Bell 212 helikopter / Bidgee / Wikimedia / (CC BY-SA 3.0 AU DEED)

Het neerstorten van de Iraanse presidentiële helikopter begint te lijken op een goed geplande en opzettelijke moordaanslag. De samenzwering lijkt zo grondig, en nu ook de doofpot, dat de beelden van weersatellieten voor die regio op de dag van de crash – VERWIJDERD zijn! schrijft Hal Turner.

We beginnen met de basis. De president van Iran maakte een helikoptervlucht naar de grens met Azerbeidzjan voor een korte ontmoeting met de president van Azerbeidzjan.

Hier is een afbeelding van de ontmoeting tussen de twee presidenten:

Na deze ontmoeting stapte de president van Iran, samen met zijn minister van Buitenlandse Zaken en hun collega’s, in hun helikopter en vertrokken ze naar huis. Ze hebben het nooit gehaald.

Vreemd toeval dat de premier van Slavakië, Robert Fico, ook een ontmoeting had met de president van Azerbeidzjan, dagen voordat Fico werd …. neergeschoten

Naaaahhhhh. Gewoon toeval, toch? Maar, ik dwaal af. Terug naar de dood van de Iraanse president.

De helikopter stortte neer in de bergen in het noorden van Iran, zonder dat er zelfs maar een MAYDAY-oproep of een NOODZENDER was geactiveerd!

Bovendien zijn helikopters die belangrijke mensen vervoeren uitgerust met bakens voor precies zo’n situatie. Die bakens worden geactiveerd bij een crash. Deze deed dat niet.

Dus wat er ook gebeurde met deze helikopter, het gebeurde ofwel zo snel, ofwel met zo’n grote schade, dat er geen MAYDAY oproep kon zijn, geen NOODZENDER SIGNAAL, en het baken was uitgeschakeld of vernietigd. Een explosie, misschien?

Het gebied waar de helikopter neerstortte is erg afgelegen, met weinig wegen tussen het verraderlijke bergterrein.

Onder de eerste berichtgeving over het verlies van de helikopter, was informatie dat er “dichte mist” in het hele gebied was. Dat, samen met hevige regen, maakte het zelfs moeilijk om de neergestorte helikopter te vinden.

Omdat het weer een rol speelde bij deze ramp, begonnen enkele journalisten onderzoek te doen naar de weersomstandigheden in dat gebied in de tijd voorafgaand aan de verdwijning van de helikopter. Plotseling stuitten ze op een wegversperring. De weersatellietbeelden … zijn verdwenen.

We gaan nu naar de weersatellietbeelden.

CIRA is het Cooperative Institute for Research in the Atmosphere, waarvan de website afkomstig is van de Colorado State University in Fort Collins, CO.

Van hun website “De visie” van deze onderneming is:

Het uitvoeren van interdisciplinair onderzoek in de atmosfeerwetenschappen door het aanleren van vaardigheden buiten de meteorologische disciplines, het benutten van de vooruitgang in engineering en computerwetenschappen, het vergemakkelijken van overgangsactiviteiten tussen zuiver en toegepast onderzoek, het benutten van zowel nationale als internationale bronnen en partnerschappen, en het bijstaan van NOAA, Colorado State University, de staat Colorado en de natie door de toepassing van ons onderzoek op gebieden van maatschappelijk nut.

Op de CIRA-website staat ook hun missie:

Het dienen als een knooppunt voor multidisciplinaire samenwerking tussen NOAA-onderzoekswetenschappers en onderzoekspersoneel, docenten en studenten van de Colorado State University, waarbij NOAA-geïdentificeerde onderzoeksthema’s worden afgestemd op de reeds lang bestaande academische sterke punten van de universiteit…

Zoals je je kunt voorstellen, heeft een universiteit die rechtstreeks samenwerkt met de National Oceanographic and Atmospheric Administration (NOAA) alle weergerelateerde bronnen ter beschikking die je maar kunt vinden.

CIRA is een bron die vaak gebruikt wordt door journalisten om diepgaand onderzoek te doen naar weersomstandigheden. Hun site biedt een breed scala aan satellietbeelden voor allerlei weersomstandigheden, waaronder … Mist.

Dus stel je de verbazing van iedereen voor toen, toen ze probeerden om de satellietbeelden en metingen te bekijken voor de weersomstandigheden in Iran ten tijde van de crash van de presidentiële helikopter, de journalisten ontdekten dat ALLE gegevens VANAF 19 MEI (de dag van de crash) GEWIST WAREN.

Hier is een korte video die laat zien dat de weerbeelden zijn VERWIJDERD:

Waarom zijn de satellietbeelden van 19 mei verwijderd? Wie heeft het verwijderd? Wie gaf opdracht tot verwijdering? Waarom?

