Alex_Moghi / Pixabay

Het maakt niet uit wie het Amerikaanse volk kiest als hun vertegenwoordigers, de permanente heersende klasse in Washington D.C. blijft dezelfde. Helaas voor ons allemaal is deze permanente heersende klasse absoluut wanhopig geworden om de oorlog in Oekraïne te winnen. Eén lid van die permanente heersende klasse, Victoria Nuland, smeekt het Congres om meer geld voor de oorlog. Een van haar argumenten is dat “we niet moeten vergeten dat het grootste deel van dit geld rechtstreeks teruggaat naar deze economie om die wapens te maken.” Oh ja, gigantische bergen geld in de slokdarm van het militair-industrieel complex gieten zou zeker goed zijn voor de economische groei. Maar als we toestaan dat de permanente heersende klasse ons meesleept in een hete oorlog met Rusland, kunnen miljoenen Amerikanen het leven laten, schrijft Michael Snyder.

De permanente heersende klasse in Europa is ook extreem wanhopig geworden om de oorlog te winnen.

De machtselite aan beide zijden van de Atlantische Oceaan ziet de Russische troepen langs het hele front oprukken en ze weten dat de Oekraïners niet sterk genoeg zijn om ze tegen te houden.

Dus nu wordt er blijkbaar gesproken over het sturen van NAVO-troepen naar Oekraïne.

Serieus.

Volgens de Slowaakse premier Robert Fico “overwegen een aantal NAVO- en EU-lidstaten om hun troepen op bilaterale basis naar Oekraïne te sturen”…

De Slowaakse premier heeft beweerd dat de NAVO en EU-lidstaten zich voorbereiden om troepen naar Oekraïne te sturen.

Robert Fico, een pro-Russische populist, gaf geen details over hoe Westerse soldaten gestuurd zouden kunnen worden om Oekraïne te helpen, en commentatoren zeiden dat hij waarschijnlijk alleen maar problemen probeerde te veroorzaken.

Hij sprak in de aanloop naar een inderhaast belegde bijeenkomst van Europese leiders in Parijs vanwege de volgens zijn adviseurs escalatie van de Russische agressie in de afgelopen weken.

De bijeenkomst impliceert dat “een aantal lidstaten van de NAVO en de EU overwegen om hun troepen op bilaterale basis naar Oekraïne te sturen”, vertelde de heer Fico tijdens een briefing op televisie na een bijeenkomst van de Slowaakse veiligheidsraad.

Ik hoopte dat dit een misverstand was, maar toen leek de Franse president Emmanuel Macron te bevestigen dat er grondtroepen worden overwogen.

Hij vertelde de pers dat er op dit moment geen consensus is over het inzetten van grondtroepen, maar dat “niets moet worden uitgesloten“…

De Franse president Emmanuel Macron kondigde maandag aan dat er een nieuwe coalitie zou worden opgericht om Oekraïne te voorzien van langere-afstandsraketten en munitie, en voegde eraan toe dat zelfs het sturen van Westerse grondtroepen om de Russische invasie te bestrijden niet moet worden uitgesloten.

“Er is vandaag geen consensus om grondtroepen te sturen… maar niets mag worden uitgesloten. We zullen alles doen wat nodig is om ervoor te zorgen dat Rusland deze oorlog niet kan winnen,” zei Macron na een bijeenkomst van Europese leiders in Parijs.

Alles wat nodig is?

  Groot levensmiddelenbedrijf in Frankrijk verlaagt productie met 80 PROCENT: Energiekosten gewoon te hoog om in bedrijf te blijven

Betekent dat ook dat we op de rand van een nucleaire oorlog belanden?

De tweede onthulling die ik vandaag met jullie wil delen, heeft te maken met een schokkend rapport dat zondag in de New York Times verscheen.

