Ten minste twee mensen zijn gewond geraakt door schoten van de politie in de stad Rotterdam nadat een protest tegen de hernieuwde beperkingen van Covid-19 was uitgelopen op een gewelddadige rel, waarbij demonstranten een politieauto in brand staken en slaags raakten met agenten, bericht Rt.com.

Een grote menigte demonstranten kwam vrijdagavond naar de iconische Coolsingel in Rotterdam om tegen een nieuwe reeks pandemiemaatregelen te demonstreren, waaronder een voortdurende gedeeltelijke lockdown, een verbod op vuurwerk op oudejaarsavond en de vrees dat de regering een ‘2G’-passenstelsel zal opleggen waarbij alleen gevaccineerden en degenen die onlangs van het virus zijn hersteld een lange lijst van openbare plaatsen mogen betreden.

Minstens twee mensen raakten gewond tijdens de demonstratie, vertelde een plaatselijke politiewoordvoerder aan Reuters. Hij voegde eraan toe dat de verwondingen “waarschijnlijk” te wijten waren aan “waarschuwingsschoten” van agenten, maar merkte ook op dat “gerichte schoten werden afgevuurd omdat de situatie levensbedreigend was” voor de ordehandhavers.

Beelden van het verhitte protest circuleren online, waarbij sommige clips een politieauto laten zien die volledig in vlammen opgaat nadat deze kennelijk door relschoppers in brand was gestoken.

Demonstranten zijn ook te zien terwijl ze vuurwerk afvuren op de politie, die daarop regeert met grote hoeveelheden traangas, die op een gegeven moment het gebied bedekten.

De plaatselijke politie zei dat agenten een mobiele eenheid voor oproerbeheersing naar de Coolsingel hadden gestuurd en waterkanonnen hadden gebruikt tegen demonstranten die weigerden de straat vrij te maken, en dat er enkele arrestaties waren verricht nadat een noodbevel was uitgevaardigd om het gebied af te zetten.

De Nederlandse regering kondigde het vuurwerkverbod eerder op vrijdag aan en zei dat het bedoeld is om “zoveel mogelijk te voorkomen dat de gezondheidszorg, de rechtshandhaving en de eerstehulpdiensten extra worden belast”. Hoewel particulier vuurwerk verboden is, mogen lokale overheden volgens de ambtenaren nog wel vuurwerkshows geven, zolang hun Covid-19 beperkingen dat toestaan.

In Nederland geldt momenteel een 3G-regel, op grond waarvan gevaccineerden, mensen die pas zijn hersteld en mensen die negatief op het virus zijn getest, de meeste openbare ruimten mogen betreden. Maar nu het land drie weken lang in lockdown is om het groeiende aantal infecties in te dammen, overwegen de ambtenaren de strengere ‘2G’-regeling, wat aanleiding was voor de intense demonstraties van vrijdagavond.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nederlands kabinet bereidt invoering zware sancties voor ongevaccineerden voorVolg Frontnieuws op Telegram

  Poolse rechtbank beschermt Nederlands gezin dat met hun autistisch zoontje Nederland ontvlucht is
Vorig artikelDeskundigen verbijsterd over het “mysterieuze” feit dat minder dan 6% van de bevolking in Afrika is gevaccineerd, maar dat dit land de COVID-ramp heeft weten te vermijden – in tegenstelling tot Europa en de VS
Volgend artikelAlleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

77 REACTIES

 1. Ik krijg het idee dat het vooral een protest was tegen het vuurwerkverbod, maar de media spint dat dan naar de 2G om de ”wappies” er bij te betrekken. Weer slim gespeeld. Het regime kan nu weer veel gemakkelijker alle demonstraties verbieden wegens ”dreigende verstoring van de openbare orde”. Grapperhaus juicht, dit is wat hij nodig had. De deugpolitici buitelen over elkaar heen om hun ”afschuw” uit te spreken. Pff wat een spelletjes weer opnieuw. Deze ”demo” kwam uiteraard weer zeer uitgebreid in ’t nieuws, natuurlijk.

