Imam: De onthoofding van de Franse leraar Paty is een grote eer voor alle moslims

3

De Palestijnse Imam van de Al-Aqsa Moskee Sheikh Issam Amira geeft een lezing:

“De islam heeft absoluut niets te maken met de term ’terrorisme’, behalve om zijn vijanden bang te maken. De koran zegt: ‘Bereid alle krachten en krijgsrossen voor die tot uw beschikking staan om angst en schrik te zaaien in de harten van de vijanden van Allah en in die van uzelf, en in de harten van anderen die u misschien niet kent, maar die Allah kent’. Terrorisme is dus een reden om militair bewapend te zijn. Met andere woorden, het rechtvaardigt de militaire voorbereidingen. Wat men ’terrorisme’ noemt… Toen een moslim van Tsjetsjeense afkomst een ongelovige onthoofde die de profeet Mohammed belasterde, noemde men het ’terrorisme’… Welnu, het is een grote eer voor hem en voor alle moslims dat er zo’n jonge man was die de profeet Mohammed verdedigde. Hij is als de mannen en vrouwen die door de geschiedenis heen de profeet Mohammed, zijn heiligheid en zijn eer hebben verdedigd. Al deze termen zullen een nieuwe betekenis krijgen zodra het woord van Allah over het woord van de ongelovigen regeert”.

VN-chef eist na de islamitische onthoofding van Franse leraar respect voor moslims en hun “heilige symbolen”

  Meisjesschool in Pakistan imiteert onthoofding - moslima roept gelijktijdig op tot wraak tegen Frankrijk
Vorig artikel1,8 miljoen “spookstemmers” gevonden in 29 deelstaten
Volgend artikelVerkiezingsfraude in de VS: Insider meldt dat postmedewerkers opdracht kregen ongeldige stemmen te antedateren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Ik krijg het idee dat hij het woord terrorisme niet helemaal goed begrijpt.
  Hij beschrijft het verder correct, namelijk angst en vrees aan jagen, maar kan op 1 of andere manier niet de link met de islam leggen.

  “De islam heeft absoluut niets te maken met de term ‘terrorisme’, behalve om zijn vijanden bang te maken. De koran zegt: ‘Bereid alle krachten en krijgsrossen voor die tot uw beschikking staan om angst en schrik te zaaien in de harten van de vijanden van Allah en in die van uzelf, en in de harten van anderen die u misschien niet kent, maar die Allah kent’.

 2. @ BertG.
  Allah kent mij vast nog niet want ik heb ‘m nog niet voorbij zien rennen, gezeten op z’n krijgsros.
  Wél zag ik in een steegje een vieze, seniele , in een lange jurk geklede figuur met een stofdoek op z’n ongewassen kop, die aldaar een meisje van 6 jaar “consumeerde” ; zou dát de door u bedoelde Allah kunnen zijn ?
  Dan zat hij NIET op een krijgsros maar op een onschuldig klein meisje, de viespeuk !!!

 3. Moslims worden al bij de conceptie gebrainwashed om nooit naar hun normale menselijke natuur te luisteren, maar om zich te onderwerpen aan de geestelijk gestoorde, ziekelijke, gewelddadige monsters die zich hun ouders, leiders en profeten noemen. Iedereen in hun leven is hen de baas, mag ze gebruiken en misbruiken. Ze zien zichzelf als wandelende bomgordels voor hun “god”. Geestelijk misvormd, eindresultaten van duizenden jaren isolatie, indoctrinatie en inteelt die hebben geleid tot een ras met een extreem laag gemiddeld IQ en een even laag EQ, een ras dat uiterlijk mensen lijkt maar van binnen op vals gemaakte honden, gevaarlijke dieren. Niks mee te beginnen dus en komt nooit meer goed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in