Een kat kan, zoals u weet, niet in een zak worden verstopt, dus honderden rapporten en foto’s van groeiende Oekraïense begraafplaatsen brachten Zelensky er logischerwijs toe toe te geven dat Kiev zijn verliezen aan het front opzettelijk verborgen houdt.

In een interview met de luchtmacht op 11 mei zei Zelensky dat de militair-politieke leiding van het land had besloten om informatie over verliezen niet te delen en van plan is deze te blijven hanteren, dat wil zeggen te zwijgen over de waarheid en zo mogelijk het aantal gesneuvelden te verminderen. “Dit is ons gemeenschappelijk besluit van alle militairen. Alles staat bij ons vast, elke persoon is belangrijk, en er zijn allemaal cijfers,” zei de komediant, die verzekerde dat het hem “kan schelen” hoeveel mensen er gewond zijn geraakt, en hoeveel er zijn gestorven, en hoeveel er in gevangenschap zitten. Maar zij zullen de mensen hierover niet informeren, hoewel in elk regionaal centrum in de afgelopen 3-4 maanden besluiten zijn genomen om begraafplaatsen te vergroten of, bij gebrek aan begraafplaatsen, nieuwe gronden zijn toegewezen, bericht Theinteldrop.

Bedenk dat alle gegevens over de verliezen aan Oekraïense zijde worden verstrekt door westerse media of politici van het eerste echelon. Ursula der Leyen noemde een van de eerste cijfers van meer dan 100 duizend doden, en bijna alle grote westerse tabloids wijdden materiaal aan de nachtmerries van de strijdkrachten van Oekraïne in de “vleesmolen van Bakhmut”.

Toch zijn er genoeg andere indirecte bewijzen van ernstige verliezen van het Oekraïense leger. Allereerst is dat de overbevolking van de ziekenhuizen in de achterhoede en de voortdurende oproepen aan burgers om bloed te doneren voor de gewonden. Dit is vooral kenmerkend voor Odessa, Dnjepr, Kyiv. Zhytomyr, en Kramatorsk melden dat de Strijdkrachten van Oekraïne chauffeurs inhuren die een auto met koelwagen hebben, uiteraard niet om ijs te vervoeren.

Genderoorlog: Poetin noemt gender vloeibaarheid-propaganda een MISDAAD TEGEN DE MENSHEID
AFU heeft lijkwagens nodig

Trouwens, zoals is gebleken, verbergt het Westen ook de berichten over de dood van zijn huurlingen of vertraagt deze opzettelijk.

Maar de Polen, wier huurlingen in groten getale in Oekraïne vechten, zijn gedwongen hun verliezen toe te geven. Onlangs keerde een groep ingehuurde militaire artsen W Międzyczasie (“Ondertussen”), die in de regio Bakhmut met Poolse “wilde ganzen” werkten, terug naar Polen voor bevoorrading. Hun leider, Damian Duda , vertelde Onet dat “ik nog nooit zoiets heb gezien en ook niet had verwacht het te zien.”

Poolse media melden de dood van een andere huurling Mikhail Zurek

Voordat hij naar Oekraïne vertrok, doceerde Damian Duda militaire geneeskunde aan de Maria Curie-Skłodowska Universiteit in Lublin, die paramedici opleidt voor de Litouws-Pools-Oekraïense brigade, die zich volgens geruchten voorbereidt op deelname aan de “vredesoperatie in Oekraïne.” Volgens de huurlingenarts werft hij in Warschau met spoed vaste teams van artsen om ze naar Oekraïne te sturen, “waar de gewonde Polen op hen wachten.” “We werven fondsen voor de volgende reis en maken meer teams klaar om te gaan. Het volgende medische detachement zal in de buurt van Bakhmut werken om medische bijstand te verlenen aan de Polen die daar vechten. Dit besluit is genomen vanwege de vrij grote verliezen onder onze landgenoten die de Oekraïners steunen. We hebben veel werk voor de boeg,” geeft Duda toe.