  • ja, van soros-nu.nl:

   “De Rotterdamse driehoek (gemeente, politie en Openbaar Ministerie) wist al een paar dagen dat een groep van enkele tientallen mensen van plan was om op de Coolsingel hun onvrede over het coronabeleid en de plannen voor een 2G-beleid duidelijk te maken. Toch werd de politie erdoor verrast dat demonstranten uit waren op rellen, ”

   Fijn dat we nu weten hoe het zit 😉 Ik denk ook eerder vuurwerk protest dan coronaprotest, maar als we zo doorgaan is het lood om oud ijzer. De openbare ordeverstoorders in Den Haag en hun talloze handlangers in het land willen niet luisteren en denken blijkbaar dat ze de touwtjes risicoloos kunnen aantrekken. Ik ben wel benieuwd hoe ze denken straks al die tienduizenden politici, ambtenaren, hoernalisten, medische bobo’s, RIVM leugenaars en andere nare VIP’s te gaan beschermen tegen vergeldingsacties, als “enkele tientallen wappies” een “orgie van geweld” kunnen aanrichten.

  • Fictief gesprek ergens in het Rotterdamse gemeentehuis “Jongens we zitten met een probleem, #dockersunited heeft een deel van de haven gesloten en dat kunnen we niet oneindig negeren, was er maar een reden te bedenken waarom we zwaar geweld, misschien zelfs wel het leger, in de gemeente mogen gaan gebruiken zonder dat dat teveel argwaan wekt. Ahmed, weet jij iets ?” Aboutaleb heeft wel een idee.

 2. Wanneer een staat een totalitaire staat wordt is het de plicht van een burger om in te grijpen. En Pepijn heeft niemand bedreigd. Hij heeft ze netjes gewaarschuwd voor wat ze te wachten staat. Ik hoop dat de uitkomst voor de verantwoordelijken net zo uitpakt als voor de Nazi’s tijdens het Neurenberg tribunaal.

 3. En Simon, je hebt gelijk. Dat is algemeen bekend dat ze hopen dat er protesten komen zodat ze nog meer beperkingen kunnen opleggen. Daarom zou het een stuk beter uitpakken voor ons als heel Europa tegelijk in het verweer komt. De tweede wereldoorlog is in Oostenrijk begonnen met de geboorte van Hitler en ook nu begint het daar.

  • de joden zijn de tweede wereldoorlog begonnen, en gepland (((droppo((( 1933 new york times ‘judea declares war upon germany’

   • De oorlog begon eigenlijk al met het elimineren van de Duitse middenklasse door de Weimar hyperinflatie; dezelfde club is nu via o.a. FED en ECB druk bezig om het honderdjarig jubileum van dat fantastische event te organiseren.

 4. Nederland laat weten dat jullie schoon genoeg hebben van WEF, Hugo met z’n omt, rivm eb billenmaten. Nederland sla terug met harde hand. Gebruik 1 watt laserpointers tegen vervelende medestanders van eerder genoemde vijanden van de staat. Ja, het zal helaas zo nu en dan slachtoffers opleveren. Dat heb je met iedere oorlog. We zullen de slachtoffers eervol gedenken.

 5. Het is 1voor12!! Nou moeten we toeslaan!!
  Nederland Word Wakker!! Denk aan de toekomst van onze kinderen!!
  Met vreedzame demo’s kom je er niet!!

  • sorry Faiz….opnieuw leren klok lezen, het is nu na 12….

   wat betreft de verslaggeving, inderdaad, alles word als wappie of tuig afgeschilderd, maar wie is het grootste tuig, hen die protesteren of hen die over alles liegen en zaken verdraaien…..kort gesteld, de Nederlande pers en de Nederlandse regering. En het zal allemaal wel tuig zijn, tuig begint bij de mondige burger die protesteert tegenwoordig. Maar is dit alles niet gevolg van overheids beleid en politieke terreur. door regering?

