© Karolina Grabowska / Pexels

Ik ben een beetje ironisch. Maar eigenlijk is het niet zo ironisch. Hoeveel mensen in het “land van de vrijheid” hebben hun vermogen om voor hun gezin te zorgen verloren omdat zij weigerden de COVID-19 vaccinatievoorschriften op te volgen?

Omdat ze weigerden zich te laten inspuiten met een experimenteel gentherapie-“vaccin”, ook al liepen de meesten van hen geen ernstig risico op het virus? schrijft Dominick Sansone.

Toen Pfizer-directeur Janine Small op 10 oktober voor het Europees Parlement toegaf dat het vaccin nooit was getest om de overdracht van het virus te stoppen, voelden velen van hen zich gerechtvaardigd.

Rob Roos, een conservatief parlementslid voor Nederland, vroeg Small botweg of de bewering dat we vanaf de eerste dag dat het vaccin op de markt kwam allemaal gevoed werden, op feiten gebaseerd was.

Degenen die uit principe vaccinatie weigerden, kwamen onder felle aanvallen van hun regering en hun collega’s te staan. Ze werden bestempeld als asociaal en in veel gevallen werd hun de toegang tot de maatschappij ontzegd.

Roos deed zijn uitspraak in Brussel, maar ook bij ons in de Verenigde Staten en Canada vond deze weerklank. Laatstgenoemden hebben te maken gehad met bijzonder draconische sluitingsverordeningen en vaccinatievoorschriften.

Toen Dr. Anthony Fauci ons vertelde dat het vaccin je verandert in een “doodlopende weg voor het virus”, kregen we te horen dat we op de wetenschap moesten vertrouwen. Nu vertelt Small ons dat “de snelheid van de wetenschap” te hoog was om deze bewering te verifiëren.

Met andere woorden, ze bevestigde wat velen van ons al wisten – veel van het COVID-fiasco had niets te maken met echte “wetenschap”, maar was in plaats daarvan een excuus voor de regering om haar macht te vergroten.

  Bill Gates plant "Pandemie 2", compleet met nieuwe vaccins die worden toegediend met "een pleister"

“Conformeer u, of u wordt onaantastbaar.” Dat was vanaf het begin hun doel. Verdeel en heers. Weet u nog dat bijna 50 procent van de Democratische kiezers zei dat ze akkoord zouden gaan met het gedwongen interneren van ongevaccineerden in geïsoleerde plaatsen – u weet wel, zoals kampen? Achtenveertig procent wilde dat de overheid boetes of gevangenisstraf zou opleggen aan iedereen die de effectiviteit van vaccins zelfs maar in twijfel trok.

Het gaat niet alleen om bestaansmiddelen. Hoeveel gezinnen zijn uit elkaar gerukt door de onzinnige tirannie van de regering? Bij velen van ons werden vakanties afgezegd, vergaderingen werden niet meer bezocht en familieleden spraken niet meer met ons omdat we niet gevaccineerd waren.

Zij geloofden het narratief dat ons van alle kanten werd opgedrongen: “Geen vaccin, geen leven.”

Wat als we naar verpleeghuizen of ziekenhuizen zouden gaan om onze geliefden te zien in hun meest kwetsbare momenten, wanneer ze de warmte en troost van vrienden en familie het hardst nodig hebben? Zelfs als we zeiden: “Goed, ik laat me testen als het moet.” Nee. Dat is niet goed genoeg.

Waren er vaccinatievoorschriften toen George Floyd stierf en het hele land in een “anti-racistische” bloedbad terechtkwam, door de straten paradeerde en steden in brand stak?

Nee? Oh, jawel, dat was toen meer dan 1.000 medische professionals een brief ondertekenden waarin zij verklaarden dat de protesten belangrijker waren dan alle zorgen over COVID.

En wat te denken van toen al die jonge professionals feest vierden aan de poorten van het Witte Huis toen Joe Biden werd uitgeroepen tot “winnaar” van de presidentsrace, en een beeltenis van toenmalig president Donald Trump aanvielen?

  WHO-functionaris: mondkapjesplicht en sociale afstand moeten voor onbepaalde tijd blijven bestaan

Nou, natuurlijk kun je COVID niet in de weg laten staan – Trump vertegenwoordigt de grootste bedreiging voor dit land sinds de Cubaanse Raketcrisis. Denk aan al die gemene tweets!

