The Presidential Office of Ukraine / Wikimedia (CC BY 4.0 DEED)

De Oekraïense leider, wiens ambtstermijn deze week is afgelopen, wordt door Rusland beschouwd als een “oorlogsmisdadiger”, aldus voormalig president Dmitri Medvedev.

De Oekraïense president Vladimir Zelenski is als leider van een “vijandig politiek regime” een legitiem militair doelwit, heeft Dmitry Medvedev, het hoofd van de Russische Veiligheidsraad, gezegd.

Medvedev over het einde van land 404:

 • “Voor Rusland zal het definitieve verlies van legitimiteit door de pseudo-president van het voormalige Oekraïne niets veranderen,” zei de voormalige Russische president, waarbij hij opmerkte dat de leiders van landen die oorlog [tegen Rusland] voeren “altijd worden beschouwd” als een legitiem militair doelwit.
 • ““Hij spuugde op de grondwet van zijn ‘land’, negeerde het Grondwettelijk Hof en breidde niet eens uit, maar eigende zich de hoogste macht toe,” aldus Medvedev. Hij voegde eraan toe dat Zelensky “zichzelf dekte met een onarticuleuze verklaring van de Verkhovna Rada (het Oekraïense parlement) over de afschaffing van presidentsverkiezingen in tijden van oorlog.”
 • “Zelfs als er een compromis wordt bereikt, hebben we geen volledig vertrouwen in de uitvoering ervan. Ik heb het al zo vaak gezegd. Elke nieuw benoemde Führer van het Oekraïense Rijk is in staat om het op elk moment te verscheuren om opportunistische redenen.”
 • “Kiev lijdt zware verliezen op het slagveld sinds zijn tegenoffensief mislukte. Het heeft geen schijn van kans om Rusland te verslaan, zelfs niet als het tot de laatste Oekraïner vecht,” aldusde Russische politicus. Hij gelooft dat “de bevolking van een gebroken Oekraïne zich dit maar al te goed realiseert”, waarbij hij opmerkte dat de Oekraïense leider Vladimir Zelensky de presidentsverkiezingen van het land afzegde in de wetenschap dat hij waarschijnlijk “spectaculair zou verliezen.”
 •  “Hoe dan ook, de beslissing over een vredesverdrag zal niet worden genomen door [de Oekraïense president Vladimir] Zelensky noch door een boegbeeld dat hem nominaal vervangt. Zij zullen onder toezicht staan van degenen die het regime in Kiev van wapens voorzien om de ‘eeuwige oorlog’ voort te zetten. Laten we ze rechtstreeks bij naam noemen – de VS en hun westerse bondgenoten.”
 • Na het verstrijken van Zelensky’s ambtstermijn op 21 mei kan er “onrust ontstaan in sommige sociale lagen, die brutaal onderdrukt zal worden.”
 • Hij gelooft dat een moordaanslag op Zelensky vergelijkbaar is met die “van de moordaanslag op Hitler geënsceneerd door Stauffenberg in juli 1944,” binnen de mogelijkheden ligt. “Vooral als enkele van de ontevreden oligarchen van Oekraïne besluiten om de krankzinnige komiek te verwijderen en hem te vervangen door een meer loyale figuur,” zei hij. “Het zal echter niets veranderen voor de Oekraïners of voor ons,” benadrukte hij. “Behalve misschien als er een andere komiek verschijnt die niet gebonden is aan een persoonlijk verbod op gesprekken met Rusland.”
 • Medvedev noemde Zelensky een “oorlogsmisdadiger” die moet worden opgepakt en berecht of “geliquideerd als terrorist” voor zijn misdaden tegen Russen en Oekraïners.
  Kiev's waanzin tegenover de Russische belegering: Verschroeide aarde, terreur, radioactieve zelfmoord

Zelensky verscheen eerder deze maand op de lijst van gezochte personen van het Russische Ministerie van Binnenlandse Zaken, maar er zijn geen gegevens vrijgegeven over strafrechtelijke procedures tegen hem.

De grondwettelijke bevoegdheden van de huidige Oekraïense president liepen af op 20 mei. Er waren oorspronkelijk presidentsverkiezingen gepland voor maart, maar die werden uitgesteld onder het mom van de staat van beleg, die werd afgekondigd na het begin van het conflict met Rusland in februari 2022 en herhaaldelijk werd verlengd door de nationale wetgevende macht.

