© The White House (Public Domain)

Al maanden, zo niet langer, proberen wij Donald Trump te waarschuwen dat hij moet ophouden de Covid-19 prikken zijn “grootste prestatie als president” te noemen. Nu lijkt het erop dat het te laat is voor hem om ze te betwisten.

Bijna twee jaar lang hebben wij van de regering en de mainstream media een algemeen verspreide leugen gehoord, namelijk dat de Covid-19 “vaccins” veilig en doeltreffend zijn. Velen van ons hebben de hele tijd gezegd dat uit de gegevens blijkt dat deze injecties noch veilig, noch doeltreffend zijn. Wij verwachtten dat de gegevens op een gegeven moment zo overweldigend zouden zijn dat zelfs degenen die voor de prikken gepreekt hebben, de waarheid zouden moeten erkennen, schrijft JD Rucker.

Dat lijkt nu te gebeuren, want we zien een verschuiving in het sentiment. Maar sommigen van ons hebben voorspeld dat zij niet alleen zouden erkennen dat de prikken niet werken. Wij voorspelden dat zij de ultieme zondebok hebben om er de schuld van te geven: Donald Trump.

Alex Jones laat zijn voorspellingen nog steeds accuraat blijken, en terecht. Hij levert dagelijks meer waarheid dan de mainstream media in een maand laten doorsijpelen.

Politico en anderen doen precies waar wij Donald Trump voor probeerden te waarschuwen. Ondanks de duidelijke gegevens is Trump “Operatie Warp Speed” betwistbaar zijn grootste prestatie blijven noemen, die “tientallen miljoenen levens” heeft gered.

En zoals wij voorspelden, zou dit de manier kunnen zijn waarop men Trump definitief van het toekomstige politieke toneel verdwijnt.

  Veroordeelde Rusland niet - krijgt geen COVID-19 vaccins

Zijn meest onvermurwbare aanhangers willen het niet horen, maar hij heeft een catastrofale fout gemaakt met zijn positieve vaccinsentiment sinds ze uitgerold zijn. Daarmee is hij in de val gelopen die de globalistische elites voor hem gezet hebben. Zoals ik weken geleden al voorspeld had:

Anthony Fauci en Deborah Birx hebben onlangs toegegeven dat zij het Witte Huis en het Amerikaanse volk misleid hebben over Covid-19 en de prikken. Nu is het de perfecte tijd voor Donald Trump om zijn pro-vaxx standpunt om te keren en te zeggen dat hij over dit alles voorgelogen is. In plaats daarvan blijft hij beweren dat Operatie Warp Speed tientallen miljoenen levens heeft gered en dat de vaccins misschien wel zijn grootste prestatie als president zijn.

De gegevens zijn duidelijk. Ze werken niet. Ze zijn gevaarlijk. Fauci en Birx hebben hem een unieke kans geboden om in deze kwestie aan de goede kant te komen. De reden waarom ik deze als laatste en belangrijkste van de vier interventies heb opgesomd, is dat deze de grootste bedreiging vormt voor zijn herverkiezing.

Stel u voor dat Trump in 2024 kandidaat is voor het presidentschap. Stel u voor dat, zoals velen van ons verwachten, de gegevens onweerlegbaar zullen worden dat de prikken bij de meesten bloedstolsels veroorzaken die leiden tot myocarditis, pericarditis, beroertes, hartaanvallen, en andere bijwerkingen die de dood tot gevolg hebben. Als Trump de zaak nu niet rechtzet en erkent dat hij misleid is, zal hij de volle laag van de schuld krijgen. Operatie Warp Speed, die hij als een grote prestatie heeft aangeprezen, zal de zondebok zijn voor de gezondheidsproblemen die zich voordoen. Zij zullen zeggen dat Trump, door te proberen de prikken vóór de verkiezingen er zo snel mogelijk uit te krijgen, in feite Big Pharma heeft belemmerd in het uitvoeren van de juiste tests.

