De devolutie van de polymerase chain reaction (PCR) “test” van 2020 naar eind 2021 is het functionele equivalent van World Trade Center 7 wat betreft het officiële 9/11 narratief. De Centers for Disease Control (CDC) hebben in een bulletin van 21 juli 2021 toegegeven dat PCR geen onderscheid kan maken tussen influenza en het zogenaamde COVID-19. In datzelfde bulletin werd aangekondigd dat de vergunning voor noodgebruik voor PCR COVID-19 testen op 31 december 2021 zou aflopen. Met andere woorden, die tientallen miljoenen positieve COVID-19 tests in 2020-21 waren, bij gebrek aan een betere term, bullshit. De voorgaande feiten zijn volledig gecensureerd door de mainstream media. Niet één mainstream medium nieuwsorgaan heeft het gehad over de verlopen PCR EUA en de redenen waarom, (behalve dan nep “factchecks“), schrijft TheCOVIDBlog.com.

Het doet deze blogger denken aan een enquête die hij in 2006 heeft gehouden. Aan studenten van de Arizona State University werd gevraagd hoeveel gebouwen er op 11 september in New York City zijn ingestort. Zeven op de 10 ondervraagden (70%) zeiden dat er maar twee gebouwen naar beneden gingen, en niet drie. Een gebouw van 47 verdiepingen (WTC 7) kan dus op klaarlichte dag in New York City worden neergehaald, en dankzij de propaganda en censuur van de mainstream media hebben weinig mensen dat gemerkt.

Er zijn geen definitieve gegevens over hoeveel Amerikanen de PCR-tests volledig achterwege hebben gelaten, d.w.z. er helemaal nooit een hebben gekregen gedurende de hele zogenaamde pandemie. Uit een enquête van november 2020 van de fabrikant van medische instrumenten Thermo Fisher bleek dat 60% van de Amerikanen tot dan toe nooit op COVID-19 getest was. Maar het bedrijf bracht zichzelf in datzelfde onderzoek in diskrediet door te verklaren dat PCR de “gouden standaard” is voor COVID-19 testen. Het onderzoek concludeerde ook dat verkeerde informatie de reden is van de aarzeling om te testen; en dat “vaccins” de enige oplossing zijn.

De CDC is in augustus 2021 begonnen met het promoten van COVID-19 thuistests, kort na haar PCR mea culpa. Twee fabrikanten, Siemens en SD Biosensor (met Roche als distributeur), hebben van de Food and Drug Administration (FDA) toestemming voor noodgebruik gekregen voor hun COVID-19 thuistestst op 29 december 2021, slechts drie dagen voordat de PCR EUA afliep. Een COVID-19 ademtest heeft vorige week ook een vergunning voor noodgebruik gekregen.

De Biden-regering heeft de EUA’s helpen financieren met 70 miljoen dollar aan middelen uit het Rapid Acceleration of Diagnostics’ (RADx) Independent Test Assessment Program. De COVID-kaper nam het meteen over in de rij. SD Biosensor werd in februari gedwongen een niet-EUA-test voor thuisgebruik terug te roepen, toen de FDA ontdekte dat die in omloop was.

PCR en die experimentele PCR neusuitstrijk-tests waren voor de meeste mensen in 2020-21 een normaal onderdeel van hun leven. De meeste van die mensen die meewerkten aan de invasieve testprocedures zijn waarschijnlijk dezelfde mensen die gretig of anderszins in de rij stonden voor de experimentele mRNA en virale vector DNA injecties. Het is niet te zeggen hoeveel mensen ten minste één uitstrijkje hebben gekregen. Maar meer is er niet voor nodig om potentiële schade op korte en lange termijn te veroorzaken.

Dochter van Kaylin Young


Mevrouw Kaylin Young deelde op 21 september 2021 een beeldende en zeer trieste foto op Facebook. De vrouw uit Casselmann, Ontario liet haar 5-jarige dochter zien die uit haar neus en ogen bloedde. Het meisje was onderworpen geweest aan een PCR uitstrijkje, simpelweg om naar school te kunnen gaan. Mevrouw Young zei dat het bloeden 30 minuten duurde, toen stopte, en toen weer begon.

De tegenreacties waren zo hevig dat mevrouw Young kort daarop de post verwijderde. Het enige goede nieuws is dat het jonge meisje, dat van een tweeling lijkt te zijn, in recente Facebookposts lacht en gelukkig is.

