“Gewapende rednecks “nemen de straten van Minneapolis over om de plundering te stoppen

1
5296
© Max Nesterak / Twitter

Blanke mannen die zichzelf omschrijven als “zwaarbewapende rednecks” zijn de straten van Minneapolis opgegaan om vandalisme en plunderingen tegen te gaan, schrijft Minnesota reformer in een internationaal opgemerkt artikel.

Lokale krantenjournalist Max Nesterak heeft twee van de mannen geïnterviewd, de 35-jarige Stephen, die zijn achternaam niet wil noemen, en Michael Solomon.

“Wij zijn vrije Amerikanen”, verklaart Michael Solomon in het rapport.

Michael gelooft dat hun aanwezigheid op straat een kalmerend effect heeft omdat de politie geen geweldsmonopolie heeft.

“De politie zal minder snel proberen de rechten van mensen te schenden als er andere gewapende Amerikanen bij hen zijn, het wordt hoog tijd dat een paar zwaarbewapende rednecks zij aan zij staan ​​met hun medemensen”,zegt hij.

De twee mannen worden geïnterviewd buiten een winkel die onderhevig is geweest aan vandalisme, en waar eigenaren en personeel gewapend zijn om vandalen en plunderaars weg te houden. Toen ze alle winkeliers zagen die door de plunderingen en vernielingen waren getroffen, besloten de twee mannen te helpen.

“Ze proberen plunderaars weg te houden omdat de politie hier niet kan komen”, zegt Stephen, terwijl hij naar de winkel wijst.

“Ik dacht dat voordat er politie was, waren er alleen Amerikanen. Dus hier zijn we nu”, gaat hij verder.

Stephen en Michael benadrukken dat ze gerechtigheid willen zien voor George Floyd, die is omgekomen tijdens een politie-interventie. De dood van de zwarte man is de ontvlambare vonk van de recente rassenrellen in de stad geweest. De rapportage met Stephen en Michael is internationaal wijd en zijd verspreid en wordt onder andere door de Daily Mail en The Sun geciteerd.

Trump: Antifa zal lange gevangenisstraffen krijgen

1 REACTIE

  1. George Floyd – A Red Flag?

    Riots & Lockdown – 4th Generation Warfare – Amazing Polly – 02/06/2020

    ‘Could these protests turned riots and the virus lockdowns be part of an organized attempt at a revolution or insurrection? It looks like we’re experiencing 4th Generation warfare with our enemies exploiting the gray zone.’

    https://www.youtube.com/watch?v=Ht2nt3wZUN4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here