Is het de leugen die duizenden het leven kost, die Zelensky tot dit gedrag drijft? Of is hij gewoon al zo afstandelijk dat hij zich niet alleen onaantastbaar voelt, maar zich gewoon nergens iets van aantrekt? Gisteren publiceerde de Oekraïense president een video, die kort daarna weer verwijderd werd. Maar tegen die tijd was het nieuws al de wereld in, de schade was aangericht en onherstelbaar, bericht Report24.news.

Wij hebben al verschillende keren bericht over de fijngevoeligheid van de heer Zelensky voor cocaïne: zie de drie onderstaande video’s: Volodymyr Zelensky’s gevoel voor wit. Bij al deze video’s zou men natuurlijk kunnen bespreken dat de afwezige, ongepaste of zelfs krankzinnige gezichtsuitdrukking van Zelensky andere achtergronden kan hebben. Zijn voortdurend reiken naar een jeukende neus zou misschien ook op een andere manier verklaard kunnen worden.

De video die hij gisteren zelf publiceerde kan waarschijnlijk niet meer weggeredeneerd worden.

Daarin zit hij in een draaistoel in zijn presidentiële kantoor met een uiterst vreemde uitdrukking op zijn gezicht, terwijl hij slogans mompelt en vrolijk ronddraait. Zelfs al had hij geen cocaïne gebruikt en waren de lijnen op zijn tafel gewoon een grappig speelveld dat hij met krijt getekend had – dit gedrag is zeker niet gepast, gezien het feit dat hij zojuist in Mariupol 2.500 mensen aan een zekere dood heeft overgelaten – en waarschijnlijk minstens 30.000 soldaten zinloos in Oost-Oekraïne heeft opgeofferd. Dit moet ook begrepen worden door degenen die Zelensky zien als een held, een redder of zelfs een sekssymbool.

  BRICS in "laatste stadia" van dedollariseringsmissie - nieuw wereldwijd betalingssysteem zonder dollar BEVESTIGD

De vertaling van de verluchte mompel moet zoiets zeggen als dit:

“Wij zijn sterk. Wij zijn aan het werk. Wij houden van onze gezinnen. Wij zijn trots en wij zullen allen overwinnen!”

Video is echt

De mainstream media geeft ook commentaar op de video. U moet dit lezen om het te geloven:

Uitgeputte Selensky filmt zichzelf in het kantoor – en draait dan de camera naar een familiefoto

En dan is het weer passend om deze man Selensky te noemen. De Z is verboden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Oekraïense komiek geeft niet om zijn volk – Hij heeft liever dat zij hun leven opofferen voor zijn arrogantie en waanideeënVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerde piloot krijgt hartstilstand in cockpit, voorval in de doofpot gestopt
Volgend artikelVIDEO: Oekraïense luitenant beschrijft AFU poging tot overgave vanuit Illyich fabriek in Mariupol (Nederlands transscript) 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Kun je nagaan wat voor domme mensen er in de regering zitten, niet wetende dat ze medeverantwoordelijk zijn voor genocide op de Oekraïnse bevolking en een fascistische regering steunen. Vraag mij echt af wat er in hun hoofd omgaat, maar het zal vast lucht zijn. Z!

   • Vroeger hadden ze goede en goedkope oplossingen ervoor; een paal, 500kg hout. touwtje en een lucifer.
    Werkte prima!

    Maar allez; onze “regering”–de derderangs linkse landverraders–hebben een traditie;
    –Palestijnen en Hamas subsidieren
    –Isis subsidieren
    –MH 17 laten neerschieten
    –wijven uit een moorddadig regime mogen gelijk “nep prinsesje”worden.
    –Isis wijven zijn ook meer dan welkom en krijgen woning en inkomen

    Maar voor de rest zijn we redelijk normaal

 1. Er waren geen coke lijntjes op zijn tafel, nergens. Dat de camera vreemd draaide dat wel. Dat hij een rare uitdrukking had dat wel. Dat hij zat te mompelen dat wel. En wat hij zei, geen idee. Dom gelul over een domme zak dus weer.

 2. Valt ook niet mee; alle idioten in parlementen toespreken….jongens, in de europese parlementen zit het vol met linkse gestoorde idioten, en dan nog wat moffen die zichzelf al kaiserin van Europa of van de wereld hebben gekroned.

  En op school werd ons vertaeld dat het Nazi-d0m ten einde was in 1945; de moffen hebben dat in de laatste paar weken weer stevig ontkracht.

 3. Ik hoop, dat de Russen binnenkort een trein met duitse tanks in de lucht laten vliegen; kan met simpele explosieven of met een “dolkje”….

  Ze hebben gewaarschuwd; wapentransporten zijn legitieme oorlogsdoelen; waar die ook zijn. Doen!
  ——————————————————-
  Leuk te weten: wij betalen een vermogen voor huur van een paar oude Leopards, terwijl ze in DE in opslag staan als zijnde schroot…..

 4. Ik heb een beetje bedenkingen tegen de hersenloze kreten als bevolking opofferen. Natuurlijk zouden onze nederlandse helden zich meteen overgeven aan die paranoia machtsgeile aap vd KGB. Lekker alternatief zullen we maar zeggen. Afgezien dat de NAVO afspraken niet nakomt vind ik persoonlijk dat de wereld niet kan en moet wegkijken wanneer een land ingenomen wordt. Persoonlijk ben ik in deze situatei voor een ECHTE boycot en geen cent meer naar putin.
  Onze malek ramadan is exact z’n gewetenloze machtsgeile aap als putin al heeft is dan geen polonium maar hij blijft graag ons geld weggeven aan putin en de rest vd wereld.

  • Jij wel lijntje coke gesnoven dus? De voormalige KGB man doet niets anders dan het corrigeren van ruim 30 jaar door ons westen gebroken beloftes, inclusief het opruimen van 28 biochemische labs op de grens met Rusland waar bewezen bio-wapens en de verspreidingsmechanismen tegen het Slavische volk werden ontwikkeld.
   ZZZZZ en VVVVV dus, opruimen die NAVO handel, en liefst nog even een thermobarische Kalibr op het EU parlement en het bekende HQ in Brussel.

 5. Ik vertrouw Zelensky niet, hij is niet oprecht. Als ik hem zie of hoor spreken bloed mijn HART hij speelt komedie en zorgt voor een wereldoorlog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in