Uit een Italiaanse studie die twee weken geleden gepubliceerd werd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (“IJVTPR”) bleek dat bijna iedereen die geïnjecteerd was, afwijkingen had na de “Covid vaccinatie”. In 94% van het bloed van de gevaccineerden was er een samenklontering van rode bloedcellen en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vorm en grootte, bericht Expose-news.com.

De studie is begonnen in maart 2021. Met behulp van donkerveldmicroscopie hebben de onderzoekers bloedmonsters geanalyseerd van 1.006 personen die voor verschillende aandoeningen naar het Biodiagnostisch Centrum Giovannini waren verwezen, nadat zij geïnjecteerd waren met mRNA-“vaccins” van Pfizer/BioNTech of Moderna.

De auteurs van de studie merkten op dat de “vaccins” verondersteld worden het spike-eiwit van SARS-CoV-2 te bevatten, maar dat het bekend is dat ze ook vreemde deeltjes bevatten waarvan de vele promotors van de experimentele injecties beweerden dat ze er helemaal niet in zaten. “Onder die vreemde bestanddelen zijn metalen voorwerpen, zoals eerder in dit tijdschrift aangetoond door Lee et al. (2022), die in onze resultaten bevestigd worden.”

Van de 1.006 geanalyseerde gevallen vertoonden er slechts 58 – gelijk aan 5,77% van het totaal – een volkomen normaal hematologisch beeld bij microscopische analyse na de laatste mRNA-injectie met hetzij het brouwsel van Moderna, hetzij dat van Pfizer. Het bloed van 948 – 94% van de deelnemers aan de studie – vertoonde een maand na de mRNA-injectie aggregatie van rode bloedcellen en de aanwezigheid van deeltjes van verschillende vorm en grootte van onduidelijke oorsprong.

Bij 12 proefpersonen werd het bloed vóór de inenting met dezelfde methode onderzocht, waarbij een volkomen normale hematologische verdeling werd geconstateerd. De veranderingen die na de inenting van de mRNA-injecties gevonden werden, versterken nog het vermoeden dat de wijzigingen te wijten waren aan de zogenaamde “vaccins” zelf.

Wij melden 4 klinische gevallen, die gekozen zijn als representatief voor de hele serie gevallen. Verdere studies zijn nodig om de precieze aard van de in het bloed aangetroffen deeltjes te bepalen en om mogelijke oplossingen te vinden voor de problemen die zij klaarblijkelijk veroorzaken.

Benzi Cipelli, R., Giovannini, F., & Pisano, G. (2022). Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2(2), 385-444. https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47

  Een brief aan de ongevaccineerden

Hieronder nemen we enkele hoogtepunten op, hoewel de paper zoveel belangrijke punten bevat dat het moeilijk is om te selecteren welke de hoogtepunten zijn. Het document is zo geschreven dat ook degenen zonder formele wetenschappelijke opleiding het gemakkelijk kunnen begrijpen, en het is zeker de moeite waard om de tijd te nemen om het in zijn geheel te lezen. Voor degenen die wat dieper willen graven, biedt het referentiegedeelte aan het eind van hun document verdere bronnen.

De auteurs van de studie hebben foto’s bijgevoegd van de 4 klinische gevallen die “vreemde verschijnselen in hun bloed vertonen en die het gamma en de soorten van de afwijkingen illustreren die gevonden zijn bij het microscopisch onderzoek van het bloed van 94,23% van de 1.006 gevallen … [deze 4 gevallen zijn] representatief voor alle 948 gevallen met perifere bloedveranderingen.”

Wij hebben enkele van deze foto’s hieronder opgenomen, de bijbehorende beschrijvingen spreken voor zich.

Donkerveld Microscopische Analyse van het Bloed van 1.006 Symptomatische Personen Na Anti-COVID mRNA Injecties van Pfizer/BioNTech of Moderna, 12 augustus 2022
Donkerveld Microscopische Analyse van het Bloed van 1.006 Symptomatische Personen Na Anti-COVID mRNA Injecties van Pfizer/BioNTech of Moderna, 12 augustus 2022
Donkerveld Microscopische Analyse van het Bloed van 1.006 Symptomatische Personen Na Anti-COVID mRNA Injecties van Pfizer/BioNTech of Moderna, 12 augustus 2022
Donkerveld Microscopische Analyse van het Bloed van 1.006 Symptomatische Personen Na Anti-COVID mRNA Injecties van Pfizer/BioNTech of Moderna, 12 augustus 2022
Donkerveldmicroscopische analyse van het bloed van 1.006 symptomatische personen na injecties met anti-COVID mRNA van Pfizer/BioNTech of Moderna, 12 augustus 2022

In hun discussie- en conclusiegedeelte schreven de auteurs:

Aggregatie van erytrocyten kwam naar voren en exogene puntvormige en zelfluminiserende deeltjes in het donkerveld werden gedetecteerd. De luminescentie van die deeltjes was duidelijk hoger dan die van zuurstofrijke rode bloedcelwanden.

