Rechtbanken in Portugal hebben reeds eerder voor opschudding gezorgd toen een quarantainebevel op basis van een PCR-test werd vernietigd, aangezien de PCR-test geen infectie of ziekte kan opsporen. Nu is er een andere interessante uitspraak van een rechtbank in Lissabon, bericht tkp.at.

Een burgerpetitie heeft een rechtbank in Lissabon gedwongen om geverifieerde overlijdensgegevens van COVID-19 te verstrekken, meldt andre-dias.net.

Volgens de uitspraak bedraagt het aantal geverifieerde COVID-19 doden van januari 2020 tot april 2021 slechts 152, en niet ongeveer 17.000 zoals de autoriteiten en de regering beweren.

Alle “anderen” stierven door verschillende andere redenen, ook al was hun PCR-test positief.

“We leven in een fraude van ongekende proporties”, schrijft Dias.

“De gegevens zijn afkomstig van het Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Informatiesysteem voor overlijdensakten – SICO), het enige systeem in zijn soort in Portugal. De verwijzing naar 152 overlijdensakten die “onder toezicht van het Ministerie van Justitie” worden afgegeven is misleidend, aangezien alle overlijdensakten onder toezicht van het Ministerie van Justitie worden afgegeven, aangezien dit de enige instelling is die ze afgeeft.

Naar aanleiding van een klacht was een gerechtelijk bevel nodig om het ministerie te dwingen een antwoord te geven en niet wanhopig de fraude te verdoezelen.

Al degenen die verantwoordelijk zijn voor de behandeling van de gegevens van ‘gevallen’ en ‘sterfgevallen’ kunnen pas daarna voor het misdrijf worden vervolgd, als er nog enig spoor van waardigheid in de rechtsstaat over is.

Indien deze aantallen in andere landen van dezelfde orde zijn, en er is geen reden om het tegendeel te geloven, dan is dit een fraude van onvoorstelbare omvang en zijn hier op grote schaal misdaden tegen de mensheid begaan”.

In feite is het tellen van COVID-sterfgevallen tot in het extreme creatief. Iedereen die in de afgelopen 28 dagen positief heeft getest, moet worden meegeteld, en in sommige gevallen is het voldoende om een contactpersoon te zijn geweest. De Hamburgse patholoog prof. Klaus Püschel had reeds in het voorafgaande jaar de eerste 100 Coronadoden in de forensische geneeskunde onderzocht en vastgesteld dat de doodsoorzaak in hoofdzaak niet Covid was.

  De ongevaccineerden lijken met de week slimmer

De Amerikaanse instantie CDC had reeds eerder bekendgemaakt dat 96% van de geregistreerde COVID-19 doden ten minste één ernstige eerdere ziekte had. Zonder de PCR-test zou er geen pandemie zijn geweest. Dit wordt ook bevestigd door het vonnis van de rechtbank in Lissabon.

Bevindingen van de Corona obducties

Professor Dr. Klaus Püschel is patholoog en hoofd van de afdeling Forensische Geneeskunde in Hamburg. Hij is de forensisch patholoog die de autopsies verrichtte op de meeste doden die stierven met, aan of na corona tijdens de zogenaamde coronacrisis. Bij de onderzoeken door professor Püschel bleek dat geen van de overledenen aan het coronavirus zelf was gestorven, maar dat dit hoogstens in enkele gevallen de laatste druppel was die emmer deed overlopen (1-7), schrijft blauerbote.com.

In een interview met SWR van eind juli 2020, dat momenteel nog op YouTube op het internet te vinden is, ontzenuwt professor Püschel enkele mediapolitieke mythes over het coronavirus (8). Het is ook interessant op te merken dat Püschel erop wijst dat schade is ontstaan of kan zijn ontstaan ten gevolge van de behandeling op de intensive care (4). Hier zijn enkele fragmenten uit het interview met Klaus Püschel op “SWR1 Leute”:

“SWR: U bent directeur van het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf en u werd landelijk bekend door uw autopsies op zogenaamde coronadoden en waar u destijds zei dat niemand in Hamburg aan corona stierf zonder een eerdere ziekte. Intussen heeft u ook een studie kunnen presenteren. Wat is het resultaat van deze studie?

Püschel: De meeste overledenen waren oude mensen met veel onderliggende ziekten, vooral met kanker en ziekten die het immuunsysteem aantasten. Voor alle duidelijkheid: ik wil de mensen eigenlijk geruststellen en zeggen: u wordt niet bijzonder bedreigd, dat wordt soms verkeerd begrepen, zodat ouderen en zieken denken dat ik een lage dunk heb, integendeel. Ik zou hen willen moed inspreken en zeggen: de meeste oude mensen die coronaziek zijn, sterven er niet aan.

  Het leven door de ogen van de vaccingewonden

SWR: Misschien kunnen we het nog eens duidelijk definiëren. Welke criteria zijn er om als een zogenaamde COVID-19 dode beschouwd te worden?

