Volgens het Office for National Statistics (ONS) in het Verenigd Koninkrijk is het oversterftecijfer enorm gestegen, met name onder de gedeeltelijk of volledig geïnjecteerden. Terwijl de ongevaccineerden grotendeels onveranderd blijven, schrijft Ethan Huff.

Mocht u het nog niet door hebben, de echte plandemie was nooit een door de lucht overgebracht virus. Het zijn altijd de zogenaamde “vaccins” geweest, waarvan de inhoud volgens de laatste overheidsgegevens wekelijks honderdduizenden mensen doodt.

De “volledig gevaccineerden” zijn de wandelende doden, die een beschadigd immuunsysteem met zich meedragen, geplaagd door spike-eiwitten en andere dodelijke gifstoffen die de gezondheidsstelsels overspoelen met zieke en stervende patiënten.

Dit hoort u natuurlijk niet op het “nieuws”, omdat het een heel ander verhaal vertelt dan het verhaal dat wordt verspreid door het establishment, dat ons allemaal wil doen geloven dat de prikken “levens redden”. De waarheid is dat de injecties de wereld voor onze ogen massaal ontvolken.

Het aantal dagelijkse oproepen voor ambulances in Engeland, bijvoorbeeld, is nu zo hoog dat het systeem daar moeite heeft om eerstehulpverleners naar elk afzonderlijk geval te sturen. Ziekenhuizen raken ook overstelpt met patiënten die lijden aan na-prik ziekten, waardoor er weinig of geen ziekenhuisbedden overblijven voor anderen.

CDC: Myocarditisrisico 133 keer hoger bij volledig geprikte patiënten

De National Health Service (NHS) heeft blijkens een verzoek om vrijheid van informatie bevestigd dat het aantal hartgerelateerde spoedgevallen in 2021 is verdubbeld ten opzichte van 2020 en daarvoor. In 2022 gaat het aantal tot nu toe nog steeds parabolisch omhoog naarmate het langetermijneffect van de prikken zijn beloop heeft.

  Mexicaans programma bewijst per ongeluk Covid Vaccin Magneet Theorie terwijl men het probeert te ontkrachten

We weten uit de laatste grafieken – u kunt ze bekijken op GlobalResearh.ca – dat het aantal ambulanceoproepen maand na maand blijft toenemen, zonder dat het einde in zicht is.

Veel van deze oproepen zijn voor jongere mensen, voor alle duidelijkheid, en niet alleen voor ouderen. Jonge mensen die anders zo fit als een hoentje zouden zijn, worden nu verzwakt met een beschadigd hart, wat in veel gevallen resulteert in een hartaanval of beroerte.

Ook het aantal sterfgevallen neemt explosief toe omdat de geïnjecteerde spike-eiwitten zich in het lichaam van mensen ophopen en stolsels vormen die in veel gevallen uiteindelijk de dood tot gevolg hebben.

Vergeet niet dat toen ziekenhuizen voor het eerst dicht gingen vanwege het “virus”, ze eigenlijk op vakantie gingen. Er was nooit echt een ziekte-uitbraak van enige omvang tot na Operatie Warp Speed werd gelanceerd, waardoor de hel op de wereld werd losgelaten.

Nu, dankzij de COVID-19 prikken, zijn honderden miljoenen mensen wandelende gezondheidstijdbommen die schijnbaar willekeurig afgaan. En de gezondheidszorg kan ze niet allemaal aan.

De Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is al geruime tijd op de hoogte van de hartbeschadigende effecten van de injecties. Het publiceerde in januari een studie waarin werd benadrukt dat mensen die zich met COVID-19 spike-eiwitten laten inspuiten tegen de Chinese griep 133 keer meer kans hebben op myocarditis dan mensen die zich niet laten inspuiten.

“Dit betekent dat Covid-vaccinatie het risico op myocarditis met een schokkende 13.200% verhoogt,” meldt Global Research.

“Uiteindelijk verzwakt myocarditis het hart, zodat de rest van het lichaam niet genoeg bloed krijgt. In het hart kunnen zich dan stolsels vormen, die leiden tot een beroerte of een hartaanval. Andere complicaties van de aandoening zijn onder meer plotselinge hartdood.”

“Er bestaat geen milde versie van myocarditis, het is uiterst ernstig omdat de hartspier niet in staat is zich te herstellen. Als de schade eenmaal is aangericht, kan de klok dus niet meer worden teruggedraaid.”