Met andere woorden, zij zullen de ondoeltreffendheid en de gevaren van de injecties in de schoenen van Trump en Trump alleen schuiven. De enige manier waarop hij dat kan voorkomen is er zo snel mogelijk voor uit te komen dat hij misleid is en dus niet verantwoordelijk is voor wat er ook van de zogenaamde “vaccins” komt.

De blame-game is al begonnen volgens Politico:

Yep, Trump wordt tot de zondebok gemaakt.

  Misbruik van vaccinatie: Daklozen worden betaald om zich te laten vaccineren in plaats van zichzelf

De regering Trump heeft ook geprobeerd de FDA onder druk te zetten om de eerste Covid-19 vaccins vóór de presidentsverkiezingen toe te laten. Toen Hahn in januari 2022 voor de subcommissie getuigde, zei hij dat ambtenaren van het Witte Huis zeiden dat zij geen toestemming zouden geven voor noodgevallen, waarbij een veiligheidsopvolging van 60 dagen vereist was voor klinische proeven in een laat stadium. Uiteindelijk ging de FDA door met het 60-dagen follow-up plan zonder een expliciete zegen van het Witte Huis, hoewel het Witte Huis het later goedkeurde.

Diehard Trump-aanhangers zullen wijzen naar alle anderen, zoals Deborah Birx en Anthony Fauci, Mike Pence en Peter Navarro. Maar uiteindelijk is hij degene die de prikken is blijven promoten, ondanks de gegevens en zijn achterban die hem zeggen te stoppen. Hij heeft nog steeds de kans om de mensen te vertellen dat hij misleid is en om de prikken te ontkennen. Zal zijn trots hem dat toestaan?

***

Het was een cruciale fout van Trump om deze prikken te verspreiden. Hij had naar Robert F. Kennedy Jr. moeten luisteren in plaats van naar Bill Gates.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Trump is er geweestVolg Frontnieuws op Telegram

  "Neurenberg 2" - Rechtskundige Fuellmich bereidt de grootste collectieve rechtszaak in de geschiedenis voor

Lees meer over:

Vorig artikelDokters ontdekken dat grafeen wordt overgedragen van de COVID Gevaccineerden op de Ongevaccineerden, en dat het bloedcellen vernietigt & bloedklonters veroorzaakt
Volgend artikelNasleep van Covid injectie: Uit onderzoek blijkt dat 94% van de ontvangers van “vaccins” bloedstolsels en vreemde deeltjes hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Hoewel ik nog redelijk positief ben over Trump is hij met die vaccins inderdaad in de fout gegaan. Ik denk dat hij door Fauci bedonderd is en dat weten we nu wel zeker. Trump is een business man en geen wetenschapper en hij had beter z’n mond kunnen houden dan had hij nu de schuld in de schoenen van Fauci kunnen schuiven met het argument dat hij op de wetenschap moest vertrouwen omdat hijzelf geen kennis heeft van virologie en immunologie

 2. Ik was ook Trump “fan”, maar direct na zijn gepush van beademingsapparaten en zijn “Operation Warpspeed” ben ik afgehaakt. Die man is levensgevaarlijk!! Net zo fout als rutte, de jonge, schwab, fauci en vele anderen. Bah.

 3. ‘Tekens en symbolen regeren de wereld, geen woorden of wetten.’ -Confucius

  Het doel van deze studie is om het occulte logo van de operatie Warp Speed ​​te beschouwen die de voormalige Amerikaanse president Trump heeft uitgerold om de verwerving van ‘ vaccins’ voor COVID-19 te versnellen. Sinds de officiële aankondiging in mei 2020 werd gedaan, herkenden velen die de esoterische en occulte symbolen en getallen bestuderen en/of bekend zijn met de esoterische en occulte symbolen en getallen onmiddellijk de verborgen symboliek van het occulte logo dat voor deze militaire operatie werd gebruikt, de Antahkarana. De vraag werd terecht gesteld wat zo’n religieus symbool doet bij een dergelijk streven en wat het betekent of heeft het echt een verborgen snode cryptische betekenis? Het antwoord is ja.” (Uit een ander artikel dat nog dieper duikt.)

