Het lijdt geen twijfel dat de Nord Stream pijpleidingen werden gesaboteerd door de Amerikaanse marine. De marine voerde in juli in datzelfde gebied een oefening uit met duikers en onderzeese drones, waarbij het officiële standpunt luidde dat het ging om een trainingsoefening voor antiterroristische oorlogsvoering. In het verleden vonden simulaties en trainingsoefeningen altijd plaats vlak voor of op hetzelfde moment als een terroristisch incident (de marathonbomaanslag; 911; enz.). Fake President Biden heeft in een persconferentie in februari 2022 verklaard dat als Rusland Oekraïne zou binnenvallen, wij “de Nord Stream Pipeline zouden beëindigen” en dat “wij de middelen hebben om dat te doen”, schrijft Kalbo.

De VS hebben sinds de jaren negentig de Wolfowitz-doctrine aangenomen. Die gaat als volgt: elke potentiële concurrent voor de Amerikaanse hegemonie, vooral “geavanceerde industriële naties” zoals Duitsland en Japan, moet worden verpletterd. Europa mag nooit een zuiver Europees veiligheidssysteem vormen dat de NAVO zou ondermijnen.”

CUI BONO?

Niet Rusland. Ze hoefden de pijpleiding niet permanent te beschadigen om het gas af te sluiten. Ze hadden gewoon de compressoren kunnen uitschakelen, of de compressorinstallatie in brand kunnen steken.

Niet Duitsland. Zij waren de afnemer van het gas, een afnemer die geen andere leverancier van het gas had. De Duitse industrie draait op aardgas, en dat zal nu worden stilgelegd. Veel van de fabrieken kunnen misschien nooit meer operationeel worden, omdat de producten en materialen in de productiemachines afkoelen en verharden, waardoor de leidingen en kleppen breken of verstopt raken.

Andere NAVO-landen niet. De NAVO loopt het risico dat Duitsland uit de NAVO stapt en de Amerikaanse troepen uitwijst. Het verlies van de bases zou de NAVO in een slechte situatie brengen, en waarschijnlijk leiden tot het einde van het bondgenootschap. Daarom kunt u elk ander NAVO-land in Europa uitsluiten als de saboteur.

Een derde staat? Een staat die niet direct, maar indirect zou profiteren van de val van de NAVO, het verlies van miljarden Roebels per jaar aan Rusland, en de verwarring en het vingerwijzen dat daarop volgt. Zeker een mogelijkheid, maar wie? Iran, Israël en China zijn waarschijnlijk de verdachten.

Het Bankster Kartel? In de afgelopen 200 jaar is er geen oorlog begonnen zonder de toestemming en financiering van één of beide partijen door het Bankster Kartel. Merk op dat Rusland de Rothschild Centrale Bank al jaren geleden heeft uitgewezen. Landen zonder Rothschild centrale bank lijken veroverd en geconvergeerd te worden. Libië, onder Kadhafi, had geen Rothschild centrale bank, maar onmiddellijk nadat Kadhafi was vermoord, werd de bank opgericht. De VS vielen Libië binnen op bevel van de banksters. De Banksters zouden opnieuw flink profiteren door beide partijen te financieren in een oorlog tussen de VS/NAVO en Rusland. De Rothschilds zijn op de hoogte van de grote rijkdom aan natuurlijke hulpbronnen van Rusland, en zouden er flink van profiteren door hun centrale bankier te zijn.

  Een verschuiving in de anti-Russische propaganda - Gaan we voor Jenga?

Gezien de “Cui Bono”-test kunnen we iedereen uitsluiten, behalve de VS/NAVO en de Banksters. De schuld en verantwoordelijkheid ligt bij hen, onschuldig of schuldig. Als u twijfelt aan de macht van de Banksters, kijk dan eens naar deze foto van een Rothschild die de borst van een koninklijke priemt.

