Vaccinatie van alle Hongaarse burgers tegen Covid-19 is onvermijdelijk, heeft premier Viktor Orban verklaard. Hij verklaarde dat zelfs de meest hardline anti-vaxxers uiteindelijk voor de keuze zullen staan tussen doodgaan door het virus of een injectie nemen, schrijft Rt.com.

In een toespraak voor radio Kossuth op vrijdag haalde de Hongaarse leider uit naar diegenen die zich niet willen laten vaccineren tegen het coronavirus, en noemde hij hen een bedreiging “niet alleen voor zichzelf maar voor alle anderen”.

“Uiteindelijk zal iedereen gevaccineerd moeten worden; zelfs de anti-vaxxers zullen beseffen dat ze ofwel gevaccineerd zullen worden ofwel zullen sterven. Ik dring er dus bij iedereen op aan deze kans te grijpen.”

Orban drong er niet alleen bij de ongevaccineerden op aan om zich eindelijk te laten vaccineren, maar promootte ook de boosterinentingen, waarbij hij onthulde dat hij al drie doses van een Covid-19 vaccin had genomen.

“Het enige dat ons tegen het virus beschermt, is vaccinatie. En we zien nu ook, althans de deskundigen zijn het er unaniem over eens, dat vier tot zes maanden na de tweede vaccinatie de beschermende kracht van het vaccin afzwakt. Daarom is een derde vaccinatie gerechtvaardigd,” zei hij.

Hongarije heeft reeds nieuwe maatregelen aangekondigd om het virus tegen te gaan, maar deze gaan niet ver genoeg in de richting van de strenge maatregelen die woensdag door de Nationale Medische Kamer zijn voorgesteld. De Medische Kamer riep op tot een algeheel verbod op massa-evenementen en stelde voor om de toegang tot restaurants, theaters en andere binnenlocaties afhankelijk te maken van het bezit van een inentingsbewijs voor Covid-19. In plaats daarvan heeft Boedapest het dragen van maskers voor de meeste binnenruimtes verplicht gesteld en vanaf zaterdag ook alle medisch personeel verplicht om een inenting te krijgen.

  Britse man tijdelijk verbannen van Facebook na delen gruwelijke foto van na-AstraZeneca, honkbalgrote bloedprop in zijn arm

In een land met 10 miljoen inwoners schommelt het totale aantal geregistreerde gevallen van Covid in Hongarije net onder de grens van een miljoen. Vrijdag werd een nieuw dagrecord geregistreerd, met bijna 11.300 nieuwe Covid-besmettingen. Meer dan 32.700 mensen in Hongarije zijn naar verluidt in de loop van de pandemie aan de ziekte bezweken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Noorwegen herclassificeert Covid-19: Niet gevaarlijker dan gewone griepVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBooster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen
Volgend artikelHooggeplaatste Franse vaccinexpert professor: “Gevaccineerde mensen moeten in quarantaine en van de samenleving geïsoleerd worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

79 REACTIES

 1. Ten tijde dat ik erover nadacht om naar Hongarije te emigreren en onderzoek deed naar het land en naar Orban stuitte ik op politiek gekleurde info waarmee ik durfde te constateren dat ook een Orban uiteindelijk deel is van het Kwaad. En zie hier … de bevestiging. 🙂

  • Juist Greengo, alleen zijn oppositie tegen het krankzinnige migratiebeleid van de EU vond ik goed, maar ook dat is in een klap veranderd voor mij toen hij ook begon te drammen over het vaccineren, net zoals de rest van de Visegrad landen hetzelfde voorbeeld volgen, het is oorlog tegen de mensheid.

  • Inderdaad, hij is een van de vele Westerse toppolitici die zijn opgeleid in de klasjes van duivel Schwab. Het verbaasde mij ook dat hij soms zo tegen de EU in leek te gaan maar nu blijkt dus dat Orban gecontroleerde oppositie is (net zoals bijvoorbeeld de Poolse dwarsliggers), verdeel en heers. De Hongaarse bevolking lijkt nog wat meer gezond verstand over te hebben dan die in Nederland, maar blijkbaar is er geen enkel land in de EU meer waar WEF niet aan de touwtjes trekt.

  • Idd Orban maakt deel uit van de Global Leaders van het WEF van nazi Klaus Schwab! Maar vergis jullie niet, De echte grote organisator is de VN!

  • Kritiekloos alles overnemen wat russia today schrijft lijkt me niet echt verstandig. Verdeel en heers en fake nieuws, word sinds het ontstaan ervan, door alle “media” gebruikt. Als ik kan, dan contacteer ik mensen ter plaatse, om de echte toestand te kunnen inschatten.

 2. Dan maar dood door het virus, iedereen zal het toch moeten oplopen.
  Je ontkomt er niet aan.
  Dus als ik die keuze krijg dan STIK maar met je vaccin.

