Zwarte Zuid-Afrikaanse meute krankzinnig ten aanval op paarden

1
1321
Foto van het vermoorde paard, via privé / Nyatider

Een grauw van ongeveer 200 zwarte Afrikanen ging waanzinnig ten aanval op paarden na een conflict met blanke paardeneigenaren. 29 paarden zijn gewond geraakt en ten minste één paard is gedood.

Ongeveer 200 zwarte Afrikanen voerden een aanval uit op een groep paarden op een paardenrenbaan in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. De slachtpartij zou gebaseerd zijn op een conflict tussen blanke Zuid-Afrikanen die de paarden en de paardenrenbaan bezitten, en een van de zwarte Afrikanen die daar in dienst was, meldt Nyatider.

Een van de verwondingen van de aangevallen paarden, via privé / Nyatider

Volgens de informatie begon het met een van de zwarte Afrikanen die een paard met een mes stak tijdens het werk op de baan, waarna hij werd ontslagen. Verschillende andere zwarten weigerden toen om te werken ter ondersteuning van de zwarte dierenmishandelaar. Die zwarten verloren daarna ook hun baan en ook hun sociale voorzieningen omdat ze geweigerd hadden om te werken. Tegelijkertijd huurden de paardeneigenaren blanke Zuid-Afrikanen in om op de paardenrenbaan te werken.

Vorige week donderdag besloten de zwarte Afrikanen hun ontslag te wreken, door de paarden die op de renbaan stonden op wrede wijze aan te vallen. De Afrikanen bewapenden zich met stokken, stenen en messen en bestormden vervolgens de renbaan waar ze zoveel mogelijk paarden probeerden te doden of te verwonden.

In totaal raakten 29 paarden gewond, waarvan er 9 diepe snijwonden hadden en een ander paard ter plekke dood kon worden verklaard.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Drie zwarte overvallers vallen blanke kerk aan - twee doodgeschoten

1 REACTIE

  1. Ik dacht in eerste instantie : “Ja, logisch toch, het waren witte paarden, schimmels dus.”
    Uit de foto blijkt dát niet ’t geval te zijn.
    Dan zijn die negers volkomen idioot geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here