Volgens dat rapport heeft de CIA al vele jaren een netwerk van 12 geheime spionagebases in Oekraïne…

Op zondag publiceerde The New York Times een explosieve en zeer late volledige bekentenis dat de Amerikaanse inlichtingendienst niet alleen een rol heeft gespeeld in de besluitvorming in Oekraïne in oorlogstijd, maar ook hoogtechnologische bevel-en-controle spionagecentra heeft opgericht en gefinancierd, en dit al lang voor de Russische invasie van 24 februari twee jaar geleden.

Een van de grootste onthullingen is dat het programma een decennium geleden is opgezet en zich uitstrekt over drie verschillende Amerikaanse presidenten. The Times zegt dat het CIA-programma om de Oekraïense inlichtingendiensten te moderniseren de voormalige Sovjetstaat en zijn capaciteiten heeft “getransformeerd” tot “de belangrijkste inlichtingenpartners van Washington tegen het Kremlin van vandaag.”

Dit houdt onder andere in dat de CIA in het geheim Oekraïense inlichtingenofficieren heeft getraind en uitgerust, net na de Maidan-coup van 2014, en een netwerk van 12 geheime bases langs de Russische grens heeft gebouwd – werk dat acht jaar geleden begon. Deze inlichtingenbases, van waaruit de communicatie van Russische commandanten kan worden opgevangen en Russische spionagesatellieten kunnen worden gevolgd, worden gebruikt voor het lanceren en volgen van grensoverschrijdende drone- en raketaanvallen op Russisch grondgebied.

Hoe kunnen we beweren dat we niet verantwoordelijk zijn voor raketaanvallen op Russisch grondgebied als wij degenen zijn die de wapens leveren en hen vertellen waar ze moeten schieten?

Dit is zo gekmakend.

Ze gokken letterlijk met al onze levens.

Als ze zich misrekenen en er een kernoorlog uitbreekt, betekent dat het einde van de samenleving zoals we die nu kennen.

Beide partijen zouden op zoek moeten gaan naar een uitweg zolang dat nog mogelijk is, maar in plaats daarvan gaan beide partijen gewoon door met escaleren.

En beide partijen proberen alles wat er gebeurt te gebruiken om de mensen nog meer op stang te jagen.

Hier in de westerse wereld kregen we bijvoorbeeld te horen dat Vladimir Poetin Alexei Navalny om politieke redenen vermoordde, maar nu vertellen zelfs de Oekraïners ons dat het “min of meer bevestigd” is dat hij stierf aan een bloedklonter

In een zeer onverwachte plotwending lijkt Oekraïne het eens te zijn met het Kremlin over de dood van Alexei Navalny in een ver noordelijk gelegen Russische gevangenis, die plaatsvond op 16 februari en door de Russische autoriteiten werd bestempeld als officieel te wijten aan “natuurlijke oorzaken”. Het dominante westerse narratief was tot nu toe dat Poetin hem had laten “vermoorden”.

Maar nu zeggen bronnen in Kiev dat de door het Westen gesteunde anti-Poetin activist stierf aan een bloedprop. Verrassend genoeg wordt deze verklaring door Oekraïense mediabronnen naar voren geschoven nadat niemand minder dan generaal Kyrylo Budanov, hoofd van de hoofddirectie van de inlichtingendienst (HUR), deze zondag onomwonden verklaarde aan een groep journalisten. “Ik zal u misschien teleurstellen, maar voor zover wij weten is hij inderdaad overleden aan een bloedprop. En dit is min of meer bevestigd,” verklaarde Budanov.

Persoonlijk heb ik geen toegang tot het bewijsmateriaal, dus ik heb geen idee hoe Navalny is gestorven.

  Bloomberg: Europese sancties en een historisch record voor de export van olieproducten uit Rusland

Maar wat me echt verontrustte was dat zijn dood werd gebruikt als rechtvaardiging om meer geld te pompen in een oorlog die miljoenen Amerikanen het leven zou kunnen kosten.

En nu komen we erachter dat hij misschien is gestorven door een bloedprop.