  Op mijn blog:

  NL: Een vraag van een gevorderde lezer;
  Oké, ik sterf misschien aan het vaccin (of niet), maar als ik re-ïncarneer
  dan is het probleem voorbij, toch?

  Antwoord: Het vaccin is op zielsniveau doorgedrongen en heeft daar schade
  aangericht. Een geincarneerd lichaam zal daarom ook een
  zwak imuumsysteem hebben. Uiteindelijk zal de mensheid leren
  dat elk fysiek probleem een geestelijke oorsprong heeft.

  Laat het me even uitleggen: Als een probleem,
  (een trauma of een botbreuk) niet snel wordt aangepakt of
  geneest dan zal dit zijn weerslag hebben op de ziel en zich in
  het volgend leven weer openbaren.
  En als je nog een probleem op zielsniveau hebt van je vorig
  leven dan kan dit nu in jou fysieke lichaam merkbaar zijn.
  Vandaar dat een dokter soms niets voor je kan betekenen.

  https://wolvex.nl/needm/index.php?controller=blog&action=view&category=virus-vaccins

 3. Orban zal een vette premie ontvangen hebben van Billy Gates en heeft nu vlug zijn kar gedraaid.
  Al de wereldleiders zijn gecorrumpeerd.en zijn drie dosissen zullen wel een plasebo zijn zoals bij alle hoogedelgeborenen.

 4. Yep nog niets veranderd, in de ww2 waren ze in Hongarije er ook rap bij om miljoenen zigeuners naar de concentratiekampen te sturen, ze kregen ze niet rap genoeg op de treinen gezet. Ze hadden zo een haast dat ze uit omliggende landen treinen hadden gevraagd om in te zetten. Nu doen ze weer hetzelfde, tja……uiteindelijk beland deze man toch op de brandstapel net als de rest. Schijnbaar zijn er veel Hongaren niet ingeënt en kennen ze een hele diepe haat naar deze best man. Nou laat maar lekker borrelen hoor. Ik ben zo nieuwsgierig naar welk het eerste land word wiens regering valt of wiens regeringsleider het eerst het loodje legt. Weddenschap iemand…en daarna word het een kettingreactie. Waar 1 land omver gaat vallen de rest van de landen als dominostenen omver…..wat een genot gaat dat zijn, al die laffe zieke honden van regeringsleiders die het dan op een lopen zetten en achterna worden gezeten gelijk de nazijagers…….ze zullen falen al duurt het nog 5 jaar, maar ze zullen falen.

  • Ik ben het met je eens! Ergens begint de ineenstoting en dan valt het wereldwijze kaartenhuis snel in elkaar. Gokje: Frankrijk? Die Fransen zijn nogal opstandig en volhardend…..

 5. De overgebleven wolven leggen eindelijk hun schaapsvacht af. One demon to rule them all. De scheiding van schapen en bokken is in volle gang. Het einde nadert met rasse schreden. 😉

  • Het was voor de oplettende mens altijd al duidelijk welk varkensvlees zich in de kuip bevindt. Hij speelt het spel voor eigen gewin. Ook Hongarije heeft wurgcontracten met big pharma. China stopt geld in de digitale maatschappij, infrastructuur etc. De begrotingstekorten lopen gierend uit de klauwen. Ondertussen verrijken Orbán en z’n clan zich met EUSSR soepsidiegelden. De (s)lnkse oppositie is geen haar beter, en wasrschijnlijk nóg slechter omdat ze de agenda van Brussel willen doordrukken. Orbán drukt zijn eigen agenda door.

 6. Orbán praat wel vaker poep. Hij probeert weigeraars angst aan te jagen maar ook in Hongarije is het lastig om de harde kern over de streep te trekken.

  Maar inderdaad: ook voor hem geldt: vertrouw geen enkele politicus.

  Bazdmeg a kormány.

 7. Vergeet ook niet dat China erg veel invloed heeft in Hongarije. ?
  Zo vrij is Hongarije niet.
  Hoe is eigenlijk, nu precies de relatie van Wilders en Orban. ?

  • @Per Bladwijzerend
   Orban heeft een vette snuif zwavel genomen .
   Maar jouw gelul over de verwijzijng naar Wilders is ook compleet van het pad af dude . 🙁
   Waar slaat je draadje nu op ?

 8. De afgelopen 2 jaar is er haast niemand aan het virus dood gegaan. Vnl mensen boven de 80 en/of met onderliggend lijden.
  Waarom zou een niet geprikt iemand dan nu wel doodgaan?
  Da’s lariekoek en bangmakerij.

 9. Dus ook Orban onderdeel van het kwaad. Had veel vertrouwen in deze man. Bah toch weer zo’n smerige meedogenloze oud communist. Om te kotsen. Wellicht kan Wilders er zijn mattie op aanspreken. uiteindelijk ,zijn ze bij PVV ook allemaal vaccinatie gek.

