Ufo gefilmd door straaljager

Wat je persoonlijke verklaring voor deze objecten of fenomenen ook is, het valt absoluut niet te ontkennen dat mensen over de hele wereld, uit alle culturen, ze in de loop van de menselijke geschiedenis hebben waargenomen – en nu in onze tijd, waarin iedereen altijd een cameratelefoon heeft, nog veel meer, schrijft Paul Serran.

UFO’s zijn echt: ze zijn ongeïdentificeerd, ze vliegen en het zijn hoogstwaarschijnlijk objecten.

Dat wil niet zeggen dat een van de twee meer gangbare verklaringen juist moet zijn – namelijk dat het ofwel buitenaardse schepen zijn die uit de ruimte komen, of anders is het geheel een mengeling van hoaxes en optische illusies.

Een team van Harvard-wetenschappers heeft nu zijn krachten gebundeld om ervoor te zorgen dat alle verschillende haalbare theorieën over het UFO-mysterie in overweging worden genomen.

De drie Harvard-wetenschappers hebben een nieuw onderzoekspaper waarin ze schatten dat er een kans van één op 10 is dat de ware oplossing van het UFO-mysterie ‘cryptoterrestrisch’ zou kunnen zijn – wat betekent dat ze zouden behoren tot een geavanceerde soort die zich op aarde schuilhoudt.

Ze zouden hier altijd al zijn geweest.

Daily Mail bericht:

“Hoewel dit idee op het eerste gezicht onwaarschijnlijk klinkt, zijn veel waarnemers ervan overtuigd dat het op zijn minst denkbaar is,” schreef het team in hun nieuwe studie, “niet in de laatste plaats omdat hele stukken van onze planeet nog vrijwel onontdekt en onbekend zijn.”

“Met 80 procent van onze oceanen nog niet in kaart gebracht, en nog steeds oude mysteries zoals Yonaguni Jima, het ‘Japanse Atlantis’, om nog maar te zwijgen van onontdekte grotten en de donkere kant van de maan, beweren ze dat er genoeg ruimte is voor een ‘verborgen’ Civilisatie.”

Dit nieuwe onderzoek volgt op het werk dat eerder werd ontwikkeld door de auteurs, professor in de biologische antropologie Dr. Michael Masters, psycholoog Tim Lomas en Brendan Case, associate director voor onderzoek aan Harvard’s Institute for Quantitative Social Science.

“Als een andere intelligente soort de Aarde (of Mars) lang voor de Homo sapiens had bewoond, is het mogelijk dat we daar geen idee van zouden hebben,” merkt het trio op in hun artikel, dat in juni van dit jaar zal verschijnen in het tijdschrift Philosophy and Cosmology.”

Tegenwoordig noemen het Pentagon en anderen in de regering UFO’s UAP – ‘unidentified aerial (or anomalous) phenomena’.

  De Anti-Antisemitisme Dwaasheden

“Meerdere regio’s op Aarde en nabij de Aarde werden in de nieuwe studie genoemd als waardevolle kandidaten voor het onderzoeken van de kans op een geheime basis van een ‘cryptoterrestrische’ soort. Eén gebied, de ‘Alaska Driehoek’ genoemd, is een afgelegen en dunbevolkt gebied tussen de steden Anchorage, Juneau en Utqiagvik dat de auteurs beschreven als ‘een prominente hotspot voor UAP [UFO’s] en andere rariteiten’.”

Ze wijzen op archeologische vondsten die suggereren dat er oude beschavingen bestonden die voorafgingen aan alle bekende geavanceerde soorten – beschavingen die misschien nog steeds ondergedoken bestaan.

“Ondergrondse bewoonbare gebieden moeten ook nog onderzocht worden, sommige met de juiste condities om leven te ondersteunen. De interne structuur van de aarde is nog steeds grotendeels een mysterie,”, schreef het team.

“Ze speculeerden dat het heel goed mogelijk is dat honderden kilometers onder de mensheid ‘een andere hominide soort, of zelfs een tak van Homo sapiens, zich zou kunnen hebben aangepast om ondergronds te leven,’ hoewel het waarschijnlijk nauwelijks op ons zou lijken.”