Volgens het Office for National Statistics (ONS) in het Verenigd Koninkrijk is het oversterftecijfer in het tijdperk van Operation Warp Speed ongekend hoog, met name onder de gedeeltelijk of volledig geïnjecteerden. De ongevaccineerden vertonen deze effecten niet.

  CDC en Pfizer waarschuwen dringend voor bloedklonters, zelfs bij "de gezondste sporters" - "Iedereen loopt risico op bloedklonters!"

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dokter Zev Zelenko waarschuwt voor een “mondiale volkerenmoord”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet aanwakkeren van haat tegen ongevaccineerden was al gepland voordat de COVID-19 vaccins gelanceerd werden
Volgend artikelEurozone boekt eerste dubbelcijferige inflatie ooit – Nederland komt uit op 17,1%, tegen minder dan 14% in augustus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

45 REACTIES

 1. Achja, kijk gewoon om je heen..Ik herken gevaccineerde tegenwoordig aan hun stokkerige loopje en aan hun glazige ogen. Loop er met een boog omheen. Nog nooit zoveel helmpjes en rollators met relatief jonge mensen gezien in het straat beeld. Nog niet te spreken over de ambulances die bijna 24/7 vol bezet zijn met en zonder sirene. De (ophaal) lijkenwagens hebben ze de vlaggetjes maar vanaf gehaald om minder op te vallen. Als je het ziet, zie je het.

  • Zie mijn overzicht https://controlc.com/bde46e9d van 112 alarmeringen in het P2000 systeem.
   Het betreft hier meldingen van ambulances naar een bepaalde plaats zonder opgave van reden.

   Indien je de gegevens van een niet genoemde plaats wil weten, geef het dan even aan, zodat ik die plaats toevoeg, mijn programma opnieuw start en de gegevens in dezelfde controlc link plaats.

   • Maar 4 views tot nu toe?! Waarom?

    Controlc is niet safe?
    Check deze url met https://www.virustotal.com/gui/home/upload.

    Misschien denkt men dat ik hiermee geld verdien?
    Ik verdien hier helemaal niets mee en ik wil hier absoluut geen geld voor. Dat is ook de reden dat ik mij bij controlc niet heb aangemeld. Ik snap dat controlc door reclame hier wel iets aan verdient. Spijtig genoeg, maar ik kan dat niet verhelpen.

    Waarom gebruik ik controlc dan?
    Indien ik de gegevens direct post dan ziet het er niet uit en waarschijnlijk verdwijnt het dan door de spamfilter cq censuur.

    Ik snap dat deze gegevens verontrustend zijn maar dit zijn echt de gegevens uit 112 alarmeringen. Mijn bedoeling is om mensen te laten nadenken wat de reden kan zijn dat er zoveel ambulances zonder reden naar plaatsen worden gestuurd.

   • at FCO geef daar dan ook de datums aan en bv een oud overzicht van pre covid times, zodat we het verschil zien van bv gelijke maand overzichten of week overzichten voor en tijdens covid periode.

    • Ik heb mijn programma nog niet zo lang geleden geschreven en heb dus geen pre covid gegevens.

     Kijk zelf maar eens op https://alarmeringen.nl/

     Ga bijvoorbeeld naar: https://alarmeringen.nl/streek/achterhoek/
     Klik op: Ambulance met spoed naar …

     Je ziet nu meer naar onderen staan:
     “In de afgelopen dertig dagen is de brandweer van … x keer gealarmeerd en moest de ambulance x keer naar die plaats toe.”

     … staat voor een plaats en de x voor aantallen

     Het zijn dus het aantal ambulances van de laatste 30 dagen.
     Deel dit aantal door 30 en je hebt het aantal ambulances per dag.

 2. En omdat de mensen hun huis niet meer kunnen verwarmen en geen goede voeding kunnen kopen gaat het alleen maar erger worden en dan zeggen ze dat alles de schuld is van Rusland.

  EEN BOODSCHAP AAN ONZE CRIMINELE “VOLKSVERTEGENWOORDIGERS – VOLKSVERRADERS”.

  WIJ WETEN WEL BETER.

  RUSLAND HEEFT HIER NIETS MEE VAN DOEN .

  JULLIE ZIJN DE MASSA MOORDENAARS !!!!

 3. Wij wonen vlakbij een ambupost.
  De hele dag hoor je sirenes. En loop ik er tijdens het uitlaten van de hond langs dan is de post leeg. Alle ambu’s zijn uitgereden. Was eerder nooit het geval.

  • Inderdaad hier hetzelfde en ik woon 15 km van het ziekenhuis af langs een doorgaande weg maar ook elke dag 3 tot 5 ambulances eerder 1 in de week..