  Warp Speed-logo zit vol symboliek
  Zoals anderen al hebben opgemerkt, bevat de zeshoek achter het high-definition virusbeeld een Antahkarana-symbool . In het Hindi-systeem symboliseert de Antahkarana in wezen de geest en bij uitbreiding de hersenen .

  Antahkarana

  In het gefabriceerde occulte systeem van de theosofie wordt het beschouwd als een brug tussen het lagere en hogere manas . Wat dat ook betekent. Een theosofische lering is dat de hypofyse is verbonden met de Antahkarana. De klier maakt deel uit van de hersenen, maar bevindt zich buiten de bloed-hersenbarrière.

  Het logo lijkt erop te wijzen dat de hersenen centraal staan ​​bij het doel van deze militaire operatie.

  Wat zijn die andere dingen rond de Antahkarana dan? We kunnen ze niet zomaar afwijzen omdat iemand er duidelijk over heeft nagedacht om ze op te nemen. Ze gaan niet zomaar iemand van vijf betalen om een ​​willekeurig logo te maken voor een operatie van 18 miljard dollar.

  GEMATRIA Vuilnis en geestdodende NUMEROLOGIE

  Beginnend aan de rechterkant van het symbool. De enige conclusie die ik kan trekken is dat het drie Hebreeuwse ‘Vav’-letters rechtsboven en één Hebreeuwse ‘Yodh’-letter rechtsonder zijn. Vav is gelijk aan 6 , dus we krijgen daar drie zessen , oftewel het getal van het Beest.

  Yodh is gelijk aan 10 , wat niet per se sinister is. Het vertegenwoordigt echter wel een hand . Het staat aan de rechterkant van het symbool, dus het kan als een rechterhand worden beschouwd. De hand waar de Mark heen gaat. Als we deze getallen bij elkaar optellen, zitten we op 28.

  De Antahkarana bevindt zich in een zeshoek , dus dat tellen we als 6 .

  Er zijn in totaal 13 sterren. Deze vertegenwoordigen waarschijnlijk de 13 bedrijven die overheidscontracten hebben gekregen om Covid-vaccins te produceren. Het meest geschikt voor deze site is dat het het 13e hoofdstuk van Openbaring is dat het merkteken van het beest introduceert . 13 staat ook voor de dood van iets (mensen? een tijdperk?) en een transformatieve verandering .

  Slechts 5 van de 13 bedrijven waren voorbestemd om goedgekeurde vaccins te produceren, of ze nu wel of niet succesvol waren. Die 5 sterren vallen letterlijk en figuurlijk binnen de binnenste cirkel. Er zijn dus 25 (5 sterren X 5 punten per ster) als we ons concentreren op de binnenste cirkel waar alle symboliek is.

  Tel de zeshoek van de zes op , de 25 punten van de sterren en de 28 van de Hebreeuwse letters en we zijn op 59.

  Nu hebben we 6 lijnen aan de linkerkant die de sterren omlijsten en ze zijn verbonden met de zeshoek. Het lijken “spikes” te zijn die verwijzen naar het spike-eiwit dat alle “vaccins” in uw cellen moeten produceren . Ze zouden vermoedelijk de waarde hebben van een Romeins cijfer “I” of 1 . Er zijn er dus nog 6.

  59+6 = 65 . We hebben er nog maar 1 nodig om het wat opflakkering te geven, dus ik neem het virus om een ​​cirkel te vertegenwoordigen, of een monade , die eenheid vertegenwoordigt, dwz 1 . Dus 66. Het boek Openbaring is het 66e boek van de bijbel. Het nummer heeft waarschijnlijk een uitgebreide occulte betekenis, maar wat maakt het uit?

  Het virus bedekt het symbool dat aangeeft dat het virus dient als dekmantel voor een occulte agenda .