Andere mogelijkheden die de onderzoekers onderzoeken zijn bases diep onder water in oceaangeulen of aan de donkere kant van de maan.

Deze zouden gebouwd kunnen zijn door een oud geavanceerd aards ras of door onze langdurige buitenaardse medebewoners.

Wat onze reactie op de hypothese van de wetenschappers ook is, één ding is duidelijk: we zullen nooit meer te weten komen over dit fenomeen tenzij we bereid zijn om het huidige valse historische narratief op de een of andere manier uit de wereld te helpen.

In mijn Substack heb ik hier een goed artikel over: CIA UFO Docs: Identifying Those Flying Objects. Mijn conclusie van het bestuderen hiervan was dat het geheime technologie is die door mensen is ontwikkeld – geen buitenaardse wezens.

  COVID-vaccins: ontworpen voor ontvolking?

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Pentagon waarschuwt dat Amerika niet is uitgerust om zich te verdedigen tegen een dreigende invasie van buitenaardse wezensVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNappyGate maakt Biden de meest in ongenade gevallen Amerikaanse president in de geschiedenis
Volgend artikelDe zomer van gevaarlijk leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Ene Jef Elbers had hier in Vlaanderen bij het maken van natuurfoto’s vreemde vliegende voorwerpen gefotografeerd. Na onderzoek door de specialisten van de Navo werden de foto’s van UFO’s echt verklaard en werd het wereldnieuws. Waarschijnlijk zouden ze nu nog sensationeel zijn ware het niet dat hij later bekende dat hij had gegooid met omgekeerde soepborden die met metaalverf bespoten waren. En ja, veel foto’s van het UFO-wereldjes vertonen veel gelijkenis.

 2. Afleiding van smart dust, quantum dots of nanabots doe je door buitenaards leven te gebruiken als misleiding, trap er niet in, het is de wetenschap die enorme sprongen heeft gemaakt en het publiek voor de domme heeft gehouden. We zijn en worden allemaal volgepompt met ver ontwikkelde technologie van onze universiteiten en het militair industrieel complex. Kijk bijvoorbeeld even naar deze verkorte compilatie van Greg Reese bij Rumble van Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD.

  https://rumble.com/v50h9eq-self-assembly-nanotechnology-greg-reese-report-compilation.html

  • John juni 13, 2024 Bij 09:03
   Goede link. Een paar jaar geleden, toen de “covid” net begon, waarschuwde ik al voor nanoparticles, als de veroorzaker van de verwoesting in de longen, icm frequenties. Ik geloof dat het sinds 2011 al gesproeid werd over mensen; we merkten dit in de VS, en een maand of wat later ikzelf ook in NL. Vóor de covid ook nog, daarna niet meer. Want de injecties werden toen gebruikt.

   Op 23:35 in de link, hippocampus, zie ook:
   https://zonderreden.substack.com/p/the-mrna-and-the-human-cpu

 3. LOL. Holbewoners met geavanceerde vliegtuigen, in de Holle Aarde. Maar gelukkig zeggen de “experts” het – vooral Harvard! – dus lepel op die pap. Het zou toch maar een saaie boel zijn zonder dit leuke vermaak! En dan vergeet je straks al die oorlogjes snel! En kom je weer een gifprikkie halen, want de aliens hebben een vreselijk dodelijke virus gestrooid! Oy veh…

  (Maar wie weet, zitten er verderop de Grotere Planeet, achter de hoge ijsrichel, ook nog spannende ruimtevaart stations waar ‘ze’ wel heen en weer kunnen vliegen door de ‘ruimte’ en vooral door de Aardse plasmalaag die nog steeds niet gesloopt is. Gek dat ze dan niet effe komen buurten, toch?)

  Beam me up Scotty!

  • Hallo Immortal ,

   Lang geleden , hier ben ik weer met een paar vragen .

