Steve Jurvetson from Los Altos, USA / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Er is een nieuwe vorm van “zelfverspreidende mRNA-vaccins” ontwikkeld waarmee regeringen hele bevolkingsgroepen kunnen vaccineren zonder injecties of toestemming van individuen.

De nieuwe technologie, die werd ontwikkeld door Microsoft mede-oprichter Bill Gates en zijn verschillende organisaties, is nu naar verluidt “klaar om in te zetten” voor het publiek, bericht Hunter Fielding.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen bracht de alarmerende realiteit aan het licht op The Highwire.

Jaxen legt uit dat de nieuwe technologie van Gates betekent dat het mogelijk is om de hele wereld te “vaccineren” zonder grote hoeveelheden van de bevolking te injecteren.

We hebben het over zelfverspreidende vaccins, een technologie die bijna klaar was om te worden ingezet voor de pandemie van het coronavirus.

Uiteindelijk werd deze technologie echter vervangen door mRNA-injecties.

Het zou dus naïef zijn om te denken dat de wereldwijde gezondheidsautoriteiten vier jaar later niet zouden aandringen op het gebruik ervan in het geval van een nieuwe “wereldwijde gezondheidscrisis.”

Het enige dat het massale gebruik van deze technologie tegenhoudt, is dat vervelende ding dat bekend staat als geïnformeerde toestemming.

Maar de realiteit is, zoals blijkt uit het COVID tijdperk, dat geïnformeerde toestemming niet meer is wat het geweest is.

Het hele idee achter het zelf verspreiden van vaccins is grotendeels gebaseerd op het omzeilen van geïnformeerde toestemming.

Wetenschappers verwijzen graag naar het grote publiek dat toestemming geeft voor vaccins als “gedragsbarrières.”

In een wetenschappelijke paper van Timothy Notton et al. wordt opgemerkt:

“Infectieziektebestrijding staat voor grote uitdagingen, waaronder: hoe therapeutisch richten op de populaties met het hoogste risico, het omzeilen van gedragsbarrières en het overwinnen van mechanismen voor de persistentie en resistentie van ziekteverwekkers.”

Een verslag van The Telegraph merkt op:

  Verschrikkelijke waarheden over de COVID-19 prik komen aan het licht! Japanse artsen waarschuwen de bevolking

“In een onderzoek uit november stelde het Department of Health dat zelfverspreidingstechnieken een einde zouden kunnen maken aan ‘vaccinvertraging’.”

Het Amerikaanse leger en DARPA hebben ook onderzoek gedaan naar zelfverspreidende vaccins voordat Gates de technologie uiteindelijk op de markt bracht.

Met name DARPA heeft antivirale middelen onderzocht die in real-time “evolueren” tegen nieuwe virusstammen.

Maar als een zelfverspreidend vaccin op een onvoorziene manier muteert, kan het mogelijk ernstige risico’s opleveren voor de hele bevolking.

Advocaat Aaron Siri waarschuwde voor zelfverspreidende vaccins die binnenkort aan het publiek worden aangeboden.

“Bij dit product is het hele idee dat ze het vrijgeven aan in principe één persoon en dat het zich verspreidt naar iedereen op de wereld. “Dus als ze het één keer verpesten, slechts één keer, kunnen ze de hele wereld verknoeien,” benadrukte hij.

“Wat misschien wel het grootste slachtoffer is… als ze dit ding ooit vrijgeven, zullen het burgerlijke, individuele rechten zijn… Hier gaan ze een product uitbrengen waar je geen andere keuze hebt dan het effectief te nemen. Dat is de ultieme verplettering van individuele en burgerrechten.”

Kijk:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet zandkasteel – Het verval van democratie naar tirannie is zowel natuurlijk als onvermijdelijk
Volgend artikelAbrams-tank vernietigd in Oekraïne-conflict (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

74 REACTIES

 1. Bill Gates’ ‘zelfverspreidende mRNA-vaccins’ zijn ‘klaar voor gebruik

  Nu pas? Nou ben je te laat. Zo’n wonderboy ben je dan ook achteraf niet.

  En deze vaccins werken wel? Of is dat een te moeilijke vraag? De vaxx heeft ons niet kunnen uitroeien hé? Wel veel mensen in de ellende gestort maar ze leven nog. Ik zeg het maar weer, wij hebben onder enorme druk gestaan en we zeiden “ fuck you” en goddank waren we met velen. Meer dan ik toen geloofde. Trouwens, iedereen is weer ongevaxx of zijn er inmiddels al gevaxxte die de 21ste booster in hun pens hebben.

  • Maar even off topic voor de mensen die het nog niet weten.

