De gestileerde kunst op deze poster is een knieval voor de communistische propaganda uit het Sovjettijdperk en China. Het dragen van een mondkapjes wordt geassocieerd met de industriële kledij die gedragen werd tijdens de vierjarige economische plannen van de centrale comités van weleer. Let op de zelfverzekerde houding met de handen op de heupen en het feit dat de vrouw de hele wereldbol in haar linkerhand houdt, als een basketbal. Misschien is wereldheerschappij wel waar we hier in zullen slagen, schrijft druthers.net.

Covid propagandaposters herhalen motieven uit het Sovjet tijdperk die suggereren dat de gebruikelijke verdachten achter deze nieuwste poging zitten om de mensheid tot slaaf te maken en te vernietigen.

Zoals ik al suggereerde in eerdere artikelen zoals “Zonder een schot te lossen: medische tirannie en de opkomst van het Vierde Rijk,” keerde het totalitarisme in 2020 in de wereld terug op een manier die niet meer is vertoond sinds de opkomst van het IJzeren Gordijn in het Europa van de Koude Oorlog.

Geen land is veilig: 179 landen hebben ingestemd met de plannen van bovenaf van de kliek in Davos, het Wereld Economisch Forum (WEF), de VN en een alfabetensoep van agentschappen en NGO’s, waaronder de WHO, CDC, IMF, om een technocratie of een door AI gecontroleerd managementsysteem op te leggen aan de menselijke samenleving, in plaats van natiestaten.

Hierdoor zullen kleine bedrijven, traditionele scholen, plaatselijke dokters, familieboerderijen — en zelfs privé-eigendom en gewoonterechtelijke rechten — vervangen worden door een Black Mirror maatschappij waarin digitale schermen alomtegenwoordig zullen zijn, samen met in het lab gekweekt vlees en GMO’s, sensoren, gezichtsherkenningscamera’s, sociale kredietscores, monitoringsystemen, vaccinpaspoorten en digitale ID’s, satellieten, obligatieprogramma’s voor menselijk kapitaal, enzovoort. Implantaten en hersenmachine-interfaces zouden ons zelfs naar een transhumanistische (lees: eugenetische) toekomst kunnen leiden die het begrip “mens” zelf op de helling kan zetten.

Meer dan een jaar lang hebben mensen de social media opgeluisterd met memes en links naar artikelen en video’s over de huidige lockdowns, mondkapjes en sociale distantiëring, en de komende Orwelliaanse dystopie; het is de hoogste tijd dat we de visuele dimensie van de propaganda deconstrueren. De huidige globalistische overname en herstructurering van de wereldeconomie heeft een specifiek uiterlijk of esthetiek; we moeten de betoverende kracht ervan door kritisch bewustzijn ontmantelen.

  Grote Reset: "Hongersnood dreigt 300 miljoen mensen uit te roeien"

Zoals we aan de hand van een paar voorbeelden zullen zien, speelt het uiterlijk van de tirannie een cruciale rol bij de fabricage van onze instemming.

Voorbeelden

1. Deze affiche op een bushokje is in lokale talen in vele landen verschenen, waaronder het Verenigd Koninkrijk en Spanje. De cartooneske weergave van de vrouw is typisch voor wat we de “Davos”-posterstijl zouden kunnen noemen, met vlakke effen kleuren, gestileerde gelaatstrekken, een vrouw van onbestemde etniciteit, en tekst die aanzet tot sociale verbanning van iedereen die de bevelen niet opvolgt. Uitspraken zoals die in het rechter benedenpaneel, dat zij “denkt dat zij beter is dan alle anderen”, kunnen zelfs aanzetten tot geweld.

2. De Davos-stijl wordt wereldwijd gebruikt door agentschappen als de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en het Amerikaanse Center for Disease Control (CDC). De portretpictogrammen geven verschillende leeftijden, geslachten en etniciteiten weer, maar merk op dat niemand een gezicht heeft. De mensheid wordt geïnfantiliseerd en geanonimiseerd, en naar een gegamificeerde, token-achtige economie geleid waarin mensen “digitale tweelingen” zullen hebben. De zachte pastelkleuren leiden ons af van de invoering van een tweeklassenmaatschappij. De tekst over “het beschermen van anderen” moedigt aan tot deugdzaamheid signalering en het aan de schandpaal nagelen van degenen die weigeren of geen mondkapjes kunnen dragen of wier streven naar rechten en vrijheden “egoïstisch” is. Er wordt geen aandacht besteed aan het feit dat mondkapjes ziekten niet voorkomen en dat ze in feite schadelijk zijn voor de drager.

3. Nog een voorbeeld van de “Davos”-stijl, weer met gezichtsloze gezichten en in dit geval een moeder met zuurstofgebrek die haar baby borstvoeding geeft. Haar bruine huid suggereert raciale inclusiviteit en een kosmopolitische wereld, maar let op de subtiele boodschap dat het dragen van een masker net zo natuurlijk is als borstvoeding geven. Dit gaat allemaal over normalisatie. Merk op dat zelfs mensen die twee injecties hebben genomen niet bij hun pasgeboren kinderen mogen komen, omdat ze nog steeds COVID-19 kunnen overdragen (zo is ons verteld). Een heel andere realiteit dan deze poster.

