Moslims onthoofden 50 christenen op een voetbalveld

7

Moslims onthoofden meer dan 50 christenen op een voetbalveld in het noorden van Mozambique, meldt VoxNews.

In een dorp in het noorden van Mozambique in zuidoostelijk Afrika hebben moslims een lokaal voetbalveld veranderd in een bloedige executieplaats.

Meer dan 50 christenen werden onthoofd door moslims die behoren tot een groep die verbonden is met de islamitische staat.

Dit was slechts één van een reeks executies die sinds 2017 door moslims in de provincie Cabo Delgado zijn uitgevoerd. Er zijn 2.000 mensen gedood en bijna een half miljoen mensen zijn op de vlucht geslagen.

De executie was volgens Jose Tembe van de BBC waarschijnlijk de meest wrede gebeurtenis tot nu toe.

Ook in een ander dorp zijn mensen onthoofd. De daders schreeuwden “Allahu Akbar”, vuurden schoten af en staken op vrijdagavond huizen in het dorp Nanjaba in brand, terwijl twee mensen werden onthoofd en vrouwen werden ontvoerd.

Sinds de herfst van 2017 is er een islamitische slachting gaande in de provincie Cabo Delgado in Mozambique met aan het front onder andere de zogenaamde Centraal-Afrikaanse provincie van de islamitische staat. Het gebied is rijk aan gas en mineralen.

“Het is de islam die mensen onthoofdt, niet het verzonnen woord islamisme”

Vorig artikel1984 wordt gerealiseerd: de Europese Unie beslist over volledig toezicht op haar burgers
Volgend artikelEU-voorstel voor strengere eisen voor integratie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De organisatie van dit “onthoofdingsfeest van christenen” , te weten : “De Club voor Moslims” heeft toegezegd dat dit reizende circus in mei of juni 2022 een voorstelling zal gaan geven op de Dam in A’dam.

 2. Hiddema over aanslagen: “Niet aanpakken radicalisering is kwestie van onwil!” – 12/11/2020

  Theo Hiddema: “Duizenden kinderen worden in Koranscholen geïnjecteerd met de gevaarlijke ideologie van het salafisme. Hoeveel wakeupcalls zijn er na Parijs, Nice en Wenen nog nodig voordat de overheid gaat handhaven?”

  “Je moet die salafisten uitroken. Je moet ze infiltreren. In die haatschooltjes wordt georganiseerd strafbare propaganda verspreid. Dan is er sprake van een criminele organisatie. En dan is het simpel: dan kan de tent dicht!”

  Stof tot nadenken; strategie bepalen; handelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=D3hYd21E20g

 3. Denk er eens over na. Wat je daar ziet gebeuren met de christenen naar onze kontreien op komst is en reeds in verkleinde maten voor komt . zeg dan maar ik ben geen christen !,voor hen is iedereen ,die de islam niet aanhangt een christen. Weet, onze west europeese landen JAARLIJKS MILJARDEN eur schenkt aan een land waarvan men weet dat zij bijna klaar zijn met het maken van een nuclere bom en ook nog beweren dat zij de wereldmacht zullen nemen ,dat israel geen recht heeft op hun eigen land ,en hen regelmatig bombardeerd met bommen, betaald door onze belastingsgelden. Ik wil daar geen deel aan hebben !!.europa durft te zeggen dat zij niet antisymitisch zijn , wat is het dan wel? Als je een schurken staat geld geeft afkomdtig van je werkende onderdanen, aan een land die christenlanden en israel wil vernietigen. En hen dagelijks blootsteld aan onrecht en terreur.? En in onze straten mogen roepen dat hun god de grootste is , iets waar wij geen recht op hebben wij zouden er voor veroordeeld worden ,als zijnde haatprekers. Die onze kinderen en jeugd op de scholen al zodanig hebben gemannipuleerd ,dat sommige kinderen van gelovigen zo gepest worden dat zij niet meer durven zeggen dat zij gelovig zijn of gelovige ouders hebben En het zelfs zo ver komt ,dat onze eeuwenoude joodse deelgenoten van onze kultuur weer eens ,om hun eigen veligheid onze landen verlaten om deze keer terug te keren naar hun voorvaderlijke land van afkomst dat zij nooit gekend hebben ,en zelfs dat!? hun niet gegund wordt.,door bijna de hele wereld ,die hun land liever in de handen zien van eeuwenoude bezettende mogentheden. Zelfs de paus van rome vind dat hij aanspraak mag maken op hun land?

 4. Deze religieuze ziekte wordt aangewakkerd door satanisten van de NWO want zij hebben een oerhekel aan Christus en langs deze weg is dit voor hen ‘koren op de molen’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in