Ouders uit Connecticut zijn woedend nadat basisschoolleerlingen zonder hun medeweten een video te zien kregen waarin genderidentiteit werd besproken, en naar huis werden gestuurd met puberteitskits.

Ouders van de Wells Road Intermediate school in Granby zeggen dat hun leerlingen van de 3e, 4e en 5e klas de video te zien kregen, waarin kinderen bespreken dat ze zich buiten de gender tweedeling identificeren en met pride vlaggen zwaaien, bericht Thepeoplesvoice.

“Pride’ betekent dat je vrij moet kunnen zijn. Mijn hele leven heb ik me nooit echt een jongen gevoeld en ik voel me ook niet echt een meisje. Dus ik ben liever allebei”, aldus een kind in de video dat Simon heet en zich identificeert als hij/zij.

De Mail Online meldt: Veel ouders vinden dat hun kinderen te jong zijn om over deze onderwerpen te leren en beweren dat ze niet van tevoren gewaarschuwd waren over de Pride maand programmering.

Eén ouder deelde mee dat hun kind puberteitskits had gekregen en zei ook dat haar zoon inlegkruisjes en maandverband naar huis was gestuurd.

Een andere ouder, Kyle Reyes, die vier kinderen jonger dan negen jaar heeft, heeft besloten om ze uit het Granby School District te halen.

“Dit zijn gesprekken die, als iemand ze met zijn kinderen moet voeren, de ouders met hun kinderen moeten voeren,” vertelde hij aan Eyewitness News 3.

Toen ik de video zag, was ik zeer verontrust,” zei hij, eraan toevoegend dat “ouders uit het houtwerk beginnen te komen en dat het tijd is om terug te vechten.

  Eerste klimaatlockdowns in Frankrijk: Openluchtevenementen verboden wegens hitte

Het nieuwsorgaan liet de video maandagmiddag zien aan een moeder bij het ophalen van de school, die enigszins huiverig reageerde op het onderwerp.

“Ze hadden toestemming van de ouders nodig om dit aan onze kinderen te laten zien,” zei ze. “Het had ons verteld moeten worden, zodat we thuis een gesprek konden hebben en niet op deze manier overrompeld werden.

Stephen Davis, die zijn achtjarige kleindochter aan het ophalen was, zei: “We werden nergens voor gewaarschuwd. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over volwassen zijn als ze nog maar acht jaar oud zijn.

Het kantoor van de schooldirecteur behandelt nu bezorgde telefoontjes van ouders.

Het kantoor, onder leiding van Dr. Jordan Grossman, beweert dat de video bedoeld is voor kinderen van twee tot twaalf jaar oud.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

WEF beveelt scholen om kinderen te dwingen naar hardcore porno te kijken ‘voor hun eigen bestwil’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe economische motor van de EU komt tot stilstand
Volgend artikelOekraïne zwicht voor internationale druk en lanceert noodlottig offensief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Schoolbesturen, zorginstellingen is één van de hetzelfde.
  Allemaal goedbetaalde stromannen uit een secret genootschap ‘bolsjewieken’

  1. telefoontje
  2. aangetekende brieven
  3. Binnen afzienbare tijd van school halen, thuis onderwijs geven.
  Klaar is Kees.

  • En dan te bedenken dat kids 5 dagen op school zitten .
   Voor wat …. !
   Waar ze 5 dagen overdoen aan praktisch noodzakelijk onderwijs, kan in 2 dagen. Rest tijd kan men zich ontwikkelen naar eigen interessen en aangeboren kwaliteiten die men genetisch heeft meegekregen.

 2. Ik ging op zoek naar Dr. Jordan Grossman en stuitte op zijn naamgenoot; nader gespecialiseerd zijn naamgenote. https://www.miriamgrossmanmd.com/about

  In onderstaande podcast vertelt ze onder andere dat Nederland methodiek voorschrijft voor de gehele wereld en omtrent het onderzoek dat in NL is verricht met een groep kinderen. Interessante content (imo).
  https://play.acast.com/s/thedailysignal/interview-dr-miriam-grossman-on-the-rise-of-gender-dysphoria

  Of mevrouw familie is van eerstgenoemde heb ik verder niet onderzocht. Hij zou zeker ook deze podcast dienen te beluisteren al is het maar voor de nuance en deze te overdenken. Wie weet wat dat verder nog zou mogen brengen.

