Vandaag roepen wij op tot de arrestatie en strafrechtelijke vervolging van de wetenschappers van de Universiteit van Boston die blijkbaar de Amerikaanse wet hebben overtreden en gevaarlijk gain-of-function onderzoek hebben gedaan om een chimerische covid “superstam” te creëren die 80% dodelijke slachtoffers maakt bij muizen. Dit schokkende nieuws werd bekend gemaakt door de Britse Daily Mail in een exclusief verhaal dat beschrijft hoe wetenschappers van de Boston University een spike-eiwit van de Omicron-stam combineerden met de “originele Wuhan Covid-stam” om een nieuwe superstam te creëren die 80% van de muizen doodt bij blootstelling, schrijft Mike Adams.

“De onthulling legt bloot hoe gevaarlijk onderzoek naar virusmanipulatie zelfs in de VS doorgaat, ondanks de vrees dat soortgelijke praktijken de pandemie hebben veroorzaakt”, schrijft de Britse Daily Mail, die ook twee deskundigen citeert die waarschuwen voor de mogelijk verwoestende gevolgen als deze stam “per ongeluk” (met opzet) op de wereld wordt losgelaten:

Professor Shmuel Shapira, een vooraanstaand wetenschapper in de Israëlische regering, zei: “Dit zou totaal verboden moeten worden, het is spelen met vuur.”

Dr. Richard Ebright, een chemicus aan de Rutgers Universiteit in New Brunswick, New Jersey, zei tegen DailyMail.com dat: “Het onderzoek is een duidelijk voorbeeld van gain of function onderzoek.”

Hij voegde eraan toe: “Als we een volgende in het laboratorium gegenereerde pandemie willen voorkomen, is het absoluut noodzakelijk dat het toezicht op versterkt onderzoek naar potentiële pandemische pathogenen wordt versterkt.”

De effecten van de nieuwe chimerische superstam omvatten “ernstige ziekte” bij blootgestelde muizen, gevolgd door een “sterftecijfer van 80 procent”, meldt de Britse Daily Mail.

Afbeelding via de UK Daily Mail, link hierboven

U kunt het oorspronkelijke onderzoeksartikel (dat nog niet peer-reviewed beoordeeld is) lezen via deze link (PDF): https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.10.13.512134v1.full.pdf

De titel, samenvatting en andere details over het onderzoeksartikel vindt u hier:
https://doi.org/10.1101/2022.10.13.512134

De bij dit onderzoek betrokken organisaties – die allemaal onmiddellijk moeten worden onderzocht op strafbare schendingen van het verbod op “gain-of-function” onderzoek in de Verenigde Staten – zijn:

Department of Biochemistry, Boston University School of Medicine, Boston, MA, USA.
National Emerging Infectious Diseases Laboratories, Boston University, Boston, MA, VS.
Afdeling Microbiologie, Boston University School of Medicine, Boston, MA, VS.
Cleveland Clinic Florida Research and Innovation Center, Port St. Lucie, FL, USA
Brigham and Women’s Hospital, Boston, MA, USA
Harvard Medical School, Cambridge, MA, VS
Center for Regenerative Medicine van Boston University en Boston Medical Center, Boston, MA, USA
Het longcentrum en de afdeling geneeskunde, Boston University School of Medicine, Boston, MA, USA

  Dochter van Hollywood acteurs onthult haar gezondheidsproblemen veroorzaakt door COVID-19 vaccin: "Ik werd gevraagd mijn verhaal niet te vertellen"

Let op alle organisaties en personen die betrokken zijn bij dit gevaarlijke onderzoek, want als dit chimerische, dodelijke biowapen aan hun greep ontsnapt, zullen de VS deze keer China niet de schuld kunnen geven. Deze keer is het biologisch terrorisme van eigen bodem.

