© kgroovy / Flickr (CC BY-SA 2.0)

Sinds Twitter Donald Trump’s Twitterbericht op woensdag met de mededeling dat de Democraten de verkiezingen proberen te stelen, is het platform nog steeds bezig met het met het labelen van verschillende andere Twitterberichten.

Berichten over mogelijke verkiezingsfraude zijn uit verschillende staten in de Verenigde Staten binnengekomen, iets wat de president in een reeks tweets opmerkte.

Het begon met de uitspraak over het behalen van een zekere overwinning toen het stemmen tellen op verschillende plaatsen plotseling werd stopgezet.

Trump wees er toen op dat de superieure leiding plotseling verdween toen er stemmen “gevonden” werden.

Ook de opmerkingen van Trump over onder andere Pennsylvania werden gelabeld.

Vermoedelijke verkiezingsfraude in Michigan – alle getelde stemmen gingen naar Biden

  Trump's vijanden onder vuur in #obamagate
Vorig artikelVermoedelijke verkiezingsfraude in Michigan – alle getelde stemmen gingen naar Biden
Volgend artikelMoslims in Frankrijk beledigd door filmposters met uitgeklede Borat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in