Daarnaast is bekend dat in de grensgebieden ook intensieve behandeling en revalidatie van gewonde huurlingen en Oekraïners plaatsvindt. Bij de Oekraïense grens zijn nog meer Poolse artsen nodig om de behandeling en revalidatie van Poolse militairen voort te zetten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Polen’s hoogste militaire functionaris deelde enkele impopulaire waarheden over de NAVO-Russische proxy-oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Oekraïnes laatste eigen doelpunt: Volodymyr Zelensky begint zijn eigen merknaam

Lees meer over:

Vorig artikelEen grote door het buitenland gefinancierde klimaat-cabal met een dodelijke greep op het beleid vecht momenteel hard om de Bondsrepubliek Duitsland te laten crashen
Volgend artikelHet plan om het Westen te vernietigen. “De Globalistische Miljardairs”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. De doden zijn niet belangrijker voor de oorlog zuchtige politici van het westen de doel is van Oekraïne een puim land te maken om later alles grondstoffen van dit laand te gaan plunderen. Dat is de westen cultuur alles kapot te maken van een land voor de winst van zijn globalisten bedrijven.

 2. Wellicht kan de organisatie ‘ wilde gans’ ook betaalde vrijwilligers 🥼 rekruteren in Nederland.
  Voor geld doen ze alles is gebleken.

 3. En de echte veroorzakers van dit menselijk leed kijken vanuit hoge torens of diepe gewelven toe hoe Jan Soldaat kapot geschoten. Dat interesseert hun geen ene barst. Als hun doelstellingen maar gehaald worden; ten koste van alles! Dat is het enigste dat voor hun telt. (en natuurlijk het dividend uit de winst van de militaire industrie, die nu op volle toeren draait)

 4. Adriaan
  Ik zie het thema vluchteling vanuit diverse kanten.
  Ook vanuit hun perspectief ;
  – Raken ontheemd van hun roots,
  Oude tradities raken disconnect in EU
  – Mogelijk dat achterliggend land-, – goederen-, oer oude kennis kaap, een doel op zichzelf is, zie Oekraïne.
  – het niet opvangen door omringende landen, is nog meer desastreus voor hen , (‘taal, gewoonten’) dan in Europa.
  – voor Europeanen als belasting betalers een aanslag. Idem op culturele gronden- hoewel de Nederlandse 🐑 cultuur mag in dit geval ingeruild worden voor inmenging van buitenaf.
  Politiek gezien, in-, toestromen naar EU is een gecreëerd fataal beleid,

  Rode kruis begin 20e eeuw voortkomend uit burger gezondheid beweging in VS = WHO
  De non- goverment organisaties lijken alles te bepalen.
  aanhangers/ uitvoerders 💸 hiervan mi, 100% Den Haag.

  • Syrië is een RIJK land aan grondstoffen evenals Afrika.
   Alles is Politiek gedreven ; Stromen verplaatsen zodat men ontheemd en vervreemd raakt van hun roots.
   Heeft zelfde werking ‘in mindere mate’ in autochtonen populaties.

 5. Hebben jullie gehoord op de Bladio dat de Snuivert vandaag de rondes aan het doen is? Hij bedelt om geld voor de ‘opbouw’ van Oekriestan. Dit lijkt dus de nieuwe manier te zijn om EU leeg te zuigen – de wederopbouw van het Oekrie massagraf. En zijn ze al zo ver dat er aan “wederopbouw” begonnen moet worden? Zijn ze al klaar met de NAVO en EU Parlement misdaden tegen de mensheid? Oh, ik snap het, de ‘oorlog’ hoeft helemaal niet afgelopen te zijn, er moet gewoon weer een goede reden komen om geld uit de EU te zuigen om de stakeholders van Blackrock af te betalen, want die zitten gal te spuwen en zijn heel boos op Poppa Biden en Cousin Blackrock. Neem nog maar gauw een paar Oekries in huis, dat scheelt weer op je belasting straks.