  WAAROM DE SPIKES EN ANTAHKARANA?

  Het is aangetoond dat het spike-eiwit de bloed-hersenbarrière effectief doorkruist en beschadigt . Het is niet gemakkelijk om dingen de bloed-hersenbarrière te laten passeren , dus het is zeer zorgwekkend dat de vaccins zijn ontworpen om alleen het spike-eiwit tot expressie te brengen. In het logo steken de spikes in de Antahkarana die de geest/hersenen vertegenwoordigt.

  Bloed-hersenbarrière

  Slechte mensen hebben misschien lang geleden erkend dat het spike-eiwit een hulpmiddel is om de integriteit van de bloed-hersenbarrière in gevaar te brengen om een ​​pad naar de hersenen vrij te maken. Ladingen van lipidenanodeeltjes , waaronder siRNA , CRISPR-transcripten of kwantumdots, zullen gemakkelijker doelen in de hersenen bereiken als gevolg van een aangetaste bloed-hersenbarrière.

  Het doel van deze huidige ronde van inentingen zou ook kunnen zijn om een ​​auto-immuunziekte van de bloed-hersenbarrière te creëren, waardoor het lichaam voortdurend zijn eigen endotheelcellen aanvalt, wat resulteert in een permanent aangetaste bloed-hersenbarrière. Dit zou kunnen worden uitgebuit over jaren van herhaalde ‘vaccin’-campagnes onder het voorwendsel van een covid-pandemie om gentherapieën en kwantumstippen naar de hersenen te leveren.

  We hebben een duidelijk occult logo voor een nationale vaccincampagne en bewijs dat het eiwit dat tot expressie wordt gebracht door het mRNA-transcript van het vaccin, betrokken is bij het aantasten van de bloed-hersenbarrière.

 4. Trump is een zakenman en een mooi prater en dat weten zijn bazen.
  De perfecte Rattenvanger van Hamelen is Trump en er is geen “Plan” en “Witte Hoeden”
  Let op! Al de Trump aanhangers gaan straks rellen omdat ze zijn voorgelogen, dan komt Martial Law en pakken ze de Trump aanhang op of maken ze af in FEMA kampen. Alles wat er overblijft zijn de schapen, en die worden ook uitgedund door het vaccine.

 5. Niet alleen het ‘vax’ was niet slim en daarna idd volhouden van helemaal fout, maar das nog niet alles, Trump hield ook de Nordstream pipeline tegen dacht ik en ja anderen ook, maar ook Trump!
  Niet afhankelijk worden van Rusland… owjah, afhankelijk worden van de USA die al diep in Europa en verder zit sowieso vanaf WW2 maar daarvoor ook al bij WW1 dacht ik, afijn de US zal geheel uit Europa weg moeten, maja zie je dat al gebeuren? ze laten het liever eerst kapot gaan, zoals ze bij al die landen doen waar ze woest binnen vallen.

  Magoed, buiten dat vond ik hem wel geniaal met niet politiek correct zijn en heeft ook vele goede dingen gedaan voor Amerika, maja FBIden maakte dat binnen een jaar kapot… zo snel kan het gaan.

  Maar vraag je ook eens af, waarom zitten al die creeps in Zwitserland, denk aan WHO WEF UN NATO wellicht and so on… tis in Europa maar niet EU en toch ook wel… waarom zitten ze daar, daar zit het kwaad! terwijl ze ons mooie plaatjes showen van bergen met sneeuw, Milka koeien en mooie meiden, lekker he (Milka bv) maar serieus, daar zit het! en daar komen de mannetjes/vrouwtjes hun snode plannen bespreken en of goud bergen e.d. why…

  Als Putin daar nu eens wat strategische ik zei nog zo geen bommetjes laat vallen, wie weet zet dat wat zoden aan de dijk, wel ff op zo’n moment dat ook al die creeps met hun privat jest er staan en zijn, thanks.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in