   Heb je de Joe Rogan podacast gezien met Terrence Howard ?

   https://www.youtube.com/watch?v=g197xdRZsW0

   Het gaat over “the flower of life” en nog veel meer . Het lijkt logisch wat hij verteld en makkelijker om te begrijpen .

   Heeft hij deze ontcijferd ? Alles wat we bewezen ( Newton , Einstein , the big bang theory etc. ) vonden wordt op deze manier weerlegt . Zijn al onze wiskundige knobbels van onze wereld oplossingen aan het zoeken voor iets dat niet is ?

   Dank bij voorbaat voor u antwoord

   Umberto

   • circumfusa fatuis juni 13, 2024 Bij 15:16
    Hallo Umberto, ik hoop dat je dit bericht leest. Howard zegt soms wel wat rare dingen, zoals bijv “de spike protein ging de DNA in” wat uiteraard niet kan, want proteines worden gecodeerd door DNA, ze gaan dus het DNA niet in. Maar verder zegt hij wel veel interessante dingen. Onder meer dat alles frequentie is. Maar 0 bestaat natuurlijk wel – kijk maar naar gebouwen die op hun plek blijven staan: de verschuiving = 0. Als er geen 0 was, dan zou elk gebouw aan de wandel zijn. Zijn mening over 0 is meer filosofisch dan praktisch, imo. Het is dankzij wiskunde, en Bernardo Bolzano’s bijdrage aan calculus, dat de materiële wereld standvastig is. Verder ben ik ook wel van mening dat alles moeilijker wordt gemaakt dan het is, om universele phenomena maar te kunnen verklaren, en er wordt van alles verzonnen, zoals bijv de Heisenberg uncertainty “principle” (dat noemen ze dan een principle, alsof het werkelijk een principle is). Dan hoor ik hem wel veel vertellen, maar niet echt weerleggen. En zo is er wel meer…. een beetje veel om in een kort berichtje op een anoniem forum te zetten. In conclusie zou ik niet willen zeggen dat alles wat “bewezen” is door Howard’s begrippen weerlegd wordt; hij heeft het weliswaar over fundamentele principes, universele constructies, die geldig zijn, maar kennelijk zijn die niet goed genoeg beschreven, dus kunnen ze ook niet goed toegepast worden, en ik denk dat het daar hapert. Je zou ook eens moeten kijken naar Coral Castle van Mr. Leedskalnin:
    https://www.youtube.com/watch?v=f8bcJWvUxDs. Dit heeft te maken met zwaartekracht en frequenties. Interessante discussie en veel om uit te spitten. Maar 1+1 is nog atijd 2…

 4. De Alska driehoek met de HAARP installatie in die buurt, De Bermuda driehoek waar schepen en vliegtuigen verdwijnen, typisch dat het allebei in de USA is. Nog nooit van een Chinese – Russische – Braziliaanse of Australische driehoek gehoord.
  Onder leiding van de drie-letter organisaties worden er over de hele wereld ook bio laboratoria geëxploiteerd. We hebben de laatste 4 jaar te maken gekregen met vliegende Virussen, oftewel : Niet geindentificeerde vliegende virussen waarvoor de smoelluiers uitgedeeld werden.
  Qui Bono, wie profiteerd ervan

 5. Wezens die diep onder de grond in holen wonen? Ik zou eens gaan zien in Gaza. Volgens mijn koffiedik valt daar nog wat te ontdekken.

 6. “Ufo’s” is de zoveelste Pentagon HOAX.

  Alleen maar hun “voordelen”:
  – is simpeler dan als die opgezette “aanslagen”
  – de mensen schrik aan jagen -> de overheid versterken
  – reden tot budget vergroting
  – past in chemische en biologische oorlogs-voering
  – past in psychologische oorlogs-voering.

 7. We weten inmiddels wel dat wanneer “de Wetenschap” zich ermee gaat bemoeien de propaganda & BS tot aan het plafond stijgt…

  Ze zullen nog met heel veel meer van deze ‘academische’ onzin op de proppen komen voordat er ook maar een splinter waarheid wordt toegegeven of getoond.