Deze waanzin moet stoppen.

Er zijn al honderdduizenden doden gevallen in Oekraïne. Waarom kunnen beide partijen niet gewoon gaan zitten en praten?

Helaas lijkt het erop dat de leiders aan beide kanten op dit moment niet van plan zijn om redelijk te zijn.

Ik heb nog een onthulling die ik met jullie wil delen voordat ik dit artikel afsluit.

Ik kan niet instaan voor de juistheid van deze informatie. Maar omdat tonnen mensen op sociale media er nu over praten, dacht ik dat ik het aan jullie zou voorleggen en jullie de kans zou geven om je eigen conclusies te trekken.

Er wordt beweerd dat de Russen een man hebben opgepakt die $4.000 had gekregen om een explosief te plaatsen op de auto van Tucker Carlson toen hij in Moskou was om Vladimir Poetin te interviewen…

Russische terreurbestrijders hebben een terroristische aanslag in Moskou verijdeld die was gepland, geregisseerd en gefinancierd door het hoofddirectoraat van de Oekraïense inlichtingendienst. De terroristische cel werd bestuurd door “Oekraïense handlangers” om een aanslag te plegen op de Amerikaanse journalist Tucker Carlson tijdens zijn bezoek aan Moskou. De terrorist bekende het complot en gaf er details over. Hij was voorzien van IED (geïmproviseerd explosief) voor de aanslag. Het plan was om het voertuig van Tucker Carlson in de ondergrondse parkeergarage van het Four Seasons hotel als doelwit te nemen.

Tijdens zijn verhoor vertelde Vasiliev dat hij instructies had gekregen en de locatie van de IED, maar hij zei dat hij gearresteerd was voordat hij de aanslag pleegde. Hij vertelde ook dat zijn Oekraïense handlangers hem $4000 beloofden voor een succesvolle uitvoering van de aanslag.

Op YouTube is een video geplaatst van deze huurmoordenaar die zogenaamd bekent wat hij heeft gedaan.

  In Video 18+: Oekraïense militairen doden buitenlandse huurlingen van Barrier Squad

Volgens een transcriptie van zijn bekentenis was hem van tevoren niet verteld wie het doelwit was, maar nu begrijpt hij dat het voertuig waarin hij het explosief moest plaatsen toebehoorde aan “journalist Tucker Carlson“…

“In november 2023 werd ik gerekruteerd door het hoofddirectoraat Inlichtingen van het ministerie van Defensie van Oekraïne.

Ik werd getraind in het werken met speciale communicatiemiddelen, het verzamelen en tot ontploffing brengen van explosieven.

Op 31 januari kreeg ik een opdracht van de curator om een explosief op te halen uit een schuilplaats en het te gebruiken om een auto op te blazen.”

Wat was je beloofd?

“Vierduizend dollar.”

Waar moest het explosief worden gebruikt?

“In de ondergrondse parkeergarage van het Four Seasons hotel in Moskou. Ik moest het explosief uit een schuilplaats halen en onder de auto plaatsen.”

Tegen wie was het gericht?

“Dat werd mij niet verteld.”

Weet je nu wie het doelwit was?

“Ja. Amerikaanse journalist Tucker Carlson.”

Wat ging er mis?

“Ik werd opgepakt in de voorbereidingsfase.”

Als je het nog niet gezien hebt, kun je de video van zijn vermeende bekentenis hier bekijken.

Hopelijk is dit niet waar.

Hopelijk probeerden de Oekraïners Tucker Carlson niet echt te vermoorden.

Maar veel mensen op sociale media praten hierover vandaag, en dus dacht ik dat ik het zou bespreken.

Zoals ik al zei, ik hoop echt dat dit niet waar is.

Want als het waar is, zijn de implicaties onthutsend.

Iedereen die schrijft over de oorlog in Oekraïne heeft een agenda.

Ik heb ook een agenda.

Ik wil vrede.