Als je het bouwt, zal het lekken

De Universiteit van Boston is een van de meer dan een dozijn BSL-4 laboratoria in de Verenigde Staten, waarvan de meeste op een bepaald moment fouten hebben gemaakt in de beheersing van virussen. Zoals de mensheid op de harde manier heeft geleerd met covid en SARS-CoV-2, als je het bouwt, zal het lekken. Het bouwen zelf van deze gevaarlijke ziekteverwekkers staat dus gelijk aan “zelfmoord door de wetenschap” voor de mensheid.

Na het uitlekken van SARS-CoV-2 uit het Wuhan lab in China, logen alle bedrijfsmedia over de oorsprong ervan, en hielpen zo het feit te verdoezelen dat krankzinnige wetenschappers een wereldwijde pandemie ontketenden die resulteerde in een extreme overreactie van nationale leiders die lokale economieën stillegden, met wijdverspreide economische schade en het instorten van de toeleveringsketen tot gevolg. Nu, dankzij de liegende bedrijfsmedia en de arrogante, krankzinnige praktijken van de virologie-“wetenschap”, smeken ze praktisch om een nieuwe pandemie om de menselijke beschaving verder te vernietigen.

Het is bijna alsof de Universiteit van Boston een doodswens voor de hele mensheid heeft. Hebben ze niets geleerd van de covid catastrofe? Het is niet omdat je God kunt spelen met de morfologie van ziekteverwekkers, dat je dat ook moet doen. Maar moderne wetenschappers hebben alle resterende banden met ethiek, moraal of veiligheid losgelaten en lijken zich halsoverkop te storten op zelf veroorzaakte vernietiging.

Is dit allemaal een dekmantel voor de volgende ziekteverwekker die de mensheid zal bedreigen?

Geïnformeerde waarnemers zullen opmerken dat deze informatie over de Universiteit van Boston opzettelijk openbaar is gemaakt om een narratief te creëren voor de volgende ziekteverwekker die de mensheid bedreigt. Nu bekend is dat deze dodelijke superstam bestaat, kunnen de machthebbers eenvoudigweg zorgen voor een “diefstal” van de ziekteverwekker door zogenaamde “terroristische groepen” (die zij kunnen aanduiden als conservatieven, christenen, anti-vaxxers, enz.) en de daaropvolgende verspreiding van deze ziekteverwekker in Amerikaanse steden. (Misschien een verspreiding via drones…)

De Verenigde Staten zouden vrijwel onmiddellijk in een nieuwe “grote noodsituatie” terechtkomen, die een nieuwe ronde van gelddrukken, overheidstoezicht, quarantaines, economische lockdowns, vernietiging van de voedselvoorziening en al het andere dat de globalisten helpt om de menselijke ontvolking en economische ineenstorting te bereiken, zou rechtvaardigen. De ziekteverwekker hoeft niet eens een virus te zijn. Het zou gewoon een chemisch wapen kunnen zijn dat in de lucht boven steden wordt gespoten, en alle toxische effecten zouden door de media worden gemeld als bewijs van een nieuwe virale uitbraak.

  Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccins

Het is absurd te denken dat dit gain of function onderzoek in Boston plaatsvond zonder dat de nationale autoriteiten ervan wisten en het goedkeurden. In feite werd dit onderzoek gefinancierd door Fauci’s NIAID, onder de NIH, wat bewijst dat het werd uitgevoerd met goedkeuring van de federale overheid. Zoals het onderzoeksdocument openlijk toegeeft:

Dit werk werd ondersteund door Boston University startup funds (aan MS en FD), National Institutes of Health, NIAID grants R01 AI159945 (aan SB en MS) en R37 AI087846 (aan MUG), NIH SIG grants S10-OD026983 en SS10-OD030269 (aan NAC), Peter Paul Career Development Award (aan FD), en BMBF SenseCoV2 01KI20172A (AE) en DFG Fokus COVID-19, NL 423/7-1 (AE).

