De Zwitserse politie heeft maandag op een treinplatform in Morges een man doodgeschoten die hen met een mes aanviel, bericht 20min.ch.

Het incident vond ’s avonds plaats op een treinstation in de stad Morges. De politie werd gealarmeerd voor een man die zich vreemd gedroeg en die door meerdere getuigen op een perron “biddend” zou zijn gezien.

Toen agenten de 37-jarige man benaderden, die door 24 Heures wordt omschreven als “verward”, trok hij een mes en bedreigde hij hen, aldus de autoriteiten, meldt Infowars.com.

Op een video die op sociale media is gedeeld, is te zien hoe de verdachte de agenten aanvalt terwijl zij met getrokken dienstwapen afstand nemen. Een politieagent van de regio Morges schoot naar verluidt meerdere keren op de verdachte en hij overleed ter plaatse, ondanks pogingen om medische hulp toe te dienen.

Backup:

“Alles gebeurde heel snel, maar toen ik het aantal politiewagens, brandweerlieden en sirenes zag, begreep ik al snel dat er iets ernstigs aan de hand was,” vertelt een plaatselijke café-medewerker aan 24 Heures.

De autoriteiten hebben naar verluidt geweigerd commentaar te geven op de omstandigheden die tot de confrontatie hebben geleid, met inbegrip van de vraag of de man al dan niet biddend op het perron was waargenomen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zwitsers worden aangespoord om zich voor te bereiden om in hun eigen land een minderheid te wordenVolg Frontnieuws op Telegram

  Black Lives Matter-moslim slaat vrouw met stalen pan dood
Vorig artikelWreed en schokkend – Agenten in Londen gebruiken aanvalshonden tegen betogers die tegen vaccinpaspoorten zijn
Volgend artikelOverwinning in Frankrijk: Rechters vernietigen Macron’s decreet om ongevaccineerden voedsel te ontzeggen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ik zou hem hebben gevraagd om zijn bidmatje te verplaatsen naar : OP DE RAILS en aub even te wachten met bidden totdat er een trein aankomt.

 2. Inderdaad verward. Never bring a knive to a gun fight…..

  Je kunt toch zelf natellen dat een mes tegenover met vuurwapens gewapende agenten niet goed kan aflopen.

  Maarrrr….. de agenten zijn niet voldoende getraind. Zij moeten in staat zijn de bedreiging uit te schakelen zonder risico op overlijden. Als je de benen raakt kan iemand met een mes niet zo heel veel meer doen.

   • Geen ervaring mee. Op beide plaatsen niet. Maar dit houdt in dat oefenen en voorbereiden op het uitschakelen door middel van schieten op benen etc. niet zo heel nuttig is.

    Weet je wat me zo enorm stoort? Dat alles wat ons geleerd is de prullenbak in kan. Je moet dus over alles, alles maar dan echt alles zelf nadenken, ervaring mee opdoen en onthouden. We kunnen niet vertrouwen op wie dan ook. Dat is toch erg? Wat voor een zin heeft het dan om sociale vaardigheden te leren?

 3. Gaan we hoe langer hoe vaker meemaken; inentingen en andere toediening met nanotech in combinatie met 5G is een biowapen, gestuurde zombies worden op ons losgelaten

 4. Gooi die Somalische ” vluchtelingen” ER UIT!!!!
  Gaat dat niet, stel ze dan terecht of neem hun uitkering af!!!!
  Ze zullen snel buiten zijn, vanzelf en uit eigen beweging!!
  Stelletje achterlijke profiteurs!!!
  De Zwitsers lopen ook wat met oogkleppen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in