De vreselijke lijdensweg van een jonge moeder na de Corona-vaccinatie

2

De kleuterleidster (29) heeft zich net als haar collega’s op 5 maart 2021 laten inenten tegen Corona. Ze lag wekenlang in het ziekenhuis vanwege toevallen – spraakstoornissen en stuiptrekkingen van het bovenlichaam. De Paul-Ehrlich en Robert-Koch instituten zijn op de hoogte gebracht, bericht Corona-blog.net.

Op 24 maart 2021 werd een Instagram-pagina gepububliceerd. Het eerste bericht gaat over een moeder genaamd Yvi, 29 jaar oud. In het bericht staat dat dit account door haar vrienden is gestart.

Zoals al haar collega’s heeft ze zich op 5 maart 2021 laten inenten tegen Corona, blijkt uit de post. Het Paul-Ehrlich en Robert-Koch Instituut (twee Duitse federale autoriteiten) werden op de hoogte gebracht, volgens verklaringen van de vrienden.

Het Corona-Blog team is benieuwd of men over dit lot in het nieuwe 10e veiligheidsrapport, dat gisteren al had moeten verschijnen, iets verneemt.

Ze is 29 jaar oud en moeder van 3 prachtige kinderen. Ze werkt in de sociale sector en houdt van haar werk. Net als al haar collega’s is ze op 5 maart 2021 ingeënt tegen Corona. Zij is voorstander van Covid-19 inentingen en vindt het juist en belangrijk om zichzelf en anderen te beschermen.

Het bericht gaat verder met te zeggen:

Het noodlot heeft haar nu echter getroffen en zij ligt sinds 9 maart 2021 in het ziekenhuis.

Alles begon met typische spierpijn, hoofdpijn en vermoeidheid. Later kwamen daar ongecontroleerde stuiptrekkingen van het hele lichaam en spraakstoornissen bij, waarop zij naar het ziekenhuis werd doorverwezen. Sindsdien gaat het helaas steeds verder bergafwaarts. Binnen zeer korte tijd kon zij niet meer eten of drinken, en sindsdien wordt zij kunstmatig gevoed en van vocht voorzien. Ze kan niet meer zelf opstaan, laat staan lopen, kan zich niet wassen en gaat steeds verder achteruit. Zij wordt nog steeds gekweld door voortdurende stuiptrekkingen over haar hele lichaam, alsmede voortdurende hoofdpijn, misselijkheid, vermoeidheid, huiduitslag en meer. Helaas, een verpleeggeval. Vitale functies zijn goed tot nu toe. Ze is letterlijk binnenstebuiten gekeerd in de kliniek en ze hebben al zo’n beetje alles geprobeerd… geen verbetering in zicht!

  "Worden we allemaal Afrikanen?" Toen de Duitse krant Bild nog "structureel racistisch" was

Paul Ehrlich en RKI zijn aan boord, blijkbaar is zij een uniek geval in de hele EU. Er zijn geen behandelingsmogelijkheden.

Wij, enkele van haar zeer goede of beste vrienden, hebben besloten om haar ziekteverloop openbaar te maken.

De kinderen worden opgevangen door naaste familieleden en vrienden, en zij missen hun moeder enorm. Het is hetzelfde omgekeerd.

Wij willen haar verhaal met de wereld delen in de eindeloze hoop dat er misschien ergens een remedie is om haar te helpen! Misschien leest een dokter dit verhaal, een andere getroffene, een gebedsgenezer of een tovenaar… of de goede God.

Ze is een vechtster we willen haar heel veel moed en kracht geven en willen elke strohalm aangrijpen om haar te helpen – hoe dan ook!!!!

Als je wilt, ben je van harte welkom om ons te volgen en deze pagina te delen, we proberen altijd up to date te blijven!

Nog een bericht van 24 maart 2021

Op 8 maart 2021 brak het uit bij Tavor, helaas geen verbetering. Men vermoedde dat de vaccinatie een “verborgen epilepsie” had veroorzaakt. Maar dat kon daarna worden uitgesloten. Alle diagnostische gegevens zijn gemaakt, inclusief MRI, EEG, hersenwateronderzoek en nog veel, veel meer. Niets kon echter helpen om de situatie te verduidelijken. Inmiddels gaat ook haar gezichtsvermogen langzaam achteruit. Opstaan ​​is niet of nauwelijks mogelijk. De ongecontroleerde spiertrekkingen zijn er nog steeds. Gisteren had ze ook een iets verhoogde temperatuur.

Een vriend lag toevallig in het ziekenhuis voor een operatie en kon haar kort bezoeken. Het verplegend personeel zorgt zeer toegewijd voor haar. Helaas is er gewoon niemand om haar te helpen. Ze zoeken naar een naald in een hooiberg.

  Oversterfte door hart- en vaatziekten vorig jaar met 44% gestegen onder Britse burgers in de leeftijd van 15-44 jaar: Rapport

Vandaag een kort telefoontje gehad, het is goed om iets te horen. Het is goed om je elke dag te horen. Blijf sterk we houden van je. Veel knuffels van de kinderen.

Ene leftmatrix reageerde: “Het allerbeste. Mijn vrouw is ook kleuterleidster. Ik kan met haar meevoelen. Zij was een van de weinigen die zich niet heeft laten inenten”.

Bericht van 31 maart 2021: kliniek denkt dat het een geestelijke gezondheidskwestie is

Al onze hoop op een definitieve diagnose en therapie voor Yvonne werd gisteren de bodem ingeslagen. In plaats van de verhoopte, uitgebreide onderzoeken, had de nieuwe kliniek binnen zeer korte tijd haar oordeel geveld – het is een zuiver psychologisch probleem! Voorgestelde behandeling: psychiatrische therapie en lichaamsbeweging in de frisse lucht. We waren en zijn allemaal volledig verdoofd…

Post van 7 april 2021 – Kliniek in Altötting diende immunoglobulinen toe

Yvonne is sinds eind vorige week uit de kliniek en met de feestdagen in aantocht waren we allemaal in rep en roer. Wat als er iets onverwachts gebeurde in die dagen? […] Wat haar gezondheid betreft, voelt ze zich elke dag beter. In de kliniek in Altötting kreeg zij kort voor de overplaatsing immunoglobulinen. Deze hebben waarschijnlijk nog weken later een effect op het lichaam en zouden optimaal moeten leiden tot een verbetering van haar conditie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

5 manieren waarop ze je misleiden om het Covid “vaccin” te nemen

Vorig artikelBig Pharma klokkenluider: “97% van de Corona-vaccin ontvangers zullen onvruchtbaar worden”
Volgend artikelPolitievrouw door moslim keel doorgesneden onder ‘Allahu akbar’ schreeuw
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Mensen zijn net kuddedieren je kunt ze alles wijs en bang maken.i.p.v zelf eens op onderzoek uit te gaan en er veel over te lezen,maar nee wat de hoge heren zeggen geloven ze,hoe dom ken je zijn.Een ieder moet Frontnieuws lezen dan kom je te weten wat dat tuig met ons voor hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in