Deja Vu: De varkensgriepvaccinatie fraude van 1976

6

In 1976 veroorzaakte een uitbraak van de Varkensgriep, influenza A-virus subtype H1N1 in Fort Dix, Verenigde Staten, één sterfgeval, nam 13 in het ziekenhuis op en leidde tot een massaal immunisatieprogramma. Nadat het programma was gestart, werd het vaccin in verband gebracht met een toename van het aantal meldingen van het Guillain-Barré-syndroom, wat kan leiden tot verlamming, ademstilstand en overlijden.

Bekijk de videodocumentaire en luister naar getuigenissen van mensen die verlamming van Gullian-Barre hebben opgelopen door het Varkensgriepvaccin. Ze klaagden de Amerikaanse regering aan voor schade.

500 gevallen van verlamming van Gullian-Barre, waaronder 25 doden – niet door de Varkensgriep zelf, maar als direct gevolg van het vaccin. President Gerald Ford had destijds, op advies van het CDC, opgeroepen tot vaccinatie van de totale populatie in de Verenigde Staten.

Het verschil nu, en wat het ECHTE gevaar is, is dat we geen kritische media hebben.

Wetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins

  CNN-profiel: "Ongevaccineerden moeten door vrienden en familie worden uitgestoten"
Vorig artikelOnderzoek 100 stembiljetten in Arizona: 3% van de stembiljetten frauduleus in voordeel van Joe Biden – Grotere controle toegestaan
Volgend artikelTrump levert bewijs van verkiezingsfraude: “Biden kan geen president worden”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vanochtend op het RTL nieuws, corona is veel dodelijker dan griep.
  Iedereen die nu overlijd, aan wat dan ook, daar plakken ze nu een corona sticker op..
  Al ben je 95 geworden. Doodsoorzaak is tegenwoordig altijd corona.

 2. https://web.archive.org/web/20201126223119/https://www.jhunewsletter.com/article/2020/11/a-closer-look-at-u-s-deaths-due-to-covid-19

  Dit onderzoek van John Hopkins University heeft aangetoond wat er werkelijk aan de hand is: niks Corona-doden dus. Gewoon de normale seizoensgriep met bijbehorend aantal sterfgevallen. De universiteit is hier zo van geschrokken dat ze het onderzoek direkt hebben verwijderd. Maar: al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.

  • Ze waren niet geschrokken, maar bang dat het bedrog zou kunnen uitkomen waar ze aan mee werken.
   En dan verwijder je alles wat je niet bevalt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in