Als het lijkt alsof alles in één keer losbreekt, dan is dat niet alleen uw verbeelding. Begin januari waarschuwde ik dat het algemene thema van dit jaar “hier gaan we” zou zijn, en de wereldwijde gebeurtenissen zijn de afgelopen weken zeker in een stroomversnelling geraakt. Op dit moment zitten we midden in de ergste bankencrisis sinds 2008. Het faillissement van Silicon Valley Bank was het op één na grootste bankfaillissement in de Amerikaanse geschiedenis, en het faillissement van Signature Bank was het op twee na grootste bankfaillissement in de Amerikaanse geschiedenis. Helaas dreigen nu nog 186 andere banken om te vallen, en als de komende maanden een groot aantal banken omvalt, kan dat ons over de rand van een zware economische depressie duwen. Het is dus het perfecte moment voor de elite om ons af te leiden met een grote politieke stunt, zodat we onze ogen zullen afwenden van de financiële ramp die zich snel om ons heen voltrekt, schrijft Michal Snyder.

De arrestatie van Trump zal tientallen miljoenen van zijn aanhangers zeer boos maken, maar ik denk dat links daar op rekent.

Ik denk dat ze eigenlijk politieke chaos willen.

Onnodig te zeggen dat Trump op dit moment extreem boos is…

Over criminelen gesproken die “op straat mogen rondlopen”: een CNN-ploeg in San Francisco is net weer beroofd, hoewel ze een bewaker hadden meegenomen om hun voertuigen te beschermen…

Toen Trump ons land beschreef als “derde wereld”, overdreef hij helemaal niet.

  Woede is een energie

In Portland roken verslaafden op klaarlichte dag fentanyl voor de ogen van kinderen en de autoriteiten doen niets

Dit is ons land nu.

We zijn een complete en totale puinhoop, en onze problemen worden met de maand erger.

Bijvoorbeeld, onze proxy-oorlog met Rusland komt gevaarlijk dicht bij een daadwerkelijke oorlog.

Het was zeer roekeloos om een inlichtingendrone van 32 miljoen dollar zeer dicht bij Russisch grondgebied te sturen, en de beelden van de botsing van die drone met een Russisch vliegtuig zijn nu door talloze mensen over de hele wereld gezien…

Maar ook al liep dat incident niet goed af voor de VS, verwacht niet dat functionarissen zullen stoppen met het provoceren van de Russen.

In feite blijven we met B-52 bommenwerpers vliegen die kernwapens kunnen vervoeren, zeer dicht bij de grens met Kaliningrad…

We leven absoluut in een tijd van oorlogen en geruchten over oorlogen.

En we zijn ook getuige van grote aardbevingen op diverse plaatsen.

Een aardbeving van 6,8 magnitude trof zojuist Ecuador en het noorden van Peru, en in het weekend zagen we ook grote bevingen in Argentinië, Indonesië, Rusland en Alaska.

Bovendien liet de zon op 12 maart een absoluut gigantische coronale massa-uitstoot los

De zon heeft de afgelopen weken een aantal behoorlijk krachtige uitbarstingen geproduceerd, maar een die een paar dagen geleden plaatsvond is een echte uitschieter.

Op 12 maart registreerden ruimtevaartuigen die de zon bewaken een enorme hoeveelheid materiaal dat aan de andere kant van de zon werd weggeblazen door een coronale massa-uitstoot. Deze werd gedetecteerd als een uitdijende wolk, of halo, van zonnepuin en raasde weg van de zon met uitzonderlijk hoge snelheden van 2.127 kilometer per seconde.

We moeten erg blij zijn dat deze uitbarsting aan de andere kant van de zon plaatsvond, want het was meer dan mogelijk om een nieuwe Carrington-gebeurtenis te veroorzaken.

  8 redenen om NOOIT iets te vertrouwen wat de regering zegt

Met andere woorden, als deze coronale massa-uitbarsting de aarde rechtstreeks had geraakt, zou het apparaat waarop u dit artikel nu leest, volledig zijn gefrituurd.