   Man op mijn werk 42 hartaanval
   De broer van een vriend 45 hartaanval
   Ex schoonvader 63 hartaanval
   Vader van vriend 73 hartaanval
   Moeder van vriend 70 hartaanval
   Haar broer 65 hartaanval

   3 zijn er ¨gered¨ (tijdelijk in mijn visie !!!)

   Dit alles in deze maand en allemaal VACCIN maar niks te zien hoor mensen gewoon doorlopen…

   1 fucking maand lieve mensen, eerder had ik 1 iemand die ik kende in de 5 tot 10 jaar die zoiets kreeg…

   Voor de rest op mijn werk merk dat de vaccidioten voor een groot gedeelte moe , vaak ziek , gezwollen lympheklieren , longontstekingen e.d.

   Je begint het nu toch wel duidelijk te zien om je heen…

   • o ja nog vergeten de broer van de man van 63 ook dood 58 jaar en zal ik eens vertellen waaraan daar zijn jullie vast erg benieuwd naar

    En het antwoord is een hartaanval . verbazingwekkend…

    • Ja dat weten ze ook zonder autopsie.
     Autopsies zijn verboden want dan komt het aan het licht dat het de covid injecties zijn die het veroorzaken.

   • Please do not call people that took the jabs covidiots! Most off them were told to do so, or loose jobs. Fearmongered, often to a “Stockholm Syndrome”state daily, by corrupted MSM, BigPharma paid Doctors that weren’t even allowed to inject Experimental drugs, based On their Hippocrates Oath, On the NUREMBERG Code…never properly informed the people!!

 4. Hier de rede van vriend Putin met engelse vertaling hier zegt hij ook ¨ik ben jullie vijand niet de vijand zijn jullie eigen leiders WO 2 hebben ze nooit veloren alles ging achter de schermen door¨

  https://t.me/WWG1WGATOTAAL/26033

  De man die je ziet is helaas niet de echte Putin maar een dubbelganger…

  Putin zelf is helaas bijna door door kanker…

  Voor de mensen die het niet geloven duckduck dan putin maar eens en kijk naar fotoś van 4-5 jaar geleden Putin ziet er totaal anders uit.

 5. Met waarschuwen ben ik klaar. Het is al uitgerold, enige wat ik nog zeg tegen hardcore ontkenners : Durf jij de sectie overlijdens te bekijken in je lokale krantje? En kijk dan eens naar de geboortedatums van de mensen en de woorden “Plotseling” ,”Onverwacht” en “te vroeg”. Krijg geen zere vinger van de button “Toon meer”…En besef dat zelfs in het griepseizoen deze sectie maar gevuld is met maximaal 15 tot 20 mensen per maand en geen 100en. Grote wazige knikkers kijken me dan aan…Mijn hoop is dat deze mensen zich gaan verzamelen en openheid eisen voor het gerecht. Waar zij te horen zullen krijgen “eigen keuze” en ingrediënten serum militair classified.

  • Ik ben zelf 5 maal gevaccineerd: geen verschil in mijn bloed.
   Ook bij vrienden en familie niks te merken.
   De VAERS heeft niet enorm veel doden als je het vergelijkt met de honderden miljoenen gevaccineerden en veel van die doden kunnen toeval zijn. Door deze persoonlijke ervaring en veel onderzoek op websites zoals deze, ben ik ervan overtuigd dat het vaccin veilig is.

   • Dus je heb veel onderzoek gedaan en tegelijkertijd ben je ervan overtuigd dat het vaccin veilig is. Dan moet er toch ergens iets met je device of met jou iets mis zijn gegaan denk ik! Misschien ben je een van gelukkigen die een batchnummer heeft gehad dat onschadelijk is (op korte termijn) Hier kun je dat nazien, https://www.howbadismybatch.com

   • Ik denk dat alleen bepaalde loten gevaarlijk zijn en in bepaalde landen meer voorkomen… Mijn tante was wel snel weg met bloedklonters in haar hersenen en dat komt niet voor in de familie.
    De vraag is; wanneer komen er meer gevaarlijke naar ons toe?
    Ik wil ze iig niet testen.

    • Dat klopt niet alle lots zijn gevaarlijk. In de USA is het Informed Consnet Action Network bezig dit boven water te krijgen en heeft de CDC verzocht alle lots bekend te maken . Het is natuurlijk duidelijk want als alle lots gevaarlijk en dodelijk zouden zijn zou dat te veel opvallen. Nu zegt BIg Pharma: de vaccinatie helpt want een groot deel heeft geen problemen!!!!!

