Terwijl liberale regeringen en de rest van links doorgaat met het mainstreamen van transgenderisme, volgen anderen de gegevens die de hoge zelfmoordcijfers en psychiatrische aandoeningen van deze ideologie schetsen.

Volgens een nieuwe Deense studie, die dinsdag werd gepubliceerd in het Journal of the American Medical Association, hadden transidentificerende mensen in Denemarken een 3,5 keer zo hoog zelfmoordpercentage als niet-transgenders, bericht Bigleaguepolitics.

Hun zelfmoordpogingen waren 7,7 keer zo hoog.

Het percentage psychiatrische aandoeningen was ook veel hoger voor de groep met een andere identiteit. 43% had een psychiatrische diagnose, vergeleken met slechts 7% bij niet-transgenders.

Het onderzoek stelde: “De resultaten suggereren dat transgenders significant hogere percentages zelfmoordpogingen, sterfte door zelfmoord, sterfte door niet-zelfmoord en sterfte door alle oorzaken hadden in vergelijking met de niet-transgender bevolking.”

Van The Daily Wire:

Er waren 92 zelfmoordpogingen en 12 sterfgevallen door zelfdoding onder de 3.759 transidentificerende mensen van het onderzoek tussen 1980 en 2021.

De studie analyseerde de medische en wettelijke geslachtsveranderingsgegevens van bijna zeven miljoen mensen in Denemarken, waaronder de bijna 3.800 transgenders, gedurende de laatste vier decennia.

Transgenders stierven over het algemeen ook jonger, door zelfmoord of door iets anders, zo bleek uit het onderzoek.

Met betrekking tot psychiatrische aandoeningen stelde Dr. Morten Frisch, een van de auteurs van het onderzoek, dat “dit zonder twijfel een enorm probleem is waarnaar gekeken moet worden”.

Alarm slaan over deze epidemie van geestelijke gezondheid is niet vreemd in het hedendaagse publieke debat. Het wordt zelfs steeds normaler. Vooral omdat Amerikanen ervoor kiezen om de waarheid te bespreken in plaats van de propaganda die over transgenderisme wordt verspreid door elite-instellingen en links.

  "Eric met de grote clitoris" in plaats van Pippi Langkous en Winnetou

2024 GOP presidentskandidaat Vivek Ramaswamy, bijvoorbeeld, noemde de opkomst van transgenderisme onlangs “een sociale besmetting“.

Kijk:

Ramaswamy, die “niet boos is op transseksuelen,” maar “gefrustreerd is over de cultuur die een psychische aandoening vereert,” riep Amerikanen in zijn Twittervideo op om de waarheid te spreken.

“Dat moet de eerste stap zijn naar een oplossing,” concludeerde Ramaswamy. “En dat is wat ik hoop te bereiken.”

Het aantal transgenders tussen 13 en 17 jaar in de VS is bijna twee keer zo hoog als in 2017.

Nog maar vijf jaar geleden schatte het Williams Institute dat ongeveer 0,7% van de jongere tieners in Amerika transgender was – wat neerkomt op ongeveer 150.000 tieners.

Vanaf 2022 lijkt dat aantal rond de 300.000 te liggen.

Uit een enquête van Gallup in februari bleek dat 7,2% van de Amerikanen zich identificeert als LGBT.

Degenen die transgenderisme promoten – vooral onder jongeren – negeren de hoge zelfmoordcijfers en andere angstaanjagende factoren.

Ze willen er gewoon niet over praten. En willen het gesprek er zelden zelfs maar over hebben. Ook al zijn de feiten allemaal alarmerend. Meer mensen moeten aandacht besteden aan hun sinistere, duistere trend die zich over het hele land verspreidt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Feiten die de homolobby in de doofpot wil stoppenVolg Frontnieuws op Telegram

  Dit zijn de schokkende extremen die het menselijk lichaam kan overleven

Lees meer over:

Vorig artikelIs Parijs het nieuwe Bakhmut? Franse politie eist actie tegen “wilde moslimhordes”, dreigt met “verzet”, rellen breiden zich uit naar Brussel (+ Video’s)
Volgend artikelHet tij keert inzake tolerantie voor transgender-ideologie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

40 REACTIES

 1. ruimt lekker op geen hekel aan ander geslachten maar dit is niet NIET normaal je hebt maar twee transgenders MAN EN VROUW

  • Er zijn helemaal geen transgenders. Je kunt je DNA niet veranderen en hoe dit DNA je lichaam gevormd heeft. Net zomin als je een derde arm kunt laten groeien. Er valt niks te ’trans’-en dus. Het enige wat er gedaan wordt is lichaamsverminking. In het beste geval niet functionele reconstructie.

