Project Veritas heeft gisteren(16 maart) vertrouwelijke Pfizer-documenten gepubliceerd waaruit blijkt dat het bedrijf op de hoogte was van het potentiële risico op myocarditis voor personen die doses van hun COVID-19-vaccin ontvingen.

“Er zijn aanwijzingen dat patiënten die een COVID-19 vaccin ontvangen een verhoogd risico lopen op myocarditis,” aldus Pfizer volgens de door Project Veritas verkregen documenten.

“Het begin was typisch binnen enkele dagen na mRNA COVID-19 vaccinatie (van Pfizer of Moderna), en gevallen hebben zich vaker voorgedaan na de tweede dosis dan de eerste dosis,” verklaarde de farmaceutische reus.

Meer van Project Veritas:

• “De redenen voor het dominante aandeel van mannen in de incidentie van myocarditis en pericarditis na COVID-19 vaccinatie blijven onbekend.” [PAGINA 28]

• “Het patroon van gevallen komt volgens het etiket overeen met een patroon van myocarditisgevallen die voorkomen bij de meerderheid van jonge mannen onder de 29 jaar binnen de eerste twee weken na vaccinatie…” [PAGINA 19].

• “Sinds april 2021 zijn in de Verenigde Staten verhoogde gevallen van myocarditis en pericarditis gemeld na mRNA COVID-19 vaccinatie (Pfizer-BioNTech en Moderna), met name bij adolescenten en jonge volwassenen (CDC 2021).” [PAGINA 18]

• “Myocarditisgebeurtenissen werden gedefinieerd als contacten met een facturerings- of ontmoetingsdiagnose die overeenkwam met een ICD10-CM- of SNOMED CT-code voor myocarditis die binnen twee weken viel na ontvangst van dosis 1, 2 of 3 van het Pfizer COVID-19-vaccin.”

• “Incidentiecijfers van myocarditis werden gemeten voor elke vaccindosis met als noemer het totale aantal patiënten dat die dosis kreeg en als teller het totale aantal patiënten dat voldeed aan de bovenstaande criteria voor een ontmoeting voor myocarditis na die dosis.”

Om alle interne documenten/mededelingen te lezen, KLIK HIER & HIER.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig Pussycat Dolls zangeres zegt dat ze ernstig gewond is geraakt door Moderna’s Covid prik
Volgend artikelRusland zweert vergelding tegen “alle Amerikaanse provocaties” na drone-incident
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

6 REACTIES

 1. 05/03/2023
  Explosie turbokanker na corona vaccinatie – waarnemingen van een pathologe

  ´Wat er nu gebeurt is een onvoorstelbare misdaad tegen de mensheid.

  “Begrijp alstublieft dat door de vaccinatie miljarden mensen tot de dood worden veroordeeld. Niet vandaag. Niet morgen. Deze dingen kosten tijd. Maanden en jaren.” Prof. Dr Bakhdi

  Na succesvolle stemmingmakerij over de gevaren van covid-19, trokken farmaceutische bedrijven, politici en de toonaangevende media allemaal één lijn en promootten veilige covid-vaccins als bescherming tegen de levensgevaarlijke pandemie. In 2020 begonnen wetenschappers, artsen en juristen, die de overhaaste goedkeuringen verdacht vonden , de effecten en bijwerkingen van de covid-vaccins uitgebreid te observeren en in onderzoekscommissies en persconferenties kritische vragen te stellen. Zij kwamen eveneens tot de conclusie dat, o.a. niet-aangegeven inhoudsstoffen in de covid-vaccins verwoestende effecten veroorzaakten bij de gevaccineerde. Er werden onder meer extreem snel groeiende tumoren aangetroffen (www.kla.tv/ 20217 (D) Pathologieconferentie).
  In dit verband zijn ook de observaties van hoofdarts en wetenschapper Dr. Ute Krüger zeer veelzeggend. Tijdens een podiumdiscussie legde zij uit hoe coronavaccinaties een stimulans kunnen zijn voor snelgroeiende tumoren en auto-immuunziekten
  Dr. Krüger is hoofdarts in het Instituut voor Klinische Pathologie [de studie van abnormale/ziekelijke/toestanden in het lichaam en hun oorzaken] in het regionaal ziekenhuis van Kalmar, een vakgebied waarin zij al 25 jaar werkzaam is. Zij heeft zich de afgelopen 18 jaar gespecialiseerd in de diagnose van borstkanker, waarbij zij duizenden autopsies en borstkankermonsters heeft onderzocht. De leeftijd van de patiënten, de grootte van de tumor en de mate van kwaadaardigheid behoren tot haar vakgebied. Gedurende haar hele loopbaan is er altijd een normale variatie geweest. Deze normale variatie werd echter plotseling onderbroken in 2021 met de lancering van het covid-vaccin. Gevallen van snelgroeiende kankertumoren, “turbokanker” zoals zij het noemt, stapelden zich op, vooral bij jongere vrouwen die voorheen minder last hadden van dergelijke tumoren. Ook de grootte van de tumoren veranderde. Vroeger was het ongebruikelijk dat dr. Krüger een tumor van 3 cm aantrof. Nu ziet ze regelmatig tumoren van 4 cm, 8 cm, 10 cm en soms zelfs 12 cm, zelfs een keer een tumor van 16 cm die een hele borst vulde.