Neusbloedingen na het PCR uitstrijkje zijn volgens anekdotische verslagen op Twitter semi-normaal.

Zo dadelijk meer daarover.

Het verhaal van Angel Eisenmann

Mevrouw Angel Eisenmann is een 40-jarige gezondheidswerker en moeder van drie kinderen. De inwoonster van Tulsa, Oklahoma liet de wereld voor het eerst weten dat er iets mis met haar was op 17 november 2020. Mevrouw Eisenmann, die hospicemedewerkster was bij bejaarden, meldde dat zij aanvallen had, Bell’s Palsy en kleine tremoren. De artsen dachten aanvankelijk dat zij een beroerte had gehad.

“Ik was 100% gezond [vóór 11 september 2020],” vertelde mevrouw Eisenmann aan The COVID Blog™. “Ik was een publieke spreker, een model, gaf kunstlessen, ik was een fervent wandelaar, ik was een huiseigenaar.”

Mevrouw Eisenmann kreeg die dag het PCR uitstrijkje voor haar werk. En sindsdien lijdt mevrouw Eisenmann aan talloze gezondheidsproblemen. Een gebroken bloed-hersenbarrière als gevolg van het uitstrijkje is misschien wel het ernstigste dat tot alle andere problemen heeft geleid. Mevrouw Eisenmann, die niet gevaccineerd is en de inentingen weigert te krijgen, heeft op 13 april over haar voortdurende worstelingen gepost.

Sinds de post gepubliceerd is, wordt zij onophoudelijk aangevallen door blauw-checkende Twitter-artsen en trollen. Mevrouw Eisenmann is nu verwikkeld in een juridische strijd met het eerste ziekenhuis dat haar in het begin een verkeerde diagnose stelde. Het tweede ziekenhuis vond de gecompromitteerde bloed-hersenbarrière.

De Multiple Sclerosis Trust in het V.K. suggereert dat een beschadiging van de bloed-hersenbarrière (BBB) het eerste stadium van multiple sclerose is bij de meeste patiënten. De beschadiging van de BBB leidt tot auto-immuunreacties die zenuwbeschadiging tot gevolg hebben. Het Handbook of Toxicology of Chemical Warfare Agents uit 2015 zegt dat de BBB “de hersenen beschermt tegen ziekteverwekkers” en “een belangrijk obstakel vormt voor potentiële preventieve en therapeutische middelen voor het centrale zenuwstelsel die zich richten op het CZS.”

Uit een studie uit 2003, gepubliceerd in het tijdschrift Restorative Neurology and Neuroscience, bleek dat patiënten met een door het lab veroorzaakte verstoring van de BBB verhoogde niveaus hadden van een eiwit dat S100β heet. Grote hoeveelheden van dat eiwit worden in verband gebracht met zowel BBB-schade als hersenbeschadiging.

Mevrouw Eisenmann noemde haar ervaring “17 maanden hel”. Zij vertelde The COVID Blog™ dat het tweede ziekenhuis hersen- en CZS-schade ontdekte die het eerste ziekenhuis gemist had. Het (eerste) ziekenhuis in Oklahoma probeerde maanden na het begin van de symptomen nog een PCR-test toe te dienen. Maar mevrouw Eisenmann had twee en twee bij elkaar opgeteld en besefte dat de uitstrijkjes de enige boosdoener waren voor haar plotselinge gezondheidsklachten.

“[De dokters] stuurden er een psychologisch team op af en verklaarden me gek omdat ik de test weigerde,” zei ze. Mevrouw Eisenmann woont nu bij haar zuster in Tennessee, omdat zij door toevallen en neuropathie niet alleen kan wonen. Maar het ergste voor haar is wat dit met haar gezin heeft gedaan.

“Ik kan zelfs niet meer moederen,” vertelde zij aan The COVID Blog™. Mevrouw Eisenmann stuurde ons foto’s van haar kinderen die uit eten zijn met Pasen. “[Facetime] is de manier waarop ik ze nu te zien krijg,” zei ze.