REACTIEMOGELIJKHEDEN VAN RUSLAND

Gewoonlijk worden in een oorlog de militaire doelen en de wapenfabrieken aangevallen, en niet de civiele infrastructuur. De VS gebruiken echter al tientallen jaren economische oorlogsvoering tegen hun vijanden. Landen zijn verbannen uit het internationale betalingssysteem SWIFT wanneer zij in ongenade waren gevallen bij de Amerikaanse regering. De VS heeft particulieren verboden rekeningen te hebben bij banken die zaken doen in dollars, of zaken doen met een Amerikaanse bank. Deze sabotage van de Nord pijpleidingen past in het profiel, en is dus duidelijk een volgende in een lange reeks van economische aanvallen.

Rusland, onder leiding van Poetin, stort zich niet blindelings in woordenwisselingen. Poetin neemt zijn tijd, weegt zijn opties af, overweegt de gevolgen en handelt dan, op een door hem gekozen moment. Poetin liet eerder dit jaar verschillende onderzeeërs van de Russische marine opduiken in de Atlantische Oceaan, op slechts 25 kilometer van de Amerikaanse oostkust. De onderzeeërs waren in stealth en waren niet bekend in het gebied. Dit was een waarschuwing aan Biden dat Rusland ballistische en kruisraketten kan lanceren vanaf niet te detecteren onderzeeërs die slechts enkele minuten verwijderd zijn van Amerikaanse doelen. Er zou geen tijd zijn om te reageren door de Amerikaanse strijdkrachten.

Als Poetin besluit in dezelfde zin te reageren, zal hij een economisch doelwit kiezen in plaats van een duidelijk militair doelwit. Dit zijn enkele van de opties die Poetin op zijn lijstje heeft staan voor vergelding tegen de VS/NAVO:

1) Zeehaven. Er zijn maar een paar zeehavens in de VS die veel containerschepen verwerken. Een aanval met een vuile bom van Kobalt 60 verborgen in een zeecontainer zou de haven onbewoonbaar maken voor (tien halfwaardetijden van 5 jaar) 50 jaar.

Potentiële economische impact 6/10, afhankelijk van welke haven wordt getroffen. NY zou een 9/10 krijgen.

2) Verkoop van alle Amerikaanse staatsobligaties. Rusland heeft de meeste van zijn schatkistcertificaten al geïnd en heeft nog maar ongeveer 15 miljard dollar over, maar China heeft 1,2 biljoen aan schatkistcertificaten die ze kunnen gebruiken om de markt te overspoelen en de waarde van de Amerikaanse dollar te doen dalen.

  Oekraïense soldaten filmen zichzelf terwijl ze de moeders van gesneuvelde Russische soldaten opbellen en hen bespotten

Potentiële economische impact 2/10.

3) Exportboycot. Rusland kan alle export stopzetten van grondstoffen die het ontgint en produceert. Rusland levert 90% van alle palladium en platina ter wereld, die worden gebruikt in katalysatoren. Rusland levert 100% van alle titanium ter wereld, dat wordt gebruikt voor militaire gevechtsvliegtuigen. Andere belangrijke exportproducten zijn steenkool, olie, LNG, aluminium, zeldzame aardmetalen en kunstmest.

Potentiële economische impact 4/10 algemeen, maar 9/10 voor de auto-industrie.

4) Goudreserves. Rusland kan zijn grote goudreserves openbaren en deze gebruiken ter ondersteuning van de roebel, een nieuwe munt of een digitale munt. Dit zal de VS dwingen een accountantsonderzoek naar hun goudreserves uit te voeren en te publiceren, iets wat sinds de jaren vijftig niet meer is gebeurd. Daaruit zal blijken dat het Amerikaanse goud is vervangen door vele vergulde wolfraamstaven. Hierdoor zal de dollar niet langer de reservevaluta van de wereld zijn. De roebel kan dan de nieuwe reservemunt worden.

Er is meer dan 2 biljoen dollar aan Amerikaanse valuta in omloop in het buitenland, vooral in biljetten van 100 dollar. Die Amerikaanse valuta zal dan worden omgezet in andere valuta, en het geld zal terugkeren naar de Amerikaanse banken. Dit zal bijna onmiddellijke hyperinflatie veroorzaken.

Potentiële economische impact: 9/10.