   Als zware schandalen worden verborgen en openbare documenten meer zwart bevatten dan de gemiddelde dikstift van Edding….

   Ben blij dat de kogel door de kerk is, nu is helder wat de toekomst ons zal brengen. Knap schot overigens als het 60 meter is met een plastic pistool, lijkt mij dat hier van “sniper at work” sprake is. We zullen het in het zwartgelakte autopsie rapport kunnen lezen…..

   Alles wat gebeurd qua protest tegen covid maatregelen, het niet willen laten inspuiten etc, is een direct gevolg van een totaal wantrouwen tegen staat en politiek. Als je als regering/ nep regering een dusdanig laag niveau qua vertrouwen hebt van de bevolking, dan heb je het zwaar naar de klote gemaakt. En een stem uit de stembus zegt niets meer, behalve dat iemand ergens mogelijk in de software heeft lopen rommelen. En alle verhalen in en door de pers over hoe geweldig onze Pinokkio is, je moet een groot bord voor de kop hebben als je zelf geloofd wat je schrijft als hoernalist….

   We geloven het niet meer, overal in dit land is het vertrouwen in recht en rechtvaardighedi weg. Een grondwet die een dode letter is geworden, we zijn rechtenloos gemaakt. Knap gedaan, nu komen de ware monsters onder ons bed vandaan.

   Wat ik in de beelden zag was een Turkse man van rond de 25 die uit het nets neergeschoten werd. Goed gericht geschoten, hij liep ook heel dreigend , iedere burger is trouwens ene bedreiging, zelfs die met een rollator. Ben benieuwd ….

   Wanneer beginnen de razzi’s op de niet ingespotenen. Zal ongetwijfeld bij het minste tegengeluid met kogels worden bekrachtigd…die brug zijn we nu over….het nieuwe normaal…

   schuif de schuld op de laagopgeleide simpele burger, schuif het op de politie….maar weet dat alles begon in twee kamers met 225 grootverdieners. De wakers van de democratie hebben gefaald in het beschermen van grondwet en vrijheid, waren soms aan de andere kant van de wereld met de meest achterlijke excuses, het is niet vandaag dat dit gebeurd maar het is al drie decennia aan het etteren, misschien wel vier… steeds in overtreffende trap. Ze vreten er dikke boterhammen van, nog steeds.

   • De Jeugd is het zat en ik kan dat wel begrijpen, een stelletje bange misbaksels van elitaire boomers bang voor een verkoudheidvirusje ontregelt geheel hun toekomst.

    Met daar boven op nog eens het WEF je hebt niks, je krijgt niks, en je bent van ons afhankelijk in de toekomst, en daar boven op een verwesterd Indische kaste systeem van weleer 1 tot en met 5 G/QR, en een IMF social krediet systeem onder je huid.

    Is dit niet iets waar jeugdige personen op zitten te wachten, zij willen verdienen, zij willen werken en zij willen onafhankelijk zijn, en de wereld verkennen.

    Nu worden de jeugd kapot gemaakt door een stelletje misbaksels die deze generatie niks gunt en al het vermogen en eigendom opstrijkt/rooft en plunder zodat de jeugd gebonden is om naar hun pijpen te dansen en te doen en te laten wat hun begeren.

    De Grote Roof,

    onder het mom van Covid1984, onder het mom van Groen Gras moet bij de elite groener groeien dan bij de horige. Green $nergy

    Safe&Secure, Safe& Effective, Safe the Planet you will be Mind Kontrolled and own nothing, get nothing and work for us freely “by choice”.

