© Freepik

Israëlisch hoofd ministerie van Volksgezondheid: “We zouden een lockdown kunnen opleggen tijdens de feestdagen.” De directeur-generaal van het Ministerie van Volksgezondheid, Nachman Ash, vertelde maandagmorgen aan het Knessetkanaal dat tijdens de komende feestdagen een nieuwe lockdown zou kunnen worden opgelegd, bericht israelnationalnews.com.

“De opwaartse trend in het aantal nieuwe gevallen en ook het aantal ernstig zieke patiënten is niet veranderd, dus de mogelijkheid blijft bestaan.”

Ik wil niet op dat punt komen, en ik denk ook niet dat het juist is. Het is niet iets wat we signaleren, maar we verwachten wel een verandering in de trends te zien.”

Er is nog een statistiek waarmee rekening moet worden gehouden, en dat is het aantal mensen aan de beademing en in kritieke toestand. Op dit moment is er een lichte stijging, maar zeer gering, en als het op dit niveau blijft, zullen we niet zulke harde maatregelen hoeven op te leggen”, zei Ash.

Ash keerde zich tegen de suggestie dat de luchthaven Ben-Gurion, Israëls belangrijkste internationale reisknooppunt, volledig zou moeten worden gesloten.

“Ik denk niet dat dat een gepaste reactie is. De vrijheid van reizen naar en uit het land is belangrijk voor de burgers, en het Hooggerechtshof heeft zich ook over deze kwestie uitgesproken. Ik denk niet dat dat realistisch is. Mensen moeten verantwoordelijk zijn. Er zijn uitstapjes die niet nodig zijn en daarom op dit moment niet moeten worden gedaan. Maar we kunnen geen algemene regel maken. Mensen moeten verantwoordelijk zijn.”

Eerder op maandag meldde het Israëlische ministerie van Volksgezondheid dat er zondag 1.398 nieuwe gevallen van het coronavirus waren gemeld, en dat er momenteel 11.606 actieve gevallen van het coronavirus zijn, met 199 in het ziekenhuis opgenomen patiënten.

  Wie zijn de Die-Hard Pro-Maskers die weigeren hun nederlaag toe te geven?

Daarvan zijn 108 coronaviruspatiënten in ernstige toestand, 25 in kritieke toestand en 20 liggen aan de beademing.

Percentage van de bevolking dat volledig gevaccineerd is

Dagelijkse nieuwe bevestigde COVID-19 gevallen


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een catastrofe openbaart zichVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelManchester: 10.000 vaccinatie uitnodigingen verstuurd, minder dan 100 mensen kwamen opdagen
Volgend artikelZonder een schot te lossen: medische tirannie en de opkomst van het Vierde Rijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Dat is wat ze willen bereiken. Op staatsexamen kunnen de studenten kiezen uit 6 onderwerpen waaronder vaccinatieplicht. Bij de uitslag is manipuleerbaar een optie. De volgende uitspraak kreeg ik toegestuurd en moest daarbij denken aan de film Una giornata particolare met Sophia Loren en Marcello Mastroianni

    Een dictatuur is een samenleving waar de ene helft van de bevolking de andere helft onderdrukt. De dictator schept slechts de randvoorwaarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in