Merk op dat alle zogenaamde “factcheckers”, waaronder Reuters, dat gesubsidieerd wordt door Pfizer, tot de conclusie kwamen dat de PCR-uitstrijkjes de bloed-hersenbarrière niet kunnen bereiken. Deze organisaties zeiden ook dat PCR de gouden standaard was voor het testen op COVID. De waarheid is altijd het tegendeel van wat deze organisaties zeggen. Verder verspreiden Twitter artsen propaganda, door te zeggen dat de BBB een beentje is. De BBB is een selectief doorlaatbaar membraan, zoals die rond cellen.

Meer PCR-uitstrijkje bijwerkingen

Het is vaststaande en duidelijke wetenschap dat een 8 inch lang wattenstaafje in uw neus schuiven bloedingen en andere mogelijke schade veroorzaakt. Een studie uit 2020, gepubliceerd in het vaktijdschrift Infection Control & Hospital Epidemiology, experimenteerde op werknemers van de Universiteit van Zuid-Florida met 3D-geprinte PCR wattenstaafjes. Uit de studie bleek dat 5% van de werknemers onmiddellijk last kreeg van epistaxis (neusbloeding) na het inbrengen van 3D-geprinte PCR-doekjes. De onderzoekers achtten de 3D-geprinte wattenstaafjes veiliger aangezien 8% van de werknemers onmiddellijk neusbloedingen opliep met commerciële wattenstaafjes. Lees de volledige studie hier.

Een casestudie uit 2021, gepubliceerd in het Cureus Journal of Medical Science, beschreef een 32-jarige man die een motorongeluk had gehad. Maar voordat de artsen zijn verwondingen zouden behandelen, voerden zij een PCR-uitstrijkje test uit. De artsen schoven het wattenstaafje zo ver naar binnen dat het “zachte” deel in het hoofd van de man afbrak. Zij moesten een septoplastie uitvoeren (d.w.z. de binnenkant van zijn neus opensnijden) om het afgebroken stukje wattenstaafje te verwijderen. De onderzoekers kwamen in wezen tot de conclusie dat onkunde van het medisch personeel de oorzaak was. Lees de volledige casestudy hier.

In een casestudie uit 2021, gepubliceerd in het European Journal of Neurology, werd vastgesteld dat een 41-jarige vrouw hersenvliesontsteking (zwelling van de hersen- en ruggenmergvliezen) kreeg na een PCR uitstrijkje. De onderzoekers concludeerden dat de meningitis veroorzaakt werd door een lek van hersenvocht na een PCR neusuitstrijk-tests, na een “breuk tussen de barrières van de neusholte en de bijholten van de subarachnoïdale ruimten.” Lees de volledige casestudie hier.

Rechtszaak tegen FDA, CDC

Honderden miljoenen mensen over de hele wereld hebben in 2020-21 PCR wattenstaafjes in hun neus geschoven gekregen, ondanks dat de CDC en de FDA al die tijd wisten dat die “tests” nutteloos zijn, althans voor het geadverteerde gebruik. Niemand behalve de fabrikanten weet zeker wat er in/op die wattenstaafjes zit of wat de ware doeleinden ervan zijn. Interscan Corporation, een bedrijf dat gasmonitors maakt, heeft toegegeven dat PCR staafjes en de meeste medische instrumenten gesteriliseerd worden met ethyleenoxide – een bekend kankerverwekker voor de mens.

Het is onmogelijk te zeggen hoeveel mensen ziek zijn of nog worden van deze uitstrijkjes. Zelfs als ze weken of maanden na de uitstrijkjes ziek werden, werd de ziekte waarschijnlijk toegeschreven aan het zogenaamde COVID-19. Die premisse wordt bewezen door een studie uit 2020, gepubliceerd in het vaktijdschrift Otolaryngology-Head and Neck Surgery. Daarin werd geconcludeerd dat 50% en 78% van de patiënten met een negatief PCR-resultaat respectievelijk gedeeltelijk en volledig reukverlies leden.

Deze blogger kan veilig concluderen dat een overgrote meerderheid van de mensen totaal niet weet dat PCR niet langer goedgekeurd is voor gebruik in noodgevallen als COVID-19 test. De CDC en de FDA hebben toegegeven dat de hele COVID-19 “pandemie” een leugen en oplichterij was, door te bevestigen dat PCR geen onderscheid kan maken tussen de griep en de herdoopte griep. De V.S. en de V.K. gebruikten 40 tot 45 amplificatiecycli voor PCR in 2020 en het grootste deel van 2021. Zelfs Fauci gaf toe dat alles boven de 36 cycli niets meer oplevert dan “dode nucleotiden,” wat vals-positieven betekent.