Püschel: Om een voorbeeld te geven: als iemand die net de infectie heeft, maar daarna aan een onmiskenbaar hartinfarct sterft – als gevolg van een vernauwende kransslagaderverkalking, dan is hij niet aan de infectie gestorven, maar hij zou hoe dan ook aan zijn hartinfarct zijn gestorven. Er zijn verschillende andere voorbeelden, een hersenbloeding of bijvoorbeeld zelfs een ongeluk.

SWR: En het Robert Koch Instituut had aanvankelijk gezegd: Ja, men moet voorzichtig zijn met autopsies, vanwege de aerosolen. Maar ik denk dat de RKI intussen ook van standpunt is veranderd, nietwaar?

Püschel: Ja, dat kon ik helemaal niet begrijpen. (…)

Püschel: Daarom is dit standpunt, het niet aanraken van de doden, de doden behandelen als melaatsen, ze alleen maar verbranden, dat is uiteindelijk onmenselijk.

SWR: U hebt gezegd dat het virus ons leven op een volkomen overdreven manier beïnvloedt en dat het niet in verhouding staat tot het gevaar dat het virus oplevert. Is dat nog steeds uw mening na een paar maanden?

Püschel: Vooral in Duitsland, we moeten de situatie hier in Duitsland bekijken en dit is geen dodelijk virus in termen van mortaliteit, het ligt in de orde van grootte ver onder de 1%. Dus het is veel lager dan andere virale ziekten. De meeste mensen overleven het volkomen ongedeerd, hoewel ik moet toegeven dat we de details natuurlijk nog niet kennen, omdat we geen waarnemingen op lange termijn hebben.

SWR: Er zijn eerste waarnemingen, ze zeggen dat er zeker schade is aan de hersenen, er zijn ook verlammingsverschijnselen, er zijn beroertes als late effecten. Natuurlijk zullen we het pas over vele jaren precies weten.

Püschel: Zeker, maar we hebben 150 hersenen onderzocht en we hebben slechts minimale letsels in deze hersenen gevonden. Er kunnen uitzonderingen zijn. Wij moeten altijd nagaan of de patiënten op de intensive care lagen en of de intensive care extra schade heeft veroorzaakt, en wij moeten nagaan of dit kan worden teruggevoerd op het virus zelf. Dat is een zeer beslissende vraag. (…)

  Waarom artsen tegen u liegen

SWR: Kunt u uit de autopsie opmaken in welke toestand het immuunsysteem was?

Püschel: Dit kan zeer goed worden afgeleid uit de microscopische onderzoeken, want dan kan men zien hoe het immuunsysteem reageert op de ziektekiemen en hier moet men zeggen dat met een intact immuunsysteem het organisme de Sars-virussen meestal zeer goed kan bestrijden. Dit is anders dan bij HiV, waar ik al heb gezegd dat het immuunsysteem zelf beschadigd is. Hier kan een intact immuunsysteem het aan. Het is moeilijk bij mensen met een verzwakt immuunsysteem, ook bij mensen die geneesmiddelen nemen die het immuunsysteem verzwakken, zoals kankerpatiënten. (…)

SWR: Hoe was het op het instituut? Er zijn er die autopsies hebben gedaan, is daar iemand ziek van geworden?

Püschel: Dat toont eens te meer aan dat dit geen dodelijk virus is. Wij hebben veel meer dan 200 coronadoden onderzocht en niemand van ons is ziek geworden en wij hebben ze daadwerkelijk opengesneden, wij hebben met zagen gewerkt, wij hebben in botten gesneden, er zijn aerosolen geproduceerd en tot nu toe is het resultaat nul. Dus geen dodelijk virus. Natuurlijk, de meeste van de mensen die voor ons werken zijn jong en gezond. Ikzelf behoor tot de risicogroep omdat ik zo oud ben”.

Bronnen en referenties:

(1) https://blauerbote.com/2020/05/20/250-expertenstimmen-zur-corona-krise/
(2) https://blauerbote.com/2020/07/16/die-corona-geheilten-corona-toten/
(3) https://www.mopo.de/hamburg/rechtsmediziner–ohne-vorerkrankung-ist-in-hamburg-an-covid-19-noch-keiner-gestorben–36508928
(4) https://www.rubikon.news/artikel/todliche-rettung
(5) https://blauerbote.com/2020/04/15/prof-pueschel-corona-ist-relativ-harmlose-viruserkrankung-quarantaene-beenden/
(6) https://blauerbote.com/2020/04/30/prof-dr-pueschel-zu-corona-angst-ist-ueberfluessig/
(7) https://www.infosperber.ch/Artikel/Gesundheit/Alle-Corona-Patienten-mit-Blutverdunnern-behandeln
8) https://www.youtube.com/watch?v=mPM1CZlvN10


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream mediaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVolledig gevaccineerde vrouw sterft aan COVID-19, familie geeft “Anti-Vaxxers” de schuld voor de dood
Volgend artikelNieuw dieptepunt voor de mensheid – Make-a-Wish Foundation: wij helpen alleen kinderen waarvan het hele gezin gevaccineerd is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Waarom liegen deze personen zo ze dwingen zij mensen een proefspuit in hun lijf te stoppen en dat is gevaarlijk en krijg dat spul nog maar eens uit je lijf onmogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in