Dit is niets nieuws voor de meesten van ons hier. Iedereen die achter de façade van de gangbare “wetenschap” kon kijken, wist dat de media en de overheid en de medische en farmaceutische industrie onwaarheden en overdrijvingen verspreidden om ons te intimideren hun agenda te volgen.

De COVID-reactie is een maatschappelijk trauma waarvan we waarschijnlijk een generatie lang niet zullen herstellen. Hoe meer we te weten komen – niet alleen over de ondoeltreffendheid van het vaccin om het virus in te dammen, maar ook over de mogelijk schadelijke bijwerkingen – hoe dieper de wond wordt.

Dit alles zegt niets over de grotendeels zinloze lockdowns, waarvan de gevolgen nog niet volledig bekend zijn. Een toename van drugsgebruik en overdoses, een achterblijvende mentale ontwikkeling bij kinderen en leerproblemen, meer depressies en gemiste medische afspraken. Al deze overwegingen werden begraven onder de eis van de regering om “op de wetenschap te vertrouwen.”

Maar veel van deze overwegingen lagen buiten onze macht. Het al dan niet krijgen van het vaccin was was een van de weinige gebieden waar we daadwerkelijk een keuze hadden. Al werd er alles aan gedaan om die keuze voor ons zo moeilijk mogelijk te maken.

“Zeker, u bent vrij om u niet te laten vaccineren – maar u bent een slecht mens, en we gaan er alles aan doen om u uit de samenleving te weren.”

  BREAKING - Directeur-generaal van de WHO zegt: "Landen geven boosters om kinderen te doden, dit is niet juist"

Wanneer Small (de Pfizer-directeur) duidelijk stelt dat er geen wetenschappelijk bewezen basis is voor de bewering dat het virus de overdracht stopt, kan dat een overwinning lijken.

Maar het is slechts een morele overwinning.

Ik maak geen grapje als ik zeg dat ik vind dat schadevergoeding gerechtvaardigd is. Misschien niet in geld, maar een goed begin zou zijn dat de verschillende bedrijven die gedwongen werden om werknemers te ontslaan, aanbieden om de ongevaccineerde werknemers weer in dienst te nemen en de verloren inkomsten terug te betalen. De regering moet dit ondersteunen.

Anderzijds willen deze werknemers misschien niet opnieuw in dienst worden genomen door de werkgevers die hen bedrogen hebben. De overheid zou toch het verschil in verloren inkomen moeten betalen voor degenen die hun baan verloren.

Washington kan eindeloos miljarden naar Oekraïne sturen vanwege de “democratie”. Waarom zorgen we dan niet voor de burgers in ons eigen land? U weet wel, de burgers die het de rug heeft toegekeerd.

Dat is waarschijnlijk te veel verwacht, althans van deze regering. Dat weten we allemaal. De meeste mensen die de injectie uit principe weigerden, willen het geld van de regering waarschijnlijk toch niet. Dat is ook goed.

Maar er is iets anders dat de mensen van dit land ongetwijfeld verdienen – zelfs meer dan herstelbetalingen. Het is iets wat ze vrijwel zeker nooit zullen krijgen.

Wat dacht u van een verontschuldiging?


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Over de psychologie van de samenzweringsontkennerVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVergeet M.A.D., kan Rusland de Verenigde Staten verslaan in een nucleaire oorlog?
Volgend artikelZELFMOORDWETENSCHAP: Boston universiteit creëert nieuw chimerisch COVID biowapen met 80% DODELIJKHEID… heeft de mensheid dan NIETS geleerd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

43 REACTIES

 1. we worden op een of andere manier kunstmatig in een roesje gehouden, het is anders onverklaarbaar dat er geen calamiteiten zijn geweest richting vaccin industrie door gedupeerden

  • Beste mensen

   Juiste medicijnen hebben Nooit bestaan
   Bestaan Nu Niet
   &
   In de Toekomst zal dat ook Nooit bestaan

