© Freddie / Unsplash

Een gevaccineerde Amerikaanse piloot kreeg een hartstilstand in de cockpit van een Airbus 321, enkele minuten nadat die geland was. Er bevonden zich toen bijna 200 mensen aan boord. De inzittenden ontsnapten aan een mogelijke ramp.

Yoshua Yoder van de Amerikaanse organisatie Freedom Flyers zei op de Stew Peters Show dat het incident op 9 april plaatsvond en dat de betrokkene American Airlines piloot Robert Snow was, meldt Uncutnews.ch.

De luchtvaartmaatschappij heeft verplichte vaccinatie voor piloten ingevoerd. Dit betekent dat zij een experimentele injectie moeten krijgen om hun baan te behouden. Telkens wanneer zij vliegen, zetten zij honderden levens op het spel.

De piloot had het geluk dat er een verpleegster aan boord was. Er moest een defibrillator gebruikt worden om hem te reanimeren. Snow herinnert zich niets van het incident. Toen hij wakker werd, lag hij op de intensive care.

Snow, die zich tot Yoder gewend heeft, is boos op American Airlines. In een video die hij op de intensive care opnam, zegt hij dat de luchtvaartmaatschappij hem dwong het vaccin te nemen. Na het Janssen-vaccin kreeg hij last van bijwerkingen.

“Wij hebben er genoeg van en wij vechten terug,” benadrukte Yoder. “Alle luchtvaartmaatschappijen zijn aangeklaagd voor wat zij ons hebben aangedaan. Wij pikken dit niet meer.”

Piloten sterven in de cockpit aan beroerten en bloedklonters, en de luchtvaartmaatschappijen, de vakbonden, de FAA en het Department of Transportation stoppen het in de doofpot, zei hij. “Zij willen niet dat u de waarheid hoort.”

Peters wees erop dat veel vluchten vertraging oplopen en geannuleerd of omgeleid worden. Hij vroeg Yoder of dit verband hield met de inenting. Hij antwoordde bevestigend. “Honderd procent.”

  Toenemende oversterfte nu ook onder jongeren: Houdt geen verband met Corona

“Vaccinatievoorschriften hebben een verschrikkelijke invloed op de luchtvaart, en het zal alleen maar erger worden,” waarschuwde Yoder. Hij krijgt dagelijks telefoontjes van mensen die aan ernstige bijwerkingen lijden. Zo heeft een stewardess van American Airlines gezegd dat zij reeds vier beroerten heeft gehad. Zij is volledig gevaccineerd. “Ik denk niet dat ik nog lang te leven heb,” zei de stewardess tegen hem.

“Het gebeurt,” zei Yoder, “we moeten nu opstaan.”


Copyright © 2022 veraling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Proberen meer dan 100 dode Amerikaanse piloten ons een boodschap te sturen over de veiligheid van vaccins?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet einde van de Westerse overheersing
Volgend artikelZelensky publiceert zelf drugsvideo – cocaïneroes in draaistoel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. De geïnstitutionaliseerde Pharma maffia psychopaten moeten vanwege de ernst van de door hen gepleegde misdaden minimaal levenslange gevangenisstraffen krijgen ,ongeacht hun statuur of maatschappelijke positie!! Ook het invoeren van de doodstraf zou een mogelijke optie kunnen zijn ,deze geïnstitutionaliseerde Pharma maffia boevenbende mogen absoluut niet vrijuit gaan !!!
  Een onafhankelijk Neurenberg 2.0 tribunaal is hard nodig om de zeer vele geïnstitutionaliseerde daders oprecht te kunnen berechten!! De schade die wereldwijd is aangericht is werkelijk onbeschrijfelijk!!!

  Shalom van Léon van Duren (een roepende in de woestijn van Nederland , Om SIONS wil zal ik niet zwijgen,JEZUS leeft!!)

  Haelen 6081CZ

 2. De grootste genocide aller tijden gaat nu en in de toekomst plaats vinden.
  Wederom laat het volk zich wederom vrijwillig naar de slachtbank leiden.

 3. “Alle luchtvaartmaatschappijen zijn aangeklaagd voor wat zij ons hebben aangedaan. Wij pikken dit niet meer.”
  Wat is daar de status van?

  Heel erg dat mensen gechanteerd worden met hun levensonderhoud om mee te doen met de smerige gifspuiterij. Vreemd ook dat die piloot in Nov vorig jaar gedwongen werd de spuit te nemen, of ontslag. Was het mss een manier om hem vroegtijdig uit dienst te krijgen, en zijn pensioen te jatten, of zo… Waarom hij wel, en de rest van de AA piloten niet? Het zou me niet verbazen dat airlines op die manier pensioenen niet uit hoeven te betalen. En dat het niets te maken heeft met vermeende ‘gezondheid.’ Want waarom wordt die man pas in nov vorig jaar gedwongen? Er wordt op allerlei manieren misbruik gemaakt met die walgelijke covid scamdemic.

 4. Het probleem is dat mensen blijkbaar niet voor elkaar op komen en onvoldoende beseffen hoeveel macht ze eigenlijk hebben. Ik weet niet hoeveel piloten er voor American Airlines werk(t)en maar toen ze daar verpicht werden om zich te laten injecteren hadden ze met zijn allen op moeten stappen. Kijk dan maar hoe je je vliegtuigen in de lucht krijgt! Dan kunnen de bazen ook inpakken. En nee je kunt niet zomaar een blik piloten opentrekken en dat weten de bazen ook.

  • Vertel eens Lee…. hoe kun je voor een ander opkomen als je niet eens voor jezelf kunt opkomen?

   Vaders en moeders die hun kinderen overgeven aan vreemden om een PCR test diep in hun neus te laten steken, daarna keel (of andersom).
   Partners die bij de andere partner blijven en voor HEN de injectie willen nemen… uit angst de o zo fijne relatie kwijt te raken…. etc.

   Kortom; deze mensen moeten EERST maar eens leren voor zichzelf op te komen… pas DAN kunnen ze voor anderen iets betekenen en dan NOG kun je niet trekken aan een dood paard.

   Mensen moeten ZELF/ collectief welteverstaan, willen.

   Anders zal het er nooit van komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in