Ondertussen blijven overal om ons heen mensen op mysterieuze wijze instorten. Het laatste slachtoffer dat het nieuws haalt, is een meteoroloog in Los Angeles

CBS LA weervrouw, Alissa Carlson Schwartz, stond op het punt de inwoners van de stad haar verslag van 7 uur ’s ochtends te geven toen de kleur plotseling uit haar gezicht verdween voordat ze met haar onderarmen op het bureau leunde terwijl haar collega’s tussen de segmenten door praatten.

Ze probeerde een glimlach op haar gezicht te houden, maar nog voor ze aan haar prognose kon beginnen, rolden haar ogen naar de achterkant van haar hoofd. Ze viel langzaam voorover op haar armen tot haar hoofd centimeters van het bureau verwijderd was. Toen begaven haar benen het en viel ze met een schok op de grond.

Maar maak je geen zorgen, dit is “normaal”.

In feite is alles “normaal”.

Dus hoewel de grond in East Palestine, Ohio “honderden keren meer dioxine bevat” dan wat als veilig wordt beschouwd, hebben de plaatselijke bewoners te horen gekregen dat er geen reden tot paniek is…

Uit onlangs vrijgegeven gegevens blijkt dat de bodem van de stad East Palestine in Ohio – het toneel van een recent rampzalig treinongeluk en een chemische lekkage – dioxinegehaltes bevat die honderden malen hoger zijn dan de blootstellingsdrempel waarboven wetenschappers van het Environmental Protection Agency (EPA) in 2010 vaststelden dat er kankerrisico’s bestaan.

Natuurlijk eist de enorme schade die wij regelmatig aan het milieu toebrengen een enorme tol van ons allemaal.

  Globalisten op COP28 pushen insecten en Frankenmeat vanwege Henry Kissinger's Regel #1

Ieder van ons krijgt elke week een behoorlijke hoeveelheid plastic binnen, en al dat plastic verscheurt letterlijk onze ingewanden

Er wordt geschat dat mensen nu elke week evenveel plastic eten als een creditcard, met negatieve gevolgen die nu verontrustend duidelijk beginnen te worden.

Het internationale team, met wetenschappers uit het Verenigd Koninkrijk en Australië, bestudeerde de effecten van plasticconsumptie op uitgevlogen pijlstormvogels en toonde aan dat het ernstige littekens veroorzaakt in de magen van de vogels, waardoor de spijsvertering wordt verstoord, wat kan leiden tot groeistoornissen en in sommige gevallen de dood. Andere anorganische materialen die ook door de vogels werden gegeten, zoals puimsteen, veroorzaakten dergelijke littekens niet, wat de “unieke pathologische eigenschappen van plastic” benadrukt.

Ik raad u ten zeerste aan te onderzoeken hoe u uw darmgezondheid kunt herstellen.

Want dit is een crisis die de komende jaren alleen maar erger zal worden.

Ik besef dat ik in dit artikel veel echt slecht nieuws heb verteld.

Maar vergeet niet dat elk stukje slecht nieuws ook een stukje goed nieuws is.

De hele menselijke geschiedenis bouwt zich op naar een groots crescendo, en wij mogen dat meemaken.

Persoonlijk is er geen andere tijd in de menselijke geschiedenis waarin ik liever had geleefd dan nu.

Word dus niet depressief van alle slechte dingen die gebeuren.

Richt u in plaats daarvan op wat u kunt doen om een verschil ten goede te maken.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

11-jarig meisje kaffert Klaus Schwab en zijn globalistische oplichters uitVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelKolonel McGregor: VS kunnen zich geen oorlog met Rusland veroorloven
Volgend artikelEen dosis realiteit: Kunt u het aan?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Alles wat nu gaande is dat is zo gepland door de deep state globalisten.

  Ze zullen via honger, armoede, energie tekorten er alles aan doen om bevolkingen de digitale gevangenis in te krijgen.

  Naar mijn idee is het beste tegen wapen als mensen massaal hun fake geld inruilen voor gouden en zilveren munten.
  Zilveren munten zal HET betaalmiddel worden als het deze criminelen toch lukt de CBDC in te voeren omdat de schapen onder ons er weer intrappen.
  Vergeet die schapen, dat is een verloren soort.