    • Heerlijk je reactie en ik sluit me 100% achter elk woord dat je hier schrijft, aan.
     De jongeren zitten met torenhoge leningen opgezadeld en nu wordt hun toekomst ook nog eens afgepakt. Door een groepje elitaire misbaksels. Een griepje!! Ik heb mensen om me heen van 70 die Covid overleefd hebben en niet gespoten willen worden. Het is allemaal TE VER opgeblazen. Vandaag heb ik trouwens een overzicht over genomen vanuit Lareb, het aantal bijwerkingen is niet normaal. En meer dan de helft staat er niet eens op. Een buurman van mij heeft een TIA gekregen na 1 prik Janssen.. en werd door het ziekenhuis afgescheept met “familie kwaaltje”… moet nu thuis herstellen. Jonge man van 56 jaar… daar zit je dan….
     Sprak ook nog een buurvrouw die totale spijt heeft van de injecties en als lerares mee gegaan is in de druk.
     Mensen hebben door spijt, depressies, en door de bijwerkingen.
     Dit gaat écht veel te ver!!

     Niet alleen voor de jongeren maar VOORNAMELIJK voor de jongeren.

     Dit wordt een heftige tijd van een strijd tussen mensen; ene kamp is Bang voor de waarheid en het andere kamp wil niets liever dan de waarheid. We staan lijnrecht tegenover elkaar. En dan hebben we nog een groep die wist niet van de waarheid af en weet nu steeds meer… is wel of niet geïnjecteerd. Dan nog een groep (3 collega’s van mij) die positief getest blijven worden op Covid, ondanks dubbele injectie(s).

     De spanning is aan de lucht (spreekwoordelijk) aan te voelen.

     Rob, nogmaals dank voor je mooie comment.

     Fijn weekend.

 6. Op deze manier rellen .. nee
  Er is nog nooit iets mee bereikt.
  Leg dan het land stil, ga met 100 man 60 rijden op verschillende drukke snelwegen en doe dat iedere dag
  net zolang dat er wordt ingebonden.
  Maar dingen in brand steken? Niet mijn ding.

  • Ga je dan wachten tot de Canadezen je weer komen redden? Die komen niet, hoor. Dit keer moet je het zelf doen. En ja, die soldaten vochten dus ook. Soms is dat nog de enige manier.

   • Nou, laten we de balans eens opmaken.
    Wat ben je hier nu mee opgeschoten?

    Niets ..

    Als je het land op legale wijze (60km per/uur op de snelweg is de minimale snelheid, dus je doet niets illegaals) platlegt en dat plat blijft leggen dan raak je de regering daar waar het pijn doet, financieel.
    Zelfs de Franse regering (die toch een stuk koppiger zijn) gaat met deze methode overstag.

    • In tegenstelling tot wanneer boeren de snelweg blokkeren zou de Bende van Rutte binnen enkele dagen draconische boetes invoeren voor dit soort acties; gewoon makkelijk afgeschreven van je rekening op basis van je nummerbord en bij niet betalen nog veel hogere rekening. Financieel pijn doen voor de “regering”? Ik dacht het niet …

     Fransen komen veel eerder in actie dan Nederlanders en Macaron is helemaal niet overstag, hij heeft zich hooguit even teruggetrokken voor hergroeperen waarna nog hardere aanpak zal volgen.

  • Niet mijn ding??

   Ik denk dat we die fase inmiddels wel voor bij zijn.
   Vreedzaam demonstreren heeft geen enkel nut gehad. Elke wetswijziging werd erdoor heen gedrukt.

   “niet mijn ding”? Heb je de bijwerkingen meldingen op Lareb gezien?
   Mijn oom ook van de week, TIA na Janssen…

   “Niet mijn ding”?

   Nee van NIEMAND… maar hallo….. wát is dan wél een actie dat effect heeft??
   Einde is zoek.
   Mensen worden buiten gesloten, jongeren hebben torenhoge schulden, kerngezond en worden ook nog eens de toekomst ontnomen.

   En wij zeggen “niet mijn ding”?

   Nee, die vlieger gaat voor mij niet op.
   Ik ben ook geen pro agressie… absoluut niet… maar ik weet toch wel wat rechtvaardigheid is en wanneer alle mensenleed niet serieus genomen wordt. Want dat is wél hen ding.. mensen laten lijden.
   Dit gaat allemaal gewoon echt te ver!