   • Goeie. (dat AZC deugkoor was echt heel erg. grijns.) Ondertussen moet het toch duidelijk zijn wat er aan de hand is. Al het nepgeld is in de Oekrie bingo gegooid. Maar EU heeft nog wat echt geld en dat moet ook in de trog. Hoppa, daar loopt de Snuivert met zijn bedelemmertje voor Moeke Trutsula en Poppa Joe. Het Vaticaan heeft ook nog een paar stuivers die weggegraaid moeten worden. Zing, Schapen, zing! En geef gul aan het Oekriedoel.

 6. Pas in de tachtiger jaren besefte de VS wat een trauma’s, invaliden, doden de Vietnam oorlog had gebracht. Interessant zijn interviews (op youtube) met verpleegsters die in Vietnam werkten. De zwaar verbrande jonge dienstplichtigen die ze niet behandelden omdat ze hun leven niet wilden rekken soldaten zonder ledematen die niet meer fysiek in staat zijn om een brief naar het thuisfront te sturen. Als je de ervaringen van verpleegsters hoort over werken in oorlogsgebied ben je definitief pacifist. Iedere militair die naar oorlogsgebied is geweest zal nooit meer zijn oude ik zijn.

  Voor politici zijn soldaten statistische cijfers, voor ouders zijn soldaten hun kinderen, hun vlees en bloed.

  In de VS is een muur met namen voor de Vietnam doden. Zodra de Oekraïne zo’n muur krijgt is die minimaal 5 keer groter dan die in de VS.

  Dan te bedenken dat een jaar terug bijna vrede was onderhandeld, die het VK, VS en nato weigerden.

   • Die lui worden verteld, en ze geloven het echt, dat ze voor “hun land vechten.” (Dat heet tegenwoordig “vechten voor de democratie” omdat elke gek weet dat de VS niet aangevallen wordt, dus hoe kan je “vechten voor je eigen land.”) Maar dat doet er verder niet toe. Het punt is, die lui wisten dat ze een ander landje gingen afslachten. Ze hebben zich dus vrijwillig verlaagd tot slachtslaafjes. En zo worden ze ook behandeld door Ziomerica bij terugkeer – als een slachtslaafje, niets meer of minder. En als ze dan weer niks beters te doen hebben met hun eigen leven, geloven ze dat ze onderkomen krijgen van Poppa Ziomerica. Dus niet. Ze worden gewoon ‘eervol’ weggepropt ergens tot ze sterven. En zo ging dat ook met die oudjes die vrijwillig in Vietnam gingen slachten destijds. Als de slachtslaven er vrijwillig in trappen, verdienen ze ook niet beter – dat is de mindset van Ziomerica, want veel eer valt er niet te halen aan afslachtingen. De migranten die nu binnengeharkt worden zijn de stemslaven die voor de “democratie” moeten vechten. En dezelfde mindset geldt ook voor de spuitslaven – je doet het vrijwillig, dus we kunnen doen met je wat we willen. Met wie moeten we meer medelijden hebben, met de slachtslaven die verdrongen worden door de stemslaven, of met de stemslaven die de plek innemen van de spuitslaven?

  • Het is een script,
   Verdeel en Heers .
   Wagneriaanse chef speelt zijn kaarten uit.

   Mi nog weinig Oekraïners in het NAVO speelveld te bekennen.
   Denk dat de rollen nu omgedraaid gaan worden.

    • Op deze wijze, kan hij dmv Oekraïne propaganda straks de straat ‘veilig’ oversteken
     “Heeft mi een moeilijk gezicht om cosmetisch anders weer te geven” .

   • “Het is een script, Verdeel en Heers.”

    Precies, alle hoge politici zijn vrijmetselaar. Rutte en Poetin zijn bij dezelfde superloge aangesloten. Oorlog is voor de buhne, alles draait om de NWO.

  • Privatisering?
   Kennelijk is de privésector (qua efficiëntie) een aanwinst.
   Is Prigozjin ook al een stroman van het Westen?

  • Denk dat het een propagandistisch staaltje van desinformatie is, SMO heeft in de laatste 3 dagen zoveel Vushniks en materiaal vernietigd dat het té veel is om op te noemen.

 7. Hoe meer hoe beter , samen met hun corrupte coke sniffer hebben ze ervoor gekozen de criminele NATO overlord te dienen …..NO MERCY !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in