   Medicijn betekent :
   Een hulpmiddel die ervoor zorgt dat de hersenen op een dwaalspoor kunnen worden gezet
   Het Immuunsysteem in de war schop middel
   Proberen het Immuunsysteem te hinderen in zijn werken
   Wat doet het Immuunsysteem :
   Immuunsysteem is de enige echte Dokter en Medicijn tegelijkertijd
   Die ten aller tijde met een Wezen patiën mee loopt
   Die ervoor zorgt dat een Wezen altijd gezond en wel door het leven kan gaan
   Voor zolang het lot het heeft bepaald .
   Met andere woorden
   Het woord medicijnen is geschapen door Kwakzalvers
   Dat zijn dus Wezens die eruit zien als Mensen
   Die Wezens zitten vol met list en bedrog
   Huichelarijen
   Zoals de benamingen Cloyo-na
   Co-jojo-na Co-rona
   De vervang benamingen zijn van de onuitroeibare ziekten te weten : V.K.G.
   Verkoudheid Koorts Griep
   Door de namen te veranderen daarmee veranderen de ziekten heus niet
   Die blijven altijd bestaan
   V.K.G.
   Daar Kunnen dus Wezens aan Sterven
   En daar Sterven Ook Wezens aan

   Dank U

   • Dat ligt er dus maar aan wat voor definitie je gebruikt voor ‘medicijn’.
    Coka-bladeren (ja de zooi waar cocaine van wordt gemaakt) kun je kauwen tegen hoogteziekte bv. Eikenschors heeft bepaalde helende eigenschappen. Diverse kruiden hebben helende eigenschappen of kunnen helpen koorts te onderdrukken.
    En kom aub niet aan met ‘wezens die constant met iemand meelopen’. Dat soort metafysisch gedoe is net zo’n onzin als de hele pharmaceutische industrie is

    • Beste Mensen

     Mensen die het gezonde verstand gebruiken
     Die denken zelf Na
     Alleen Die weten het verschil
     Hoop dat ook U er èèn van bent

     Dank U

   • Ik ben ongeprikt en dat blijft zo. Verder zijn er wel degelijk medicijnen en ook waar miljoenen baat bij hebben. Ik ben onderzoekers zeer dankbaar voor de schitterende medicijnen die zij hebben uitgevonden en onderzocht. Ook al schrijf ik hier vaak dat er miljarden mensen vroegtijdig dood moeten, ik gun ieder een mooi leven zonder pijn en ziekte en hoop al jaren dat men alle kanker gaat kunnen genezen.

    Problemen ontstaan door het kapitalisme, waar men geld moet en wil verdienen aan de ellende van een ander. Bv dure medicijnen.

 2. In dit artikel had ook moeten staan dat dat pfizer gedrocht zei. We begrepen de markt nog niet.
  Dat zegt alles. Schijt aan uw en mijn gezondheid. We vergiftigen u voor geld.

 3. Ze stoppen die vergoeding maar in hun reet. En laat mij met rust !!
  De gevaccineerden verdienen schadevergoeding. Geld is het kwaad, ik ben niet te koop !!

  • Mooi niet. Misschien de oudere gevaccineerden, die hun hele leven de medische stand en de regering vertrouwd hebben, of die in verpleeghuizen zonder toestemming zijn geprikt.
   Maar het merendeel had beter kunnen weten, is gewaarschuwd door ons ‘wappies’ heeft de kans gehad de werkelijke wetenschap erachter te bekijken en heeft dat nagelaten. Niet alleen dat, maar staat nu nog in de rij voor de volgende prik. En heeft mij en mijn gezin belasterd, voor gek verklaard, uitgesloten. Niks geen vergoeding voor die randdebielen.
   En geld is geen kwaad. Geld is een middel om het ruilen van goederen, diensten en arbeid te vergemakkelijken. Het is hebzucht dat kwalijk is.

  • de gevaxxden verdienen GEEN schadevergoeding, naast het feit dat het VRIJWILLIG was, ongeacht de indirecte druk, en ze er ZELF voor gekozen hebben de prik(ken) te gaan halen, hebben ze, door hun acties, de boel laten ontploffen tot wat we nu allemaal aan het meemaken zijn…
   hadden ze, net zoals de NIET gevaxxden, het lef gehad om te zeggen ‘neen, niet met ons’ en ook op straat te komen en de ongrondwettelijke maatregelen te negeren of aan te vechten, waren we allang van deze zever af…
   nu ‘prikspijt’ hebben?? tja…berouw komt na zonde….maar niet vergeten…dat velen van hen radicale voorstander waren van sociale uitsluiting van niet gevaxxden, zware economische straffen voor niet gevaxxden, zelfs riepen om (her)opening van (her)opvoedingskampen (doet dat je ergens aan herinneren??? auschwitz, dachau, birkenhof….???) om niet gevaxxden GEDWONGEN te ‘overtuigen’ van hun ‘dwalingen’…..
   hadden die nu prikspijterige gevaxxden destijds hun slag thuis gehaald, dan waren we nu helemaal anders aan het praten…als we dat dan nog konden…(ik zou hoogtswaarschijnlijk wel in een massagraf in zo’n ‘heropvoedingskamp’ terechtgekomen zijn…)
   f¨ck them….en hun ZOGENAAMDE rechten……ze hadden geen probleem om samen met de politici onze WARE rechten af te nemen….

