Een 11-jarig jongetje werd in Malmö mishandeld door een “bende” nadat hij verklaarde dat hij een christen was, meldt het dagblad Skånska Dagbladet.

Het jochie was op maandag in het Varvsparken in Malmö en speelde tijdens de lunch voetbal. Een “onbekend aantal jongens” benaderde hem en vroeg waarom de jongen een kruisje droeg, volgens Skånska Dagbladet.

De “bende” wilde weten of het kruis “aan zijn religie te danken was” en toen hij ja antwoordde, werd hem gevraagd of hij “varken at” en werd hij voor “verdomd varken” uitgescholden, meldt Fria Tider.

De “bende” viel vervolgens de 11-jarige aan, die zijn arm verwondde. Toen het hem lukte om naar huis te rennen, stalen ze zijn voetbal en schoenen.

Op dinsdag had de politie nog geen enkele dader gearresteerd. Haatmisdaad motieven worden vermoed, schrijft Skånska Dagbladet.

Vluchtelingkinderen omcirkelen 7 jarig meisje en urineren op haar

  Leidster van de IS-vrouwenbrigade terug in Zweden - kreeg onmiddellijk een beschermde identiteit en uitkering
Vorig artikelVrouw protesteerde op Facebook tegen Corona quarantaine – thuis gearresteerd
Volgend artikelFeministische liga dreigt Zweedse mannen: Geef ons geld, anders melden we je aan bij de politie voor verkrachting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Het staat nochtans in de bijbel ,Christenen zullen vervolgd worden door hen die denken Gods werk te doen.
    Zij hangen hun god aan en zien het dus als een opdracht om Christenen te vervolgen.
    Aangezien de politiek volledig goddeloos is en enkel Mammon aanbid is er uit die hoek weinig hulp te verwachten.
    Ook in onze landen gaat dit steeds vaker gaan voorkomen, de overheid zal in gebreke blijven ,dus zullen we voor ons zelf moeten opkomen.
    God beware ons ,want het is de enige die nog met ons inzit,tenminste als ze er niet van afgedwaald zijn want dan is er ook vanuit die hoek geen redding meer mogelijk……..

  2. Wat zullen wij dan tot deze dingen zeggen? Zo God voor ons is, wie zal tegen ons zijn? Dus ze vermoorden ons maar wij gaan toch naar de hemel en moslims naar de hel dus ze doen maar….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in