Anthony Fauci financiert dus nog steeds illegaal gain-of-function onderzoek om nieuwe biowapens te ontwikkelen. Het is verbazingwekkend – en onvergeeflijk – dat dit twee jaar na de vrijlating van SARS-CoV-2 in de wereld nog steeds gebeurt. Er is geen wetenschappelijke rechtvaardiging voor zulke krankzinnige daden die het leven van miljarden mensen in gevaar brengen. Het is alsof deze wetenschappers deel uitmaken van een zelfmoordcultus die de mensheid wil uitroeien. En het wordt allemaal uitgevoerd met belastinggeld.

Duitse ziekenhuizen staan op instorten

Bovenop de waanzin van de biowapens die in Boston wordt losgelaten, staan de Duitse ziekenhuizen op instorten door de stijgende energiekosten en een ineenstorting van de toeleveringsketen van medische benodigdheden. Zoals de Duitse minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach onlangs beweerde, gaan de ziekenhuizen failliet en zullen ze binnenkort moeten sluiten. In zijn eigen woorden: “De ziekenhuizen zullen in de komende maanden te maken krijgen met een zeer drastisch liquiditeitsprobleem.”

Met “liquiditeitsprobleem” bedoelt hij dat ze failliet zijn. Blijkbaar is het betalen van tot 1000% hogere energieprijzen om je deuren open te houden geen duurzaam bedrijfsmodel.

Misschien had Duitsland hierover moeten nadenken voordat het de economische oorlog tegen Rusland verklaarde en zijn eigen infrastructuur voor fossiele brandstoffen stillegde om de virtuele signalen van een tienermeisje genaamd “Greta” te sussen.

  Vaccinbeschadigden spreken zich uit - Voelen zich in de steek gelaten door regering die hen vertelde dat COVID injectie veilig was

Dit nieuws volgt op het nieuws dat de British Medical Association (BMA) een week geleden verklaarde dat de NHS op het punt stond “volledig in te storten” na het nieuws dat 44 procent van de NHS-artsen van plan was te stoppen of de Britse ziekenhuizen te verlaten.

Dus nu zien we zowel de Britse als de Duitse gezondheidszorg afbrokkelen. (En het is nog niet eens winter.) Het roept de voor de hand liggende vraag op: hoe zullen de Europese landen al hun gewonde soldaten behandelen als de Derde Wereldoorlog hun eigen grenzen bereikt? Hoe zullen zij de slachtoffers behandelen van de steeds waarschijnlijker wordende atoombomaanvallen op steden als Londen en Berlijn?

Nu de winter in aantocht is, rijst een andere vraag: hoe zullen deze landen hun eigen burgers behandelen die sterven door blootstelling aan het vriesweer bij gebrek aan energie voor verwarming? Nu ziekenhuizen instorten, voedsel schaarser wordt en energie opraakt, daalt West-Europa af naar een derdewereldbestaan. De deïndustrialisatie van Europa – als gevolg van het bewust gecreëerde gebrek aan energie – draagt alleen maar bij aan de steeds snellere ondergang van het continent, waardoor we ons moeten afvragen of West-Europa ooit zal herstellen van de waanzin van zijn eigen anti-energie, anti-mensheid beleid dat het aan de rand van de zelfvernietiging heeft gebracht.

Het ziet ernaar uit dat progressief, deugdzaam socialisme en fascisme eindelijk zijn eindspel heeft bereikt: INEENSTORTING. Misschien kunnen alle krankzinnige socialistische Europeanen zichzelf wijsmaken hoe “progressief” ze zijn terwijl ze doodvriezen en verhongeren door gebrek aan voedsel en kunstmest. Misschien denken ze nog steeds dat ze de wereld op de een of andere manier redden terwijl ze zichzelf uit de wereld verwijderen. We kijken tenslotte niet alleen naar de val van de Europese ziekenhuizen en gezondheidszorgsystemen: we kijken naar de val van West-Europa als beschaving.