   Bij de geboorte valt ook geen gender ’toe te wijzen’ alleen maar te constateren of het groeiproces in de baarmoeder goed gegaan is. Want soms kan dit oa door verstoorde hormonen verkeerd gaan.

   Gender en sexe zijn 2 woorden voor hetzelfde. In het Nederlands hebben we daar 1 woord voor: geslacht. En de primaire functie is: voortplanting.

   De zelfbenoemde elite probeert altijd mensen in de war te maken door woorden te veranderen van betekenis. Zo word je denkvermogen aangetast zodat je weerloos wordt.

   • Juist, het zijn de chromosomen die het geslacht bepalen. En die zijn niet te veranderen. Afschuwelijk dat die propaganda zo op kinderen is gericht. Die dragqueens zijn in wezen exhibitionisten. Tot voor kort was potloodventen strafbaar.

 2. Ze zullen aan hun eigen gekte ten onder gaan.

  Trouwens : de politicus Vivek Ramaswamy heeft hele goede opvattingen, op alle gebieden.

 3. Transgenderisme is een psychische stoornis al denken de regenboog idioten van d66 en groen links hier heel anders over
  Maar wees gerust er staat en heel team van psychologen en artsen voor u klaar om u transitie te volbrengen .
  Dit alles gefinancierd door de hardwerkende belasting betaler, dat dan weer wel.

  • Het zijn niet de doktoren die deze slachtpartijen uitvoeren die sterven hoor! Dom zijn is geen misdrijf. Deze ‘wereldverbeteraars’ zijn de criminelen.

 4. ze zijn hysterisch deze gestoorde achterbakse lawaai-makers, maar de realiteit haalt hen in.. mensen die zo geboren zijn kan je nog (een beetje) begrijpen maar de rest..neen nooit..

 5. “This is a social contagion of a mental health epidemic.”

  Dit is niet alleen een mental health kwestie. Het is veel erger dan dat, en dat ga je nog meemaken. Het gaat om het stimuleren van gewelddadigheid en moord door mannen op deze manier. De transgender wordt beschermd door de overheid, maar je kan vaak genoeg lezen dat ze verkrachters zijn, schedels breken in top sport, vrouwen op andere manieren verdringen in sport, kinderlokkers, pedocriminelen, etc. En het zijn nagenoeg voornamelijk mannen. De grootste vorm van ‘dominantie’ door het mensdier is geweld en moord. En dat wordt nu beschermd en in de samenleving als normaal gemaakt dmv deze griezels. Net zoals ‘suddenly dead.’ Kindjes voelen zich sneller vertrouwd met vrouwen, net als mamma, maar beseffen niet dat het om een smerige pedocrimineel gaat onder de pruik en de vrolijke kleurtjes en het snoepgoed.

  (ja, ja, er zijn echt wel transgenders die tijdens de zwangerschap fout geprogrammeerd zijn door de natuur – dit gebeurde heel zelden.)

  • Als ik het even snel uitreken; in de Deense studie over 41 jaar is het maar 1:2000. Dat is 0.05%!

   Door alle indoctrinatie en hersenspoeling is dit in Amerika 150x hoger in perceptie dan in werkelijkheid.

   • Ja. ik denk dat we het ergste nog niet gezien hebben. Die Fallon Fox bijv is er nog maar het begin van. Roofdieren zijn het. Ik vraag me trouwens af hoeveel gozers zich ueberhaupt laten opereren, en slechts in vrouwen vermomming opereren, makeup, pruik, jurk, etc. Bikini zoals die Fox. Maar het is en blijft een man, met pik, spieren en al. Ja, zo kun je lekker vrouwen in elkaar dreunen. “Zalig” vond hij het. Geweldplegers die wettelijk beschermd worden.

 6. Het is dan ook een geestesziekte en een verbouwing lost dan ook niets op…
  Ze denken dat als ze eenmaal alles hebben gedaan om hun lichaam te verkloten ze dan wel gelukkig zullen zijn maar dan wordt het zowel mentaal als fysiek een probleem.