    • Van thuishulp vernomen dat ze zeker 5 sterfgevallen mee maakte na injectie,
     Dan zelf een 6 tal die ik ken met hartinfarcten,allen tussen 50-62 jr.niet gestorven.
     1 met verlammingen,is er slecht aan toe.
     collegas met hartinfarcten en 2x Tias.,niet gestorven.
     2 doden kort na injecties,1 van 22 1 van 75. vernomen van vriend.
     Stay clean.

     De toekomst zal leren hoe gevaarlijk het is/[email protected]

   • U haalt de VAERS erbij. Ik adviseer U dan eens naar Thehighwire.com Amerikaanse website bezocht door meer dan 6 milj kijkers) te gaan kijken daar wordt met enige regelmaat verwezen naar de VAERS. Echter men weet dat de aanmelding van doden minder dan 1% is en al minimaal met de factor 10 moet worden vermenigvuldigd.

   • Het is niet eens eeen vaccin.
    Dus met de onzin die je uitkraamt zijn, indien ze al aanwezig zijn, je hersenen beschadigd.
    Pleurt op naar de andere spuitjunks.

  • hier hetzelfde. Vrouw werkt in de zorg. nog niemand gezien of gehoord. Of in mijn straat. Wij zijn de enigen die niet geprikt zijn en iedereen lloopt ook nog gewoon rond. Bijna jammer want een jaar geleden liepen ze zo op te scheppen over hun prikken..

  • Ik ken geen enkele corona- noch het vaccindode in mijn kennissenkring.
   Wel twee die een serieuze griep doorgemaakt hebben na de prik.

 6. De staatstrollen hebben weer hun zak met zilverlingen gekregen….fijn ,zo voor het weekend….kunnen ze weer brullen en chillen met hun geestgestoorden verwanten.
  De dood raast door de landen, ook hier in ons DORPJE zien we de tatoetatoetatoe elke dag 2 x rondscheuren….eerder,tot 2 jaar terug 1X PER 2 WEKEN.
  Dus staatsmongolen met je zilverlingen…neem het er nog even van…jullie tijd komt er al heeeel snel aan.

 7. Het kan ook een nieuw protocol zijn voor ziekenwagens, dat ze zogenaamd moeten uitrukken. Zodat het net echt lijkt, alsof er weer een erg ziekte heerst. Deze psychische truc halen ze al vaker uit, om de mensen bang en angstig te maken. Zodat er weer eerdaags mondkapjes plicht komt en weer afstand gehouden moet en dat ze de verplichte vaccins er doorheen kunnen drukken in de politiek. Iedereen hoort wel die ziekenwagens, maar niet iedereen ziet of er wel iemand opgehaald is en/of naar het ziekenhuis vervoert wordt. Want in dit grote toneelspel zijn de meeste gewoon de figuranten om de illusie van de covid verhaal hoog te houden bij het volk.

 8. Jij hebt daar een goed punt. 112 alarmeringen zou in dit verhaal ook een rol kunnen spelen. Hopelijk is dit niet het geval want dit zou betekenen dat ik hier ook aan meewerk. Dit wil ik beslist niet. Soms word ik hier moedeloos van. Wat moet je wel en niet doen? Je kan ook niets doen maar dat betekent dan weer dat je instemt met alles wat je overkomt.

  • Waarom krijgt een ambulance voor een ongeval met letsel niet de code a1 en een ambulance met spoed zonder reden deze wel?!
   De code a1 betekent dat men zwaailichten en sirenes mag gebruiken. Ik vroeg me dit al eerder af maar schonk daar verder geen aandacht aan. Hoogst verdacht. Ook adverteren op deze site wordt aangemoedigd “Alarmeringen.nl biedt meerdere interessante advertentiemogelijkheden waarmee u onze doelgroep kunt bereiken.”

   Enfin, ik denk dat Qvic gelijk heeft.

 9. Van thuishulp vernomen dat ze zeker 5 sterfgevallen mee maakte na injectie,
  Dan zelf een 6 tal die ik ken met hartinfarcten,allen tussen 50-62 jr.niet gestorven.
  1 met verlammingen,is er slecht aan toe.
  collegas met hartinfarcten en 2x Tias.,niet gestorven.
  2 doden kort na injecties,1 van 22 1 van 75. vernomen van vriend.
  Stay clean.

  De toekomst zal leren hoe gevaarlijk het is/was

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in