1,8 miljoen “spookstemmers” gevonden in 29 deelstaten

1
1501

Judicial Watch heeft een vergelijkende studie gepubliceerd van de bevolkingsstatistieken van het Census Bureau en de gegevens van de staatsregistratie van de kiezers, die een opmerkelijke discrepantie aan het licht brengt. De waakhond waarschuwt nu voor potentiële kiezersfraude en “vuile” kiezerslijsten, rapporteert de Washington Times.

Uit de studie blijkt dat 352 Amerikaanse provincies in 29 staten 1,8 miljoen meer geregistreerde kiezers hebben vervalst dan er kiesgerechtigde burgers in de kiesgerechtigde leeftijd bestaan, schrijft Freiewelt.

“Met andere woorden, de registratiepercentages van deze provincies overschreden 100% van de in aanmerking komende kiezers. Uit de studie blijkt dat acht staten een registratiegraad van meer dan 100% hadden: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island en Vermont”, meldt Tom Fitton, voorzitter van Judicial Watch.

Sommige van deze overschotten bedroegen 187% in Texas, 177% in New Mexico en 171% in South Dakota.

“De nieuwe studie over excessen – of spookstemmers – toont de onzorgvuldigheid aan waarmee blinde stembiljetten en verkiezingsvoorstellen naar de kiezerslijsten worden gestuurd. Vuile stembiljetten kunnen vuile verkiezingen betekenen”, merkt Fitton op.

Twitter labelt Trump’s berichten aan de lopende band

VS gezondheidsautoriteit FDA zegt nu 75 jaar nodig te hebben om gegevens over COVID-19-vaccin van Pfizer volledig vrij te geven

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here