De Europese Unie (EU) “worstelt” nog steeds om de schuldige te vinden van een achtvoudige toename van oversterftegevallen onder kinderen in Europa. De EU werd gedwongen een onderzoek in te stellen nadat het onafhankelijke nieuwsorgaan Daily Expose een intensieve analyse over de zaak had gepubliceerd. De analyse richtte zich op het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) dat in mei 2021 een noodvergunning (EUA) verleende voor het Pfizer Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccin voor gebruik bij kinderen van 12 tot 15 jaar, bericht Belle Carter.

Onder verwijzing naar officiële sterftecijfers voor het continent verklaarde de Expose op 29 augustus 2022 dat het aantal sterfgevallen onder kinderen tot week 33 van het jaar – sinds de goedkeuring door de EMA – met een schokkende 691 procent is gestegen.

Vóór de EUA was het aantal sterfgevallen onder kinderen in 2021 lager dan verwacht. Maar na de EUA was het sterftecijfer onder kinderen aan het eind van het jaar met een schokkende 1.599 procent gestegen ten opzichte van het gemiddelde van 2017 tot 2020.

The Expose haalde gegevens aan van EuroMOMO, dat statistieken in Europa bijhoudt. Daarin werd vermeld dat de totale gecombineerde schattingen van sterfte door alle oorzaken een toename van het sterftecijfer lieten zien, vooral onder mensen van 65 jaar en ouder. Het vermeldde echter niet het verhoogde sterftecijfer onder kinderen van 0 tot 14 jaar.

EuroMOMO erkende later de verhoogde oversterfte onder kinderen in bulletins en startte een Europees onderzoek naar de mogelijke oorzaken.

“Sinds medio 2021 lijkt het gecumuleerde sterfteniveau in Europa in de leeftijdsgroep 0-14 jaar te zijn gestegen,” aldus EuroMOMO in haar bulletin van week 36. “De mogelijke verklaringen worden onderzocht.”

Maar er is al een maand verstreken sinds het begin van het EU-onderzoek. Uit de gegevens bleek dat in deze periode duizenden kinderen zijn overleden, met honderden extra oversterftegevallen tot gevolg. De statistische dienstverlener had nog steeds niets te melden over het onderzoek, zelfs niet één update.

  Ongeveer 30% van de jongeren die een COVID-prik krijgen, lopen hartschade op, zo blijkt uit een studie

Ongeveer 26.000 extra oversterftegevallen alleen al in Engeland en Wales sinds april

In Engeland en Wales zijn in 22 weken sinds de week eindigend op 24 april 25.952 meer oversterftegevallen geregistreerd dan het vijfjarig landelijk gemiddelde.

Het Britse Office for National Statistics (ONS) meldt dat de aantallen met meer dan duizend per week stijgen. Volgens het ONS is 94 procent van alle COVID-doden sinds april gevallen onder de gevaccineerden en de viervoudig gevaccineerden, waaruit blijkt dat het sterftecijfer per 100.000 het hoogst is onder de gevaccineerde bevolking in alle leeftijdsgroepen en dat de vaccins de belangrijkste factor zouden kunnen zijn waarom zoveel mensen sterven.

In Engeland en Wales vielen in de week die eindigde op 16 september 10.673 doden, wat neerkomt op een nieuw hoogtepunt van 1.009 extra doden in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde van het Verenigd Koninkrijk. Dit aantal betekende een stijging van 10,4 procent ten opzichte van het gemiddelde van 2016 tot 2019, plus de cijfers van 2021.

Slechts 309 sterfgevallen werden die week toegeschreven aan COVID-19, wat betekent dat het overeenkomt met slechts 30 procent van de oversterftegevallen en slechts 2,8 procent van alle sterfgevallen.

Er is nog steeds geen officiële verklaring van de Britse regering over de redenen waarom veel mensen sterven buiten de 11.791 sterfgevallen die in verband werden gebracht met COVID-19 sinds april. Gezondheidsinstellingen in het Verenigd Koninkrijk hebben naar verluidt geweigerd een onderzoek naar de vaccins in te stellen.

Dit verhoogt het vermoeden van analisten dat de overheid profiteert van de “gratis” vaccins en dat Big Pharma de bijwerkingen probeert te verbergen.

  Covid "negatieve" patiënten overstelpen ziekenhuizen, precies zoals voorspeld met Antilichaam Afhankelijke Versterking

Kijk hoe Cristian Terhes, lid van het Europees Parlement, uitlegt waarom EU-landen met het hoogste vaccinatiepercentage ook het hoogste sterftecijfer hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Boodschap aan de ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland zal terugslaan met kernwapens! – Moskou: Oekraïense “vuile bom” explosie komt neer op eerste nucleaire aanval tegen Rusland!
Volgend artikelMensen sterven in hun slaap in verband met vaccins, verklaart Dr. Peter McCullough, cardioloog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Dat NL regering maar worstelde met konderoversterfte, dan stopte men met “inenten ” vanaf 6 maanden.

  Alles blijft buiten de media, zij zijn nog steeds vaccinpushers.

  Wat moet er gebeuren dat het afgelopen is, nog meer baby en kindersterfte, het liefst binnen 48 uur na de injecties.
  Zodat het overduidelijk een injectie”pandemie” bewijst.

 2. WOrden moslims nou geprikt of niet?
  En de asielzoekers die hier binnenkomen en wie weet wat voor ziektes meenemen ( ebola, apenpokken)? Eerder hoorde ik van niet..
  Dit is niet discriminerend bedoeld. Eigenlijk ook te triest voor woorden dat je dat er meteen bij moet zetten.
  In dat geval ben ik ook moslim. Mijn moeder droeg nog een hoofddoekje..dat was NORMAAL voor die generatie.
  Dan draag ik ook maar een hoofddoekje…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in