Meer details vindt u hier in de Situation Update podcast van vandaag:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De heersende elites en de regeringen die zij controleren hebben duidelijk laten zien dat zij tegen ons, het volk, zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ongevaccineerden verdienen schadevergoeding
Volgend artikelNa migranten moord op 12-jarige Lola in Parijs: Resultaat autopsie schokt Frankrijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

30 REACTIES

 1. Alles wordt gefinancieerd door BIG PHARMA, en die worden weer gefinancieerd door de BANKIERS die onder controle staan van de WEF-CABAL.
  De WEF-CABAL is dus aardigop weg om hun doel : 90% van de mensheid te vernietigen – te bereiken. Dit naast de financiering van oorlogen door de USA. De top heeft de overlevingsbunkers klaar dus een kernoorlog met de gevolgen van radioactiviteit zal mede dat doel bereiken.
  Hoe mismaakt is deze samenleving geworden door hebzucht en psychopatie.

 2. dit is natuurlijk nepnieuws , bedoeld om het ‘covid’ narratief in stand te houden.
  gasten hebben gewoon een zak geld in hun vrijmetselaarsschortje gekregen.

  • Het zgn Wuhan virus nooit geisoleerd maar random computersequenties en vlgs dr Stefan Lanka, Andrew Kaufman, Tom Cowan bestaan virussen niet. Wel stelde ene Ken Caldera dat ze pathogenen kunnen toevoegen aan regen. Viel me gisteren op dat ze weer volop aan het chemtrailen waren. De robotmuggen van Bill Gates kunnen iedereen vaccineren. Het zgn lab virusonderzoek protocol is een sterfproces. Geen wonder dat muizen dood gingen als ze dat geinjecteerd kregen. Zit in dat reageerbuisje allerlei rotzooi o.a. antibiotica. Te zien in docu the Terrain.

 3. Wat mij opvalt zijn dat de kwade krachten hierachter voor zo ver je ze kan zien zeer fragiele, luciferachtige slungels zijn echte verschoppelingen in de echte samenleving en ze mankeren allemaal wat…De een asperger, allen narcist van die nietszeggende lelijke voorkomens en onderkruipsels van Soja druipende oestrogeen Psychopaten…(Harari/Elon Musk/Gates/Soros) Ook hun volgelingen…Welleens naar dat botje Paternotte gekeken of die Sjoerdsma, de Jonge,Hoekstra, Schouten,Kaag,Rutte,Segers etc etc. Stuk voor stuk fragiele lelijke onderkruipsels.Vraag me welleens af, hoe kan het dat deze miezerds ons domineren?..Ongelovelijk hoe ze Testoron langzaam en nu in snel vaart de maatschappij uit rammen door ook nog eens overal soja-grid door heen te pleuren en kids van jongs af aan te verwijven….Zit in hem in vele dingen….Skinny jeans…generatie op generatie….ook zoiets. .Allemaal agenda uitrol zeer slecht..

  • Wat slecht om mensen op hun uiterlijk te beoordelen. Fijn voor de zgn lelijkerds onder ons. Kennelijk ben je zelf al stevig verankerd in de Matrix.

 4. Een beetje verwarrend allemaal als je vroeger (op deze site notabene) gelezen hebt dat dit virus nog nooit geïsoleerd werd, dan nu te lezen dat dit wel is gebeurd?

  We zijn tijdens de periode juist voor de start van de vaccinaties 4 keer met iemand in aanraking geweest die enkele dagen later positief getest werd wegens opkomende symptomen.
  Zelf hebben we niets ondervonden van een besmetting. Zelfs geen loopneus.
  Waarschijnlijk omdat we nog nooit gevaccineerd werden voor wat dan ook?
  Wel zorgen we voor voldoende rust, gezond eten, regelmatig ontgiften en matige beweging.

  Dus in de hoeveelheid van leugens in dit verband, is het wel de moeite om nog dergelijke artikelen te lezen laat staan te geloven?

   • Ook geen anti-griep injecties? 5G antenne in de buurt van waar ze wonen geplaatst? Genoeg vitamine d inclusief de co-factoren in hun bloed? Enz., enz.