   Mr Burns oftewel het gezwel jacob rothschild is vertrokken naar zijn goede vriend satan.
   Eindelijk hoeven we die slangenkop niet meer te zien na 87 jaar ellende.

   Laten we daar even een biertje op nemen en ik zou zeggen… ROT IN HELL YOU DIRTY SNAKE. Ik hoop dat satan met een gloeiende kachelpook in je reet zit nu en je ogen opvoert aan zijn demonen… Next please…

    • Hier weer een bewijs dat satan niet bestaat. Anders had hij hem nog wel een paar op aarde gehouden, en nee ons godje waar we zo hopen en vertrouwen ook niet, want dan had deze hem wel eerder naar de hel getrapt. Of God wilde gewoon niet op tijd toegeven dat hij een misbaksel had geproduceerd dat kan ook.

     • Bestaat echt. Als satan niet bestaat dan was er geen kwaad in dit leven. Deze wereld is een test en tijdelijk. Hij is nu aan het lijden en nog niet eens in de hel (voorhechtenis). Na de Dag des Oordeels krijgt hij zijn resultaat en beland in een van de 7 poorten in hel, want je hebt verschillende soorten hel.

     • @ gijp
      Alles wat je ziet en voelt gebeuren is juist het bewijs dat satan bestaat! Alle wereldwijde veroordeling en belachelijk maken van christenen gebeurt niet zomaar Gijp. Kijk maar eens om je heen en zie hoe ontzettend veel mensen er tot geloof komen, juist omdat ze de duivel aan het werk zien.. praat met God Gijp, stel hem gewoon heel direct je vragen, hij zal je beantwoorden fijne vent! Of je hoort Hem spreken in je gedachten, of je gaat dingen ineens heel anders zien, of Hij zet mensen op je pad om je een boodschap te geven.. alles is mogelijk en Hij zal met je spreken op een manier die bij jou past. Er is niemand op aarde die jou kan overtuigen van Gods bestaan, dus vraag ik je: onderzoek het zelf, vraag aan God zelf of Hij bestaat.. de duivel blijft wel influisteren dat het allemaal onzin is, gegarandeerd!

      • Mooi gezegd, maar vergeet alleen niet: te geloven, zich te bekeren is weliswaar een bevel aan alle mensen, maar wie niet WIL, gaat toch verloren en zal zich bij Jakob Rothschild moeten voegen. Als Gijp niet wil, houdt het op. Dan is het trekken aan een dood paard.

   • Eens, het wordt de hoogste tijd dat meer van dat soort idioten geruimd worden. Ik begrijp nog steeds niet dat ze nog niet behandeld zijn met enig verlammende snel verplaatsende attributen. Ik kan wel een internationaal gezelschap aanwijzen die je op kunt stellen voor die speciale behandeling. Graag openbaar op enige markt net zoals dat lang geleden ook gebeurde met veel publiek.

   • Alleen ter verduidelijking.. het is God die straft in de hel, niet de duivel! hij krijgt veel te veel krediet, terwijl ook hij in de hel word geworpen door God.

   • Nu de REST nog tot de hele verantwoordelijke bende opgeruimd is en hopelijk de rest van de wereldbevolking dan eindelijk wakker is .

 2. Alleen een zieke megalomane sociopaat kan zoiets bedenken.
  Niet alleen mensen maar ook alle zoogdieren zullen het goedje binnen krijgen.
  Aangezien uitroeiing het doel is zal ook de dierenwereld gedecimeerd worden.

 3. Wat een bizarre stompzinnige domkop. Die gedresseerde wandelende kotshoop weet niks. Je verspreid gedroogd water, stomme kotshoop die je bent. Er zijn helaas figuren die dit kopen. Het is niet anders. Buiten dat, wil je dit soort figuren straffen. Tot het eind van hun leven opsluiten.in een schemerige cel van 1.5 bij 3. Naakt. Geef ze wat te eten en drinken. Nooit met ze spreken, niet naar buiten. Ik kan je garanderen dat ze.tot het einde der tijden en daarna nooit meer in staat zullen zijn om dezelfde rotzooi te veroorzaken. Dood je ze dan komen ze dubbel zo hard terug.

  • De éérste ‘perpetum mobilare’ cirkelend in ’n (nog) 1OO-jaar durige
   baan rondom de planeet ….
   Met een chip in zijn kont, om nóóíít méér uit ‘d OOgen of
   van de radar te verliezen !

 4. Ik geloof dit dus echt niet.
  Denk je dat al die elite zich in heeft laten spuiten met die gif injecties…. nee die namen geen of een onschuldige placebo zoutoplossing.