  En dat is lastig te verkroppen want er is ze door medici oftewel ratten van alles aangepraat en niets blijkt er van waar te zijn. Hallo diep gat, ik ben totaal verneukt en kan het niet meer terug draaien en dus is de laatste keuze opstappen.

  Blijft triest dat mensen zich zo laten beetnemen en dat mensen aderen dit aan doen

 7. 92 zelfmoordpogingen en 12 sterfgevallen Is geen hoog slagingspercentage, zijn duidelijk op meerdere punten de weg kwijt.

  • 7,7 x zoveel pogingen tegen 3,5x zoveel doorgevoerd. Dit geeft dus aan dat ze ook ‘dubbel zo dom’ zijn, of in ieder geval onhandig of verward.

   Ze zijn dus zo gehinderd in hun functioneren dat zelfs dat niet lukt. Kun je dan wel goed beslissen over een levensveranderende serie dure operaties? Die ontzettend veel complicaties opleveren en niet ongedaan gemaakt kunnen worden.

   Stel je eens voor: je leven lang moet je zittend plassen omdat het er uitspuit als door een vergiet van onder, in plaats van door je falloplasty (namaakpiemel). En je wilde zo graag staand plassen als een echte vent. Wat een nachtmerrie! En dat 10x per dag.

   • En dan te bedenken dat er al lang van die kartonnetjes beschikbaar zijn die je voor je muts kan zetten om staande te zeiken. Op de markt gekomen, meen ik, ten gunste van festivalbezoekers. Ermee oefenen voordat het lukt zoals is bedoeld, is wel een pré.

 8. Twee opmerkingen hierop de site, ik bezie dat sommigen het erg vinden om wat voor reden dan ook als anderen kiezen voor euthanasie, ik heb de vrije gedachte dat ieder mens baas is over zijn lichaam en indien mogelijk dat kan kiezen binnen de wet en zie ook mensen smullen als transgenders veelal zelfmoord plegen, beetje krom van sommigen denk ik dan, maar als die transgenders dit veelal zelf doen dan is er toch niet zoveel aan de hand, blijf zo en zo het standpunt houden als het om die transgenders gaat dat het 1 om een hele kleine groep mensen gaat en 2 dat die personen om wat zij zijn zowel lichamelijk als geestelijk vlees nog vis, geen echte man of vrouw, dat lijkt mij vreselijk om te zijn als mens, een fout van de natuur denk ik eigenlijk.

  • Ik denk veeleer de vele decennia dat mensen van kinds af worden geïnjecteerd met hele foute spulletjes. Op initiatief en met dwangmiddelen door dezelfde death cultus die denken dat hetgeen er in Genesis staat anders geïnterpreteerd moet worden en dat de mens zowel mannelijk als vrouwelijk moet zijn in één lichaam vertegenwoordigd en dan komen we uit bij Baphomet.

    • Het baphometbeeld in het torentje heeft Ur-Logelid Mark Rutte gekregen van z’n voorganger & 33ste graad vrijmetselaar Jan Peter Balkenende, die zijn ‘politieke’ opleiding heeft genoten aan het Brookings Institution in Washington D.C.

 9. Onderin de page van deze rabbi het volgende:
  ´To push back the powers of darkness until Jesus returns.´

  De enige die vertraging probeert te genereren is satan zelf.
  Het enige wat mij rest is: Efeze 5:11.
  Eindtijd – Genadetijd.
  Maranatha!

 10. ´Houd ons voedsel gentech vrij! Kom in actie!

  Dinsdag 27 juni 2023, gaat een grote campagne van start om ons voedsel gentechvrij te houden. Woensdag 28 juni zal Roosmarijn Saat (voorzitter Biowinkelvereniging, eigenaar Gimsel Rotterdam) namens de sector de eerste ansichtkaart overhandigen aan minister Adema. We gaan voor minimaal 40.000 handtekeningen, 150.000 Wakker Worden ansichtkaarten voor Minister Adema en € 50.000 aan funding om campagne te kunnen blijven voeren om ons voedsel gentechvrij te houden.

  De Europese Commissie bereidt een herziening van de regels voor nieuwe veredelingstechnieken voor. Wat er mogelijk toe leidt dat de gentechniek CRISPR-Cas ook in de biologische landbouw onopgemerkt zijn intrede kan doen. En dat kan een bedreiging zijn voor de keuzevrijheid van jouw dagelijkse boodschappen. De biologische sector, maar ook consumenten zijn tot nu toe niet tot slecht geïnformeerd en de beleidsmakers eenzijdig. Ondertussen zijn wij wakker geschud en gaan we er alles aan doen om jou te informeren en actie te ondernemen!

