1,8 miljoen “spookstemmers” gevonden in 29 deelstaten

1

Judicial Watch heeft een vergelijkende studie gepubliceerd van de bevolkingsstatistieken van het Census Bureau en de gegevens van de staatsregistratie van de kiezers, die een opmerkelijke discrepantie aan het licht brengt. De waakhond waarschuwt nu voor potentiële kiezersfraude en “vuile” kiezerslijsten, rapporteert de Washington Times.

Uit de studie blijkt dat 352 Amerikaanse provincies in 29 staten 1,8 miljoen meer geregistreerde kiezers hebben vervalst dan er kiesgerechtigde burgers in de kiesgerechtigde leeftijd bestaan, schrijft Freiewelt.

“Met andere woorden, de registratiepercentages van deze provincies overschreden 100% van de in aanmerking komende kiezers. Uit de studie blijkt dat acht staten een registratiegraad van meer dan 100% hadden: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island en Vermont”, meldt Tom Fitton, voorzitter van Judicial Watch.

Sommige van deze overschotten bedroegen 187% in Texas, 177% in New Mexico en 171% in South Dakota.

“De nieuwe studie over excessen – of spookstemmers – toont de onzorgvuldigheid aan waarmee blinde stembiljetten en verkiezingsvoorstellen naar de kiezerslijsten worden gestuurd. Vuile stembiljetten kunnen vuile verkiezingen betekenen”, merkt Fitton op.

Twitter labelt Trump’s berichten aan de lopende band

McAfee: Als ik in mijn cel sterf, is het geen zelfmoord
Vorig artikelZwarte werd op heterdaad betrapt toen hij een schoolmeisje verkrachtte
Volgend artikelImam: De onthoofding van de Franse leraar Paty is een grote eer voor alle moslims
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in