Het kost miljoenen dollars en jaren van rechtszaken om overheidsinstanties ter verantwoording te roepen. Dat betekent in wezen onschendbaarheid van aansprakelijkheid, ondanks de flagrante leugens en de schade die de Amerikanen is aangedaan. Maar ja, de Smith-Mundt Modernization Act van 2012 heeft in de Verenigde Staten propaganda gelegaliseerd die vroeger alleen legaal was als die in het buitenland verspreid werd. En aangezien de federale regering de dodelijke injecties en deze hele COVID-19 schertsvertoning financiert, kan men redelijkerwijs aannemen dat het CDC en de FDA verder afgeschermd zijn door deze laag van immuniteit.

Iedereen die het zover geschopt heeft zonder injecties, ook zonder neusuitstrijkje-injecties, is de ware definitie van een kritisch denker. Gefeliciteerd dat u cum laude geslaagd bent voor de machtigste menselijke psychologische operatie in de geschiedenis. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

41-jarige voormalige congreskandidaat in Florida zegt tegen anti-vaxxers: “Het kan me geen reet schelen wat er met jullie gebeurt”, dood zeven weken na tweede Pfizer mRNA-injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVIDEO: Als openingsscène uit Terminator 2 – Rusland lanceert tweede groot offensief in Donbass
Volgend artikelVoormalige Amerikaanse marinier: Overgegeven Britse huurlingen hebben inwoners van Donbass vermoord
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

17 REACTIES

 1. De PCR test is al erg dat dat na de AIDS Hoax opnieuw uit de mottenballen werd getrokken, maar dat oude mensen met een griepje naar het ziekenhuis gingen en Midazolam kregen toegediend waardoor zij juist stierven is minstens net zo erg. Wat een enorme scam en opnieuw komen artsen, verpleegkundigen en politici hier gewoon mee weg..

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hebben-covid-19-patienten-echt-het-einde-leven-medicijn-midazolam-gekregen-en-waarom-ga-je-daar-dood-aan/

 2. Farao’s
  Exposed! Nanotechnology In The Covid-19 Swabs Test! In Egypt This Swab Up The Nose Was A Punishment For Slaves! Excellent Videos! Must See!!

  IN EGYPT THIS WAS A PUNISHMENT FOR SLAVES. EXPOSED ! NANOTECHNOLOGY IN THE COVID-19 SWABS TEST !
  Do not take the Covid 19 test. It can change your DNA and is one of the Marks of the Beast. The Beast has more than one Mark. The Covid swat test has nanobot technology on it that can change your DNA and harm you and give you a virus or worse.

  A 5G whistleblower warned us that this was the psychopath’s plans all along. See link below.

  Exposed! Nanotechnology In The Covid-19 Swabs Test! In …
  tapnewswire.com

 3. Dank voor het compliment, “Cum Laude” staat mooi op mijn CV.
  Ik vraag me ook wel eens af hoeveel NL’ders er zijn die geen prik, PCR of zelftest hebben gedaan.
  Ben er trots op dat ik er een ben.

  • Ik ben nog 100% clean 🙂
   Er komt geen stok in mijn neus en ook geen naald in mijn arm. Tevens geen viruslap voor mijn mond/ neus.

   • Gelukkig bescherm ik mijzelf met mondkapje (zelf laten ontwerpen, dus niet die vieze blauwe wegwerp dingen maar een katoenen met filter én wasbaar op 60 graden!) Waarom?

    VOOR TÉGEN DE GEVACCINEERDEN OM MIJ HEEN!! EN IN DE WINKELS!!.
    Zelfs op de fiets hoor ik ze kuchen… ga ik NIET achter rijden…

    U ziet wat SHEDDING doet met mensen.
    Is ook genoeg over gedeeld.

    Dus nee, mij niet gezien dat ik >>>> dezelfde lucht in – en uit adem met die mensen die zich hebben laten prikken met gif <<<<<.

    Ik hoef geen enkele infectie op te lopen.

    INEENS heel veel kinderen hepatitis etc.

    nee danku!

    Ik bescherm mijzelf 100% tegen de ingespotenen. Helaas want het zijn er veel!

    maar gelukkig tot heden GEEN infecties of "covid" gehad.
    ZEKER te danken aan het feit dat ik mijn neus en mond en luchtwegen bescherm tegen die rondvliegende (shedding) spike eiwitten en grafeen!