  Wat is CRISPR-Cas?

  CRISPR-Cas is een vorm van genetische modificatie waarmee je heel precies DNA kunt aanpassen. Voorstanders van CRISPR-Cas hopen met de techniek sneller gewassen te kunnen ontwikkelen die beter bestand zijn tegen droogte, ziektes en plagen, die aantrekkelijker zijn voor consumenten en die meer voedselzekerheid bieden. Of dat ook lukt is vraag één. Daarbij is er nog een keerzijde…

  Keuzevrijheid op het spel

  Als besloten wordt CRISPR-Cas niet meer onder regelgeving voor GMO te scharen, dan betekent dat er voor gewassen gemodificeerd met deze techniek geen verplichte risicoanalyse en etiketteringsplicht meer nodig is. Daardoor kunnen deze gewassen onzichtbaar in de productie- en voedselketen terecht komen. En dan weten we niet meer of we iets eten dat genetisch gemodificeerd is. Of dat er in de gewassen die boeren telen een gentech-component zit. En daarmee verdwijnt de keuzevrijheid voor jou als consument én voor de boer. Daarnaast kan de biologische sector dan ook niet meer garanderen dat ze gentechvrij blijft. Gentechnieken zijn nu niet toegestaan in de biologische sector maar met de dreigende deregulering (aanpassing van de wet) van de CRISPR-Cas techniek weten we het dus niet meer.´

  https://biowinkelvereniging.nl/campagnes/CRISPR-Cas-2023/

 11. Deze zelf verminking (wel door andere uit te laten voeren) heeft een psychologische factor. Alles in de huidige maatschappij is op uit onze ego constant te kleineren gericht. Door je schuldgevoelens aan te laten praten, waardoor jij je een loser zal gaan voelen. Dit krenkt en knaagt aan jouw ego enorm, zodat jij op een zeer lage frequentie gaat vibreren en zo in de overlevingsmodus gedrukt wordt, waardoor je ongemerkt zo makkelijker te overheersen bent door de zogenaamde autoriteiten die je dan blindelings gehoorzaamd.

  Net zoals met de zogenaamde witte privileges die de blanke mensen zouden hebben t.o.z.v. kleurlingen, wordt als een hefboom gebruikt om de blanke een schuldgevoel aan te praten alleen maar omdat zij blank zijn en zo de kleurlingen dat kunnen misbruiken om meer privileges af te dwingen bij de blanken. Dit is ook via Blackrock georganiseerd. Of het slaven verleden dat zogenaamd alleen door blanken toe doen is gebeurd. Terwijl de ware geschiedenis ons vertelt dat de echte slavendrijvers de negers onderling waren en bij de moslims. De blanken waren enkel de vervoerders, zoals de post van tegenwoordig. De Ieren zijn massaal naar Amerika vervoert en als slaven misbruikt, net als de blanke bevolking in Europa waren vroeger allemaal horige aan de Kazaren. Deze nep Joden zijn door de Russen uit hun land gegooid met geweld. Zijn toen in Italië terecht gekomen en in Venetië. Waar ze door de toenmalige Spaanse Koning uit Venetië gegooid zijn. Kwamen ze in Nederland/Duitsland terecht, van daar uit zijn enkele naar Engeland gegaan om daar de macht over te nemen. Die weer de Ieren half uitgeroeid hebben en deels geëxporteerd hebben naar het nieuwe land Amerika als kinderslaven.

  De negers werden veel later daar na toe gebracht en hadden toen al een hogere slavenstatus dan de blanke slaven. De meeste Amerikaanse slavendrijvers waren zelf negers.

  De Kazaren die we nu de zionisten of de Cabal of de oude Duitse adel of de globalisten noemen, zijn alle min of meer familie van elkaar. Die met list en bedrog iedereen tegen elkaar opzetten om zo met verdeel en heers methodes al eeuwen lang aan de macht zijn. Waar moorden en plunderen hun handelsmerk was en nog steeds is. De eeuwige haat tegen alles wat Russisch of Rusland is, zien we telkens weer terug in de geschiedenis. Met Napoleon, Hitler en nu met een proxy oorlog vanuit Oekraïne.