5) Andere pijpleidingen kunnen worden afgesloten. Rusland heeft ook pijpleidingen die verschillende NAVO-landen voeden, waaronder Turkije, Griekenland en Italië. De olie en het gas kunnen worden afgesloten, waardoor deze landen onder druk komen te staan om de NAVO te verlaten.

Potentiële economische impact: 4/10

6) EMP. Rusland kan een EMP afvuren boven de VS. Afhankelijk van de locatie en de sterkte zal dit alle elektrische infrastructuur of elektronische apparaten die aan de EMP worden blootgesteld permanent vernietigen. De schakelstations van het elektriciteitsnet zouden overbelast raken en verbranden. Het duurt maanden om de transformatoren in deze stations te bouwen en te installeren, en dat in een tijd waarin de productielijnen normaal zijn. Als de helft of het grootste deel van het Amerikaanse elektriciteitsnet uitvalt, zal het een decennium of twee duren voordat het net weer functioneert zoals nu.

Als het elektriciteitsnet uitvalt, zullen diensten als liften, gemeentelijke watervoorziening en riolering, brandweer, politie, verkeerslichten, benzinepompen, koeling, radio, tv, internet, transport van voedsel en brandstof, en alle nieuwe productie van goederen stoppen. Elk apparaat met elektronica, waaronder auto’s, zendmasten, computers, internetservers, liften, verkeerslichten en mobiele telefoons zal elektronisch worden gefrituurd. Er zullen geen reparaties of reserveonderdelen beschikbaar zijn. Welkom in de 18e eeuw.

Potentiële economische impact ?/10

7) Cyberaanvallen. Rusland zou en cyberaanval kunnen uitvoeren op de internetinfrastructuur van de VS. Er zijn maar een paar belangrijke internetservers van Cisco. Eén of twee daarvan uitschakelen zou het internet tot stilstand brengen. Aangezien de meeste bankzaken en aandelenhandel via internet verlopen, zou een onderbreking van het net miljarden, zo niet een biljoen dollar aan verliezen opleveren.

  Poetin heeft alle kaarten in handen en kan Europa deze winter laten bevriezen

Potentiële economische impact: 7/10

8) Satellietmoordenaars. Satellieten zijn van vitaal belang voor de dagelijkse communicatie, zowel civiel als militair. Rusland kan elke satelliet die over Rusland vliegt met een krachtige laser verblinden. Satellieten in een geosynchrone baan boven de VS kunnen worden vernietigd door jager/killer-satellieten.

Potentiële economische gevolgen 7/10

9) Andere onderzeese infrastructuur. Tot deze week werden onderzeese middelen in internationale wateren beschouwd als verboden terrein voor oorlogsvoering. Welkom in het Nieuwe Normaal, waar elk onderdeel van de infrastructuur een speelbal is. Rusland is heel goed in staat om onderzeese kabels door te knippen en te verwijderen. Deze kabels bestaan meestal uit glasvezel die worden gebruikt voor civiele en militaire communicatie. Als sommige of al deze kabels op meerdere plaatsen worden doorgesneden, wordt de internationale communicatie van de VS lamgelegd. Als er ook satellieten worden uitgeschakeld, is de VS volledig geïsoleerd.

Potentiële economische gevolgen: 10/10

Als Poetin er niet voor kiest om met dezelfde munt te reageren en economische schade te veroorzaken, maar in plaats daarvan de inzet van militair geweld verhoogt, heeft hij vele keuzes. Rusland heeft hypersonische wapens en antischipraketten waartegen geen verdediging mogelijk is. Rusland heeft onderwaterdrones die kernwapens kunnen gebruiken en die een tsunami van 100′ kunnen veroorzaken die kilometers van een stad aan zee wegvaagt.

10) Militaire actie. Dit kan een aanval op de VS, het VK of binnen Europa inhouden. De kop van de slang bevindt zich in The City Of London, ook bekend als “The Crown”. Dit is de vierkante mijl binnen Londen die een onafhankelijk land is en dient als basis voor de Banksters.

Een kruisraket, of twee of drie, met radioactieve metalen, geëxplodeerd boven de City zal het gebied voor tientallen jaren onbewoonbaar maken, plus een groot deel van de bevolking doden en kanker veroorzaken bij de overlevenden. Een kruisraket met een neutronenbomkop zal alle levende wezens doden, maar de infrastructuur ongedeerd laten. Een kernkop met een geringe lading zal natuurlijk het hele gebied vernietigen.