   • Alice, nog een recente (20 april!) reminder/ bevestiging;

    Grafeen wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de niet-gevaccineerden; het vernietigen van rode bloedcellen en het veroorzaken van bloedstolsels

    Ik geloof dat dit is gepost, maar is belangrijk genoeg om reposting te rechtvaardigen. Het roept veel vragen en opmerkingen op die te zien zijn op The Expose.

    In zijn laatste reeks dia’s van bloedmonsters genomen van zowel “gevaccineerde” als niet-gevaccineerde mensen, toonde Dr. Philippe van Welbergen aan dat het grafeen dat in mensen wordt geïnjecteerd zich organiseert en groeit tot grotere vezels en structuren, magnetische eigenschappen of een elektrische lading krijgt en de vezels vertonen aanwijzingen voor complexere structuren met strepen.

    Hij toonde ook aan dat “scherven” van grafeen worden overgedragen van “gevaccineerde” naar vaccinvrije of niet-gevaccineerde mensen die hun rode bloedcellen vernietigen en bloedstolsels veroorzaken bij niet-gevaccineerden.

    Het Exposé wordt nu zwaar gecensureerd door Google, Facebook, Twitter en PayPal. Laten we het contact niet verliezen, schrijf je vandaag nog in om het laatste nieuws van The Exposé in je inbox te ontvangen…

    Dr. Philippe van Welbergen (“Dr. Philippe”), medisch directeur van biomedische klinieken, was een van de eersten die het publiek waarschuwde voor de schade aan het bloed van mensen door Covid-injecties door vorig jaar beelden vrij te geven van bloedmonsters onder de microscoop.

    Begin juli 2021 werd Dr. Philippe geïnterviewd op een Zuid-Afrikaanse communityzender, Loving Life TV. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlamming en het late begin van zware menstruatie (vrouwen in hun 60s vanaf), hij bloedmonsters nam. Hun bloed had ongewone buisachtige structuren, sommige deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden eerder had hij deze formaties nog nooit in bloed gezien. We weten nu dat deze buisachtige structuren grafeen zijn.

    Sindsdien is Dr. Philippe een vaste gast op Loving Life TV: fluiten over de experimentele Covid-injectie-uitrol; het geven van updates over de toenemende schade aan bloed door de experimentele Covid-injecties in de loop van de tijd; en het geven van updates over de Covid-situatie in het VK en Zuid-Afrika.

    Op 12 februari 2022 keerde Dr. Philippe opnieuw terug naar Loving Life TV om beelden vrij te geven van zijn nieuwste dia’s met bloedmonsters. De livestream was lang, dus Loving Life TV verdeelde het in twee delen.

    Deel één is een discussie met antwoorden op de vragen van het publiek.

    In deel twee presenteert Dr. Philippe de beelden van zijn laatste bloedglaasjes en legt hij uit wat de beelden laten zien. Hij bespreekt bijna 100 bloedglaasjes van zowel ‘gevaccineerde’ als vaccinvrije patiënten. Zijn dia’s laten zien dat vaccinvrije patiënten “besmet zijn met vaccintoxines door verharing.”.

    Hieronder is een korte clip van deel twee met dank aan The Timeline Post kanaal op Telegram.

    Dr Philippe (Deel Twee), De Bloedglaasjes, 12 februari 2022
    Hieronder is een afbeelding van typische gezonde rode bloedcellen zoals gezien met een microscoop, hoe bloed eruit zou moeten zien. Er zit geen stolling of vreemde voorwerpen in.

    Het volgende beeld is van een persoon die is geïnjecteerd met het experimentele Covid-medicijn. Het bloed wordt gecoaguleerd, de misvormde rode bloedcellen worden samengeklonterd. De cel omcirkeld in de afbeelding is een gezonde rode bloedcel, een van de weinige in de afbeelding, die naast de grafeenvezels zit. Je kunt de grootte van de grafeenvezels zien in relatie tot de grootte van een rode bloedcel. Vezels van deze grootte zullen haarvaten blokkeren. Je kunt ook zien dat de grafeenvezels hol zijn en rode bloedcellen bevatten.