    Er zijn vele mogelijke oorzaken aan te wijzen (Pasteur vs Béchamp). Covid-19 is gelul. Van de vele zgn covid-doden in Bergamo is aangetoond dat die allemaal eerder braaf hun griepprikje ontvangen hadden. Ook was er daar juist voor covid een grote dichtheid aan 5G antennes geïnstalleerd en in gebruik genomen…

    Doe onderzoek ipv het covid narratief te helpen en door dom napraten in stand te houden.

    • Mijn ouders nemen geen vaccins. Drinken niet. Roken niet. Eten gezond. Mijn moeder nog nooit naar een dokter geweest. Geen 5 g in de buurt.

   • That’s life…. mijn oom ook..niet gevaxxed en zeer ziek geweest.

    That’s the chemics that they let loose in Wuhan….

    En dan ??

    Overleven en door… of doodgaan… that’s life.

    Je ouders leven mog?

    Mijn ook wel… was er erg van geschrokken (reuma patiënt), 67 jaar..maar blijft erbij; geen vax.

    Nu? Voelt zich sterker dan ooit en zelfs bepaalde reuma klachten zijn weg !

    Mijn tante, 70 jaar…, artrose..en many more onderliggende aandoeningen.. was erg geschrokken van (heeft behoorlijk benauwd gehad en wilde bijna ambulance bellen maar niet gedaan… dus gaat ervan uit: het was “covid”)… zélf oveleefd… helemaal goed gekomen en voelt zich beter dan ooit… patroon?

    Hoe dan ook;

    Het gaat om angst…. ben je wel of niet in staat om je eigen kwetsbaarheid op te vangen bij een “covid” aanval of niet?

    En mensen die helemaal niet vertrouwen op zichzelf; kiezen voor de prikken.

    Super simpel verhaal….. het is maar net hoe complex we het willen maken.

    Daarbij; mensen met een negatievere houding/ mindset/ depressie etc. zijn ook targets voor “covid” … het gaat erom; ben je wel of niet in staat en heb je wel of niet een sterk lichaam en heb je wel of niet een immuunsysteem-versterkende levensstijl…. en dát alles is the make it or break it…voor ons allemaal…

    Durf je hier doorheen zónder prik(ken); kom je er sterker uit óf je gaat dood evt.
    Durf je hier niet doorheen zónder prik(ken); dan kies je voor russisch roulette met gif, met álle evt. gevolgen van dien. Iig een QR code.

    Super simpel.

    • Top!
     Ter informatie: Levertraan helpt tegen depressie. Uiteraard ook zorgen voor inname andere essentiële vitaminen en mineralen.

     • Je kunt ook gewoon slecht eten hoor. Sinds ik alleen nog maar junkfood eet en alles wat verder nog slecht is, hoef ik nooit meer naar de dokter. Al jaren niet meer geweest. Mijn moeder at altijd gezond en die ging vroeg dood, zomaar op een dag.
      Ik doe er wel levertraan (lekker!) en vitamine C pillen of zink of magnesium-malaat soms. En een half glas rooie wijn soms, goed voor de doorbloeding.

    • Corona is de verzamelnaam van griep/influenza. Covid is naar mijn bescheiden mening een verzamelnaam voor van alles en nog wat, waaronder vergiftiging door de eindeloze stroom aan giffen gedistribueerd door the powers that be. Een teveel van het slechte en een te weinig van het goede. Ikzelf ben in een ver verleden eenmaal goed ziek geweest door influenza welke één week heeft geduurd. De mensen die platgingen aan de zogenaamde covid´griep´ hadden minstens drie weken nodig om te herstellen. Gedurende de laatste jaren is het percentage vitaminen/mineralen/spoorelementen in onze huidige voeding niet te vergelijken met het percentage van voorheen. Dat wil zeggen dat het percentage aanzienlijk is afgenomen door de chemische rotzooi die men in de bodem gooit waarmee het essentiële bodemleven vermoord wordt. And so on..