 4. Ach, we zullen zien als de niet gevaccineerden de enigen zijn die straks nog op deze aardkloot rondwandelen.
  Ik hoef geen waardering van dat tuig. En al helemaal geen vergoeding.
  voor het simpele feit dat ik ervoor gekozen heb menselijk te blijven.
  Steek die vergoeding daar waar de zon nooit schijnt.

  • Zo is dat. Wie zich laat kopen is medeplichtig.
   Wie mij beschadigt die mag daar zijn hele leven voor boeten. Ik laat hem zijn schuld niet afkopen zodat hij weer verder kan met zijn slechte gedrag terwijl hij mij achterlaat met zijn luttele bedragje.

 5. Vergis je niet, in vele nieuwe arbeidscontracten staat letterlijk dat je gevaccineerd moet zijn en dat je verplicht bent om regelmatig een herhalingsprik moet halen en/of dat je een negatieve PCR test uitslag moet kunnen overleggen die recent is. Vooral al als je een buitendienst functie zou aanvaarden. Het is vaak zo omschreven dat het bedrijf de richtlijnen van de RIVM overneemt en deze toepast in hun bedrijf. Dus ook die koffiefilterdracht en je handen kapot wassen en dat je uit de buurt van je collega’s moet blijven.

  De verwachting is dat 50 tot 60% van het midden en kleinbedrijf deze winter failliet gaat, vanwege de explosieve stijging van de energie kosten. Dan zullen de kosten baten plaatje niet meer uitkomen. De winst gaat in de energie kosten zitten. Na 2 jaar corona zijn alle reserves op gebruikt van die bedrijven. Zou ze nu weer een lock-down instellen, dan zullen ook de meeste winkels het loodje leggen.

  • Raar ook dat we er niks aan doen. Ik verbaas me nog steeds over mezelf ook. Waarom ik niet in staat ben om te handelen. We laten ons land zo mak als een lammetje vernietigen. In een paar jaar van prachtig land naar helemaal naar de knoppen. En ik doe niets. Hoe kan dat. Ik begrijp mezelf niet.
   Nou ja, ik werk aan geen enkele regel mee, maar dat is ook het enige. De vernietiging van ons land gaat gewoon door. Door de sinistere lieden in de politiek, die halve duivels.
   De acties van Hugo de Jonge om de maatschappij te verdelen zijn toch goed geslaagd. Hij heeft het voor elkaar gekregen om gezamenlijk verzet in de kiem te smoren. Omdat er geen gezamenlijk meer bestaat door zijn gestook. Zodat we die ratten niet hun holen uitroken.
   Toch heb ik het gevoel dat de boel op springen staat. Dat er maar één iemand de lont in het kruidvat hoeft te steken. Dat al die smerige politici er dan aan gaan. Achter de tralies vanwege hun onmenselijke duivelse ideeën. Die landverraders met hun vieze streken.
   God, ik ben tegen Baudet. Er is niks aan te doen. Het ligt aan mij.
   Maar toch is hij nog de enige waar je op KUNT stemmen straks.
   PVV hoort bij de kliek. Ik heb Wilders privé andere praatjes horen verkondigen dus die valt af.
   SGP zou misschien ook nog kunnen?

   • Tja, heb ik ook last van. Niets lukt. Alles loopt als dikke stront. Er heerst een ontzettend negatieve energie, een neerwaardse spiraal waar ik mijn weg eruit tracht te vinden. Deuren slaan telkens dicht voor mijn neus. Dus ik heb besloten stil te zitten. Te kijken en te luisteren in afwachting van een gaatje. Het juiste moment om te handelen en mij niet te laten verleiden.
    Verder stem ik niet. Al jaren niet meer. Het systeem heeft mij niets meer te bieden. Ik hen ook niet, heb ik besloten. Waarom zou k een stervend lijk in leven willen houden?
    Het is tijd voor een reset, maar dan wel de onze.