    Een paar weken voordat de onderstaande video werd gemaakt, begon Dr. Philippe een magnetisch of elektrisch polariteitseffect op te merken aan verschillende zijden van de grafeenvezels. In de onderstaande afbeelding zijn rechts van de vezel de cellen gecoaguleerd en aan de linkerkant is wat lijkt op een opening of ruwweg achterwaartse “C” -vormige afstand. Dr. Philippe zegt dat dit “gedrag” niet eerder werd gezien, maar nu, plotseling, wordt het in bijna elk monster gezien. Het is een indicatie dat “deze dingen zijn veranderd, hun reactie met omliggende bloedcellen is veranderd … en ik weet niet wat de aanleiding was”, zei hij.

    De onderstaande afbeelding is van een bloedmonster van een vaccinvrij of niet-gevaccineerd driejarig kind. Het toont stukjes of “scherven” van grafeen die “het resultaat zijn van afstoten”, met andere woorden, het grafeen is overgedragen van “gevaccineerde” ouders naar hun niet-gevaccineerde kind.

    Hieronder staat de afbeelding van een bloedmonster van een achtjarig niet-gevaccineerd kind wiens bloed is besmet en vernietigd door de overdracht van grafeen van mensen om hem / haar heen die een Covid-injectie hebben gehad. De rechterarm en het rechterbovenbeen van het kind zijn in principe verlamd, het kind kan zijn/haar rechterarm niet optillen en de dij functioneert niet goed.

    De presentatie van Dr. Philippe is echt oogopenend en gruwelijk – een must om in de gaten te houden, vooral voor degenen die beweren dat Covid-injecties “veilig” zijn en erop staan dat mensen worden geïnjecteerd. De Covid-injecties zijn wapens van genocide en hoe de mensen die ze hebben ontworpen nog steeds vrij rondlopen is ongelooflijk.

    Je kunt de presentatie hieronder bekijken of op Loving Life TV HIER.

    Loving Life TV: Dr Philippe (Deel Twee), The Blood Slides, 12 februari 2022 (90 min.)
    Grafeen wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de niet-gevaccineerden; het vernietigen van rode bloedcellen en het veroorzaken van bloedstolsels
    Facebook-paginasjilpenredditpinterestlinkedinpost
    One Response to “Grafeen wordt overgedragen van de gevaccineerden naar de niet-gevaccineerden; het vernietigen van rode bloedcellen en het veroorzaken van bloedstolsels”

    BRON: https://tapnewswire.com/2022/04/graphene-is-being-transmitted-from-the-vaccinated-to-the-not-vaccinated-destroying-red-blood-cells-causing-blood-clots/

  • 100% eens ! Schud ik u de hand en een digitale knuffel dan maar erbij ook, why not!!

   Want ook ik voel me 100% aangesproken bij de tekst:

   “Iedereen die het zover geschopt heeft zonder injecties, ook zonder neusuitstrijkje-injecties, is de ware definitie van een kritisch denker. Gefeliciteerd dat u cum laude geslaagd bent voor de machtigste menselijke psychologische operatie in de geschiedenis. Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.”

 4. Ik heb gelukkig nog nooit een PCR test gedaan. Al die poeha die er voro nodig was om erachter te komen of iemand ‘besmet’ was, is al een rode vlag op zich.

 5. Als je geen klachten hebt, wat moet je dan testen?
  Een virus….. waarvoor geen enkel bewijs is.
  Besmettelijke ziekten zijn gecreëerd om mensen bang te maken.
  Alle ziekten komen uit de vaccinspuit van de dokter.

 6. Gefeliciteerd met het behalen van uw diploma 🙂 Zelf heb ik ook geen wespesteken gehaald en mijn neus is vrij gebleven van enge staven. Had een pasje in mijn portemonnee van de overheid notabene die ik heb aangeschaft voor 10 euri, zodat ik kon laten zien dat ik geen mondluier om hoeft. Er was geen bewijs voor nodig. Iedereen kon dit kopen, die er op attent werd gemaakt. Wel last van shedding, in de vorm van een plotseling opkomende bult op mijn bovenbeen na een massage te hebben ondergaan van een gevaxxte vrouw. k hier niet te veel bij stilstaan omdat het me enorm beperkt in mijn contacten en het ook niet goed is voor mijn psyche om met dit idee door de wereld te lopen. Nee ik geef met niet over aan angst en al deze doemverhalen probeer ik via geloof, meditatie van me af te houden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in