Het is een bekend feit dat weerradars vaak “anomalieën” oppikken zoals … zwermen sprinkhanen … brokstukken van tornado’s … en … krachtige uitbarstingen van microgolfenergie van NEXRAD-type radartorens, zelfs wat gewoonlijk CHEM-TRAILS worden genoemd, wat aerosols zijn die vrijkomen uit vliegtuigen.

Kan het zijn dat de “mist” niet natuurlijk is ontstaan? Kan het zijn dat de CIRA-beelden dat oppikten (of oppikten)?

Een C-17 van de Amerikaanse luchtmacht (te zien op de afbeelding hieronder) was op hetzelfde moment in de lucht als de presidentiële helikopter van Iran.

Het landde op Baku, Azerbeidzjan een tijdje nadat die presidentiële helikopter neerstortte. Er zijn al meer dan een jaar geen Amerikaanse militaire vrachtvliegtuigen geland in Baku, en toch was er toevallig een in de lucht op precies hetzelfde moment dat de Iraanse presidentiële helikopter neerstortte? HMMMMMM. Hier is de vliegroute van die C-17:

Kan die C-17 zijn uitgerust met een elektronisch microgolfwapen? Als het vanaf de C-17 op grote afstand naar de presidentiële helikopter werd afgevuurd, zou het dan alle elektronische besturingssystemen van de helikopter kunnen hebben vernietigd, waardoor deze in de aarde stortte?

Zou weerradar zoiets hebben opgepikt, waardoor de beeldgegevens VERWIJDERD zouden moeten worden?

Tot slot komen de sociale media om de hoek kijken.

Een account genaamd “Israel War Room” op het Social Media Platform “X” (voorheen Twitter) plaatste een bericht dat leeg was, behalve … een foto van een kleine helikopter:

Kijk naar de TIJDSTEMPEL op hun bericht … hoe zouden ze zelfs hebben geweten dat de helikopter was neergestort, om erover op te scheppen, terwijl bijna niemand anders in de hele wereld het wist op dat uur?

Is het mogelijk dat ze het wisten omdat de Israëli’s het deden?

Niemand van ons weet het op dit moment. De zoektocht naar antwoorden vindt binnen Iran plaats. Ze hebben gekwalificeerde experts die de brokstukken van de helikopter kunnen analyseren op sporen van explosieven, granaatscherven en de vluchtdatarecorder kunnen lezen.

Ze kunnen radaropnames en banden van radiocommunicatie bekijken.

Vroeg of laat zal het voor iedereen duidelijk zijn of dit een ongeluk was, of een regelrechte moordaanslag.

(Opmerking van Hal Turner: Op dit moment wed ik: moord. Door Israël, de VS of allebei – misschien zelfs met hulp van Azerbeidzjan. Het verwijderen van weersatellietbeelden duidt volgens mij op een mogelijke doofpotaffaire. Zou het niet geweldig zijn als een doofpot een misdaad aan het licht zou brengen?)


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Scott Ritter: De raketten van aprilVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky een ‘legitiem militair doelwit’ – Medvedev
Volgend artikelBreaking: Klaus Schwab legt voorzitterschap WEF neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Vreemde dingen ontdekt rondom helikoptercrash Iraanse president

  De helikopter met aan boord de Iraanse president Raisi is gecrasht in dichte mist, waarbij de president is omgekomen.

  Ogenschijnlijk een ongeluk, maar zoals vaak zijn er weer vreemde dingen.

  Hier in het kort even een samenvatting van de berichten zoals die bij de MSM verschenen:

  Zondag werd duidelijk dat er een ongeluk was gebeurd met de helikopter waarmee Raisi en Amir-Abdollahian terugreisden vanaf een werkbezoek aan de grens met Azerbeidzjan. Het duurde lang voordat reddingswerkers het wrak konden bereiken. Een overheidsfunctionaris bevestigde maandagochtend vroeg dat Raisi en Amir-Abdollahian het ongeluk niet hebben overleefd. Raisi zat in de helikopter met acht andere personen. Er zijn geen overlevenden. Alle lichamen zijn geborgen. >>>

  https://niburu.co/buitenland/19731-vreemde-dingen-ontdekt-rondom-helikoptercrash-iraanse-president

 2. Azerbijan is een hoertje van Isreal.
  Die azeries doen alleen stoer omdat ome erdogan met ze in 1 bed ligt.

  Ze schijten 7 kleuren stront voor Iran, hopen voor Azerbijan dat ze er niets mee te maken hebben anders wordt Armenië weer een stukje groter

  • Heeft u links naar artikelen die zulke beweringen steunen ?