 6. Pfizer heeft al eens in 2009 de boel bedonderd en een schadeclaim van 2.3 miljard moeten betalen.
  Vandaag de dag zijn ze gewiekster geworden en staat in de contracten dat ze nergens aansprakelijk voor zijn.
  En mocht je door je baas gedwongen worden,of in je contract staan dat je een gifprik tot je moet nemen
  dan meld je je 2 jaar ziek.Als dit maar genoeg mensen doen is het snel afgelopen.
  Don,t shit with me.

   • Het kaf van het koren scheiden lijkt mij, maar je hebt gelijk, ik ken best wel veel mensen die na dat ze zijn afgekeurd gewoon zwart het zelfde werk blijven doen, ze zouden daar eens veel meer en actief op moeten controleren.

  • Ja inderdaad maar helaas is dit ook precies wat ze willen. Eerst depopulatie rest zonder werk en geld en dan als redder komen met basis CBDC inkomen net genoeg om te ademen en heel hard te werken voor extra. Stond zelfs op de terroristische UN site : Hongerige mensen werken harder straks. Artikel is snel weggehaald na commentaar.

 7. Ja,klopt veelal kortstondig ziekteverzuim, 1 tot 3 weken,maar hier gaat het om verplichte vacs.Velen zijn toen alsnog overstag gegaan.
  De Diehard neemt ze nooit.Daarom,je kunt tot 2 jaar thuiszitten.
  Kiezen of delen,of kans op ziektes,dood of niks.Of je maakt je eigen keuze.
  Werk genoeg.

 8. De luciferiaanse gifspuit is ronduit genocide. Ik wil wel schadevergoeding omdat ik overal werd buitengesloten en zelfs bedreigd door Hugo de Jonge met zijn : ‘Ik weet waar ze wonen’. Laat die dappere dodo maar eens zelf even langskomen trap ik hem meteen met maat 43 (geen bloemschoen) terug naar de hell waar deze vuile Demon thuishoort. Vuile Satanist.

 9. de snelheid van de wetenschap te snel was!!!!! Nee dat had er geen flikker me te maken. Het duurde te lang om alles goed te testen dus wat gingen ze mis lopen??? Nou wat denkt U?? BIG MONEY en nog eens BIG MONEY ,dat was het probleem voor big pharma verlies van geweldige inkomsten. Ze gaven en geven niets om Uw gezondheid.
  Op Report24.news stond al dat ze met een nieuw MRNa vaccin bezig zijn, rechtstreeks in het hart injecteren om myocarditis te repareren en ook dit moet weer in no time. Eerst voor big money inkomsten generen met waardeloze vaccins en nu weer veel geld proberen te incasseren om iets te repareren. Het zijn slimme jongens !

  • We zitten er nog in maar denk dat het kwaad al reeds is geschied als ze de 80% hebben gehaald. Dan transmissie via SOA er bovenop geteld.(Telegraaf riep op yot summer of love na injecties jongeren) Tsja dan zijn ze er wel….En als ik eerlijk ben en hoor hoeveel mensen vooral jongeren zich hebben laten overhalen voor de meest waanzinnige redenen…Nou sorry maar als je spuit onder drang neemt voor een vakantie of te dansen eigen schuld…Pubers en kids vind ik wel erg want die hebben nog geen goed door ontwikkeld denkvermogen…Daarom is Hugo de Jonge in mijn ogen de grootste loslopende massa moordenaar in Nederland. Als er een god bestaat wordt hij sowieso gestraft maar deze heer kan wat mij betreft direct door gerechtshof de doodstraf krijgen toegewezen voor grove schending mensenrechten en aanzet tot genocide.

 10. Maxima die op onze zakken leeft behoort ook tot die club WEF moordenaars en daarom vind ik dat zij meteen ook op gesloten levenslang moet worden en dat zelfde voor al dat tuig van het WEF.

 11. Vertaalfout nummer zoveel: untouchable wordt door u FOUT vertaald: het betekent onaanRAAKBAAR in deze context! Onaantastbaar heeft een heel andere betekenis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in