  • Dat denk ik ook, Gerard.
   Wetenschap zou zich al helemaal niet met dat soort onderwerpen dienen bezig te houden. Het levert geen geld op en de machtigen nog machtiger maken dan ze al zijn. door ze aan nog meer kennis te helpen is verdomd vervelend voor het volk.

   Ik hoop wel dat de mensen die zich verschuilen ons af kunnen helpen van organisaties die te machtig zijn geworden. Denk aan committee 300 met zijn tientallen onderafdelingen zoals de WEF en de WHO, de VN, de NAVO enzovoorts die werkelijk álles bedisselen zonder dat het volk erin gekend is. Die baasspelers vernietigen oneindig veel plezier en geluk, dus als ze ons daar van afhelpen, dat zou wel fijn zijn.

 8. Ik hen nu 5-6 keer vreemde objecten in Wageningen gezien, Deze objecten hingen boven de rijn.
  Laatste keer was november 2023

  • Die objecten hoeven geen ufo’s te zijn, maar kunnen net zo goed van menselijke oorsprong zijn. Drones bijvoorbeeld.

  • En waarom heb je ff naar Apoldoorn niet gebeld?
   Ow jah had je toevallig op dat moment geen telefoon bij juh?
   Ach jah maakt niet uit want in geval van een gemaakte foto; was die 100 % wazig en niet herkenbaar.
   Focus je in onze maatschappelijke problemen, niet in voor mindcontrole shits..

 9. Zullen we eerst de satanisten en hun pandemie van egoïsme maar eens tegenhouden?

  Alles wat afleidt van de vernietiging van het satanisme, is door de satanisten in stelling gebracht om ons af te leiden.

 10. VRAAGJE: men zegt dat er diverse soorten aliens zijn, die allemaal van andere planeten komen en er allemaal totaal anders uitzien.
  Als deze afzonderlijke aliens onze aarde bezocht hebben, waarom is er dan nooit één UFO publiekelijk geland en hebben zij nooit officieel kennis met ons gemaakt?
  Waarom moet alles zo wazig gebeuren?

 11. In 1561 kreeg de Duitse stad Neurenberg bezoek van UFO’s, in 1942 was Los Angeles aan de beurt, Washington D.C. in 1952 & Arizona maakte in 1977 kennis met UFO’s.
  In de eerste instantie heeft de msm de zaak belachelijk gemaakt, maar later moesten de autoriteiten in Phoenix toegeven dat het bezoek buitenaards was.

 12. Al de officiële ideeën van universiteiten en al zie ik als achterlijke manipulatie. Met de grootheidswaan komen allerlei hobbyisten meedansen. Als ik het had over corrupte bedrijven dan veranderen ze hun naam. Het is een niveau van ontwikkeling dat je nodig hebt om door de spelletjes heen te kijken. “Het doel is om verwarring te brengen in de impulsen die na de overwinning van de [Michaelische] geesten van het licht naar de aarde willen stromen.” ~ Rudolf Steiner. Zie het artikel van deze week. Er is niets zo stupide als de kindziel die fatsoenlijk wetenschappelijke kreten citeert alsof hij alles doorheeft. Ik had altijd al een hekel aan science fiction, het is nog debieler dan de bouquetreeks.

 13. Buiten onze aarde zijn alleen de (voor ons verborgen) continenten die buiten de Antarctica Men kan niet naar de ruimte. Denk ff na; de ruimte zou een vacuüm zijn raketten zuiden in onze huidige atmosfeer van 1 bar druk naar een vacuüm vliegen zonder daarbij te worden gehinderd?? Dus die 1 bar luchtdruk blijft aan de aarde plakken ondanks dat deze zonder scheiding direct grenst aan een vacuüm. Alle bemande raketten vliegen met een scherpe bocht hoog in de lucht horizontaal verder. de kortste weg is recht omhoog de ruimte in, maar ze gaan allemaal met een grote bocht bijna horizontaal verder… Waarom? https://youtu.be/201z5eVrMvY?t=362

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in