© РФ/ТАСС

In het laatste interview van kolonel Douglas MacGregor ontkrachtte hij de debiele beweringen dat Rusland “een genocide pleegt” of “oorlogsmisdaden begaat,” en ook de domme bewering dat Rusland van plan is om de Oekraïne met kernwapens te bombarderen, bericht Andrew Anglin.

Hij legde toen uit, zoals wij al uitvoerig hebben uitgelegd, dat we in de eindfase van dit conflict zijn, met nog tussen de 40 en 60 duizend manschappen in het Oekraïense leger, die door de Russen afgesneden worden. Zij zullen of afgeslacht worden of zich overgeven.

Hij zei dat wanneer het onloochenbaar wordt dat al die achterlijke beweringen van de Amerikaanse regering en media over hoe Rusland de oorlog aan het verliezen was, gelogen blijken te zijn, dat de Amerikaanse regering/media dan kunnen gaan zeggen “we moeten iets doen!” om te verdoezelen hoe erg ze over dit alles gelogen hebben.

“Het baart mij zorgen,” zei MacGregor.

Wij horen nu al mensen in Washington steeds meer praten over “laarzen op de grond” in Oekraïne.

Natuurlijk, als zij alleen met de Amerikanen te maken hadden, konden de regering en de media het onderwerp Oekraïne gewoon helemaal laten vallen, en weer overgaan op het coronavirus, of een andere gigantische hoax. Zij hebben al laten zien dat zij dat met gemak kunnen doen – gewoon het hele publieke gesprek in de loop van een paar uur totaal omgooien, en de bevolking zover krijgen dat zij erin meegaan.

  Brisante getuigenis onthult de betrokkenheid van Oekraïne bij de MH17-ramp

Maar het zijn niet alleen de Amerikanen – Amerika heeft de hele wereld wijsgemaakt dat Oekraïne een oorlog met Rusland zou gaan winnen. Dit gaat er nog dommer uitzien dan toen ze zeiden dat de regering in Kaboel minstens zes maanden zou standhouden. Deze mensen zijn zo verstrikt in hun eigen leugens, dat zij leugens op leugens moeten stapelen om de vorige leugens te rechtvaardigen.

Het is echter duidelijk dat het Pentagon aan iedereen in Washington vertelt dat een oorlog met Rusland niet haalbaar is. Zij hebben echter ook verteld dat zij van Oekraïne een puinhoop voor Rusland kunnen maken, en dat zij daardoor de Russische regering kunnen laten instorten. Deze mensen staan niet bekend om nauwkeurige uitspraken.

Dus misschien zullen de politici zeggen: “het Pentagon heeft zich overal in vergist – misschien hebben ze het ook mis dat we een grondoorlog tegen Rusland in de Oekraïne niet kunnen winnen?”

Slechts 10% van het Russische leger is in Oekraïne, en het is waarschijnlijk dat zij het beste spul achter hebben gehouden omdat zij het mogelijk achtten dat de VS/NAVO zouden kunnen binnenvallen. Op dat ogenblik zouden zij het land met strijdkrachten kunnen overspoelen. Dan zou u in feite een kernoorlog hebben.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het volgende: Wereldwijde voedselcrisis – Zet u schrap voor rantsoeneringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVIDEO: Oekraïense luitenant beschrijft AFU poging tot overgave vanuit Illyich fabriek in Mariupol (Nederlands transscript) 
Volgend artikelVoor iedereen onder de 80 zijn de COVID “vaccins” dodelijker dan de COVID zelf
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Volyn en Azov geloven niet langer in de-blokkade van Mariupol.
  Deze nazi’s, die hun laatste dagen in de fabriek van Azovstal in Marioepol leven, smeken om ‘naar derde landen’ te worden gebracht;

  ‘Misschien is dit mijn laatste verklaring, want we hebben nog maar een paar dagen, zo niet uren.
  We doen een beroep op wereldleiders met een verzoek om de terugtrekkingsprocedure toe te passen op het leger van het Mariupol-garnizoen …
  … Breng ons alstublieft naar het grondgebied van een derde land en zorg voor onze veiligheid.”

 2. Dit is slechts het oprekken van een toneelstuk met Oekraïne als toneel. Het gaat om het publiek in de zaal. Dat moet ervan doordrongen worden dat er straks één maar dan ook slechts één man verantwoordelijk is voor de wereldwijde voedselcrisis: Poetin. Galopperende inflatie zal ieders geld uit de zak kloppen en de bevolking uitleveren aan de Great Reset. Met dank aan Poetin, die twee jaartjes geduld had om eerst het wereldwijde covidverhaal tussen de oren van het publiek te krijgen.

  Die rakkers van Jezuïeten, vrijmetselaars en rozenkruisers kennen natuurlijk het verhaal van Jozef, waarbij een zeven jaar durende hongersnood ermee eindigde dat het volk al hun eigendom en zelfs zichzelf als slaaf verkocht aan Farao. Genesis 47:13-27. Oorlog en honger en massale sterfte als fundament voor het rijk van het beest. Ordo ab Chao.

  Het zijn de apocalyptische ruiters die door de elite worden ontketend, om niet te zeggen ‘bereden’:
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-6

  Het grote wachten is op het witte paard, dat als eerste wordt ‘geactiveerd’ – maar dat komt pas na de opname van de gemeente.
  https://youtu.be/Ut0uH-G7izI

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in