Het complot om de oorlog tussen Rusland en Oekraïne te beginnen, begon in 2014 toen Amerika en de Europese Unie hielpen om een democratisch gekozen regering in Oekraïne omver te werpen. De VS wilden een marionettenregime voor de deur van Rusland als lanceerplatform voor een geplande NAVO-oorlog met Rusland, schrijft Dr. Coleman.

Nu stevenen we snel af op een kernoorlog. Iedereen die de oorlog in Oekraïne heeft gesteund – met geld, vlaggen, badges enzovoort – heeft ons naar een kernoorlog geleid.

Het is 9 februari 2023 en dit is mijn 321e video sinds de neppandemie, de covidfraude en de uitgelokte oorlog begonnen en ons op onze lange reis naar het nieuwe abnormaal en de Grote Reset.

Dit is, denk ik, de belangrijkste video die u ooit zult bekijken, omdat hij zonder enige redelijke twijfel aantoont dat Joe Biden, de Amerikaanse president, de uitgelokte oorlog tussen Rusland en Oekraïne heeft versneld, die nu is uitgegroeid tot de Derde Wereldoorlog – waarbij Amerika, de EU en het VK tanks leveren om de Russen aan te vallen en een Duitse minister toegeeft dat wij in oorlog zijn met Rusland. Bovendien pushen Amerika, de EU en het VK ons doelbewust in de richting van de eerste en waarschijnlijk laatste kernoorlog ter wereld. Uw leven hangt ervan af om te weten wat ik u ga vertellen – en om er iets aan te doen: de video delen met iedereen die u kent en eisen dat uw regering aftreedt. Iedereen die de oorlog in Oekraïne heeft gesteund – met geld, vlaggen, badges enzovoort – heeft ons naar een kernoorlog geleid.

Alles wat ze u hebben verteld over Oekraïne is een leugen.

Het complot om deze oorlog te beginnen begon in 2014, toen Amerika en de Europese Unie (waarvan het Verenigd Koninkrijk toen natuurlijk een volledig betaald lid was) hielpen om een democratisch gekozen regering in Oekraïne omver te werpen. Voormalig president Obama gaf in 2015 toe dat de VS betrokken waren geweest bij het vervangen van de democratisch gekozen regering en het aanbieden van miljarden dollars steun aan de aantredende regering – nu onder leiding van Zelensky. Er zijn veel standbeelden voor en veel steun aan nazi-collaborateur Bander. Zoek hem maar op. De VS wilden een marionettenregime voor de deur van Rusland als lanceerplatform voor een geplande NAVO-oorlog met Rusland. Dat was in 2014. Obama, die ongelooflijk genoeg de Nobelprijs voor de vrede kreeg, was natuurlijk verantwoordelijk voor veel van het moorden en vernietigen in Afghanistan.

  De muzikantenopstand eindigt zonder bloedvergieten - Prigozhin in ballingschap

De huidige oorlog in Oekraïne begon in 2014, maar escaleerde in februari 2022 en toen waren de Amerikanen, onder Biden, al begonnen zich ermee te bemoeien. In januari 2021 – een jaar voordat Rusland naar verluidt Oekraïne was binnengevallen – hadden de Amerikanen hun ogen op het conflict gericht en werd er openlijk gesproken over het stopzetten van de Nord Stream-pijpleidingen. Biden, zult u zich herinneren, werd in januari 2021 de 46e president van de VS.

Voordat Rusland Oekraïne binnenviel, waarschuwde Biden: “Als Rusland binnenvalt… dan komt er geen Nord Stream 2 – dan maken we er een eind aan.” Dat is vastgelegd.

De Nord Stream pijpleidingen werden door Rusland opgezet om goedkoop Russisch gas naar Duitsland en de rest van Europa te transporteren en de regering Biden was daar niet blij mee. Biden en zijn adviseurs hadden verschillende bezwaren.

Ten eerste wilden ze niet dat de Russen hun eigen gas te gemakkelijk aan Europa konden verkopen. Poetin had nooit deel uitgemaakt van het globalistische complot en was een zeer groot probleem.

Ten tweede wilde Amerika Amerikaans gas aan Europa verkopen – door LNG over de Atlantische Oceaan te vervoeren. Zo zouden ze zoveel mogelijk geld kunnen verdienen voordat er miljarden zouden sterven.

Ten derde wisten Biden en compagnie dat als ze konden veinzen dat de Russen uit wrok hun eigen pijpleiding hadden opgeblazen – als reactie op de sancties tegen Rusland – vooral de Europeanen hun hoge brandstofprijzen aan Rusland zouden wijten en interventie in de oorlog in Oekraïne zouden steunen.

Ten vierde zou de uitgelokte oorlog tegen Rusland leiden tot de vernietiging van Europa – dat immers veel dichter bij Rusland ligt dan Amerika. Londen, Parijs en Berlijn zijn allemaal gemakkelijk bereikbare doelwitten.

Dit was allemaal onderdeel van het plan om de wereldbevolking te verminderen.

  Rusland dreigt NAVO-luchtmachtbases te bombarderen bij gebruik van aan Oekraïne geschonken gevechtsvliegtuigen

En dus besloot Biden, volgens een rapport van de beroemde, met de Pulitzerprijs bekroonde, 85-jarige Seymour Hersh – de grootste Amerikaanse onderzoeksjournalist ooit en de man die de verhalen over het bloedbad van Mail Lai in Vietnam en de gebeurtenissen in Abu Ghraib in Irak naar buiten bracht – dat hij de pijpleiding zou opblazen en begin 2020 met de CIA een taskforce zou opzetten om dit te plannen.