   Mijn werkgever weet zich geen raad… families worden uiteen gerukt… en voor wat??
   Een zware griep!
   Waar vrij weinig inhoudelijk onderzoek naar gedaan wordt alvorens iedereen (nu ook kinderen!!) vol te spuiten en uit te sluiten.

   Ik weet wel wat niet “mijn ding” is.. en dat is ontkennen dat protesten als deze, nog een láátste noodkreet zijn.

 7. Tja ach, ach ja;
  de bom moest een keer barsten.
  Als het net zo ging als voorheen dan waren er een aantal mensen bijelkaar en kwam het geweld monopolie.
  En toen ging het wederom mis, maar dit keer wisten de vreedzame mensen wat er te wachtten stond en brak de pleuris eens goed uit. Geweldig! Lik je wonden smerissen en sluit je aan bij het volk, dat is de enige redding voor jullie! Want pikken doen we het niet meer.

 8. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2138808699/rellen-in-rotterdam-dit-is-niet-meer-te-doen

  “Van de Kamp bevestigt dat er met zeer zwaar vuurwerk naar de agenten is gegooid. „Onze mensen worden belaagd en de voertuigen in brand gestoken. Het gaat om extreem geweld. We hebben de indruk dat hier groepen bezig zijn die puur erop uit waren om het uit de hand te laten lopen.”

  Inderdaad, maar U zoekt in de verkeerde richting.. die ‘groepen’ lopen niet op straat maar zitten achter hun bureau ‘beleid’ te maken.

  • Erger nog, het lijkt erop dat er uitlokking in het spel was in Rotterdam. Hier en daar lagen stapeltjes klinkers klaar, terwijl er ter plekke niets gebouwd of gerepareerd werd. Dat stinkt toch stevig, niet?

 9. Rellende marrokanen, heeft niks met covid protest(en)/demonstraties te maken. Je ziet ze ook niet op de normale demonstraties tegen het covid beleid! Denk even na mensen!

  Akelig pisvolk is het!

 10. Vergis je niet. Nederland heeft ladingen moslims binnengehaald die overwegend tegen de coronamaatregelen zijn en sowieso tegen de overheid. Dat zal als een boemerang op het domme hoofd van de deugpolitici terugkomen. Wie wind zaait zal storm oogsten.

 11. kankerwouten zijn moordenaars, uitvoerders van de maffiaadvocaat grapperhaus

  de belangrijkste protesten waren de staking/blokkade bij rotterdamhaven die zorgt voor problemen bij dit regime.

 12. En nu doorpakken, wat ze ook afkondigen. Laat je nu niet stoppen want dan hebben ze hun zin. Ze gingen tóch wel allerlei draconische maatregelen inzetten, zoals de avondklok en wat niet meer zij. Daarna net als in Oostenrijk je level of je leven.
  Liever suicide by cop dan die kutspuit.

 13. Het enigste verschil is dat er dit keer geen “romeo’s” nodig waren.
  Het geeft niet waarom het uit de hand is gelopen, maar het wordt tijd dat ongevaccineerde en gevaccineerde tegen deze neergaande spiraal van vrijheidsbeperkingen harder optreden.
  Eerlijk gezegd had ik sympathie voor de relschoppers en dat zou ik een jaar geleden nooit gehad hebben.
  De overheid wordt langzamerhand een vijand van het volk en als die dan voor de rechten van vrijheid opkomen, kan het mij niets schelen als hier geweld wordt aangewend.
  Immers heeft onze overheid zelf laten zien hier niet vies van te zijn en voor de vrijheid is elk middel toelaatbaar is mijn mening.