  Hun laatste project was het covid-19, wat nog lang niet voorbij is. Die spuit werd ook op de zelfde manier gepromoot, dat jij er weer helemaal bij hoorde, als jij die gifspuit had genomen. Zodat diegene die het niet nam gedegradeerd werd door de geprikte en als een tweederangsburger behandeld werd, die de geprikte zoveel mogelijk moest vermijden en uitgesloten worden. Want de ongevaccineerde waren de verspreiders van ziektes werd er vertelt door de politiek en de media, maar geen enkel hard bewijs werd er getoond er voor.

  Met die gender gekte die ook door Blackrock gepromoot wordt, is het nieuwe project wat exact op de zelfde manier wordt gepromoot om jouw schuldgevoel aan te praten. Want als jij je niet om laat bouwen tot het andere geslacht, dat je een loser bent en er niet bij hoort. Je wordt zo onbewust weer gewillig gemaakt via de media om je zelf te gaan verminken, door je om te laten bouwen naar het andere geslacht. Dat jij dan je vruchtbaarheid daarmee opgeeft wordt niet als zodanig erbij gezegd, net als dat die verminking onomkeerbaar is. Want wat nu als een soort van hype is geworden om je om te bouwen naar het andere geslacht of zelfs een dier naar keus, waardoor jij er weer helemaal erbij hoort. Dat streelt weer je ego en ben jij van je loser schuldgevoel af tenminste zo wordt het gepromoot, als jij mee doet en zo meer privileges kan krijgen t.o.z.v. diegene die het afkeuren.

  Totdat jij als je bent omgebouwd een soort van heimwee krijgt naar je oude” IK “. Zal deze psychische inzinking steeds erger worden, want er is geen weg meer terug. Dan denken vele dat dan er zelf uitstappen de enige oplossing en/of uitweg is.

  Wat bij vele omgebouwde vrouwen het geval is. Want de ooit vroegere privileges die vrouwen hebben in de mannen maatschappij is dan verdampt voor hun. Dan ervaren zij hoe hard het leven van de mannen eigenlijk inhoudt. Vele vrouwen beseffen dat niet eens, totdat ze omgebouwd zijn. Andersom komt ook voor, maar veel minder.

  In de sport zijn geboren biologische mannen, die zich omgebouwd hebben tot vrouw. Die ineens in de top mee kunnen presenteren. Dat zij daarmee vals spelen komt eigenlijk niet in ze op. En zijn dan ook zeer verontwaardigd dat ze niet meer met de vrouwensport afdeling mee mogen doen of al bij voorbaat gediskwalificeerd worden. Zodat ze maar hun eigen soort sport afdeling moeten oprichten. Dus nieuwe categorie van transgenders. Dan verdampt hun voordeel t.o.z.v. de biologische geboren vrouwen. Weg zijn hun nieuwe privileges, wat weer tot psychische inzinking kan veroorzaken bij hen met alle gevolgen van dien.

  Daar de massa ook een steeds grotere afkeer krijgt van die opgedrongen gender gekte, lag niet in de planning van de aandeelhouders van Blackrock. Maar omdat Blackrock bijna in elk groot bedrijf aandelen van heeft, maakt het niet zo veel uit via wie zij miljarden winst kunnen behalen.

 12. @nikolaas vander heyden:
  Nee
  @Svea
  Het is haat. Het is de weerzin van het individu die vind dat deze idiotie word opgedrongen.

  • Anon(iempje) juli 2, 2023 at 01:32
   Anon, ipv alleen maar kritiek uit te oefenen op pogingen van andere Reaguurders het eea in deze wereld te omschrijven, kun jij een een ECHTE bijdrage leveren? Begin bijv als kleine oefening met het definiëren van wat “haat” is. En ontwikkel je dan steeds verder als iemand die ook nuttige bijdrages levert, waardoor je andere mensen aanspoort te denken of hun visie verruimt. Krtikaster spelen is ontzettend storend. Dat hebben meerdere reaguurders al eens laten weten. BVD.

 13. Als linkse woke wetenschappers nu een geraamte vinden van iemand die 1000 jaar geleden is overleden, hoe bepalen die linkse wetenschappers het geslacht?

 14. De woke gemeenschap blijft maar aan de gang om de realiteit te laten passen in hun narratief.
  De bewijzen van de onmogelijkheid daarvan stapelen zich op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in