De 948 gevallen, vertoonden buisvormige/vezelachtige formaties en dikwijls ook kristallijne en lamellaire formaties met uiterst complexe maar consequent gelijksoortige morfologieën bij alle patiënten met abnormale bloedmonsters.

Onze resultaten lijken zo sterk op die van Lee et al. (2022) dat men zou kunnen beweren dat wij, behalve onze vernieuwende toepassing van donkerveldmicroscopie om de vreemde metaalachtige voorwerpen in het bloed van mRNA-injecties van Pfizer of Moderna te markeren, het bloedwerk van de Koreaanse artsen met een veel grotere steekproef hebben gerepliceerd.

Wat duidelijk genoeg lijkt, is dat metaalachtige deeltjes die lijken op grafeenoxide en eventueel andere metaalachtige verbindingen, zoals die welke ontdekt zijn door Gatti en Montanari (Montanari & Gatti, 2016; Gatti & Montanari, 2012, 2017, 2018), opgenomen zijn in de cocktail van wat de fabrikanten ook maar in de zogenaamde mRNA “vaccins” hebben willen stoppen.

Onze ervaring als clinici is dat deze mRNA-injecties heel anders zijn dan de traditionele “vaccins”, en de fabrikanten ervan moeten, naar onze mening, schoon schip maken over wat er in de injecties zit, en waarom het erin zit.

Samenvattend, zulke abrupte veranderingen als wij hebben gedocumenteerd in het profiel van het perifere bloed van 948 patiënten zijn volgens onze klinische ervaring nog nooit waargenomen na inenting door welk vaccin dan ook in het verleden. De plotselinge overgang, meestal op het moment van een tweede mRNA-injectie, van een toestand van volmaakte normaliteit naar een pathologische toestand, met begeleidende hemolyse, zichtbare pakking en stapeling van rode bloedcellen in combinatie met de vorming van gigantische conglomeraatvreemde structuren, waarvan sommige lijken op superstructuren in de vorm van grafeen, is ongekend.

Volgens onze gezamenlijke ervaring, en volgens onze gedeelde professionele mening, is de grote hoeveelheid deeltjes in het bloed van de ontvangers van mRNA-injecties onverenigbaar met een normale bloedstroom, vooral op het niveau van de haarvaten.

Benzi Cipelli, R., Giovannini, F., & Pisano, G. (2022). Dark-Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNTech or Moderna. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research, 2(2), 385-444. https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i2.47

Verdere bronnen:

  Moet er amnestie worden verleend aan degenen die akkoord gingen met verplichte vaccins?

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgiftingVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZoals voorspeld, geven ze Donald Trump de schuld dat de vaccins onveilig en ondoeltreffend zijn
Volgend artikel“Mad Max” komt eraan – Bill Holter waarschuwt voor “donkere tijden in het verschiet, zelfs voor hen die voorbereid zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Betekent dat dat 94 % van de geprikten dood zullen gaan aan een infarct?
  Trouwens…2 week geleden is er een piloot op vliegveld Eelde gereanimeerd. Weet ik van insider.

  • Helaas is dit maar een van de complicaties.
   Maar dit ( stolsels en infarcten ) is nog maar een klein “onderdeeltje” van de complicaties.
   Er zullen mogelijk ook veel mensen overlijden door een verzwakt of volledig vernield natuurlijk immuunsysteem.
   Dit is een gevolg van het soort “vaccin” wat geen vaccin is maar een mRNA therapie.
   Deze therapie geeft een geprogrammeerd pakketje met spike eiwitten af, verpakt in Lipide nanodeeltjes en dit is om het spike eiwit op zijn juiste plaats te krijgen.
   En daar zijn dodelijke werk te doen ( giftige spike eiwitten produceren…waar van men nu pas heeft ontdekt dat ze tot 11 maanden nog in het lichaam met productie aanwezig kunnen zijn…. En dat ze giftig zijn…..
   (Feit erkend door de FDA en door de WHO stiekem weggemoffeld uit hun werking van het vaccin❗️)
   Om dit proces “ in werking te stellen” was het nodig om de natuurlijke T helper cellen van het gewone natuurlijke immuunsysteem “ buitenwerking “ te stellen. ( dit is een vorm van AIDS : vaccinatie aids wordt het ook wel genoemd)
   Hierdoor verliest een mens de natuurlijke immuniteit tegen hele simpele ziekte kiemen.
   Dus als de komende winter zomaar een simpel virusje rondwaart kan dit vele ernstige zieken of zelfs doden tot gevolg hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in