Zwarte Zuid-Afrikaanse meute krankzinnig ten aanval op paarden

1
Foto van het vermoorde paard, via privé / Nyatider

Een grauw van ongeveer 200 zwarte Afrikanen ging waanzinnig ten aanval op paarden na een conflict met blanke paardeneigenaren. 29 paarden zijn gewond geraakt en ten minste één paard is gedood.

Ongeveer 200 zwarte Afrikanen voerden een aanval uit op een groep paarden op een paardenrenbaan in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. De slachtpartij zou gebaseerd zijn op een conflict tussen blanke Zuid-Afrikanen die de paarden en de paardenrenbaan bezitten, en een van de zwarte Afrikanen die daar in dienst was, meldt Nyatider.

Een van de verwondingen van de aangevallen paarden, via privé / Nyatider

Volgens de informatie begon het met een van de zwarte Afrikanen die een paard met een mes stak tijdens het werk op de baan, waarna hij werd ontslagen. Verschillende andere zwarten weigerden toen om te werken ter ondersteuning van de zwarte dierenmishandelaar. Die zwarten verloren daarna ook hun baan en ook hun sociale voorzieningen omdat ze geweigerd hadden om te werken. Tegelijkertijd huurden de paardeneigenaren blanke Zuid-Afrikanen in om op de paardenrenbaan te werken.

Vorige week donderdag besloten de zwarte Afrikanen hun ontslag te wreken, door de paarden die op de renbaan stonden op wrede wijze aan te vallen. De Afrikanen bewapenden zich met stokken, stenen en messen en bestormden vervolgens de renbaan waar ze zoveel mogelijk paarden probeerden te doden of te verwonden.

In totaal raakten 29 paarden gewond, waarvan er 9 diepe snijwonden hadden en een ander paard ter plekke dood kon worden verklaard.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Racistische anti-blanke haat: Zuid-Afrika als waarschuwing voor Europa
Vorig artikelPoolse rechtbank beschermt Nederlands gezin dat met hun autistisch zoontje Nederland ontvlucht is
Volgend artikelFranse rechter benoemt de immigranten sociale fraude met een totaal van 50 miljard euro
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Ik dacht in eerste instantie : “Ja, logisch toch, het waren witte paarden, schimmels dus.”
    Uit de foto blijkt dát niet ’t geval te zijn.
    Dan zijn die negers volkomen idioot geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in