Zweeds jongetje droeg kruisje – mishandeld door migrantenbende: “Verdomd varken!”

4
958
Foto ter illustratie

Een 11-jarig jongetje werd in Malmö mishandeld door een “bende” nadat hij verklaarde dat hij een christen was, meldt het dagblad Skånska Dagbladet.

Het jochie was op maandag in het Varvsparken in Malmö en speelde tijdens de lunch voetbal. Een “onbekend aantal jongens” benaderde hem en vroeg waarom de jongen een kruisje droeg, volgens Skånska Dagbladet.

De “bende” wilde weten of het kruis “aan zijn religie te danken was” en toen hij ja antwoordde, werd hem gevraagd of hij “varken at” en werd hij voor “verdomd varken” uitgescholden, meldt Fria Tider.

De “bende” viel vervolgens de 11-jarige aan, die zijn arm verwondde. Toen het hem lukte om naar huis te rennen, stalen ze zijn voetbal en schoenen.

Op dinsdag had de politie nog geen enkele dader gearresteerd. Haatmisdaad motieven worden vermoed, schrijft Skånska Dagbladet.

Vluchtelingkinderen omcirkelen 7 jarig meisje en urineren op haar

Uitwisselingsstudenten ontvluchten Zweden - Zweden is niet langer meer een eerste wereldland

4 REACTIES

  1. Het staat nochtans in de bijbel ,Christenen zullen vervolgd worden door hen die denken Gods werk te doen.
    Zij hangen hun god aan en zien het dus als een opdracht om Christenen te vervolgen.
    Aangezien de politiek volledig goddeloos is en enkel Mammon aanbid is er uit die hoek weinig hulp te verwachten.
    Ook in onze landen gaat dit steeds vaker gaan voorkomen, de overheid zal in gebreke blijven ,dus zullen we voor ons zelf moeten opkomen.
    God beware ons ,want het is de enige die nog met ons inzit,tenminste als ze er niet van afgedwaald zijn want dan is er ook vanuit die hoek geen redding meer mogelijk……..

  2. Wat zullen wij dan tot deze dingen zeggen? Zo God voor ons is, wie zal tegen ons zijn? Dus ze vermoorden ons maar wij gaan toch naar de hemel en moslims naar de hel dus ze doen maar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here