   • Zelfs als er geen echte relschoppers zijn dan zijn er als het uitkomt altijd infiltranten van de politie, mariniers, AIVD etc. die de boel criminaliseren zodat politici en media er een nog grotere hetze van kunnen maken. Daarmee heeft Nederland uitgebreide ervaring opgedaan o.a. tijdens de krakersrellen rond 1980, anti-kernenergie beweging etc.

    Zou wel beter zijn als de relschoppers zich richten op de echte schurken in plaats van lukraak vernielingen aan te richten.

 14. Jammer, dat ze het in Rotterdam gisteren verpest hebben voor
  de vreedzame demonstratie in Amsterdam op de Dam vandaag.
  De organisatie heeft deze demonstratie afgezegd,helaas.

 15. Luister goed mensen, ze willen alle mensen tegen het beleid kapot maken. Dit doen ze door uitlokken en zo opstanden creeren waar ze deze mensen genadeloos neerknuppelen en dit in dit geval zelfs doden. Dit is voorzien en voorspeld in 2019 en sinds 2 jaar van internet verwijderd. De deepstate wil mensen in demonstreaties slopen, wat wij moeten doen is slimmer zijn dan hen. Ipv demonsteren stoppen met betalen van, het land platleggen, staken. De Europese politie is hier verantwoordelijk voor en deze is opgeleid om mensen die voor zichzelf opkomen te pakken. Laat je niet uitlokken door narcisten!! Dat is de truc om deze onmenselijke monsters geen voeding meer te geven en op een andere manier in opstand te komen, laat jezelf en je kinderen niet kapot maken door hen!!

 16. “Een persfotograaf meldde dat er wel tientallen schoten gelost werden door de politie: „Overal lagen hulzen op de grond.” Met een paar anderen was hij de dichtstbijzijnde parkeergarage ingegaan totdat de schoten voorbij waren.”

  I.p.v rubber kogels te gebruiken schiet de NL politie dus nu met dodelijke kogels…tijdens een uit de hand gelopen demonstratie.
  Het slachtoffer die dodelijk is geraakt door een agent, was op dat moment niet aan het rellen maar stond daar op de hoek van de straat.
  Er was dus geen sprake van noodweer….van de agent die het dodelijke schot loste!!
  Indien deze agent niet wordt vervolgd en uit zijn functie wordt gezet wegens het volstrekt onnodig doden van een burger, dan leven wij in NL inmiddels in een bananenrepubliek!
  Ook de overige agenten die schoten hebben gelost dienen ter verantwoording worden geroepen.
  Ik praat de rellen absoluut niet goed, maar er zijn duidelijke grenzen waarop agenten mogen opereren.
  Voor mij is het onverteerbaar dat in ons ” beschaafd ” landje de politie nu met kogels schiet op demonstranten i.p.v met rubber kogels!!

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1246093857/zeven-gewonden-bij-rellen-protest-tegen-2-g-beleid-in-rotterdam

  • Delen van Rotterdam lagen echt bezaaid met kogelhulzen, politiekogelhulzen. Er werd niet af en toe geschoten, magazijnen werden leeggeschoten. De politie heeft zich lekker legaal kunnen uitleven op mensen, wat zullen ze gekickt hebben. EINDELIJK mochten ze op mensen schieten zonder later verantwoording te hoeven af te leggen. Op nu.nl vallen de deugers over elkaar heen om de politie een hart onder de riem te steken.
   Hoe meer ik er over lees, hoe overtuigender ik ben geworden dat het escaleren opzet was en inderdaad heeft ook te maken met de totaal verzwegen havenstaking de dag ervoor.
   Nederland is geen fijn land meer maar een smerige gestapo politiestaat met zeer duivelse personen bij justitie en diverse diensten (o.a. NCTV).

