Het aantal in het ziekenhuis en op de intensive care opgenomen patiënten in New South Wales, Australië, is in slechts 7 dagen verdubbeld; 96% van degenen die in het ziekenhuis zijn opgenomen en 90% van degenen die op de intensive care zijn opgenomen, zijn volledig gevaccineerd, bericht Dailyexpose.uk.

De NSW-regering publiceert wekelijks een Covid-19 Weekly Surveillance Report, waarvan het meest recente is gepubliceerd op 20 januari 22, met gegevens over Covid-19-gevallen, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen naar vaccinatiestatus tot januari.

Op bladzijde 8 van het verslag (hier te vinden) wordt het aantal Covid-19 ziekenhuisopnames en Covid-19 patiënten die op de intensive care zijn opgenomen per vaccinatiestatus vermeld, en daaruit blijkt dat sinds Omicron zou zijn ontdekt, er in totaal 3.022 ziekenhuisopnames zijn geweest onder alle personen die in aanmerking kwamen voor vaccinatie (leeftijd 12+) in NSW, Australië.

Daarvan waren er 315 niet gevaccineerd, 80 gedeeltelijk gevaccineerd en 2.627 volledig gevaccineerd tussen 26 november 21 en 08 januari 22.

Bron

Alleen al uit deze gegevens blijkt dat de gevaccineerde bevolking sinds 26 november 2021 verantwoordelijk is voor 90% van de ziekenhuisopnames in New South Wales, Australië.

Door het Covid-19 Surveillance Report van de vorige week te bekijken, kunnen we echter berekenen hoeveel mensen er tussen 2 januari en 8 januari 2022 in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Volgens het NSW Covid-19 Surveillance report gepubliceerd op 13 januari 22, waren er in totaal 1.578 Covid-19 ziekenhuisopnames tussen 26 november 21 en 1 januari 22.

Daarvan waren er 251 niet gevaccineerd, 47 gedeeltelijk gevaccineerd en 1.280 volledig gevaccineerd, tussen 26 november 21 en 1 januari 22.

  Pfizer's klinische onderzoeksgegevens wijzen er sterk op dat hun Covid-19 vaccin ervoor zorgt dat de ontvanger het verworven immunodeficiëntiesyndroom (AIDS) ontwikkelt
Bron

We kunnen deze cijfers vervolgens aftrekken van de totalen in het meest recente verslag om te weten te komen hoeveel mensen tussen 2 en 8 januari 22, een periode van 7 dagen, in het ziekenhuis zijn opgenomen.

Hieruit blijkt dat tussen 2 en 8 januari 22 1.444 mensen met Covid-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen en dat 96% van hen was gevaccineerd.

Vierenzestig van de opgenomen personen waren ongevaccineerd, 33 van de opgenomen personen waren gedeeltelijk gevaccineerd, en een schokkende 1.347 van de opgenomen personen waren volledig gevaccineerd.

Op bladzijde 8 van het laatste verslag zien we ook het aantal Covid-19 patiënten dat tussen 26 november 21 en 8 januari 22 op de intensive care is opgenomen.

We stellen vast dat er in totaal 282 patiënten met Covid-19 op de intensive care zijn opgenomen sinds Omicron NSW, Australië, trof. Hiervan waren er 55 ongevaccineerd, 12 gedeeltelijk gevaccineerd en 215 volledig gevaccineerd.

Bron

Deze gegevens alleen al laten ons zien dat sinds 26 november 21, de gevaccineerde populatie 80% uitmaakt van alle patiënten die met Covid-19 op de intensive care is opgenomen.

Echter, door opnieuw te kijken naar het Covid-19 Surveillance Report van de vorige week kunnen we berekenen hoeveel mensen tussen 2 januari en 8 januari 2022 in het ziekenhuis werden opgenomen.

Volgens het NSW Covid-19 Surveillance Report gepubliceerd op 13 januari 22, waren er in totaal 142 Covid-19 patiënten op de intensive care opgenomen tussen 26 november 21 en 1 januari 22.

Bron

We kunnen deze cijfers dan aftrekken van de totalen in het meest recente rapport om af te leiden hoeveel mensen met Covid-19 op de intensive care zijn opgenomen tussen 2 januari en 8 januari 22, een periode van 7 dagen.

  Alle waarschuwingen werden genegeerd: Nu glijdt Europa af naar een kankerepidemie

Hieruit blijkt dat tussen 2 en 8 januari 22 128 mensen met Covid-19 op de intensive care zijn opgenomen en dat 90% van hen was gevaccineerd.

Dertien van de opgenomen personen waren niet gevaccineerd, vier van de opgenomen personen waren gedeeltelijk gevaccineerd en 111 van de opgenomen personen waren volledig gevaccineerd.

Dit zijn beangstigende cijfers als we bedenken dat de pandemie in Australië vóór de invoering van een Covid-19vaccin nooit echt op gang is gekomen. Maar het ziet er nu naar uit dat die pandemie net begonnen is, en het is vooral een pandemie van de volledig gevaccineerden is.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel18 Leugens over Covid-19 en de Covid-19 vaccins; en 18 waarheden die ze willen verdoezelen
Volgend artikelNieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de Covid-19 gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Ben je nog niet dood gespoten nu is je kans ga langs de GGD en de giftspuiten kan je gratis ophalen 3 stuks per persoon maar let op!!!! OP IS OP en ben je dan kapot hoef je niet meer terug te komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in