  Als er nu een zelfverspreidende mRNA vaccinatie komt dan wordt de elite ook geïnjecteerd dus dit is pure bangmakerij

 5. Tuurlijk, eerst moet dat mrna gif koud bewaard worden anders werkt het niet goed, en nu kan het gewoon in de lucht losgelaten worden? Niks mrna, gewoon puur GIF. Het is een moordaanslag op de wereldbevolking en niemand houdt die psychopaten tegen. Het zijn allemaal monsters aan de top, stuk voor stuk moorddadige psychopaten zonder gevoel.

  • Ga je gang. Je zult tot held verklaard worden. Als je dan toch bezig bent selecteer dan het rijtje bekende idioten en organiseer een belangrijke bijeenkomst in een goed afsluitbare ruimte. Zie voor wat inspiratie de film Inglourious Basterds. (trailer op Youtube) Niet op Videoland. Wel op Netflix.

  • Heb je geen donder aan. Hoe meer beveiliging hoe zwakker de beveiliging. 1 enkel paard van Troje is genoeg. Stuur een lekker wijf op een crewlid af en hij is toast. Of een trans, ik mag niet discrimineren

   Hoe of wat? Geen idee maar ik weet dat het werkt. Het heeft namelijk altijd zo gewerkt. Kan je betalen wat je wil, het mannelijk orgaan heeft andere belangen. Bij vrouwen zal het anders zijn, maar komt op het zelfde neer, de honypot waar dubbelspionnen heel goed in zijn om die te ontdekken.

 6. Was het niet dat het Mrna spul op -80 graden gehouden moest worden om de giftige werking ervan te garanderen? Hoe gaat ie dat laten verpreiden via aerosols ofzo, is dat z’n nieuwe technologie? Zelfverpreidende biowapens, verkocht als vaccins die zichzelf verspreiden.

 7. Mooi wapen om hele etnische groepen om zeep
  te helpen.
  Blijft over de elite en
  een gigantisch stasi leger dat geen “Werk” meer heeft

  Word vast heel gezellig zo samen.

 8. More Bill Gates fear porn. These people have been chem trailing the skies with all kinds of nasty shit for decades. Still didn’t work. 2019 – 2023 They came with vaxxines. If the vaxxine was so successful why does he still keep going with his BS vaxxine projects?
  Same with sun blocking project of his. If he is successful at blocking the sun, all the solar panels would not work anymore.
  They manipulate the weather with Haarp to create and manipulate storms.
  What does this do to all the wind mill parks they created?

  The only ace in the whole these people have left is FEAR thru “THE MEDIA”.
  It’s no wonder these idiots want complete censorship of the internet.

  I see countless articles like this one every day. THEY’RE DESPERATE!!!
  He’s gonna get Satan’s pitchfork in the ass real soon!
  good riddance MFER@!

  • Good argument. But they haven’t tried the ufo invasion yet….. LOL.

   The psycho mofo needs to be wiped out himself with the rest of these sociopaths.

 9. Waar is het verdienmodel van dit virus? Hoe dan? We worden voortdurend blootgesteld aan pathogenen, waarom zal dit veel gevaarlijker zijn dan de bestaande pathogenen die sowieso al ronddwalen in de lucht? In feite is op natuurlijke manier geïnfecteerd raken ook een vorm van vaccinatie. Het probleem bij het mRNA vaccin is dat dit op onnatuurlijke manier in onze cellen terecht komt. Dit zou mogelijk auto-immuun reacties, bloedproppen, ontsteking en ondermijning van onze weerstand tot gevolg hebben. Shredding bestaat natuurlijk, bij ieder vaccin en ook ieder virus, dat is de manier hoe een virus/ vaccin overleeft

 10. Ga eens uit van de gedachten van Satan.. ieder mens moet dood!! Ieder mens, dus ook die kakkerlakken die zichzelf god wanen. Met die gedachten is alles aannemelijk omdat die kneuzen zelf ook misleid zijn! Dan nog, vrees niks van hun, er word met ze afgerekend en ook met hun leider.. satan

  • Nino,
   Vergeet niet het gevoel voor humor..
   Klinkt allemaal zo serieus met satan enzo…
   Daar komt bij dat de ☀️ schijnt..
   🙂 😁

 11. Alweer een leugenachtig verhaal van psychopaat Bill Gates. Alleen maar bedoeld om weer iedereen bang te maken en velen er toe over te halen (uit angst voor Corona) toch maar die spuit te nemen. Waar het werkelijk om draait is dit; Bill Gates c.s. beseffen dat ze de strijd aan het verliezen zijn, dus werd het weer tijd voor de zoveelste leugen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in