De zogeheten reactieve vaccinatiestrategie, houdt in dat de hele omgeving van de gevallen wordt gevaccineerd (d.w.z. alle personen in het huishouden van het ontdekte geval, personen op het werk en/of op school/universiteit)”, bericht lecourrier-du-soir.com.

De Franse Nationale Gezondheidsautoriteit (HAS) heeft op 22 juni een verklaring afgelegd waarin wordt gepleit voor reactieve vaccinatie. Met andere woorden: als één persoon een geval van de variant blijkt te hebben, wordt de hele omgeving gevaccineerd.

Terwijl de Covid-19-epidemie aan het afnemen is, staan de nieuwe varianten van het SARS-CoV-2-virus in het middelpunt van de belangstelling en doen zij verschillende vragen rijzen: de overdraagbaarheid van het virus, de ernst van de besmettingsgevallen en de immuunresistentie van de verschillende beschikbare vaccins. Met het oog op dit risico heeft de Franse nationale gezondheidsautoriteit (HAS) gevraagd de geschiktheid, de indicaties en de mogelijke methoden van vaccinatie te bestuderen in gevallen van Covid-19 met een variant van zorg (VOC) of een variant van belang (VOI).

Vaccineren rondom besmette personen om de verspreiding van een variant te beperken

De ringvaccinatiestrategie, bestaat uit de omgeving rond een bevestigd geval de directe contactgevallen (eerste generatie) en de contactgevallen van de laatste (tweede generatie) te vaccineren.

De zogeheten reactieve vaccinatiestrategie, houdt in dat de hele omgeving van de gevallen wordt gevaccineerd (d.w.z. alle personen in het huishouden van het ontdekte geval, personen op het werk en/of op school/universiteit).

De HAS benadrukt dat de strategie van reactieve vaccinatie zeer snel moet worden uitgevoerd – zodra het eerste geval van de variant is ontdekt – om het risico van verspreiding van opkomende varianten af te remmen en het aantal secundaire infecties aanzienlijk te verminderen. Een optimale aanvaarding van de vaccinatie door de getroffen bevolking is ook een van de voorwaarden voor het welslagen van deze vaccinatiestrategie.

  Het Covid prikschandaal begint eindelijk door te dringen

De tenuitvoerlegging van deze strategie vereist ook de snelle mobilisatie van alle actoren voor de toediening van het vaccin op plaatsen die door de entourage van gevallen worden bezocht, zoals een mobiel team of tijdelijke vaccinatiecentra, maar ook van alle gezondheidswerkers in de stad en op het gebied van de gezondheid op het werk.

Wat de aanvaarding van deze strategie betreft, beveelt de HAS aan dat op het niveau van de getroffen bevolking passende communicatie wordt gevoerd, zodat de mensen de voordelen van een dergelijke strategie begrijpen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraagVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDuitse politicus: “Spannende studie uit Nederland over hoe BioNTech vaccinatie ons immuunsysteem verandert”
Volgend artikelIsraël’s “killervaccin”: helft van de 891 COVID-19 gevallen die in de afgelopen maand zijn bevestigd, hebben beide doses van Pfizer mRNA-vaccin gekregen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. Alleen zeggenschap wat er je lichaam uit gaat. Dan neem ik zeggenschap wat er bij anderen ingaat
  Lood metaal of whatever

 2. Het enge is dat een heel groot deel van de bevolking dit als de normaalste zaak vd wereld zal afdoen en braaf wederom de mouw opstroopt. Wat mankeert al die prikgelovigen?

 3. Het probleem is niet dat de elite zo buitengewoon slim is maar dat 90% van de bevolking te dom is om (tijdig) te beseffen wat er aan het gebeuren is. De ondergang van democratie is dat er altijd veel meer kortzichtige domme mensen zijn dan vooruitziende slimme mensen.

  • En terecht hoor. Niemand heeft het recht om je lichaam te verkloten met een experimenteel nonsens vaccin.
   Owee als ze het lef hebben! Over razzia’s zouden we allemaal nog op de hoogte moeten zijn, tenminste als je geschiedenis les hebt gehad. Mijn dochter weet nergens van.. nooit gehad op school. Hopelijk komt het nooit ooit weer zover..

 4. Het word stilaan tijd om op opstand te komen en snel omdat dit links facisme is zoals kanker als je er niet optijd bij bent dan zaait het uit zodat opstand onmogelijk word

 5. waarom is er geen pandemie losgeslagen in die waterrampgebieden?want doordat alles kapot was gemaakt door dat water en storm,sliep men hutje mutje in kerken en tenten,dronken van elkaars water omdat alles was vervuild!Zien we of horen we dat de pandemie ook daar dood en verderf zaait(wat een echte pandemie doet!!)En nog hebben de mensen het niet door !We worden belazerd,bedonderd,getild,geript want wij burgers moeten dit alles betalen!!al die spuiten kosten ons belastinggeld!

 6. Ze kunnen het niet laten, maar wat met de GPS en locatie instellingen op onze smartphones? En al die covid alert apps? Bij mij staan die al tijden uit. De covidpas en itsme? Ik heb dat niet. Zo stillekes hebben ze je klem gezet. Heb vrienden al gewaarschuwd, dat is schreeuwen in de woestijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in