Lang voordat Rusland Oekraïne binnenviel, waarschuwde ik mijn lezers dat we ons op een pad bevonden dat zou leiden tot een definitieve krachtmeting met Rusland.

Als we in een hete oorlog met Rusland belanden, zullen beide partijen sterk in de verleiding komen om als eerste op de knop te drukken.

Want wie het eerst toeslaat, heeft de beste kans om een kernoorlog te overleven.

Ik wil geen kernoorlog.

Ik wil vrede.

Helaas willen de mensen die ons buitenlands beleid bepalen geen vrede en dus is de dreiging van een nucleair conflict groter dan ooit.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Deze keer is het anders: Wijsheid van de menigten versus Westerse propagandaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAbrams-tank vernietigd in Oekraïne-conflict (Video)
Volgend artikelGrootschalige geoengineeringprojecten om het klimaat op aarde te veranderen, ooit een “complottheorie” genoemd, breiden zich nu wereldwijd en openlijk uit.
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Oneens met de auteur. Het is niet zo dat beide kanten niet willen onderhandelen, Rusland staat daarvoor open, maar slechts indien die onderhandelingen plaatsvinden met erkenning van de daadwerkelijke situatie, niet vanuit wensdenken.
  En de daadwerkelijke situatie is dat Rusland op alle gebieden de overhand heeft. Dus zullen onderhandelingen moeten uitgaan van de erkenning dat Ukraine is verslagen. Zolang men dat uitgangspunt niet accepteert heeft onderhandelen geen nut.

  • Beste Johan,
   Klopt wat je schrijft.
   Putin heeft dat diverse keren aangegeven.
   Het is zelfs zo dat Zelensky bij wet verboden heeft om te onderhandelen met Rusland.

  • Ja maar dat willen de joden die achter die oorlog tegen Rusland zitten niet.
   En niet te vergeten achter die klotekhazeren zitten de chinesen.
   Iets wat niet uit het oog mag worden verloren CHINA.
   Ik ben nog niet vergeten wat al die filmpjes van hunter biden laptop from hell en die emails bij elkaar aan informatie boden. Dat China degene was die de Bidens betaalde om gasdeals etc. In 2014 wisten de bidens al dat de pijplijn Rusland met Duitsland vernietigd zou worden.
   En China wist het ook,maar RUSLAND niet. Dus denk ik niet dat Putin op de hand van China is en xiping op de hand van Rusland.
   Laat mij je vertellen dat met deze wetenschap aan feiten dat China in 2015 wist dat alle leidingen met Rusland en Duitsland ,Rusland polen Rusland Oekraïne vernietigd of stilgelegd zouden worden . De Russen weten wie hun vijand is. En dat niets hen in de weg staat om grof geweld te gebruiken tegen ons ,om harde klappen uit te delen die er voor zorgen dat we maar weinig hebben om mee terug te slaan.
   Rusland heeft geen andere keuze dan heel geduldig oekraine afbreken en grond innemen of bezetten teneinde zich te beschermen tegen die joodse haattrut nudelman die half china heeft omgekocht.
   Te denken dat Rusland vriendjes is met israel, vergeet het maar. Rusland is vriendjes met moslimlanden en Afrikaanse landen.
   Weet je wat dat zijn of worden als die mee gaan vechten, die mannen. Allemaal slachters en beulen.
   Dus Rusland gaat netjes verder met Oekraïne treiteren op het gemakje en land opclaimen en intussen achter de coulissen waar niemand kan kijken bereiden zij zich al 10 jaar voor op een wereldoorlog.
   Wie denkt dat Putin dom is en van verliezen houd die is zelf dom.
   Putin heeft al vele malen aangegeven als hij iets onderneemt dat hij dan minimaal 20 tot 40 jaar vooruit kijkt. Dus toen in 2014 die schermutselingen begonnen met Rusland en oekraine had Putin daar al op geanticipeerd met 20 jaar vooruit kijken. Inmiddels zijn er 10 jaar van verstreken.
   Rusland is klaar voor een grote wereld oorlog en alle tijd of jaren die het nu nog krijgt waar nog geen oorlog tegen hen is , is om extra materiaal en mankracht aan te trekken.
   Wij zouden in onze broek moeten schijten voor Rusland ipv ze uit te dagen.
   Ik hekel al die zieke narcisten die hier aan de macht zijn en bejuig de dag dat ze uitgeschakeld zijn met allen die hen aanstuurt.

