De Franse president, die eerder had gezegd dat hij nooit coronavirus-“vaccins” zou verplichten, heeft niet alleen zijn beloften gebroken, maar probeert nu ook burgers te schaden die weigeren zich te laten vaccineren, bericht Rairfoundation.com.

Franse rechters hebben actie ondernomen tegen de onderdrukkende en discriminerende COVID-19 vaccinatie-eisen van president Emmanual Macron. Vorige week vernietigden rechters in twee verschillende Franse departementen het decreet van Macron om de gezondheidspas in verschillende winkelcentra verplicht te stellen. In plaats daarvan oordeelden de rechters dat het de toegang tot essentiële goederen verhinderde voor mensen die er niet over beschikken.

Aanvankelijk ontstond er chaos nadat Frankrijk had geprobeerd om de ongevaccineerden te discrimineren. Burgers waren doodsbang en boos dat de regering hen zou dwingen zich te laten vaccineren door hen te verbieden essentiële goederen in supermarkten te kopen. Menigten protesteerden voor de voedselmarkten. In de volgende video kunt u de menigte eenstemmig horen scanderen in een spontane uiting van solidariteit.

Video via het RAIR Rumble-account.

Op 24 augustus heeft de administratieve rechtbank van Versailles het decreet van de prefect van Yvelines opgeschort dat het voorleggen van een gezondheidspaspoort als voorwaarde stelt voor de toegang tot winkelbedrijven.

Video via het RAIR Rumble-account.

Na de overwinning in Yvelines heeft ook de administratieve rechtbank van Straatsburg de eis van een gezondheidspaspoort in 14 winkelcentra van de Haut-Rhin (departement 68) opgeschort. De rechter oordeelde dat het decreet niet voor iedereen de toegang tot essentiële goederen waarborgt.

De rechter oordeelde dat de verplichting om een gezondheidspaspoort voor te leggen “een ernstige en duidelijk onwettige inbreuk vormt op de vrijheid van komen en gaan”. De rechter legde uit dat het decreet mensen die geen gezondheidspas hebben, niet toestond essentiële goederen te kopen in de supermarkten van de winkelcentra die door de maatregel worden getroffen.

  Vaccinatieramp dreigt - Deskundigen "ongerust": meer infecties en sterfgevallen na meer vaccinaties

In heel Frankrijk hebben wekelijks massademonstraties plaatsgevonden na de aankondiging door Macron op 12 juli 2021 van een nieuwe wet die gezondheidswerkers verplicht zich te laten vaccineren. Daarnaast waarschuwde de links-liberale leider dat “afhankelijk van de ontwikkeling van de situatie”, hij verplichte vaccinaties voor alle Fransen zou overwegen.

Macron had ook de gezondheidspasjes, die bewijzen dat je gevaccineerd bent of een recente negatieve Covid-test hebt gekregen, uitgebreid voor burgers die deelnemen aan “plaatsen van vrije tijd en cultuur,” samen met restaurant- en vervoersdiensten.

De Franse president, die eerder had gezegd dat hij nooit coronavirus-“vaccins” zou verplichten, heeft niet alleen zijn beloften gebroken, maar probeert nu ook burgers te benadelen die weigeren zich te laten vaccineren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Twijfel je over de maskerade? Hier is het bewijs! Word wakker! Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZwitserse politie schiet meszwaaiende verdachte dood die ‘bad’ op treinplatform
Volgend artikelDe mensen bedriegen: 80 procent van de Duitse Coronadoden stierf aan andere oorzaken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Wij hebben geen rechters het zijn allemaal handlangers van de elite het zijn moordenaars en moeten straks allemaal voor een tribunaal en tegen de muur wij mogen dat als volk niet over onze kantlaten gaan.

 1. Gelet op de rechtelijke uitspraak gisteren viruswaarheid tegen de staat over dat alle maatregelen van tafel moet, hetgeen door de rechter uiteraard niet is gehonoreerd kun je niet anders verwachten dat de Nederlandse rechtelijke macht de onpseudogevaccineerden gewoon laat verhongeren.

  Het was weer een sterk staaltje van rechtsbuiging en rechtsweigering zoals ten tijde van wereldoorlog II. Oorlogsrechtspaak wordt dat ook wel genoemd, dus de facto zitten wij in een oorlog.