   Azerbijan is just zeer ambitieus
   1 – wil nagorno karabach terug = gelukt
   2 – wil vaste land verbinding naar turkije = nog mee bezig
   3 – wil iraanse (Azeri) provincie erbij trekken = nog mee bezig

   Toevallig willen westerse partijen daar wel bij helpen
   1 – verzwakking / isolatie rusland
   2 – iraan onderuit halen / burgeroorlog kado doen / van noorden afsnijden isoleren

  • Iraanse politiek is ook smerig
   Zoals te zien tijdens verkiezingen
   – Khomeini’s zoon – vermoord
   – Ahmadinejad – huisarrest etc
   Wikipedia
   Iran student protests, July 1999 (protesting the closure of the reformist newspaper (Salam), and violent attack on a student dormitory by riot police; disappearance of more than seventy students, 1,200–1,400 arrested);[45]
   2009 Iranian presidential election protests (protest against alleged voting fraud and irregularities during the 2009 election; estimated 36 killed (according to Iranian government),[46] 72 killed (according to opposition));[47][48][49]
   2011–12 Iranian protests (protest against alleged electoral fraud during 2009 elections,[50] violation of human rights, lack of freedom of speech,[51][52] corruption);[53]
   2017–18 Iranian protests (protest against economic hardships, government corruption, Iranian involvement in regional conflicts, the autocratic government of Ali Khamenei, human rights violations;[54][55][56] 23[57][58]-25[59] killed, 4,972 people arrested);[60]
   2018–2019 Iranian general strikes and protests (protests against economic hardships, government corruption, Iranian involvement in regional conflicts; 300+ arrested);
   2019–20 Iranian protests (protest against government corruption, fuel price increases, human rights abuses, in favor of regime change; an estimated 1,500 killed,[61] 7000+ arrested);[62]
   2021–2022 Iranian protests (protest the ongoing water shortages and blackouts of electricity all over Iran; an estimated 11 people killed, over 100 arrested).[63]

   Dan nog neerhalen eigen vliegtuig vol eigen studenten op weg naar universiteit in ukraine
   Ukraine International Airlines Flight 752 (PS752/AUI752) was a scheduled international civilian passenger flight from Tehran to Kyiv, operated by Ukraine International Airlines. On 8 January 2020, the Boeing 737-800 flying the route was shot down by the Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) shortly after takeoff,[4][5][6] killing all 176 occupants on board.

   Gedoe in nl politiek stelt dan niet veel voor

 3. Dit is het zelfde met MH17 alle getuigen zomaar weg. Zwarte doos geheim personeel van de toren onvindbaar tot de dag van vandaag .Rondekogelgaten verdwenen lijk van piloot direct gecremeerd vol met
  kogels net als zijn stoel zo kan ik nog 10 punten op noemen.

  • Klopt Rene, dat was een duidelijke daad van genocide op Nederlandse onschuldige reizigers… de stukjes BUK raket zijn er naderhand gewoon tussen gelegd, dat weet toch iedereen? Getuigen zagen op deze zonovergoten dag 2 straaljagers, en daarna vielen de brokken uit de hemel!

  • En niemand van de achter gebleven familie heeft ook maar 1 overleden familielid geïdentificeerd.
   Alles in het geheim ,of… zouden in dat vliegtuig soms de lijken hebben gezeten van de verdwenen mh370.
   En wat is er met dat eiland ..D…Garcia met een geheime militaire Amerikaanse basis waar in de jaren 70 de oorspronkelijke bewoners weg moesten .

 4. De ‘Slachter van Teheran’ had beslist meer vijanden dan vrienden. Laat Allah met hem afrekenen en voorkom dat zijn dood wordt aangegrepen om een nog grotere slachtpartij onder onschuldige mensen aan te richten.

 5. Kijkend naar de crashsite, alles ligt op een hoop, piloot is gewoon tegen de berg aangevlogen. Was ook vlak onder de top van de berg. Een toestel wat je opblaast, verspreidt zich over een veel groter gebied. En zal ook niet het nieuwste toestel zijn geweest. De Bell 212 wordt al 26 jaar niet meer gemaakt. Dus ja was gewoon oude troep, oude auto’s staan ook weleens stil. Vliegen vereist niet veel vaardigheid, landen wel.

 6. Er moet aan worden herinnerd dat de helikopter waarmee de Iraanse president Ebrashim Raisi samen met andere autoriteiten, waaronder minister van Buitenlandse Zaken Hossein Amir-Abdollahian, neerstortte , van Amerikaanse makelij was.

  En Iran zou de VS om niet-gespecificeerde informatie hebben gevraagd over het Bell 212-helicopter, uitgerust met een geavanceerd elektromagnetisch kracht-, stand- en stabiliteitscontrolesysteem en daarom een ​​gemakkelijk doelwit van een ‘jammende’ cyberaanval. >>>

  https://www.vtforeignpolicy.com/2024/05/raisis-lethal-crash-rumors-of-sabotage-from-russia/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in