 2. De permanent heerste de klasse stammen allemaal af (via Keizer Karel de Grote en Jezus Christis) van koning David.

  Het Vaticaan heeft 2.000 jaar lang alle koning David genen (het heilige zaad van koning David) heimelijk ingetrouwd in Europese koninkrijken, thans de permanent heetste de klasse, zie

  https://www.facebook.com/share/p/uRb2cHievWUhgYp2/?

  Zie voor afstammingen keizer Karel de Grote:

  Zie verder: https://humphrysfamilytree.com/famous.thelist.html
  Álle Europese koningen en koninginnen (ook Máxima), Margreth Thatcher,Tony Blair, Boris Johnson, George Bush JR, Justin Trudeau, Emmanuel Macron, Bill Gates, Franklin D. Roosvelt, Richard Nixon, John Kerry, David Cameron, Tsar Nicholas-2, Napoleon, Princess Diana

 3. Aan het einde van de WOII, was mijn vader 45 jaar.
  Hij had toen twee WO meegemaakt, waarvan één Neutraal.
  Op z’n 46 jarige leeftijd zei hij,
  “Ook de WOIII zal op Europese bodem worden uitgevochten.!
  Hij was al vroeg een Complotdenker.! Of een slimme denker, die z’n “ZELFBEWUSTZIJN” gebruikte.!

 4. Een volgende stap: Het Westen stuurt aan op een Sitzkrieg tussen de E.U. en Rusland. Beiden zijn dan officieel in oorlog maar schieten niet naar elkaar. Eigenlijk is het bijna zover. Maar het gevolg is dat de Krim voor Rusland dan geen effectiviteit meer heeft want het scheepvaartverkeer in de Middelandse Zee en door de Straat van Denemarken wordt voor Rusland onmogelijk. Daarenboven wordt Rusland zo van Afrika afgesneden. Dan hebben we dezelfde situatie als Japan kende voor Pearl Harbor. Hopelijk heb ik het mis maar met de gekken van de E.U. is de situatie heel gevaarlijk.

  • Nou de Russen varen tegenwoordig ook langs de Noordpool dus dat is geen probleem, voor Rusland is een rondje Europa in een Soechoj toestel trouwens ook geen probleem,van de week vlogen er nog 2 Russische toestellen door ons luchtruim,ze waren waarschijnlijk effe naar de wallen in Amsterdam gegaan en daarna op hun gemak teruggevlogen naar Rusland.

   • Is sta achter Rusland en hoop dat het “geen probleem” is. Maar helaas is de noordpool-route nog slechts een project waar aan gewerkt wordt. Hebben die Sukoi’s echt in jullie luchtruim geschonden? of ging het om de wekelijkse Noordzee-patrouille?

 5. Ik schrijf al jaren dat Amerika de grootste gelegaliseerde terroristische staat is. In BNP is gebaseerd op oorlogvoeren en hjet doden van mensen op andere contineneten. Vallen er enkele doden te betreuren onder hun soldaten gaan ze lopen als laffe honden een land volledig in puin achterlatend. Tenzij er mineralen te halen zijn dat stuk blijven ze dan zo gezegd beschermen zoals in Syrie waar ze de olievelden bezetten en samen met de Turken de olie stelen terwijl het een soeverein land is. De oorlog die ze steunen in Gaza waar een gasbel onderzit met een waarde van tenminste 500 milj dollar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in