  Verder nam zij gevallen waar van meervoudige tumoren, d.w.z. tumoren die in meerdere organen van een lichaam groeiden. Eén patiënt had binnen enkele maanden na de vaccinatie tumoren in de borst, de alvleesklier en de long.

  Bovendien was er ook een toename van patiënten bij wie de kanker jarenlang verzwakt was, maar die kort na de vaccinatie plotseling een agressieve terugval kregen.

  Aanvankelijk dacht dr. Krüger dat deze “turbokanker” te wijten was aan de vertraging van de doktersafspraken door de lockdown van covid, maar deze periode was al lang voorbij en de tumoren groeiden nog steeds op een agressieve manier. Ze meldde enkele van deze gevallen aan het geneesmiddelenagentschap en regelde een treffen. Hoewel enkele hogere instanties instemden met dit treffen, zegden zij de volgende dag allemaal zonder uitleg af en gaven in plaats daarvan een medewerker opdracht haar rapport via de telefoon aan te nemen.

  Dr. Krüger vond ook talrijke afwijkingen in uitgevoerde autopsies.

  Hier zijn twee voorbeelden: Een 60-jarige vrouw had verschillende kwaadaardige ziekten. Zij kreeg tijdens de chemotherapie twee doses van het coronavaccin en ontwikkelde vervolgens het Guillain-Barré-syndroom. Er werd een ontsteking gevonden in het ruggenmerg, de hersenen en de bloedvaten.

  Een 80-jarige vrouw raakte een maand na de vaccinatie verlamd. Dr Krüger vond een bloeding in het ruggenmerg bij de nek, iets wat ze nooit eerder had gezien. Onder de microscoop zag ze een ontsteking in het bloedvat dat gescheurd was en daardoor de bloeding veroorzaakte. Ze vond ook een ontsteking in de hartspieren, een myocarditis.

  Dr. Krüger gaf, zoals eerder vermeld, lezingen voor collega’s over de voor haar verdachte afwijkingen. Aan het einde van een lezing wendde zij zich tot haar beroepscollega’s en vroeg hen dringend te helpen om de zaak op te helderen: “Het is tijd dat artsen zich uitspreken. Elke arts die oplettend genoeg is om te begrijpen dat er iets mis is, moet beginnen het probleem aan te pakken.” Een extra stimulans zou de druk kunnen zijn, als je weet dat de zaken op springen staan en dat je niet aan de verkeerde kant van het hek wilt staan als het zover is.

  Helaas zijn de door dr. Krüger waargenomen samenhangen niet ongewoon. Om maar twee voorbeelden te noemen: Tijdens de grote vaccinatie campagne tegen polio kwamen er parallel aan de toegediende vaccinatie meer verlammingen voor (www.kla.tv/24809). Bij de HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker trad, met de vaccinatie een sterke stijging op van het kankerpercentage met 54% (www.kla.tv/16503).

  De pathologe toonde zich bezorgd: “Ik heb medicijnen gestudeerd omdat ik mensen wilde helpen. Maar nu heb ik het gevoel dat ik moet toekijken hoe mensen worden omgebracht en dat ik niets kan doen. Men luistert niet naar wat ik zeg, en mijn collega’s trekken zelfs mijn competentie in twijfel.”

  En toch kan er ook via u, geachte kijkers, iets gedaan worden:
  Door verspreiding van deze uitzending, kunt u meehelpen samenhangen bloot te leggen, zodat er niet meer schade kan worden aangericht dan al is gebeurd.

  Niet te vergeten:
  Het zijn de farmaceutische bedrijven die het meest profiteren van de verkoop van vaccins en kanker medicijnen!´

  https://www.kla.tv/25311

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in