17.000 artsen en medische wetenschappers zijn naar buiten getreden met een gezamenlijke verklaring Declaration IV – Restore Scientific Integrity, waarin zij eisen dat alle medische noodmaatregelen die op het terrein van “COVID-19” gebruikt worden, opgeheven worden, de integriteit van de wetenschap wordt hersteld, en de misdaden tegen de mensheid die in het kielzog van COVID-19 zijn begaan, worden aangepakt.

De verklaring:

Wij, de artsen en medische wetenschappers van de wereld, verenigd door onze trouw aan de Eed van Hippocrates, erkennen dat het rampzalige COVID-19 volksgezondheidsbeleid dat aan de artsen en onze patiënten is opgelegd, het hoogtepunt is van een corrupte medische alliantie van farmaceutische, verzekerings- en gezondheidszorginstellingen, samen met de financiële trusts die hen controleren. Zij hebben ons medisch systeem op elk niveau geïnfiltreerd, en worden beschermd en gesteund door een parallelle alliantie van big tech, media, academici en regeringsinstanties die van deze georkestreerde catastrofe geprofiteerd hebben.

Deze corrupte alliantie heeft de integriteit van onze meest prestigieuze medische genootschappen, waartoe wij behoren, aangetast, en wekt een illusie van wetenschappelijke consensus door de waarheid te vervangen door propaganda. Deze alliantie blijft onwetenschappelijke beweringen naar voren brengen door gegevens te censureren, en artsen en wetenschappers te intimideren en te ontslaan omdat zij alleen maar feitelijke klinische resultaten publiceren of hun patiënten behandelen met bewezen, levensreddende medicijnen. Deze catastrofale beslissingen worden genomen ten koste van burgers die gezondheidsrisico’s lopen doordat hun levensreddende geneesmiddelen worden onthouden waarvan het gebruik in een vroeg stadium absoluut noodzakelijk is, of doordat zij gen-therapieën moeten krijgen ingespoten die noch veilig, noch doeltreffend zijn.

  Professor in immunologie en vaccins tegen de gevaccineerden: "Laten we dit over een paar jaar weer bespreken, terwijl ik nog mens ben... God mag weten wat u dan bent"

De medische gemeenschap heeft de patiënten het fundamentele mensenrecht ontzegd om echte geïnformeerde toestemming te geven voor de experimentele COVID-19 injecties. Onze patiënten wordt ook belet de informatie te verkrijgen die nodig is om de risico’s en voordelen van vaccins, en hun alternatieven, te begrijpen, vanwege de wijdverspreide censuur en propaganda die door regeringen, volksgezondheidsfunctionarissen en media wordt verspreid. Patiënten worden nog steeds onderworpen aan gedwongen opsluiting, die hun gezondheid, hun loopbaan en het onderwijs van hun kinderen schaadt, en die de sociale en familiebanden schaadt die cruciaal zijn voor de samenleving. Dit is geen toeval. In het boek “COVID-19: The Great Reset”, heeft de leiding van deze alliantie duidelijk verklaard dat het haar bedoeling is om COVID-19 te gebruiken als een “kans” om onze hele wereldmaatschappij, cultuur, politieke structuren en economie te resetten.

Onze 17.000 artsen en medische wetenschappers van de Global COVID Summit vertegenwoordigen een veel grotere, verlichte wereldwijde medische gemeenschap die weigert zich te laten compromitteren, en die verenigd zijn en bereid zijn de toorn van de corrupte medische alliantie te riskeren om de gezondheid van hun patiënten te verdedigen.

De missie van de Global COVID Summit is een einde te maken aan deze georkestreerde crisis, die op onwettige wijze aan de wereld is opgedrongen, en formeel te verklaren dat de daden van deze corrupte alliantie niets minder dan misdaden tegen de mensheid zijn.

Wij moeten het vertrouwen van het volk in de geneeskunde herstellen, wat begint met een vrije en open dialoog tussen artsen en medische wetenschappers. Wij moeten de medische rechten en de autonomie van de patiënten herstellen. Dit omvat het grondbeginsel van de heilige arts-patiënt relatie. De maatschappelijke behoefte daaraan is al tientallen jaren over tijd, en daarom zijn wij, de artsen van de wereld, genoodzaakt in actie te komen.

  "Kinderen kunnen sterven aan spike-eiwitten van gevaccineerden"

Na twee jaar wetenschappelijk onderzoek, miljoenen behandelde patiënten, honderden uitgevoerde klinische proeven en uitgewisselde wetenschappelijke gegevens, hebben wij aangetoond en gedocumenteerd dat wij erin geslaagd zijn COVID-19 te begrijpen en te bestrijden. Bij het afwegen van de risico’s tegen de voordelen van belangrijke beleidsbeslissingen, heeft onze Global COVID Summit van 17.000 artsen en medische wetenschappers van over de hele wereld een consensus bereikt over de volgende fundamentele principes:

 • Wij eisen, en de gegevens ondersteunen deze eis, dat de experimentele COVID-19 injecties worden stopgezet.
 • Wij eisen dat artsen niet verhinderd mogen worden om levensreddende medische behandelingen uit te voeren.
 • Wij eisen dat onmiddellijk een einde wordt gemaakt aan de “nationale noodtoestand” die corruptie in de hand werkt en de pandemie verlengt.
 • Wij eisen dat de medische autonomie nooit meer mag worden geschonden en dat de reisbeperkingen en de sociale beperkingen worden opgeheven.
 • Wij merken op dat maskers geen doeltreffende bescherming bieden tegen een door de lucht verspreid virus.
 • Wij eisen dat er financiële middelen beschikbaar worden gesteld om de schade van de vaccins te vergoeden, om de dood en het lijden te verlichten.
 • Wij eisen dat noch onderwijs, noch carrières in het leger of in de geneeskunde afhankelijk zijn van toestemming om geïnjecteerd te worden.
 • Wij eisen dat alle acties tegen de vrijheid van meningsuiting door middel van censuur van medische informatie, die door regeringen of mediabedrijven worden ondernomen, worden beëindigd.
 • Wij stellen vast dat Pfizer, Moderna, Biontech, Janssen, AstraZeneca en hun helpers bij de regelgevende instanties opzettelijk informatie over de veiligheid en de werkzaamheid van hun vaccins / gentherapieën voor de patiënten hebben achtergehouden en daarom onmiddellijk van fraude beschuldigd zouden moeten worden.
 • Wij eisen dat de regeringen en hun medische diensten ter verantwoording worden geroepen.
  Mainstream verrast door 7,5% stijging in doodgeborenen - Wereldwijd hetzelfde beeld

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden.”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDaarom heeft de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin de Russische minister van Defensie gebeld – Er heerst paniek!
Volgend artikelOekraïne – Dit is niet langer een regionaal conflict, maar de potentiële openingsfase van WOIII
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. “Wij eisen dat onmiddellijk een einde wordt gemaakt aan de “nationale noodtoestand” die corruptie in de hand werkt en de pandemie verlengt”
  als je als arts, geschoold in deze zaken en op de hoogte dient te zijn van actuele zaken, nog niet in de gaten hebt dat er nooit een pandemie geweest is en het virus sinds mei 2020 (dus al twee jaar) geen epidemie meer mag heten, dan ben je de geloofwaardigheid wel een beetje kwijt.
  verder een goede poging, maar ik denk niet dat ze het hiermee gaan winnen. we zullen het zelf moeten gaan winnen.

 2. 17000 artsen onder aanvoering { zie afbeelding } van een viroloog en medewerker van de vaccinindustrie blijven voor mij ongeloofwaardig.
  Ik had ze graag voor 2020 gehoord!

 3. Haha! Ten eerste is de ‘eed van hippocrates’ al lang geleden vervangen door een verdienmodel, de BIG geheten in NL. Verder, die 17000 artsen wisten dit toch twee jaar geleden al? Wat maakt het nu anders voor ze dat ze nu pas wat zeggen? 17000 paid subscriptions tot Robert Malone zijn substack… En ik heb nog steeds niet gehoord WAT die smerige injectie wel voor doel heeft, als het niet werkt als ‘vaccin’. Laten we dat skelet maar eens uit de kast trekken, dan hebben we wat. Want die injectie heeft wel degelijk een doel – en dat weet Robert Malone ook. Die 17000 artsen weten dat mss (nog) niet. Het eea zal wel weer netjes dicht getimmerd worden. Hoppa, schaapjes, neem nog een spuitje en kom je chipje straks ook halen.

  • Wat betreft het doel van deze inspuiting kan je zelf de test doen door een app op je Android toestel te installeren. Ik gebruik hiervoor de bleutooth le scanner. Eenmaal geïnstalleerd kan je zoeken naar toestellen in jouw omgeving. De gevaccineerde personen worden aangegeven als onbekende bleutooth zenders. Zo heb ik al meer dan duizend signalen in een druk station bijvoorbeeld geregistreerd. Veel succes.

 4. En weer een clubje dat opkomt voor mensen die totaal verkeerde keuzes hebben gemaakt ”Wij eisen dat er financiële middelen beschikbaar worden gesteld om de schade van de vaccins te vergoeden, om de dood en het lijden te verlichten.”

  Ik heb geen enkele interesse on die mensen te helpen. Ze zoeken het maar uit. Hun keuze, hun probleem. Niet de mijne en probeer het niet mijn probleem te maken ajb. Enige wat ik wil financieren is ze een spuitje geven om ze uit hun lijden te verlossen.

  Als we dat niet doen komt er een nieuw business model van big farma. ”Medicijnen” die je zo ziek maken dat je de medicijnen die dat oplossen je moet gebruiken voor de rest van je leven. Dat perfecte verdienmodel zijn ze nu op aan het aansturen.

  Zo jammer dat deze club dat niet inziet.

  Groeten,
  Hugo

 5. En hoe gaat het met die Reiner Fulmich ?
  Schiet ook zo lekker op.
  Welk juridisch apparaat/instantie gaat zich hier aan branden ?
  Alles is opgekocht, gechanteerd of gezelfmoord.
  We zullen vrees ik het zelf moeten doen.