Er is een oude Chinese vloek die als volgt luidt: Moge je in interessante tijden leven. Welkom in de meest interessante tijd ooit.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MOSSAD: “Wij weten wat er van Oekraïne zal overblijven”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe Westerlingen kunnen maar beter wakker worden en beseffen dat de Russen echt kwaad zijn
Volgend artikelVS bereiden zich voor op een nucleaire oorlog – Biden waarschuwt voor een nucleair ‘Armageddon’ na aankoop van $290 miljoen aan anti-stralingsmedicijnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Duitsland kan niet uit de NATO en evenmin de USA militaire het land uitzetten. Duitsland, en Nederland ook, is nog altijd bezet gebied en heeft precies te doen wat de bezetter gebied. Daarom zitten in Duitsland nog altijd 10.000den USA-militairen met alles wat erbij hoort zoals atoombommen

 2. beste lezers
  het wordt eens tijd dat rusland zijn tanden laat zien
  want met dit belijd komen ze er niet
  het zogenaamde vrije westen onder de leiding van amerika
  probeert gewoon te kijken hoe ver ze kunnen gaan
  en als je dat op zijn beloop laat gaan ze steeds verder
  amerika en zijn tussen haakjes bondgenoten zullen niet stoppen
  dit is voor rusland het moment om daar een einde aan te maken
  het is een unieke kans om af te rekenen met de onderdrukkers en de imperialisten

 3. laat hem maar beginnen in een wereld als dit is het niet fijn te vertoeven maar pak ook de moordenaars van het volk aan dat kan ook een paar scherpschutters en klaar

 4. Iran, Israel,(waar Nitanyahoe weer de troon zal betreden), En China zij doen niks!
  Hier worden steeds landen genoemd, incl de Navo zijn deze in handen vd Kazariaanse maffia, niet de regerigsleiders.
  Zij zijn de gevaarlijken.
  Hun basis ligt onder het meer van Geneve!
  De KM wordt inmiddels van binnenuit uitgehold. De macht van hen is tanend.
  Het oppaken van de Nep- Biden en Obama
  Is de 11e. Mogelijk beste oplossing.
  De stilte regeert! Niet de bom.

 5. Er zal geen Russische reactie komen. Behalve als Duitsland weer gas wil afnemen, dan word NS1 gerepareerd en ik denk dat dat in recordtijd mogelijk is. Wat er wel gebeurd is dat men in Duitsland/EU gaat nadenken over deze aanval op de energievoorziening/economie. Vermoeden is dat VS/Polen erachter zitten. Waarschijnlijk gaan we het nooit horen omdat deze aanval vanuit ons NAVO bondgenootschap in de doofpot wordt gestopt.

 6. Een aanval met een conventioneel wapen op een LNG tanker of terminal zou een energie vrijmaken die maar liefst 50 keer (!) groter is dan de energie die vrijkwam bij de kernexplosies in Hiroshima en Nagasaki en tot in een straal van meerdere kilometers alles vernietigen. Bovendien zou het jaren duren om alles terug op te bouwen, waardoor we dus ook al die jaren zonder import van LNG zouden komen te zitten.
  In 1944 heeft zich in Ohio een soortgelijke ontploffing voorgedaan. Ondanks het feit dat die explosie heel wat kleiner was als wat nu zou kunnen gebeuren, vielen er toen toch al een heel pak slachtoffers. https://infogalactic.com/info/Cleveland_East_Ohio_Gas_explosion

 7. Israel werkt ook mee met de Amerikaanse imperialisme. Mossad stuurt zijn mannen.
  De Joden zijn niet te vertrouwen , wees op uw hoede. Lavrov weet er veel van. Waarom waren alle Joodse werknemers op 9/11 niet op het werk aanwezig !