 2. BBB gekozen, wahahahahahah u bent wéér besodemieterd

  Herinner 2 Amerikaanse mega-bedrijven (Cargill en DuPont) en het Duitse Bayer (voorheen Monsanto) hebben samen 61% van het vruchtbare landbouwgrond van Oekraïne in handen.
  https://www.oaklandinstitute.org/sites/oaklandinstitute.org/files/Brief_CorporateTakeoverofUkraine_0.pdf

  De vlaggen worden weer rechtop gezet en de tractors rukken niet meer uit. De burgers zouden zogenaamd jubelen. En als je het verkiezingsprogramma leest, zijn heel veel mensen tevreden gesteld. Dat zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, over de monsterzege van BBB.

  “Maar wie zit er tenslotte achter?” vraagt hij. “Dat zijn Monsanto en Bayer, het grootste bedrijf ter wereld dat bezig is een voedselrevolutie tot stand te brengen in de wereld. Synthetisch vlees, synthetische gewassen, zaden en noem maar op, overal.”

  https://www.ninefornews.nl/karel-van-wolferen-het-nederlandse-volk-heeft-voor-monsanto-gestemd-zonder-het-te-weten/

  https://twitter.com/VelzenRemco/status/1637564016334708736?s=20

 3. ´Wat als er een gids was die je letterlijk de blauwdruk gaf voor het repareren van je darmen?

  Dr. Peter Kan’s nieuwe 37 pagina’s tellende eBook, NeuroMetabolic Gut Repair Program, doet precies dat! Binnenin leer je hoe je ontstekingen kunt verminderen, voedselgevoeligheden kunt temmen, je bloedsuikerspiegel in balans kunt brengen en je hersenen, immuunsysteem en darmgezondheid kunt optimaliseren.

  Je hersenen, immuunsysteem en darmen werken op een onderling verbonden manier om je te helpen je lichaam in balans te brengen en te reguleren voor genezing en een goede gezondheid. Blootstelling aan het milieu aan gifstoffen, suikerhoudende en bewerkte voedingsmiddelen, heimelijke infecties en stress kunnen echter schade aanrichten aan het lichaam.

  En wanneer een deel van de hersen-immuun-darmas defect raakt, beginnen de andere delen te falen, wat kan leiden tot: …´

  https://neurometabolic.byhealthmeans.com/reg-gift/

 4. Magere Hein maart 20, 2023 at 11:52

  Volgens Klaus Schwab en zijn homoseksuele dystopische berader (Yuval Hariri) zal de overgebleven mensen getranshumaniseerd worden, gechipt, gehacked en weet ik allemaal veel er zijn technogische middelen zat omdat voor elkaar te krijgen.

  En ja Hein de jihad is aanstaande en iedereen of niet kan zijn gedachten erover laten gaan hoe het zou worden, zelf zie ik bijv. het enorme aantal gangs in Los Angeles die gewone mensen afpersen en hun eigedommen stelen en doden want daar krijgen ze een kick van, vooral het doden geeft velen van hen een stijf plassertje.

  Het heeft alleen nog tijd nodig totdat deze vermoedens misschien werkelijkheid worden.

  Fijne dag verder Hein

  • Het technotronische tijdperk omvat de geleidelijke opkomst van een meer gecontroleerde samenleving. Zo’n samenleving zou worden gedomineerd door een elite, ongeremd door traditionele waarden. Binnenkort zal het mogelijk zijn om bijna continu toezicht te houden op elke burger en om volledige dossiers up-to-date te houden met zelfs de meest persoonlijke informatie over de burger. Deze bestanden zullen onmiddellijk door de autoriteiten worden opgehaald.

   In de technotronische samenleving lijkt de trend te gaan in de richting van de bundeling van de individuele steun van miljoenen ongecoördineerde burgers, gemakkelijk binnen het bereik van magnetische en aantrekkelijke persoonlijkheden die de nieuwste communicatietechnieken gebruiken om emoties te manipuleren en de rede te beheersen.

   – Zbigniew Brzezinski

 5. Zij zitten op de rand!
  En zij gaan over de rand!
  Het goede blijft op de rand.
  Of op het scherp vd snede. En 2 minuten over 12.
  De banken allemaal in de min!
  Operatie Swisbank is nu ook een geldput zonder bodem.
  Mooi jongens,
  Het Licht gaat op voor het goede dat ad horizon staat te schitteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in