 6. Ze kunnen eisen wat ze willen, het maakt geen indruk bij de satanisten.
  Zelfs Fuelmich krijgt geen voet tussen de deur met Neurenberg 2.
  Het volk moet het oplossen.

 7. In Duitsland gaat het Bundes Verfassungs Gericht op donderdag oordelen of een vaccinatie plicht vanaf 60 jaar gegrond is of niet. 3x raden.

  • Ik kan er met mijn verstand niet bij dat dit gewoon maar doorgaat. Als Duitsland zegt verplicht vanaf 60 dan gaat Nederland gewoon mee.
   Wat denk je als we straks onder de WHO vallen, dan geldt overal hetzelfde.
   Hier moet een einde aan komen.
   Ik ga nooit zo’n prik halen, verplicht of niet.

 8. Acteurs in witte jassen, daar gaan we de oorlog echt mee winnen. Al die 17.000 scammers zijn allang ontmaskerd als goed betaalde acteurs van de industrie om de beetje-kritische-denker af te vangen. David Icke en Alex Jones zijn er schatrijk mee geworden dus deze aasgieren willen ook een graantje mee pikken.

  Het wordt “dokter” is sowieso een titel waar je je tegenwoordig de ballen voor uit de broek zou moeten schamen als je jezelf dat noemt. Ik blijf ver weg van alles dat zich dokter of zorgmedewerkers noemt want het is precies het tegenovergestelde van waar ze naar streven: Weer een gezonde patiënt betekent weer een klant verloren.

  • Klopt. Kijk bijv naar de chemo industrie – om kanker te ‘genezen’ wordt er eerst goed in de tumor gepord, zogenaamd de biopsie, om ’te zien of het echt wel kanker is’. Uiteraard gaat de goed doorporde tumor als een gek uitzaaien, en wat is daar dan het antwoord op? Eerst een paar maanden chemo, dan pas een operatie, dan nog wat dit en dat, en er is weer goed geboerd aan de patient. En het mooie van deze opzet is dat er helemaal gen verantwoording afgelegd hoeft te worden als de patient toch dood gaat, want ‘hij had immers kanker.’ Kasssssaaaa! (oh, en als je geen biopsie wilt, dan laten ze je gewoon wachten voor je geopereerd wordt, want het verstrijken van de tijd bevordert eventuele uitzaaiingen ook heel goed. En dan kunnen ze alsnog de chemo verkopen.)

 9. En een andere vraag zou kunnen (of moeten zijn): heb ik wel kanker? Ze kunnen je wel van alles wijsmaken zolang het maar door een prutser in een witte jas wordt gezegd. Misschien hebben mensen wel gewoon een verstopte bloeddoorvoer maar geloven ze in elk sprookje dat Ziekenhuizen ze wijs maken en accepteren ze uit angst elke therapie.. (inderdaad dus KASSA..!). Ik heb inmiddels in een paar jaar 10 keer meer wijsheid opgedaan over hoe een lichaam functioneert dan al die Rockefeller-studentjes ooit zullen weten in hun verkokering en hun besmettingsangst en domme mondkapjes.

  Ik heb mijn zorgverzekering niet verlengd en wil die rotzooi ook niet. Gevolg is dat ik lastig wordt gevallen door instanties om onder dreiging van een boete alsnog een zorgverzekering af te sluiten. Het mooie is dat ik weet en besef dat zij geen enkele autoriteit over me hebben…dus helaas pindakaas voor ze.

  • Klopt. Je kan niet gedwongen worden te betalen voor een contract dat jij niet hebt afgesloten met een partij. Goed bekeken van neo-kapitalistisch Nederland, die verplichte zorgverzekering, op die manier. Als zelfstandige betaal ik gedwongen ook nog eens 5% (of meer) van mijn bruto elk jaar, naast de gedwongen basis premie.

   En ja, heb ik die ziekte wel. Net zoals met die statins; ongelooflijke rotzooi is dat, en dat ‘hoge cholesterol’ is kennelijk niet een ‘ziekte’. En chemo, als het werkelijk zo goed is tegen kanker, waarom neemt iedereen dan niet gewoon lekker een jaarlijks kuurtje chemo, preventief. hahahahaha! dat zou effe goed kassa geweest zijn voor de pharma’s! Preventief chemo afdwingen van de bevolking, zgn om de kanker te ‘voorkomen’! Iedereen een paar weken het chemo-gif infuus doen. Primitieve chemische rotzooi voor de mens als kliko.

 10. Artsen jullie zijn medeplichtig aan het moorden van mensen van dag een hadden jullie er al de beuk in moeten gooien en mensen waarschuwen aan welk gevaarlijk experiment zij deelnamen en de virologen die ons waarschuwde geen steun op dat moment kregen van de artsen en het gebeurt nu op dit moment nog steeds dat artsen en profesoren ontslagen worden en opgesloten worden het zijn nota bene hun collega’s en zij kijken toe, wat kan je als arts nog doen? geeft de elite geen zorg en laat ze gewoon krappere als zij ernstig ziek zijn op geruimd staat netjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in