  WEF overladen met doodsbedreigingen: Open Forum in Davos afgelast

4. De gestileerde vormgeving van onderstaande affiche doet denken aan de Sovjet-tijd en de Chinese communistische propaganda. Het dragen van een mondkapje wordt geassocieerd met de industriële kledij die gedragen werd tijdens de vierjarige economische plannen van de centrale comités van weleer. Let op de zelfverzekerde houding met de handen op de heupen en het feit dat de vrouw de hele wereldbol in haar linkerhand houdt, als een basketbal. Misschien is wereldheerschappij datgene waar we hier in zullen slagen.

5. Deze poster is een riff op de vintage Rosie the Riveter iconografie van de Tweede Wereldoorlog bekendheid, in dit geval toont zowel een vrouwelijke als een mannelijke arbeider buigen hun biceps en herinnert aan de “can do” houding van eerdere oorlog inspanningen waarin vrouwen (vooral) werkte in fabrieken waar ze vliegtuigen en tanks bouwden terwijl de mannen overzee vochten. Dit associeert onbewust het nemen van de injecties en het naleven van de gezondheidsvoorschriften van de overheid met heldendom, kracht en gemeenschapsdienst, en leidt het publiek af van de risico’s van wat ongeteste, niet-goedgekeurde & gevaarlijke experimentele gentherapieën zijn, waarbij zelfs kinderen zo jong als 12 met gratis ijs worden aangemoedigd om ze te nemen.

6. Geen blik op de globalistische propaganda zou compleet zijn zonder dat kleine blonde meisje in vlechtjes – een cliché uit de fascistische bewegingen van de jaren 1930 – een die wordt uitgebuit in wat de Canadese milieuactivist Cory Morningstar de “fabricage van Greta Thunberg” noemt. De onschuldige blik van het jonge meisje is niet alleen gericht op raszuiverheid, maar ook op hoop voor de toekomst. De eugenetici die momenteel een gevaarlijke spike-eiwit technologie inzetten via injectiespuiten, gebruiken Thunberg’s persona als de “stem van de jeugd” om een klimaatveranderingsideologie te promoten die zal worden gebruikt om verdere lockdowns en aanvallen op burgerlijke vrijheden te rechtvaardigen (ondanks het feit dat de aarde in feite afkoelt nu we een Grand Solar Minimum ingaan), en uiteindelijk de ontvolking van de planeet.

  De Grote KI-Invasie: Als het genoeg tijd krijgt, zal Kunstmatige Intelligentie elk gebied van ons leven overnemen

7. De nu beruchte WEF-afbeelding van een jonge man die het leven viert in een toekomst van de Nieuwe Wereldorde. Zijn warrige haar en baard geven die internationale etnische sfeer weer, hoewel hij voldoende bleek is om dubbelzinnig te blijven. Hij ziet eruit alsof hij afkomstig zou kunnen zijn uit de Gazastrook – het globalistische model voor de hele planeet – waar de mensen niets bezitten, maar zeker niet gelukkig zijn.


We hebben hier slechts een paar voorbeelden aangestipt uit het enorme arsenaal aan propaganda iconografie dat momenteel wereldwijd te zien is. Deze voorbeelden en onze analyse moeten u in staat stellen de verschillende manieren te doorzien waarop de voorstanders van de zogeheten Great Reset ons manipuleren met beelden en subtiele signalen. We moeten ons net zo goed tegen deze geestvirussen inenten als tegen elke andere besmetting, of die nu echt of denkbeeldig is.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Rockefeller Foundation plande reeds in 2010 “lock step” scenario’s van een globale pandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZonder een schot te lossen: medische tirannie en de opkomst van het Vierde Rijk
Volgend artikelTijd om de gevaccineerden te verbannen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het ongedierte laat zich steeds meer meer zien. Ze hebben gemerkt dat alles en iedereen te koop is en integriteit een minderheid betreft.
  Spanje was indertijd ook het proefgebied voor de nazi’s, wat ook nu weer geprobeerd wordt.
  De diverse “koningshuizen” spelen ook hier een grote rol, waarbij politieke partijen een zelfde rol vervullen in de hoop…… och laat ook maar.

  • De bolshewieken uit Rusland probeerden marxisme in Spanje uit en vermoordden terloops even een heleboel geestelijken.
   Dit lukte uiteindelijk niet mede dankzij Hitler.
   Hetzelfde is na wo 1 ook gebrobeerd in Duitsland.
   Mede hierdoor kwam Hitler aan de macht.
   Stop eens met dat nazi dit en dat nazi dat gedoe en kijk eens naar onze werkelijke vijanden.
   Dezelfden die ook achter de Russische revolutie zaten.

 2. 100X Liever het hoofd van het meisje met de vlechtjes, dan de door overgedragen ziekten geplaagde hoofd van Greta.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in