  • ´De discussie over de oorsprong van Covid-19 is nog steeds gaande, en zelfs de discussie over de virustheorie. De Chinese autoriteiten kondigden op 7 januari 2020 aan dat zij “een nieuw type virus” hadden geïsoleerd en geïdentificeerd. Vervolgens verklaarde het Amerikaanse Centre for Disease Control and Prevention (CDC) op 28 januari 2020 dat het “nieuwe corona virus” was geïsoleerd.4

   De Canadese wetenschapper Christine Massey, M.Sc wilde die data zelf bestuderen. Maar wat een eenvoudig te beantwoorden verzoek zou moeten zijn bleek te stuiten op onoverkomelijke problemen. Christine Massey diende WOB-verzoeken in bij meer dan 90 instellingen voor gezondheidszorg en wetenschap in verschillende landen ter wereld. Maar de antwoorden op deze WOB-verzoeken bleven uit, en daarmee is bevestigd dat er wereldwijd géén data is die over de isolatie van SARS-CoV-2 virus. Wetenschappelijk gezien bestaat dit virus niet.

   Het bovenstaande lijkt misschien in tegenstrijd met de berichten over een nieuwe ‘Covid-stam’, maar in feite maken die de vraag om de data nog prominenter. Wat wordt er in elkaar geknutseld in biolabs, en waarom gaan proefdieren hier dood aan?´

   https://stichtingvaccinvrij.nl/experts-bekritiseren-een-highsecurity-biolab-in-boston-voor-creeren-van-nieuwe-covid-stam-met-dodelijk-percentage-van-80/

  • Helemaal mee eens. Ik ben de alternatieve nieuwskanalen ook zat; aan beide kanten worden er van alles geschreeuwd wat aan beide kanten woede en angst genereerd. Het is heel simpel: als je weet hoe je erin staat qua ‘vaccin’ en agenda 2030 doorziet, is het genoeg. Ik richt me aandacht en tijd liever aan voorbereiden door steeds meer zelfvoorzienend te worden.

  • Ik ben twee keer 3 weken ziek geweest na in aanraking geweest te zijn met mensen die gevaccineerd waren en waar ik iets langer contact mee had.

 5. Wetenschappers die zich met dit soort experimenten bezig houden moeten gekwalificeerd
  worden als trieste geesteszieken.
  Het zal wel weer goed betalen. Immoreel zooitje die wetenschappers.
  Opsluiten die lui en behandelen.

 6. Uitschot, absoluut uitschot. Zowel de zogenaamde wetenschappers als ook diegenen deweke de opdracht gegeven hebben of de financiering van dergelijke walgelijke experimenten ter beschikking stelden . Het betreft hier kriminelen van het hoogste kaliber waar elke terrorist verbleekt in vergelijk, en waar een onmiddelijke en standrechterlijke executie van iedereen die betrokken is gerechtvaardigt is.

  • Ik zou de producenten en Financiers en de rest van de ( wetende ) !!!medewerkers allemaal aan dat virus blootstellen ( in een gesloten ruimte natuurlijk)
   Zodat ze zelf ervaren hoe dodelijk het is de deur op slot en de sleutel in de vuilnisbak en alles dichtmetselen
   Opgeruimd staat netjes zo heet dat toch ?

 7. Sluit die gasten op en laat ze zelf maar een besmetting van hun versie van corona doorstaan. Wel gefilmd Natuurlijk. alles voor de wetenschap

 8. Vreemd, ik had een reactie geplaatst dat er enige nuance is bij dit verhaal. De muizen waarvan 80% stierf waren geen normale muizen maar genetisch gemanipuleerde muizen die een aangeboren vitamine D tekort hadden. Dat maakt wel een groot verschil lijkt me. Kijk clif_high op bitchute titel “Yeah, Right” van 18 Oktober vanaf minuut 22.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in