denkend en eidetisch herrinerent de enige maaarrr…

  Nagasaki en Hiroshima **japan**
  werden binnen twee jaar herbouwd en bewoond
  naar de atoombommen.

  De kerncentrale in “jawel” **Ukraine** Chernobiel.
  die in de jaren 80 het zogenaamde China-syndrome ervoer waarbij de kern met een ophol geslagen expenencionele verhitting / kernreactie door de aarde heen zou smelten en aan de andere kant van de wereld er weer uit zou komen…

  Of Fukushima waar ook ook de kernreactor radioactiviteit de zee in loosde.

  Wat opvalt is dit.

  Nagasaki en Hiroshima werden binnen twee jaar herbouwd.

  De kernramp Ukraine waar in een Discovery programma
  “ the greatest catch?” Over de grootste vissen vangen over de wereld.
  De host van het programma daar met toestemming uit de zogenaamd ernstig vervuilde meren bij stuwdammen en rivieren grote gezonde catfish vong en er zelfs een programma aan natuur die daar volledig floreerde dieren gezond bomen gezond.

  Fukushima en het vervuilde zeewater nergens meer word besproken ondanks dat de hele wereld zeevis eet.

  Japan en Ukraine beide Nazi landen in ww2 waren.

  Het vermeende half-leven van zon bom of ramp op 20.000 jaar is vastgesteld.

  Wetenschap stelt dat snelle opwekking van kernenergie zoals in een bom niet bestaat maar er alleen langzame kernfusie bestaat.

  Gelooft u het nog?
  Ikke niet.

 14. Zo’n 800.000 dapper Oekraïense mannen en vrouwen werkten mee aan het opruimen van het radioactieve materiaal dat uit de kerncentrale werd geworpen door de explosie, velen van hen kregen kanker, veel misgeboorten nu nog steeds, in totaal werkten meer dan 1 miljoen mensen mee aan de opruiming.

  Op de Belgische TV was een verdomde interessante drie-delig documentaire te zien, eigenlijk een must om te zien om een betrouwbaar oordeel te vellen over de Tsjernobyl ramp.

  https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/04/06/in-de-ban-van-tsjernobyl-vooruitblik/

 15. Biden Biden Biden…

  Nikske Biden. Biden puppet.

  In de comments,, jewels en jewels.
  Ja, dán komen we er dichtbij… de echtheid.
  En nog van alles.
  Groetjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in