  • Geloof je het echt, bij die aanslagen zijn er allerlei mensen omgekomen, ook Moslims, dit leed van verdriet dragen al die families, wat een drama is dat, iedere persoon heeft hetzelfde verdriet, onvergetelijk ook, net als al die doden veroorzaakt door de VS in zoveel landen, ik maak geen onderscheid daarin, het Westen en hun media wel, geen woord over de doden door de Oekraïne op die Russisch sprekende Oekraïnse burgers in de Donbassregio, minimaal 14.000.

 8. Een andere optie is;
  Door de gedragingen van de VS zullen steeds meer landen gaan inzien dat hun eigen belangen er steeds minder toe doen t.b.v. de belangen van de VS. ( zie b.v. de BRICS )
  Het zal uiteindelijk zo ver komen dat er steeds meer landen zich gaan losmaken van de VS en/of NAVO.
  De tijd die dat in beslag zal nemen is van een langere adem dan de in het artikel beschreven opties echter,

  Naar het zich laat aanzien kan Poetin zich goed beheersen waarbij in de bovenstaande optie hij ‘slechts’ hoeft af te wachten hoe de dominantie van de VS verder zal afbrokkelen.

  Poetin zal al het mogelijke doen om burgers te ontzien, of het nu de Russen zelf zijn of andere volkeren.
  Deze houding en manier van optreden heeft hem al nodige goodwill opgeleverd van div. landen.
  Deze houding wordt door het westen niet begrepen en minstens gezien als zijnde zwak.

  “Om tegen een vijand te vechten die zich niet gedraagt als men zou verwachten, is het moeilijk vechten”.

 9. While they are bombing the shit out of us peasants, don’t forget to drop a bomb at Klaus Schwab’s residence in Switzerland…

 10. Optie 6 is eigenlijk de gemakkelijkste. Het electriciteitsnet in de VS is bijzonder kwetsbaar vanwege de manier waarop het is geschakeld. Als slechts 20%-25% wordt beschadigd zal het hele landelijke net instorten. En een dergelijke actie zou kunnen worden geco-ordineerd en uitgevoerd door een paar handjevol mannen van de Russische Special Forces, of binnenlandse saboteurs. Hoewel het veel planning zou vragen, vraagt het verder maar om bar weinig middelen, met een werkelijk enorme impact als gevolg.

  In mijn ogen de slimste zet zou het vernietigen van de onderzeese kabels tussen de VS en Europa zijn. Zowel de nieuwe internetkabels als de oude telefoon- en telegraafkabels. Dat vraagt wel veel meer technische middelen, maar zou vrijwel direct alle communicatie tussen de VS en Europa stil leggen.
  Kan men het zo organiseren dat ook de kabels aan de westkust worden geraakt dan is de VS, muv een beperkte mate van satellietverbinding, qua informatie afgesneden. Het voordeel daarvan zou zijn dat het per direct Europa, en zeker de bevolking, isoleert van een flink deel van de invloed van de VS die door constante media- en informatieoorlog wordt gevoerd.

 11. De eerste betrokkenheid van USA was de “revolutie”in 2014; daarna trainings missies, bewapeningen, en recent hun hulp bij de aanval op Russische schip, de USA huurlingen, de USA ladingen zware wapens aan de Oekies.

  De USA DACHT de Oekraine te gebruiken voor een proxy oorlog,om vervolgens heel europe op zijn kop te zetten.

  Hun ziekelijke tendens om alles te regelen via oorlog, liep al volledig fout in Syrie, door legale interventie van de Russen (prachtig toch?) en nu loopt het alweer fout.

  Ze gedragen zich als een jochie dat bij een vechtpartijtje wegrende en dan vanaf veilige afstand scheldwoorden roept en bedreigt.

  Situatie: wat die gekke mafkezen in USA doen: het keert tegen hunzelf; daar kan geen Snuivende Hobbit wat aan doen.

 12. En de Russen kunnen op veel meer manieren reageren; zij hebben de kennis, de organisatie, de wapens, en de andere middelen die ervoor nodig zijn.

  Zij houden alle troefkaarten in de hand.

  ben benieuwd naar welk land de Snuivende Hobbit wil vluchten.
  Zou me niks verbazen als dat Holland was; kanhij zo in Huize Doorn schuiven….daar zat vroeger een even gekke soortgenoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in