Hersh meldt dat in juni 2022 in opdracht van Biden duikers C4-explosieve ladingen op de pijpleidingen plaatsten. Dit gebeurde onder grote geheimhouding en er werd alles aan gedaan om het allemaal zeer geheim te houden. De bommen werden geplaatst onder dekking van een militaire oefening in die maand. De Noren, die hielpen bij de missie, wisten dat ze hun gas ook aan Europa zouden kunnen verkopen.

Vervolgens werd in september 2022 een boei – of buoy zoals de Amerikanen ze noemen – per vliegtuig gedropt en werden de ladingen tot ontploffing gebracht. De Amerikaanse staatssecretaris voor politieke zaken, Victoria Huland, prees de vernietiging van de pijpleiding tijdens een hoorzitting van de Senaat.

De VS gaven onvermijdelijk Rusland de schuld – zij beweerden dat zij een pijpleiding hadden opgeblazen waarvan de aanleg Rusland 15 jaar en die 20 miljard dollar had gekost.

Het resultaat van dit alles is dat de brandstofprijzen in Europa – en de rest van de wereld – omhoog zijn geschoten. De prijs van voedsel is onvermijdelijk ook gestegen. Er zullen honderden miljoenen doden vallen in Azië en Afrika, waar mensen zich geen meststoffen, voedsel of brandstof meer kunnen veroorloven.

Biden moet de geschiedenisboeken ingaan als een van de slechtste mannen uit de geschiedenis.

En nu stevenen we snel af op een kernoorlog.

Onder het vermeende leiderschap van Sunak praat Groot-Brittannië – behoorlijk failliet en aan het begin van een grote recessie – over het leveren van straaljagers aan Oekraïne bovenop de miljarden ponden aan granaten en kogels die al zijn gestuurd, en het lijkt zeker dat dit ook zal gebeuren. Amerika, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk ontkenden allemaal dat ze tanks zouden sturen, maar dat doen ze wel. En het VK traint al Oekraïense piloten om met Britse jets te vliegen.

  Een wanhopig Westen voert zijn geheime acties op terwijl het waandenken aanhoudt

De toekomst is nu inderdaad somber. Iedereen heeft ons verraden. In het VK is Charles de hypocriet, een fervent voorstander van een kleinere wereldbevolking, altijd een uitgesproken voorstander van Oekraïne geweest.

De globalistische samenzweerders weten dat de covid-prik het immuunsysteem van miljarden mensen heeft vernietigd en de mensen die de prik hebben gekregen veel kwetsbaarder zal maken voor de stralingseffecten als er kernbommen vallen. Zoals ik in mei 2022 in een video waarschuwde, willen zij een kernoorlog. De neppandemie was altijd een afleiding, een nalevingsprogramma en een manier om immuunsystemen te verzwakken door middel van het nepvaccin.

De CIA en het Witte Huis hebben het verhaal van Seymour Hersh ontkend, maar u weet dat wat hij zegt waar is omdat de main stream media, ongetwijfeld geleid door de CIA, hem nu omschrijven als een in diskrediet gebrachte journalist en zelf-uitgever – precies dezelfde woorden die ze gebruikten om te proberen mij begin 2020 in diskrediet te brengen.

U weet trouwens dat het begin van een kernoorlog heel dichtbij is als Charles Buckingham Palace verlaat en plotseling besluit om naar een van zijn buitenpaleizen te gaan – in Schotland misschien – en als Sunak op vakantie gaat naar Cornwall, als Macron uit het land verdwijnt, enzovoort. Iedereen in of binnen een straal van 45 km van een besluitvormende grote stad als Londen, Parijs of Berlijn zou er goed aan doen te vertrekken wanneer dat gebeurt.

Het is tijd voor ons allemaal om ons voor te bereiden. U zult voedsel, medicijnen en contant geld nodig hebben.

Onze troost is dat we God aan onze zijde hebben.

Deel deze video. Onze enige kans om te stoppen wat ze van plan zijn, is dat de wereld het weet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Wat gaat er gebeuren in 2023?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZweden gooit 8,5 miljoen doses covid-vaccins weg
Volgend artikelPUREBLOOD HEKSENJACHT: Britse politici willen dat politie “ongevaccineerde mensen” toevoegt aan terrorism watchlist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Een groot deel van Rusland ligt in Europa, zo de afstand van Rusland naar Europa is nul. (Noord) Amerika ligt niet zo ver van Rusland en kan al zwemmend bereikt worden, wat al eerder gedaan werd.( door Lynne Cox in 1987)
    De schrijver van dit artikel zou eens een atlas moeten raadplegen. En nota bene de meeste amerikaanse landen (de grote meerderheid op een totaal van ruim 1 miljard inwoners) steunen nl. Rusland (met uitzondering van een paar noord-amerikaanse landen en europese kolonies in amerika (bv. Falkland Eilanden)

  2. Ze kunnen de oorlogspartijen drijven tot ze een ons wegen en geen dollar meer waard zijn maar er komt geen derde en nucli wereldvernietiging,!
    GOD WIL HET NIET!
    Natuurcatastrofes en vallende regeringen her en der over de globe AARDE zullen vrede brengen. Het Bidenkartel het eerste.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in