 17. Ik heb altijd sympathie gehad voor de politie, maar het is nu duidelijk.
  De politie heeft nu twee keuzes , ze blijven de smerige orders uitvoeren van de corrupte zooi die vanuit Het Binnenhof ons land helpt onderdrukken met buiten propotioneel geweld OF men is een held, en kiest de kant van het volk…
  Ook politiemensen hebben kinderen, en willen ze die ook vol laten spuiten met gif…?
  Of zijn ze te dom om het juiste en gehele plaatje te zien?
  Ze werken mee om deze satanistische agenda uit te voeren.
  Het volk is nu nog mild, maar er is veel meer volk als politie en leger, snappen ze dat wel?
  Als het volk echt opstaat tegen deze smeerlapperij, dan kunnen ze met z’n allen gaan rennen.
  Dat punt is nu redelijk bereikt, het is nog maar een paar minuten voor 12, en als ze die dwang door blijven zetten om de bevolking met gif in te spuiten kon het nog wel eens heel veel grimmiger gaan worden…

 18. Oorzaak.
  Relschoppers vnl. van allochtone afkomst kapen een protest en veroorzaken massale en gewelddadige rellen.
  Gevolg.
  Bovenstaande wordt door media achterbaks/links verzwegen en door grapperengbek misbruikt om vanaf nu vreedzame demonstranten tegen de fascistische wereldregering nog keiharder neer te slaan of erger.
  Precies wat de elitaire regentenkliek wil.

  • Dit kapen van demonstraties om te plunderen is vooral gebeurd in Frankrijk, zodat de gele hesjes als misdadigers konden worden neergezet. Dat zal ook niet meer anders worden. Immigratie is het einde van onze vrijheid op vele vlakken.

   • De infiltraties en geweldpleging gedurende demos van de Gilets Jaunes werden voornamelijk gedaan door politiemensen gekleed in zwart om voor de zgn “Black Blocks” door te gaan. De gele vestjes hebben verscheidene garresteerd die door de overheid meteen weer vrijgelaten werden.

 19. “Supreme excellence consists in breaking the enemy’s resistance without fighting.” – Lao Tsu –

  Wel vreemde opmerking van iemand die 9 jaar in dienst heeft gezeten.
  Maar goed, wijsheid komt met de jaren zullen we maar zeggen.

  Of, ik wordt betaald door de AIVD en daarmee zaaien we (ze) tweedracht.
  Ook een tactiek.. zo doorzichtig allemaal.
  zucht.

 20. In het filmpje hoor je dat ene Yousef is doodgeschoten. Hij stond op dat moment op de hoek van de straat en was niet aan het rellen. Er was dus absoluut geen sprake van noodweer bij de agent die de dodelijke schoten afvuurde. Vraag mij af hoe de moslimgemeenschap in Rotterdam hierop zal reageren….

  https://video.twimg.com/ext_tw_video/1461813249784090638/pu/vid/320×580/-zIdC-t2FRk18PuS.mp4?tag=12

  Mandatory Vax Could Ignite Islamic Terror in Europe.

  https://www.henrymakow.com/2021/11/mandatory-vaccination-could.html

 21. Terwijl er herrie werd getrapt en geschoten werd, stonden de G2 demonstranten nog op hun potten en pannetjes te rammelen. Dat is goed te zien op 1 van de fimpjes die ik voorbij zag komen. De media is vals en betrekt de ene demonstratie bij de andere omdat dit hen goed uitkomt.

 22. Fantastisch> jongeren pikken het niet meer en gelul met QR codes overal en slap gedoe met bedden tekort en overgrote aanstellerij van corona besmetten….na quarantaine maar gelijk ff ziekenhuis bellen.. hoppa aan de be-ademing allemaal want tja stel je voor je gaat dood???aan corona…..al die doktoren liegen erop los en de ministers doen eraan mee… ziekenhuizen bouwen speciaal voor corona-patienten was dan toch eigenlijk niet nodig aldus de heer van Dijk hoofd IC Utrecht>> nee ,want dan kunnen we niet meer klagen.. en personeel wil wel maar krijgt niet genoeg betaalt>> nou dan haken ze dus af en op je werk gedwongen laten vaccineren> das ook nog steeds geen optie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in