© Max Nesterak / Twitter

Blanke mannen die zichzelf omschrijven als “zwaarbewapende rednecks” zijn de straten van Minneapolis opgegaan om vandalisme en plunderingen tegen te gaan, schrijft Minnesota reformer in een internationaal opgemerkt artikel.

Lokale krantenjournalist Max Nesterak heeft twee van de mannen geïnterviewd, de 35-jarige Stephen, die zijn achternaam niet wil noemen, en Michael Solomon.

“Wij zijn vrije Amerikanen”, verklaart Michael Solomon in het rapport.

Michael gelooft dat hun aanwezigheid op straat een kalmerend effect heeft omdat de politie geen geweldsmonopolie heeft.

“De politie zal minder snel proberen de rechten van mensen te schenden als er andere gewapende Amerikanen bij hen zijn, het wordt hoog tijd dat een paar zwaarbewapende rednecks zij aan zij staan ​​met hun medemensen”,zegt hij.

De twee mannen worden geïnterviewd buiten een winkel die onderhevig is geweest aan vandalisme, en waar eigenaren en personeel gewapend zijn om vandalen en plunderaars weg te houden. Toen ze alle winkeliers zagen die door de plunderingen en vernielingen waren getroffen, besloten de twee mannen te helpen.

“Ze proberen plunderaars weg te houden omdat de politie hier niet kan komen”, zegt Stephen, terwijl hij naar de winkel wijst.

“Ik dacht dat voordat er politie was, waren er alleen Amerikanen. Dus hier zijn we nu”, gaat hij verder.

Stephen en Michael benadrukken dat ze gerechtigheid willen zien voor George Floyd, die is omgekomen tijdens een politie-interventie. De dood van de zwarte man is de ontvlambare vonk van de recente rassenrellen in de stad geweest. De rapportage met Stephen en Michael is internationaal wijd en zijd verspreid en wordt onder andere door de Daily Mail en The Sun geciteerd.

  Peiling: meer dan de helft van de Amerikanen willen geen Covid-19 injecties
Vorig artikelDe mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool
Volgend artikelPlunderaar smeekt voor zijn leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. George Floyd – A Red Flag?

    Riots & Lockdown – 4th Generation Warfare – Amazing Polly – 02/06/2020

    ‘Could these protests turned riots and the virus lockdowns be part of an organized attempt at a revolution or insurrection? It looks like we’re experiencing 4th Generation warfare with our enemies exploiting the gray zone.’

    https://www.youtube.com/watch?v=Ht2nt3wZUN4

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in