 2. Ik blijf hopen dat het Franse leger en de politie partij kiezen voor het volk. Voor mijn part doen ze een staatsgreep en sleuren Macron naar de Guillotine wegens hoogverraad tegen de Franse bevolking. En bij de overheid zit de schrik er wel degelijk in : tegen 100.000 boze burgers, gesteund door het leger en de politie kunnen ze niet op. En dat weten ze goed genoeg. Hoog tijd dat de verraders van onze overheid worden opgepakt en voor de rechtbank in Nurnberg worden gebracht waar hen waarschijnlijk de doodstraf te wachten staat. Ik blijf hopen …

  • Doe maar een dikke 0 bij die 100.000. Overal ook in de wat kleinere steden komen iedere zaterdag mensen bijeen die protesteren tegen deze maatregelingen. Men is het echt zat. Nooit heb ik hier ooit gezien dat mensen in de berm bij de aldi of andere supermakt aan het eten zijn. Nu wel omdat men niet welkom is in een eetcafe. Ook ik heb in de berm gegegeten bij de King met twee van onze dochters en kleinkinderen. Ook heb ik een bejaarde stel daar in de berm aangetroffen die niet welkom waren op het teras. Dit is nu het nieuwe normaal hier. Bejaarde mensen geen stoel aanbieden omdat de overheid dit beveelt omdat men geen gen therapie wil ondergaan. Bejaarde mensen die gene auto meer kunnen rijden en de dichtbijzijnde supermarkt voor hen die ze nog lopend kunne bereiken daar dan de toegang weigeren. Eindelijk kunnen ze weer hun boodschappen weer doen na deze uitspraak van de rechter en nu inderdaad hopen dat het leger in gaat grijpen en ons alle weer de vrijheid gaat terug geven waar we recht op hebben.

 3. Macron en alle West-europese gangster’s politici moeten opgehangen worden, naast de pseudo virologen die zich in de parlementaire cafetaria’s vetvreten!

 4. Moeten we straks Frankrijk gaan vragen om ons te bevrijden? Hier gebeurt helemaal niets… weinig mensen op de been en een corrupte kromstaat waar je u tegen zegt. Ik weet waar ik naartoe moet vluchten als puntje bij paaltje komt.

  • ‘Op zondag 5 september 2021 vult het Verzet van Nederland de straten van Amsterdam. Inmiddels hebben al 64 organisaties zich aangemeld om project SAMEN VOOR NEDERLAND te steunen. Doelstelling: 50.000+ op 5/9 om 12.00u op de Dam in Amsterdam. Het volk laat zich horen en zien. Wij strijden voor ons Nederland. Het beleid van kabinet Rutte & Co moet gestopt worden. Wanneer? Nu! Alle 64 aangesloten partijen verzoeken u dan ook om uw steun. Deel onze berichtgevingen. Kom op 5/9 naar Amsterdam. Overtuig iedereen om mee te komen. Eerstelingen, ervaren rotten, ongevaccineerden én gevaccineerden, jong en oud. VOOR VRIJHEID NU! ‘

   https://nederlandinverzetshop.nl/nieuwsbrief-25-8/

  • In een lied van Leonard Cohen, “the partisan” ik heb geen schrik, ik neem mijn wapen, ik heb veel vrienden, heel Frankrijk is mijn vriend.

 5. en nu zet die gek zich weer verkiesbaar de Fransen zijn knetter al ze die dictator weer aan de macht brengen
  en die bewaker in die supermarkt had bij mij een mes in zijn pens gekregen politie of niet, verhongeren is een grens die je niet maakt voor een experimenteel vergif.best dat je deze dictators niet naar Neurenberg breng want de rechters zijn ook geprikt.

  • De verkiezing was hier lokaal een farce, macaroni blijft òf hij krijgt als modelweffer een hogere functie en de volgende wefteef nermt het over.
   Corruptie, politiestaat…alles is hier in Frankrijk al langer dan het griepje.

   Er is één echte staatssuper voorzover ik weet.
   De super die registreert of je wel voor de oorlog bent.
   Deze randdebielen hebben nog steeds een kledingsplicht voor klanten (die smoelenlap).

   Ik kom dus nooit meer bij Leclerck!!!!!

 6. Macron ongelijk geven en de rechtszaak laten verliezen is niet genoeg , hij moet ook vervolgd worden voor zijn onmenselijke uitspraken hierover ! We beginnen met hem voedsel te ontzeggen ! Dan kan hij dat zelf even meemaken wat hij anderen op wil dringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in