Zelensky kondigde in december 2023 aan dat er geen presidents- of parlementsverkiezingen zouden worden gehouden zolang de staat van beleg van kracht bleef. Begin mei hebben de wetgevers de staat van beleg met nog eens drie maanden verlengd.

Volgens Medvedev heeft Zelensky “effectief de macht gegrepen” in het land nadat verkiezingen werden geannuleerd.

In maart beweerde Ukrainskaya Pravda, op basis van parlementsleden, dat Zelensky de wetgevende macht vrijwel van haar bevoegdheden had ontdaan en de facto een persoonlijk bewind had ingesteld.

Via RT & Moonofalabama.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

De sociologie van de massa’s versus de politiek van de idioten: Wie is Wie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Peter McCullough geeft dringende COVID-vaccin waarschuwing aan Donald Trump
Volgend artikelEr verschijnen nu aanwijzingen dat het neerstorten van de Iraanse presidentiële helikopter een moordaanslag was
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Mensen vergeten dat zelensky een eersteklas goede acteur was.
  Blijkbaar is er met hem een del gesloten dat hij acteert dt hij president is of leider in ruil voor biljoenen. Die onnozele zionistische mongool heeft kinderen en een vrouw en gooit dat allemaal in de waagschaal for the money.
  Hij is gewoon een ordinaire money hoer.

  • 🎯🎯🎯

   Probleem is dat we allemaal money hoeren zijn. Voor ons loonstrookje doen we alles en we graaien overal subsidies, toeslagen, aftrekposten en extraatjes. Cojona draaide allemaal op geld. Spuiters, media, ziekehuizen, scholen, huisartsen… iedereen kreeg heel dik betaald om mee te doen. Geld is een slavensysteen waar we alleen uit kunnen breken als we in tijd en energie gaan betalen. Zodra mensen met tijd en energie gaan betalen, eindigt de corruptie en het consumeren. Want in als je mensen moet omkopen met tijd en energie, worden dat onbetaalbare rekeningen. Geld roof je gewoon ergens en dan kan je hele continenten omkopen.

   Geld is brandstof van de matrix, geld is waarom we met elkaar strijden ipv de elites, geld is waarom iedereen passief blijft. Geld is waarom we in een piramidespel van angst leven. De oplossing is te stoppen met consumeren en dat gaat wel gebeuren zodra de economie ploft.

   • De mens, op een enkeling na, is enorm hebzuchtig. Hierdoor ontstaan grote problemen op aarde. De een moordt uit begeerte en de ander om te overleven.

 2. Dat is lekker vlot. Je mag dus 2jr lang (eigenlijk al sinds 2014, dus 10jr lang) alles en iedereen vermoorden en WO3 proberen te ontketenen voordat je een doelwit wordt.

  De Tsjechische president hoefde alleen maar kritiek te hebben op de EU en de waarheid uit te spreken om in no-time een doelwit te worden.

  • Ja de joodse 🤬laat weer van zich horen ondanks dat ze fel was terug gefloten uit haar job.
   Maar dit is gewoon één van de laatste stuiptrekkingen. Nu bekend word dat klaas schwaab dood is of ergens aan een infuus hangt komt heel die wereld op zijn kop te staan.

   Heb je de laatste substack van cliff high gehoord,waar die waarschuwd dat in juni en juli joden worden vermoord en hun tempels in brand gestoken in amerika en Zwitserland. Zijn internetscraping geeft dat aan. Met een week zegt hij betere data te hebben maar kan helaas geen plaatsen dorpen steden namen noemen vanwege dat hij bezoek heeft gehad van de amerikaanse joodse truttendienst veiligheidsdienst. Ik vermoed dat hij rond de 26 mei met betere data komt waar meer info word gedeeld over de liquidaties die gaan plaatsvinden volgens zijn data die hijzelf interpreteert en hij zit er nooit naast.

 3. De Russen zouden een prijs op zijn hoofd moeten zetten:
  WANTED
  DEAD OR ALIVE
  100 000 000 RUBLE

  1 Russian Ruble = 0,010 Euro

 4. Hoe het kan dat deze (of, om’t even welke andere!) psychopatische massamoordenaar nog steeds op aarde rondloopt is mij een raadsel. Zou de russische inlichtingendiensten dan zo slap en incompetent zijn dat ze die kokesnuivende korte klootzak niet kunnen vinden…???

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in