Twee speelsters van het West-Indische vrouwencricketteam zijn tijdens een wedstrijd in elkaar gestort. Dit gebeurde enkele dagen nadat bekend was geworden dat het hele team tegen Corona was ingeënt, bericht infowars.com.

De twee speelsters, Chinelle Henry en Chedean Nation, vielen afgelopen vrijdag tijdens een wedstrijd tegen Pakistan op de grond. Volgens berichten op social media hebben de meeste spelers en personeelsleden afgelopen dinsdag, drie dagen voor de wedstrijd, hun tweede dosis gekregen.

Halverwege de wedstrijd, ging de eerste speelster neer. Ze kreeg stuiptrekkingen terwijl andere spelers om medische hulp riepen (zie op 1:52:26 op YT-video).

Nadat zij op een brancard was afgevoerd en het spel zou worden hervat, viel een tweede speelster van het West-Indische cricketteam op de grond (zie op 2:02:41 op YT-video).

Het incident wekte verbazing bij de commentatoren. “Dit is opmerkelijk”, zei een van hen. “Dat heb ik nog nooit gezien. Wat is er aan de hand? Een andere commentator voegde eraan toe: “Hangt er iets in de lucht. Ik weet het niet. Dit is ongewoon”.

In mei verscheen op de website van het team een foto van Henry, een van de speelsters die instortte, terwijl ze trots een vaccinatiekaart vasthield die ze na haar eerste dosis had gekregen.

Op zondag lieten de twee spelers weten dat ze weer in orde waren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenningVolg Frontnieuws op Telegram

WHO geeft eindelijk toe dat griep dodelijker is dan COVID19!

1 REACTIE

  1. Prikkers zijn brengen mensen bewust letsel toe. Ook de begeleidende “medicijnman” is schuldig want er is vrijwel geen volledige info gegeven en de meesten weten niet dat ze deelnemen aan een experiment. Dit is al veel vaker gezegd maar nog maar eens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here