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan juni 7, 2023 at 15:38
   Die Dr. Miriam Grossman legt het serieus goed uit. Hier is er nog eentje, waar zij in beeld is, dus niet alleen audio:

   https://www.youtube.com/watch?v=wIh8tvRLqck

   Het fenomeen heeft zich ontpopt in de laatste paar jaar en ze vertelt dat ook zij moet meedoen aan de zgn ‘gender confirming care’. Dus geen exploratie meer van de geest van het verwarde kind, maar meteen hoppa bevestigen en gaan met de banaan. Het is een groot experiment op de kinderen van nu, vertelt ze. (Dus weer een experiment, net zoals de gifspuit, om de mens fundamenteel te veranderen – iaw, met de natuur te klooien, en daarmee ‘God’s schepping’ te vernielen). Zeer zeker de moeite waard om deze psychiater te beluisteren!

   • Immortal, met je reactie kan ik helemaal meegaan. Alleen: “God’s schepping”?
    Ik vind dat je dat Zelf bent.
    Want wie/waar is god?
    Je bent het (alles) zélf, toch?
    Het pure bewustzijn (van te zijn).
    Hoe lang nog worden we voor de gek gehouden?

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan juni 7, 2023 at 15:38

   https://www.miriamgrossmanmd.com/

   Bijzondere vrouw met het hart op de goede plek. Zo iemand noemen wij “a mensch” in NYC. Bedankt voor je verwijzing naar haar, Anti.

   Iedereen zou moeten luisteren naar deze Dr – ook heeft zij het over de Dutch Protocollen, welke bedoeld zijn om exploraties in de verwarring van het kind te verrichten om het te helpen, maar die ook geperverteerd zijn om de agenda van de parasieten te bevorderen in dit medische experiment waarmee, net zoals met de gifspit, de parasieten de mens ook fundamenteel proberen te veranderen. Een andere biologische aanval op de mensheid, iaw, net zoals de vax.

 3. Tijd om de stalen hoeklijnen op de schenen te binden.
  En eens een aantal gerichte schoppen gaan uitdelen aan die woke malloten .
  Probeer maar eens een schop te blokken tegen een hoeklijn op je schenen .
  Was vroeger ook verboden in de ring .
  Had alles kunnen winnen toendertijd .
  🤣

 4. Het ontmenselijken van de mensheid

  Deze oorlog tegen de mensheid is een psychologische oorlog met het eerste doel cognitieve dissonantie te veroorzaken, om ons volledig murw te maken en gaar te stoven voor hun nieuwe wereld orde.

  Ik moet mezelf weer geweld aan doen en me beperken tot wat kernzaken, om te vermijden dat dit weer een soort van trilogie gaat worden.

  http://diamental.nl/images-linsky/ontmenselijken/Het%20ontmenselijken%20van%20de%20mensheid.html

 5. Dat is een (klein) voordeel van de VS. Iedereen mag de kinderen uit school halen en aan thuisonderwijs (homeschooling) doen.
  En je ziet dat ook steeds meer gebeuren.

  • En omdat ze niet als maagd bekend willen staan, raakt de enige normale relatie die ze na hun ‘opleiding’ krijgen als ze wat volwassener zijn (als dat al ooit gebeurt) na verloop van tijd verziekt. Daarna lopen ze naar negatie en negerij en gaan ze gelijkschakelen.

  • Denk bij deze trends aan de vrouwen als ze elkaar kennen die op elkaar afgestemd op dezelfde tijden gaan menstrueren. Het is een biologisch aspect in de politiek. Ook op dit niveau speelt telepathie een rol.

 6. Dit is onlangs in Nederland ook gebeurd. Toen heette het “de week van de lentekriebels”.
  Werd ook niks vooraf over gezegd.

 7. Zet ook n bed vooraan in de klas, kunnen de leraars M/V, M/M, V/V, X/M, X/V, X/X enzovoort , tonen hoe het moet in deze sexueel, geslachtelijk gesofisticeerde wereld , toch ?

 8. Amerikaanse en Nederlandse school zijn een geperverteerde decadentie geworden.

  Gut wat kan dat onderwijzend personeel blijde zijn dat ik geen koters op school heb.
  Man/vrouw/ding: ik sloeg ze door het hele gebouw heen.

  Maar we hebben al verloren; het merendeel van de generatie die nu op basisschool zit is verloren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in