 10. Jammer! Zijn hele aardige mensen die Hongaren, deze zomer nog op vakantie geweest en stiekem had ik wel in mijn achterhoofd om er alvast een woning te kopen voor als het mij en mijn gezin hier te heet onder de voeten wordt…. Dat gaan we dus ook maar vergeten!

  Iemand een suggestie waar je als anti-vaxxer nog wel terecht kunt op deze wereld? (heb niets met Afrika, Azie en Zuid-Amerika).

 11. Wat we in de volksmond een virus noemen, is in werkelijkheid niets anders dan ons eigen exosomen. Deze exosomen ruimen de afvalstoffen en de dode en beschadigde cellen op. Dit proces wordt in de medische wetenschap geïnterpreteerd als een ziekte, want de exosomen vernietigen letterlijk zichtbaar onder een elektronenmicroscoop de oude dode cellen en beschadigde cellen, totdat er niets meer van de cellen overblijft. Maar wat blijft dat dit geen ziekte is, maar gewoon een natuurlijk proces in ons lichaam. Het is niet besmettelijk en komt ook niet buiten ons lichaam. Daarmee valt het gehele fundament weg van het SARS-CoV-2 (wat niets meer is dan een computer code)

  Maar de huidige medische wetenschap gaat niet meer over hoe je mensen geneest van ziektes, maar hoe ze zoveel mogelijk winst kunnen maken. Door zoveel mogelijk nieuwe methodes met behulp van onnatuurlijke substanties om dat te kunnen patenteren waar jaren lang een monopolie positie op hun producten kunnen behouden. Want aan natuurlijke materialen, zoals geneeskrachtige kruiden en planten en bepaalde frequenties toe te passen. Valt weinig aan te verdienen en is niet te patenteren.

  Het draait allemaal om met list en bedrog zoveel mogelijk geld te verdienen, over de rug van de bevolkingen. Door middel van omkopen van regeringen en hun gezondheidsorganisaties zorgen zij voor hun producten een monopolie positie en dat alle natuurlijke geneesmiddelen verboden worden door wetgeving in de desbetreffende landen..

  • interessante opvatting maar SARS-CoV-2 en de meeste andere coronavirussen zijn natuurlijk niet onze eigen exosomen, net zoals veel andere pathogenen die van dier op mens kunnen overgaan en juist dan veel schade kunnen aanrichten (omdat ze niet aangepast zijn aan de nieuwe gastheer). Dit nog even los van het punt dat SARS-CoV-2 niet natuurlijk is.

   Rest van verhaal helemaal mee eens. De medische wetenschap is ernstig ontspoord en men is hard bezig om de laatste biomedische onderzoekers van de oude stempel (die gewoon hun werk doen in dienst van de medemens, in plaats van te jagen op geld en macht) het veld uit te jagen of buitenspel te zetten. Hopeloos gecorrumpeerd systeem; wat dat betreft zou het kunnen helpen als de huidige covid-19 aanpak finaal ontspoort, dan krijgen hopelijk meer mensen door waar BigPharma en de moderne “gezondheidszorg” (Sick-care) voor staan; wel jammer van alle collateral damage.

 12. Het is niet goed vertaald in dit artikel, zo hard was de toon helemaal niet. Hij doelt wel op vaccinatie en ze proberen t indd omhoog te krijgen zoals in elk land. Ik woon in Hongarije en ik heb een immuniteitskaart gebaseerd op antistoffen die ik heb opgebouwd na infectie. Ontvangen na een antistoffentest. Een optie die in Nederland niet eens mogelijk is. Geloof me, je bent nu beter af in Hongarije dan in Nederland…

 13. @ Kahn,

  Virussen maken deel uit van het menselijk wezen in de zin dat ze ontstaan tijdens reinigen / ontgiften van het lichaam.
  Wat denk je dat griep is?? en waar het is gebleven..?
  Doe gvd beetje onderzoek en ga niet wachten tot iemand eea op een dienblaadje komt aandienen. Zou dat uberhaupt gebeuren zou je het wslk niet eens – kunnen – herkennen! Iets met beust-zijn..

  Ondanks dat toch maar een voorschot(je) 4 wiw

  Colds and Flu are DETOX
  bitchutedotcom/video/4Dqvo1yrwK3U/

  Sterkte

 14. Heb van de zomer ook iets opgelopen waardoor ik vijf kilo ben afgevallen en een paar weken een stevige kuch kreeg waar ik niet vanaf kwam. Vond het wel vreemd dat dat in de zomer gebeurde, want griepjes loop ik meestal in de winter op. Wat het ook was, ik ben er nu immuun voor en ben zeker tegen alle maatregelen en die vermaledijde QR maatschappij. Net zoals je Toyota Priussen terugroept als er zonder oorzaak een airbag uitknalt, moet je natuurlijk ook al deze gifprikken per direct terugroepen als je enig besef van ethiek in je donder hebt. Maar ja, mooi praten tegen die ontvolkers die dit met voorbedachte rade doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in